Человек не терпит насилия!

Фіскальна служба України — Бюро Економічної Безпеки, спілкування колег, обговорення нагальних проблем

Після підготовки комітетом із питань, фінансів, податкової та митної політики проєкту закону №3087-д “Про Бюро економічної безпеки України” до другого читання у бізнесу постали питання: “Чи все враховано у законопроєкті? Чи дійсно новий орган відповідатиме європейським стандартам? Чи буде він адаптований до українських реалій? Чи вирішується питання припинення тиску на бізнес із боку всіх правоохоронних органів?”
Новий орган у разі запуску оперуватиме сучасними інструментами аналітичних досліджень, у діяльності якого превенція повинна домінувати над кримінально-правовим впливом, а захист прав та свобод громадян буде не популістським гаслом, а реальним девізом новоствореного органу.

Оцените материал:
54321
(Всего 26, Балл 4.31 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 324 ответа

  1. Если получаешь уведомление сегодня, завтра пишешь рапорт (форма рапорта есть в кадрах), типа «с сокращением согласен» и через канцелярию. Максимум пару недель — и будешь на гражданке.

  2. Вже говорять, що повідомлень не буде! Працюйте далі. Що відбувається не зрозуміло… В когось є ще якась інфа з цього приводу?

  3. Рапорт на звільнення за скороченням штату не передбачений жодним законодавчим чи нормативним документом, неодноразово доказано судом. Не зобов‘язані ви нічого писати, скорочення — це ініциатива роботодавця, він і повинен цим займатись. Повідомлення отримали — 2 місяці чекаєте на звільнення і не ведіться на кадрові розводи. Ви запитайте кадри чим передбачений рапорт по скороченню.

  4. В державі відсутні кошти на виплату Вам по ліквідації і стоїть завдання щоб вас мором взяти щоб ви сами розбігались і писали рапорти за власним бажанням.А Ви уперті як барани і не хочете піти за власним бажанням і підтримати Державу Україна в цей скрутний час.

  5. Слотюк поедет в Киев разблокировать накладные?

    Ни для кого не секрет, что даже имея на руках решение судов, обязывающих налоговую зарегистрировать налоговые накладные и вывести предприятия из рисков, бизнес не может добиться никаких позитивных сдвигов.
    Местные фискалы указывают пальцем на Киев и говорят , что , мол, без Львовской площади они ничего сделать не могут.
    А все дело в том, что в Главке это отдельная статья коррупционных заработков за которыми стоят всем знакомые Осаволюк, Чиж и Олейников.
    Вот и едет Слотюк просить последних отпустить предприятия пока ее не съели разъяренные Черниговские аграрии .

  6. Не скорочення штату…а в звязку з ліквідацією органу…получив попередження написав рапорт прошу заідьнити у звязку з ліквідацією органу з такої то дати і все..аби підписали рапорт…ботколи масову напишуть керівництво обісрется

  7. Якась дивна історія виходить, говорили щоб виплатити заробітну плату за липень потрібне фінансування на 2 півріччя під ліквідацію, зараз говорять кошти на зп є, тобто повинна бути постанова кабміну про ліквідацію ДФС. Але її офіційно ніде не опубліковують. Про попередження кадри говорять, що ніяких вказівок їм не давали, хоча сам мельник в прошлий четверг сказав на цій неділі попереджувати особовий склад. На законне попередження залишилось три дні. Дурня та й годі, здається мені що нас навмисно ніхто не буде попереджувати, щоб не порозбігались раніше чим потрібно

  8. Согласно припоследних положений закона про БЕБ, ст. 10, 25 июня Кабмин должен был внести предложения к бюджету в ВРУ относительно финансирования БЕБ до конца года. Соответственно там и должны были пересмотреть финансирование для ликвидации ДФС начиная с июля месяца. У меня вопрос: где?! Прошел уже месяц. Как пел Гребенщиков: “к нам подмога не пришла, нас тобою наебали”

  9. Такс, бля, гусарі, почему не отрабатываются новые списки???
    Я вас всех на ноль помножу, босота, результаты к утру мне!!!

  10. Такого чмошного руководства налоговой милиции, как сейчас ещё не было. Они Лисовому, Скороходу и другим в подмётки не годятся. Баз нет, мы работаем, зарплата маленька — мы работает. Так они с у к и теперь ее вообще не платят.В конце месяца ее не будет, это все пиз-шь. Быстрее бы уволится по ликвидации да и забыть как страшный сон.

  11. Начальник следствия офиса Дуляницкий ещё тот кидало. Людей по тихому так билетит, а своим следакам три копейки даёт и сказки рассказывает. За пол года купил квартиру: Киев, ул. Василия Липковского, 16-Г, кв.193.Интересная личность для ГБР…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ