Человек не терпит насилия!

Пограничники, давайте поговорим о проблемах в Госпогранслужбе — 5 new!!

продовження

Оцените материал:
54321
(Всего 91, Балл 3.74 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 010 ответов

  1. Ти впевнений що я нив за гроші???ти жалівся,що він ракет пробіг,а 100 тисяч не отримав!забув, герой?

  2. Їбаньки, читайте те що вище пишуть…

    Хуйово, що неможливо скріни сюди скинути.

    Бля, я той Харків зовсім не трогав немає до кого доїбатись, чи ти покликав свою команду підтримки?

    Чи ви самі зайобані?
    А на ротацію як їхати то за кут бліндажа тримаєтесь щоб вас тільки в тил не залупли на 30+, патріоти ви мої маленькі)

  3. Я писав, що по нам теж прилітає і не набагато меньше чим десь в інших місцях, а ти чудо прибігло, і всьо, гавкати почав

    До слова морякам з МО ДПСУ які за нами по річці стояли все ж таки платили ті гроші, тут не питання скільки в грошах, а скільки в тому що одним платять, а другим не платять, має бути однаково для всіх.
    Я б міг на Волині сидіти і розказувати вам як мені там тяжко але чомусь літають по різним точкам своєї держави.

    Хлопці з Чернігова, Харкова і Сум про ваші геройства я наслухався, як деякі з вас позорно втікали, а потім все ж таки вернулись якимось чудом на третій день.

    Що зараз тільки ця історія про патріота штаб-сержанта Скляра Олександра коштує, який доблесно захищав свій «дім», а зараз втік в сторону Молдови, до слова десь з 4 прикз маленький

  4. Минулого тижня на Берегівщині правоохоронці виявили мікроавтобус, у салоні якогознаходилося понад 2800 одиниць техніки — мобільні телефони, планшети, годинники відомої світової марки Apple. Водій мікроавтобусу перетнув кордон і в‘їхав на територію України через славнозвісний пункт перетину «Лужанка» що на Закарпатті.
    Але коли водій перетинав кордон то не забув задекларувати на угорській стороні ввесь товар на загальну суму 87 мільйонів гривень (еквівалент 2,5 мільйони $). А на Лужанці завдяки нашим горе-героям митникам та прикордонникам забув вказати що перевозить товар і просто проїхав «зеленим коридором» як особа яка нічого немає для декларування???
    Лише завдяки нашій поліції і цивільній прокуратурі вдалося розкрити протиправну схему збагачення.
    Прикро те що практично ввесь український народ віддає останнє для того щоб нашій у нашої держави було майбутнє а горе-охоронці в лиці митників і прикордонників і далі займаються самозбагаченням, обдирають державу в якої і так немає грошей а саме гірше що показують європейським партнерам які ми «насправді» є.
    І керівництво прикордонників після того як ця історія почала набувати розголосу в ЗМІ швиденько переводять частину дієвих осіб які приклали до цього року на такі самі посади на схід нашої країни які мають там керувати справжніми патріотами. Я думаю всі розуміють чому так.
    Робіть так дальше, всеодно це все рано чи пізно дійде до Президента України який точно незнає про таку вашу діяльність але всеодно дізнається.
    Просто не ганьбіться самі і не ганьбіть нашу державу.
    Коли закінчиться війна а вона точно закінчиться бо патріотів у нашій державі набагато більше ніж такого лайна тоді все це буде офіційно у ЗМІ щоб суспільство дізналося про справжніх злочинців.

  5. А ви за 100 тисяч один одного брудом обливаєте.
    Це напевне армія ботів закидає теми що люде реальних проблем і беззаконня не бачили.
    Пишіть про реальні речі і тоді можливо щось і зміниться.
    Бо це вже в умовах війни страшно коли таке діється.

  6. Закрий свого рота,вояка!про вас теж багато пишуть,як ви бабло на заході гребе за пропуски на кордоні!і не чіпай хлопців з Чернігова,Сум і Харкова,вони пережили те,що тобі і в кошмарах не снилося.Ти знаєш скільки ми побратимів втратили???не пиши мені падло тилове,бо знайду порву

  7. Очко собі не порви поки будеш шукати, воїн ісламу))

    А про тих кого втратили я нічого і не казав, я казав про тих хто в 04:30 зібрався і втік нахуй навіть своїх побратимів з інших прикз які на посилення приїхали не попередили тих які в палатках спали, а просто поїхали і все, ти мені за тилову крису чи пропуска будеш казати 50% з вашого кордону під ФСБ були, а інші чотко контрабанду у дві сторони толкали і нелегалів, і ти їблан тугий я тобі ж кажу що я майже по всьому фронту вже поїздив з 24.02 тому вимкни телефон бо пролетить чи ти вже сусідів здав зоб по ним залітало?

  8. Чапалах, ти за**бав! Ти герой тільки в коментарях! Реально нудний пацан.
    Р.S Не сріться ви за ті папірці!

  9. Та тут не в тому діло, просто воїни піздаті, більше ніхто не воює тільки хлопці з сум, а нудний бо дебілам одне і те ж пояснюю, а зараз стрілки переводять героїчно, бо більше нічого не вміють…

  10. Гук Саня ебалай Одесский ,Шуфрун Миша дэбил низкорослый,картавый Ярик Панчишин,Мироха ублюдок старый ну что готовы на ПД сдавать дэбилы сука ТТХ компаса знаете или вы только знаете как человека под плинтус забивать?Если бы вы знали как я хочу блядь вам наебашить шею но сдерживаю себя сука уроды,а ну ещё и до двух метрового хуйла Вариченки доберёмся ас по составлению протоколов дэбил я тебе сука шнобель блядь сверну каратист хуев

  11. Пользуясь случаем хочу предупредить личный состав ДПСУ,а именно,если кто в будущем будет проходить службу с данными личностями которых я сейчас укажу имейте ввиду это пидарасы и малолетние обиженные,обосцаный,опущенные псы:Гук Саня,Шуфрун Миша,Панчишин Ярик,Мирошниченко Саня,Вариченки Саня это все дэбилы ВПС Щастя которые долбились в жопу.Мужики помните эти фамилии и остерегайтесь!!!!!!

  12. Панчишин Ярик ты уебок,марионетка бабло когда вернёшь за спиздженый полимастер,охфицер ты недоделаный помните мужики эту фамилию Панчишин Ярик уебок редкий!!!У него джип в Москве!

  13. Товстуха Эвген меньше кури с фитиля скоро закапает микро генерал ты недоделаный офицер спецназа блядь

  14. Панчишин Ярик на хуя,ты пацанов подставляешь или у тебя привычка сука от покойного осталась пидаааарас ты ебаный сукаааа я тебя блядь на ремни хочу резать и ебать тебя в жопу хочу мерзота ты мразь!!!!Бойся сука пиши,жалуйся в свое сраное ВБ никчемную службу гандон неваляшка

  15. Премії ті що 30 тис. також відмінили, просто не хватає грошей , чи всі хочуть щоб включили станок і ті всі гроші стали просто фантіками, не поливайте один одного брудом за ті гроші, головне перемога, потім мир і відбудова, дай Вам Бог всім здоров’я, щоб всі зосталися живими і не неушкодженими…. Слава Україні!

  16. Кажуть,що премію будуть давати тільки тим хто находиться на передовій! А остальним зарплатку. Це правда?

  17. А чого ніхто не пише, і не піднімає питання самострілу на Мукачеві.
    Хлопець будучи часовим, перестояв 15 хвилин. Вчасно зміни не було….

  18. ДейнекО знищив обороноздатність прикордонної служби розформувавши ряд регіональних управлінь та підрозділів служби що призвело до швидкого заходу ворога на відомих усім напрямках. Міжнародні партнери в тому числі США прямо вказують на ДейнекО що той працює на рашку.
    ДейнекО необхідно провести поліграфічне дослідження, садити на поліграф та після на електричне крісло.

  19. Было когда нибудь в истории мира когда молодой мини пудель в схватке победил старого питбуля?

  20. Друже якщо подобається життя під лавкою — хто тримає? І до речі всі виведені породи собак мають серцево- судинні захворювання, особливо старі підбулі. І памперси заміни, бо смердить.

  21. Дейнеко знищив усе….
    Покращив він лише своє матеріальне становище і своїх прихвостнів. Навіть в умовах війни не перестає збагачуватися.
    Він так боїться за награбоване що навіть не виїжджає в тому напрямку де стріляють. Президент України не дивлячись на свою навантаженість з’являється в районах де ведуться бойові дії.
    А прикарманне керівництво сидить там де можна набити кіно. Але смішно те що в ЗМІ одна прикарманна служба піариться як у нас все добре: відмовляємося від грошей у призовників, фотографуємо ведмедів в горах, відвойовуємо Харків, співаємо пісні, одружуємося в умовах війни. Саме цікаво що всі структури не мають часу таке показувати бо у них одне завдання, це оборона нашої держави.
    А чому прикарманники не показують як пропускають акціони, великі суми коштів, одіозних персонажів через пункти пропуску Закарпаття, чоловіків віком 18-60 років і цигарки в Чернівцях, комерційні вантажі під виглядом гуманітарних вантажів і в «порожніх» автомобілях на Львівщині і Волині, цигарки і тих самих чоловіків 18-60 років на Одещині і Вінничині. Чому не показуєте факти затримань прикарманників за ці всі дії.
    Все це відбувається коли більшість свідомих громадян України і іноземців все віддають на півночі, сході і півдні України.
    Це все відбувається тому що ніхто не хоче поставити це керівництво на своє місце.
    Не тяжко провести реальні звірки з європейськими партнерами по наших громадянах віком 18-60 які офіційно в’їхали на територію ЄС чи перетнули кордон в незаконний спосіб і порівняти дані які є у нас і з цього жахнутися, взяти інформацію скільки коштів офіційно було задекларовано по в’їзді в ЄС а скільки виїхало з України, скільки вантажів виїхало з ЄС і скільки можливо в’їхало в Україну. Все дуже просто. І вся ця прикарманна банда швидко сама втече, ймовірно в рф чи рб.
    А за е кращи запитати їх чому 24 і 25 лютого коли всі йшли на вірну смерть намагаючись стримати ворога а прикарманники «відступали» щоб ввести оборону в Львові, Хмельницькому, Оршанці, Могилів-Подільському, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві.
    Про це потрібно писати а не про 30 тисяч яких у бідної держави і так немає, бо у неї таких п’явок як «еліта» прикарманної служби яка сьогодні намагається керувати на тілі дуже багато.

  22. На всі 100% згоден з Анонімом, риба гниє з голови. У Житомирі начальник штабу з початку війни жодного разу не виїхав на кордон!!! Ви розумієте хто нами керує! Жесть! А нормальні керівники сидять в окопах з бійцями…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ