Человек не терпит насилия!

Арсен Аваков: «В нас немає часу на політичний розбрат– настав час для консолідації та мобілізації заради України!»

photo 2022 01 19 15.06.08

​​Вкотре Україна🇺🇦 стоїть перед загрозою військового вторгнення з боку сильного та скаженого ворога. В порівнянні з цим усі внутрішні чвари, зокрема і політичне протистояння між опозицією і чинною владою, усі внутрішні проблеми, навіть вкрай складна економічна ситуація, – є другорядними.

Біля наших кордонів шаленіє скажена собака путінського режиму. Ворог загрожує кожному дому, кожній сім’ї, кожному українцю. Тому ми зобов’язані бути дорослими і чітко усвідомити реальність загрози.

Ми не маємо права ігнорувати загрозу, ми не повинні панікувати, ми зобов’язані бути відповідальними, бути сильними і, найважливіше, – бути єдиними!

Кожен громадянин мусить бути готовим стати захисником своєї країни.

Тільки консолідація, тільки об’єднання, тільки мобілізація навколо наших основних цінностей – свободи та незалежності – дадуть нам силу протистояти ворогу.

Об’єднатися і відстояти їх – наша історична місія. Ми змогли об’єднатися і зупинити ворога у 2014-му, ми зобов’язані зробити це сьогодні!

Незалежно від того, чи захоче і чи зможе діюча влада на чолі з Президентом стати центром такої консолідації, як це повинно бути, – закликаю усі проукраїнські сили об’єднати зусилля для захисту держави.

В нас немає часу на політичний розбрат – настав час для консолідації та мобілізації заради України!

Оцените материал:
54321
(Всего 13, Балл 3.85 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Ми це все знаем і робили це від самого дитинства: працювали вчилися одружувались народжували дітей жили в рострочку починаючи із малосімейки і закінчуючи хрущовкою потім вчили дітей. Були і завжди були громадянами спочатку УССР потім Украіни і зауважди в більшості законопослушні- завжди ставали і стоімо на захисті Украіни і готові до будь чого. А Ви як із своім сумлінням -завжди були відповідальними пере народом Украіни. В нас дійсно немае часу але обійдемось без вас.

  2. надо американцам устроить майдаун третью мировую войну чтобы у них на их земле было сметрть горе страдания чтобы они потом свою страну отсраивали заново мосты дороги дома

  3. а где гаранития что эти уроды американци не играют в темную и об этом уже договорено с рускими. хотят использовать ВСУ боевиков правого сектора для подрыва например газопровода зимой. а потом обвинят в этом и это используют как повод для вторжения сюда и бомбардировок украинской територии. С Ираком прокатило так. Хусейн был агентом ЦРУ и лучшим другом американцев, те его хлопали по плечу поставками оружия подбадривали, нападай на Кувейт мы паможем…

  4. мы 73% неполноценных встанем как один на защиту ОП Ермака, Зеленски, дворцов Кончи Заспа, Козына, активов Бенчика КО, Обл газов Фирташа и Киев Энерго Ахметова! Все как один умрем за топ менеджера «Центр Энерго» и Укр Зализницы! Не отдадим Буковель Шевченко! Потому что мы дебылы-нищеброды, и свого майна у нас нету поэтому подохнем за их активы!

  5. Эти уроды привели Украину в такое положение! А теперь все смело мы с Аваковым пойдём! А где куля в лоб? Его зверского вида москали убоятся и разбегутся. А где Парубий в портупее и со справкой? Тягнибока тоже не слышно. Люди, простые всегда объединялись, а вы их разьединяли, потому, что грабили Украину! В Хатынци с Катькой сидит молча Ющ и тоже молчит. Банк почте толкает за поллярда!

  6. Ти краше розкажи ніщим міліціонерам-пенсіонерам, яких ти розігнав, як ти мільярдером став?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Из МВД ушел и Шкиряк

Советник министра внутренних дел Шкиряк сообщил об увольнении с должности. Об этом он написал в своем фейсбуке 23 июля. «Я…
НОВОСТИ