Человек не терпит насилия!

СБУ. Не ті кадри, не той результат.

Кадри, психологині чи як там? Через що (кого) ми так  себе обмежуємо у виборі співробітників, шо скажете? Чому в такий час так багато відмов. Чи ми одні такі, чиї кандидати не камільфо? 

Оцените материал:
54321
(Всего 7, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

48 ответов

  1. «как пройти психологов на оперативную 1 графа в сбу» — люди питають на сусідній гілці, шо скажете панянки, запишете хлопа чи вам не до того?

  2. УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №575/2023
    12 вересня 2023 року

    Про звільнення І.Фараджева з посади начальника Управління роботи з особовим складом Служби безпеки України

    РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

    1. Здаеться, починати завжди потрібно з себе🤷🏻‍♂️ а якщо ти рукодуп, то для тебе дійсно, можно почати і з керівної ланки 🤣

  3. щодо психологів… а от мені дуже цікаво як синок Фараджева пройшов на першу форму, хто знає той розуміє що це за кадр! Сподіваюсь зараз буде аудіт їх роботи, я би перевірив всі їх висновки за час керівництва Ф. з відповідними висновками та санкціями щодо цих «психологів».

  4. От ти смішний, хто буде перевіряти, пащковська, вона ж й очолювала психологів, вона їх начальниця, все йшло через неї, всі довідки та висновки. Тепер навпаки, всі кінці у воду, от так.

  5. От би всіх цих гнид прогнати через поліграф, особливо про хабарі та співпрацю з підорами, там би така цікава інфа всплила

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ