Человек не терпит насилия!

Пограничники, давайте поговорим о проблемах в Госпогранслужбе — 5 new!!

продовження

Оцените материал:
54321
(Всего 92, Балл 3.73 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 041 ответ

  1. Хочу запитати у Козакив,Гук Сашко,Канчишин Ярик,недоробло и микро офицер Шуфрун,хлопци Ви сьогдни вживали чи ни????якщо вживали то поихали ми вас дунемо в жопу!!!!!

  2. Хочу выразить отдельное спасибо таким Пидарасам как:Шуфрун Мишка,Гук Сашка,Панчишин Ярик,Мирошниченко Саня дятлы вы сука иными словами вас назвать нельзя мне смешно иногда когда я смотрю на вас писюнов но в одно время и плакать охота,вы дети вам бы ещё писать в штанишки и играть в солдатиков!Ну ничего ебла я вам наебашу по одному,чтобы ты сука каждая помнила,как нужно относится к человеку,я вам пидорам все вспомню и не одного не спасет не Одесса,не Винница,не какая то Ривненська обл всем будет хорошо!

  3. Так же само Игнатюк выродок и ублюдок,недоносок человек обиженный в детстве,писавший в штаны до третьего класса,я верно сказал? Именно так потому что много о тебе информации есть жди ………либо приедь проверь нас я тебя первого ебну с РПГ в голову,тварь сука Волынская!!!!

  4. 22.06.2022 року село Вашківці Сокирянський район Чернівецька область капітан Латко Олександир керуючи у нетверезому стані службовий автомобіль відділу внутрішньої та власної безпеки по 31 прикордонному загону марки Renault Duster в’їхав у електро стовп який зніс пошкодивши електропостачання. Службове авто зазнало значних пошкоджень, розбито праву сторону вщент, дах авто та лобову частину.

    На Київ передано що ДТП скоїв водій ВВБ для приховання п’яного Олександра Латко.

    Ось який приклад показуює офіцер ВБ, яким усе дозволено.

    Керівництво ДПСУ знову обманули, або ж воно неохоче чути проблем.

    Напевно не буде справедливої реакції та оцінки діям Латка О.М. тому слід написати до МВСУ з надією на належну правову реакцію.

  5. ВПС «Світязь» ще такого конченого начальника не бачила як Артем Шевчук, це пиздець тільки вміє садить на базу нізачого одружених людей в яких сім’ї а сам сука на пляжах бухає і ніхєра не робе крім того як всіх лякає я вас на базу посажу, такого дебіла треба на фронт одпрть!!!!!!

  6. ВПС «Світязь» ще такого конченого начальника як Артем Шевчук не бачила його даже важко назвать начальником, він сука вже всіх заїбав за нього сім’ї страдають бо він чоловіків садить на базу нізачого, такого морального ублюдка треба на фронт відправлять !!!!!!

  7. Обманюють суки,те що деякі не законно знаходяться на лінії вогню,так як ми гроші отримують усі тільки не ми.Суд буде, дуже важкий

  8. Цілуйте дейнеку далі в дупу. Цей блазень зараз на коні. У нього все добре! Авторитетний голова служби!

  9. В м. Могилів-Подільський затримано посадовця прикарманної служби ДПСУ на отриманні хабаря за перевезення через державний кордон ухилянтів до Молдови.

    До схеми причетний Загорулько Валентин та начальник штабу Дейнеко Андрій, які отримували відкати від офіцерья ГОРВ.

  10. Загорулько чекає призначення Юрія Петрів на посаду начальника Західного регіонального управління, а поки заробляє грошенята на посаді начальника ГВВБ «Південь».
    Амбітні плани Петріва якщо збудуться тоді Загорулько призначать на західний кордон де вони обидва займуться старим відомим їм ділом: перекидкою сигарет до держав ЄС, нелегальною міграцією, переведенням військових за гроші.
    Ці зрадники при усіх владах продають кордони Батьківщини.
    Чорти погані !

  11. Ви що підари шегинські, зовсім знахабніли!!! Тримати раненого бійця іноземного легіону 5 годин, потім зрубити з нього бабла за прострочену візу і поставити заборону… Командира-хуйла разом зі зміною в окопи в Луганську область! Пізда вам тварюки!

  12. Ну а чого мелочитися. Братик працює, сімейний підряд в справі! Ось тільки постає питання, а як же Закон України про запобігання корупці? Братик дейнеки на керівній посаді. Головний обов’язок — нелегалів переправляти і кешем снабжати старшого братика. А старший братик- голова ДПСУ — являється прямим начальником для усього особового складу служби. Тобто може прямо вдіяти на службу братика. Нема конфлікту інтересів? Чи на сімейний підряд це не розповсюджується?

  13. Пане головой,розберіться кому дають звання і як!бо деякі манди поуйобували разом з чоловіками подалі,а тепер звання отримують .підкажу де дивитися,Чернігів

  14. в той час коли люди гинут та отримують каліцтво прикарманникі Подільська Одеської області наживаються на постачанні місцевого ринку контрабандними цигарками та спиртними напоями працюють вони за схемою ровідника журби

  15. Суми, які гроші, у вас що бойові дії йдуть, мало 50+ тисяч?
    Тут під зміїним від ракет бігаєш і в окопі сидиш то стільки ж платять, але до слова за нами МП і їм 100+ тис, де логіка…

  16. Даю гарантію що Дейнека старший буде усе можливе робити щоби цей сайт закрити, буде платити кошти, бо він дуже болісно реагує на правдиву критику.

    Пишіть більше і побачити
    А краще на нашого поважного нами Президента пишіть він не знає справжнього про Дейнеку зрадника.

    Пишіть …

  17. ОРШАНЕЦЬ : ходимо в наряди з 19:00-19:00(люди ті ж самі , деякі раз в місяць ходять ) , а деякі наряди є з 9:00-9:00 То пане Подолян не задрачуйте людей … разом з Коломійцем
    Гаркуша топ , чекаємо 😎

  18. Ну то нах ви сюди ниєте, якщо ваши суми такі бойові, тут вам нічим і ніхто не допоможе, їбіть загін…

    Я ж кажу, від ракет в Одеській області бігаю, мені теж не платять 100+

  19. Де не де по сводкам раз в три дні одна точка в області проскочить, то вони вже воїни

  20. Придурок ти,то приїдь сюди і подивися,а я замість тебе в Одеській області побігаю.Уїбан ти

  21. Якщо прилітає повсюду то чого ви ниєте?

    Їблан-недовоїн то ти, а ми навпроти Зміїного стоїмо, і тут тільки більш менш після «жесту доброї волі» тихо, а що тобі міна з ВОГ прилетіла і все воюєш, а коли воронка від 15×15 метрів і глибиною від 5 метрів то таке хуйня…

    В Сумах там же ж зараз піздец, там піздоріз, а ось в Херсоні чи десь інакше хуйня там курорт, а ви воїни, їж що дають і не чавкай)

  22. Ти або хворий на голову,або контужений!Суми і область обстрілюють з 24 лютого,таких воронок як ти бачив,там сотні!!!сел нема,міста знищені,а ти мені про воронки розказуєш!напиши рапорта на перевод і отримаєш собі бойові,довбайоб

  23. То ви ниєте, що аж бридко.

    Зараз я вже в інше місце поїхав, там де я треба, а ти меньше ний, зараз повсюду хуйня, до слова вже більше 3000 кілометрів проїхав з позицій на позиції…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ