Человек не терпит насилия!

СБУ. Не ті кадри, не той результат.

Кадри, психологині чи як там? Через що (кого) ми так  себе обмежуємо у виборі співробітників, шо скажете? Чому в такий час так багато відмов. Чи ми одні такі, чиї кандидати не камільфо? 

Оцените материал:
54321
(Всего 7, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

48 ответов

  1. да не друг, они там блин прям белая кость, причем и в прямом (от фамилии начальници «белая»), и переносном смысле этого слова. ну так про себя думают. но ниче, не долго музыка играла…….

  2. Можу судити по своїй ситуації. Цікаво, чи багато було не невдах, що не знайшли собі місця в житті, а саме бажаючих відмовитись від благ «народного господарства», щоб допомогти службі з усім її гемороєм у скрутну годину? Є відчуття, що ті психологи працюють на рашку) соромно. Але перехрестився.

  3. 21.11 Теж стикався з ними, й теж склалося враження таке саме (не понятно на кого працюють). Єсть там пара звйозд (чи багінь), які забули в якому вони світі і на якому небі. Як на мене психологія це субьективне питення, висновки спірні, залежать від багатьох факторів. Але в варіанті з садіком все залежить від 2-х, 3-х звйозд, а і ще від тої що записує 😉

  4. Ну шо готові! вже всі посади скоротили, а черга як була 3 місяці так і залишилась 4 (в садіку), а щоб довго не чекати посади чікають.

  5. Як розпізнати завербованих росією провокаторів, розвідників біженців і іх сімі в Украіні? 1) Займали високі і посади середньоі ланки в обласних і районних адміністраціях, поліціі, силових структурах, фірмах в ЛНР і ДНР до 2014 р. І ті що вийщли на пенсію. А іх жіноча половинка, яка весь час сиділа вдома. домогосподаркою. Дітей теж підключають. 2) Мають рідних дітей в московіі що займають високі посади в адміністрафціях і фірмах, силових структурах. ( завербовують насильно без шуму і пилі). 3) Мають і мали друзів в ЛНР І ДНР що займали посади в силових структурах що залишились на територіі ЛНР, ДНР. 4) Щорічно виізжали з Украіни в ЛНР, ДНР без всякоі опаски. 4) Мають своі групи в акаунті обіжених біженців. і мають зв,язки з криміналом. ( кавказці, в минулому засуджені, наркомани, наркоділери, сутинери, ті кого вигнали з силових структур по корупціі. знайомі в силових структурах. типу хороші знайомі.) 5) При переізді з ДНР, ЛНР, спокійно знайшли собі роботу щоб не світитись. В торгівлі, волонтерстві полуфабрикатами і іншими продуктами, силових і соціальних структурах. 6) Окрім украінського паспорта, отримали і мають поспорт расіі, через тих же знайомих. 7) Після 2014 р виізжали на тариторію маскові, через тремі краіни чи ЛНР і ДНР. 8 ) Сто відсотково що такі клієнти і пенсію отримують окрім Украіни в масковіі і мають там рахунки. Одно слово обіжені. 9) Відкрито без ніяких побоювань в неофеційні розмові вихваляють Путіна і його владу, богату росію, окупантів. Розповідають про розп,ятого бендерівцями- націоналістами хлопчика і бомбардування украінською авіацією в 2014 р. Донецька і інших міст з великою гибеллю мирного населення. засуджують Зеленського і ЗСУ. 10) й гвіздь в соснову доску гроба , те що ці вищеуказані рашисти на територіі ЛНР, ДНР мали , квартири, часні будинки, дачі. І чомусь не признана тимчасова влада ДНР,, ЛНР це житло і майно не конфісковує. Чому? Ви знаєти таких? Осибисто я знаю. Але, чому силовики не виконують свою роботу я не розумію.

    1. а коли проходиш тести російською то це що? зараз вже багато людей, а саме молоді, які не те що не хочуть нею спілкуватись, а відверто не розуміють багато слів з цього язика. і це вже який рік підряд. все в них часу нема.

  6. Спитайте цю молодь, хто з них говорить китайською, урду, хінді, фарсі? Це важливіше, ніж кацапською матюкатися.

    1. А нахрена оно їм, кому потрібні такі фахівці їх й так найдуть, тим паче що їх не так й багато треба. Придумав теж. Тай вчити такий штучний товар треба окремо.

  7. Купа індусів та пакістанців тиняються у Західному регіоні, достатньо також з країн Африки та з Близького Сходу.. Вони трішечки розмовляють англійською, а так цвірікають на хінді, урду, фарсі. З ними ніхто не працює.

    1. А причому тут проходження тестів у психолога руською мовою перед зарахуванням, як воно сюди ліпиться. Чи кандидат який володіє руською — краще знає хінді ніж україномовний кандидат? Ми тут про інше. Тести перед зарахуванням на руській мові от і крапка. Та хоча про що я, там одна дика бігає то так лається руською і не тільки лається а й балакає, начальниця їхня. То чого ми хочемо.

  8. стаття 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», зобов’язує надавачів публічних послуг надавати такі послуги українською мовою. — вуаля

  9. Стаття 15. Застосування державної мови у Збройних Силах України та інших військових формуваннях
    1. Мовою нормативних актів, документації, діловодства, команд, навчання, виховних заходів, іншого статутного спілкування та службової діяльності у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, створених відповідно до закону, є державна мова.
    Стаття 27. Державна мова у сфері користувацьких інтерфейсів комп’ютерних програм та веб-сайтів
    1. Комп’ютерна програма з користувацьким інтерфейсом, що реалізується в Україні, повинна мати користувацький інтерфейс державною мовою та/або англійською мовою, або іншими офіційними мовами Європейського Союзу.
    Для цілей цього Закону користувацьким інтерфейсом є відображувана інформація, з якою безпосередньо взаємодіє користувач під час використання комп’ютерної програми,….

  10. Інформація виключно з відкритих джерел!
    Ще за часів роспаду Совка, республіканське КГБ УССР можна було вважати одним з найсильніших на території СНГ, не чім не гірше за кацапське ФСБ.
    Але в умовах невизначеності, вічно переходящої від планової до ринкової, починаючи з «талановитого ходока між краплями» потім «Двічі рижого діректора», «Вітьки Отруєного», Овоща та Сивочьолого — ГеБе по українськи було інструментом для вирішення своїх політично-бізнисових інтересів, от кришиванія бурштина та контрабанди до сбора компромат до опонентові. От сюда назначеніє такіх талановитих «голова СБУ» как Напомаджена істота Кєнн с присвоєнієм маршала))) що Марчук с 5го управління на єтом фоне Гігант Мислі.
    Вот так к началу полномаштабной війни, в стройних рядах ВБ і контріков ми маємо здохера кремлевскіх простітуток, які яскраво ілюструють кантору Окулярного Баканова старшого подпоручіка, пардон охвіцера однокласника….

  11. Слухай «Известный» (відомий) — що ви тут розпочали, мова взагалі не про це. Розпочни історичну гілку, запроси вятровича і дискутуй до всрачки. Мова про інше — є закон, всі відомства та організаціїї його виконують. тільки гаспажа начальніця психологов здається Беловус така, не спроможна привести свої тести у відповідність до вимог законодавста. А тільки бігає волає і регоче.

  12. Сидить надувається, три дні в чоботи взувається — це про садік та їх російськомовні тести (та ще й тести доволі спірні, спитайте у фахівців).

  13. Известный:
    15 апреля, 2023 в 20:28
    А когда появилась Украинская Мова в каком году… — кто-то из Укргосаппарата знает…! А может мова Неукраинская и названа Украинской по Ошибке… — или это сознательная Дезинформация…!

    Ответить
    Известный:
    15 апреля, 2023 в 20:40
    Смотрю на 2 гривни и думаю… — тоЛи Укрлыжи неедут тоЛи кто-то ебанутый…!

  14. А там, в том садике, у них самих вообще то все ок? Так якась визжала и орала? Пару раз слышал. Страшно жуть. Мож им самим к психиатру 😉

  15. Творять шо хотять так мені здається, бо чомусь вони не ознайомлюють з результатами тестування. Якось дивно. може вони там пишуть шо забажається. В ЗСУ ознайомлюють за бажанням з результатами.

  16. Нарід, підкажіть, як попасти в список прохідних по психологам, до кого звертатись? Кажуть люди шо так можна.

  17. А хто підкаже, як довго зараз триває процедура працевлаштування в службу? Чи все сугубо індивідуально?

  18. Щодо психологів то ніфіга не помінялось. Як була срака так й залишилась. Тести російською, начальниця оре,, а нє, є зміни — автівок у дворі побільшало…..Йду в НГУ

  19. Коли нам вже спокій дадуть, всіх посилають до психологів, ми нормальнілюди, навищо ці дослідження

    1. так і не ходіть нікуди, їх висновки носять рекомендаційний характер, методики, тести, це чиєсь, можливо навіть наукове, але припущення (тобто не доказаний ФАКТ) а тому такоє. А взагалі читайте Конституцію.
      Стаття 28. ……..Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
      Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
      Стаття 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.

      Стаття 32. ………………..Кожний громадянин має право знайомитися в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, установах і організаціях з відомостями про себе, які не є державною або іншою захищеною законом таємницею.
      Стаття 57. ……………… Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов’язки громадян, не доведені до відома населення у порядку, встановленому законом, є нечинними.
      Стаття 62. ……………………………Ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.
      Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на ПРИПУЩЕННЯХ. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.
      Стаття 63. Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом.
      Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
      В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 цієї Конституції.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ