Человек не терпит насилия!

Избили главного контрабандиста СБУ Артема Капелюху

Телеграмм-канал “Очки Баканова” сообщает, что на заправке в Новоград-Волынском неизвестные избили любимчика Наумова и главного контрабандиста в СБУ — Артема Капелюху. Причина — выебывался.А потом побитый Артем сорвал с реализации “Альфу”, они поймали этих пацанов, держали, а Капелюха их бил. Одному челюсть сломал. В реанимации… А Капелюху протаскивали на первого зампреда… теперь не понятно как сложится. Но выглядит эта история весьма мерзко

“ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА
про правопорушення або подію

ЄО Новоград-Волинського ВП ГУНП в Житомирській області № 13728.

02.12.2020 о 22.29 до Новоград-Волинського ВП надійшло повідомлення оператора АЗС «БРСМ-Нафта» Равидюк Руслани Василівни, 18.01.1985 р.н., жительки м. Новоград-Волинський, про те, що на території вищевказаної АЗС, розташованої по вул. Житомирській, 146, в м. Новоград-Волинський, відбувається бійка за участі 4-х осіб.
На місце події виїжджали: т.в.о. начальника Новоград-Волинського ВП Гнатенко А.І., заступник начальника ВП Запоточний І.С., відповідальний по ВП Опанасюк С.В., слідчо-оперативна група ВП.
Виїздом СОГ встановлено, що 02.12.2020 близько 22.20 троє невідомих осіб чоловічої статі, перебуваючи у приміщенні АЗС “БРСМ-Нафта”, в
м. Новоград-Волинський, по вул. Житомирській, 146, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, після словесного конфлікту, вчинили бійку з жителем м. Києва Капелюхом Артемом Вікторовичем, 10.02.1984 р.н. (рід діяльності встановлюється), та почали наносити руками удари по тулубу і голові останнього, після чого один з невідомих, схопивши спортивну биту, яка знаходилася на вітрині вищевказаного АЗС, наніс удар в область голови Капелюху А.В. Після цього вищевказані особи сіли в автомобіль марки «Оpel Astra», сірого кольору, на іноземній реєстрації та зникли у невідомому напрямку.
Капелюх А.В. отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани голови, медичну допомогу надано без госпіталізації.
03.12.2020 о 02.25 СВ Новоград-Волинського ВП відомості по даному факту внесено до ЄРДР № 12020060090000880 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.
Вжитими заходами працівниками СРПП, спільно з СОГ та СКП Новоград-Волинського ВП було встановлено, що вищевказане кримінальне правопорушення скоїли непрацюючі Боярський Кирило Олександрович, 30.12.1993 р.н., Бущенко Тарас Михайлович, 28.12.1975 р.н. та Щурук Андрій Андрійович, 14.12.1985 р.н., жителі м. Новоград-Волинський.
Вирішується питання про затримання Боярського К.О., Бущенка Т.М. та Щурука А.А. у порядку ст. 208 КПК України.
03.12.2020 о 04.00 під час допиту в якості потерпілого, Капелюх А.В. вказав, що він є співробітником СБУ, а саме: заступником начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.”

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ