Человек не терпит насилия!

Чмо Гогилашвили регулярно «кошмарило» патрульных

fcc24fd screencapture service nalog ru inn do 2021 12 12 11 09 37

Патрульные передали Михаилу Ткачу еще одно видео, на котором Гогилашвили материт и угрожает патрульным. Судя по видео, Гогилашвили «под коксом». Поведение этой обезьяны требует не только увольнения, но широкого аудита ее деятельности на посту заместителя министра. А также проверки деятельности кадровиков, которые это чмо допустили на должность в МВД. А патрульными можно гордиться. Не испугались высокой должности. Цитируем «Украинскую правду».
«Після резонансного відео зі скандалом, який влаштував заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на в’їзді в зону ООС, рядові працівники поліції передали журналісту Михайлу Ткачу новий відеозапис вже іншого інциденту.

Джерело: Українська правда

Деталі: Як випливає з відео, 24 листопада автомобіль Гогілашвілі у Києві зупинили патрульні поліцейські, аби перевірити документи. Це розлютило високопосадовця і він почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони «не впізнали начальство».

Водночас поліцейські спокійно намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу.

Пряма мова Гогілашвілі до патрульного: «Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?! Що з тобою, тебе що, припудрило?»

 

 

Передісторія: Заступник глави МВС Гогілашвілі скандалив із правоохоронцями на в’їзді в зону ООС, лаявся, обурювався, що його не впізнали в обличчя, й погрожував.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський після оприлюднення скандального відео з Гогілашвілі пообіцяв «дисциплінарне провадження» для встановлення обставин інциденту. Таку заяву він зробив у суботу, про звільнення тоді не йшлося. Сам Гогілашвілі тоді ж вибачився за «надмірну емоційність».

Президент Володимир Зеленський попросив очільника МВС та уряд звільнити Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра.

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського, а в самого Гогілішвілі є паспорт громадянина Росії.

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

18 ответов

  1. Замахнулись на самого понимаеш Уильяма Шекспира и поплыл денщик Валуева как мороженное на жаре.

  2. Замахнулись на самого понимаеш Уильяма Шекспира и поплыл денщик Валуева как мороженное на жаре.

    1. Какая мова???????? Он простой ушлепок!!!!! Гогилашвили!!!!! А пидарашвили где??? Чучмеков понавезли по заказу. Козлоебам в грузмении пахать на горах.

  3. Этот чурка регулярно поставляет «гаранту» амфетомин и кокс через свою супругу. Это лицо нашей власти за которую проголосовали мы 73% неполноценных. Но нарыв вскрылся. Позор нам дебилам и нашим родителям что не предохронялись и не сделали аборта.

  4. Монастырский со своим советником Егором Бодровым такой же наркоман и чмо, шестерки Коломойского, котрый за счет Эенрготома майнит биткоины на шару, а мы за это платим и сидим без света по графику ДЕТЕКа. Мы здобулы! Гогилашвили в президенты!

  5. Стид та ганьба для всієї України яку прославив заступник міністра МВС Гога Тбіліський з паспортом ворога України.Як можна хворих людей без освіти призначати на керівні посади в силових та державних відомствах.Почалась анархія при президенті Ющенко який призначив алкозалежного Луценка міністром МВС та авантюриста Червоненка міністром транспорту,пізніше Порошенко кума алкаша без юридичної освіти прокурором України та бізнесмена Авакова міністром МВС,який шизофренію Ківа влаштував в центральний апарат МВС та Гогу заступником міністра,які розвалили поліцію,міліцію та прокуратуру!

  6. В скандальній історії неадекватного заступника Монастирського прославився «відомий» Львівський університет кандидата економічних наук Ігора Кривецького який товаришує та має спільний з покровителем наркобізнеса в Україні.В цій скандальній історії багато вилізе лайна на поверхню,та засвітяться інші відомі персонажі неньки України.

  7. Один 6 лет отсидел руководит контрразведкой 2 нарко барыга зам министра видно резюме кидали в интернет чтобы на должности попасть

  8. зеленая плесень играет всеми своими красками. идиоты по-прежнему считают, что очаг этой плесени не виноват. ждем новых проявлений.

  9. Та це квіточки. Знайшли проблему. У райвідділах керівники і не таке собі дозволяють. І в прокуратурах теж.
    До речі для тих хто хоче стати новим прокурором.
    Венедіктова відновила засіб тиску на прокурорів преміями, які встановлюються не за чітко визначеними критеріями а за субєктивною оцінкою керівників. І це сталося перед днем прокуратури. Мабуть щоб свої отримали більше.
    А занадто принципові були слухняними і не демонстрували незалежність.
    От вам і реформа.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Конвертос Вячеслав Стрелковский -- новый спонсор Кличка

Фирма жены Стрелковского — Дианы — «Київпассервіс» подарила городу три автобуса «Мерседес». Думаю, в ответ Кличко разрешит Стрелковскому застроить площадку…
Почему ГУР МО охраняет ранее судимого мошенника Гогилашвили?

Почему ГУР МО охраняет ранее судимого мошенника Гогилашвили?

Скандал с быдловатым замминистра МВД Гогилашвили набирает обороты и обрастает интересными деталями. Юрий Бутусов пишет: «Что произошло на блок-посту «Долина»?…

Василь Вовк: "О. Гогілашвілі незаконно займає посаду заступника міністра з...

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі. Як йдеться у повідомленні відомства,…
НОВОСТИ