Человек не терпит насилия!

Игорь Луценко: «На пост голови партії «Слуга народу» сватають Олену Шуляк»

Це на сьогодні лобіст номер один у сфері інтересів будівельних компаній. Заступниця голови профільного комітету ВР, а також голова Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування. І як «проблемні питання» вирішуються – ми усі бачимо.
Однак Шуляк регулярно говорить, що будівельна галузь у нас надто зарегульована, і що треба ще більше знімати з бідолашних корпорацій тягар бюрократичних перепон. Хоча навіть навіть формально Україна входить у 20-ку країн з найбільш ліберальним для забудовників режимом регулювання, обігнавши Грузію. А по факту забудовники творять, що хочуть.
Саме Шуляк провела на початках правління зеленої влади «реформу», звільнивши своїх колег-забудовників від сплати пайового внеску, чим позбавила міста мільярдів гривень коштів на розвиток.
За її схвалення фактично закритою стала уся містобудівна документація. Порядки КМУ та профільні закони закрили усі документи, крім проектної документації – а останню можна розкривати лише за погодження з автором, і який автор, котрому платять забудовники, добровільно на це погодиться?
Шуляк у своєму новому законопроекті пропонує остаточно зняти відповідальність за контроль за будівництвом з держави і перевісити її на місцеве самоврядування, одночасно позбавляючи громадян права оскаржувати незаконні дії місцевої влади, зняти(!) відповідальність із забудовників за порушення державних будівельних норм у ході будівництва тощо.»

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Шуляк -- это Молчанова? Молчанова -- это Портнов

Шуляк -- это Молчанова? Молчанова -- это Портнов

О.Шуляк + В.Молчанова = Закон про «захист інвесторів в новобудови» (законопроект 5091) где 1) Олена Шуляк – глава партии «Слуга…
Человек с зеленым чемоданом, или Новое слияние соросят и Зеленского

Человек с зеленым чемоданом, или Новое слияние соросят и Зеленского

Немного прорисую образ новой главы партии «Слуга народа» Елены Шуляк. https://focus.ua/…/498056-pomnyu-zhestkij-i-tyazhelyj… Поздравлю партию «Слуга народа» с правильным назначением. Стоило помечтать,…

Вероятная новая начальница "слуг" Шуляк -- оффшорный махинатор

Семья Шуляк владеет Infrair Assets LTD, которая зарегистрирована на Виргинских островах, а также несколько компаний в Украине (в т.ч. Аудиторские…
НОВОСТИ