Человек не терпит насилия!

Помічник нардепа Клочка Сергієнко з приватного офісу керує головою ДІМ Васильченком, — ЗМІ

Голова Державної інспекції містобудування Юрій Васильченко отримує інструкції від чиновника ДАБІ епохи Януковича, а нині – помічника глави Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевої самоврядності, регіонального розвитку і містобудування Андрія Клочка – Олександра Сергієнка. Про це йдеться у матеріалі, опублікованому ЗМІ.

«Після того, як навесні 2020 року різні групи впливу у владній Зе-команді в черговий раз не змогли поділити ключову для сфери будівництва посаду голови контрольно-наглядового органу, Державну архітектурну-будівельну інспекцію України (ДАБІ) гучно ліквідували. При цьому, замість одного регулятора, вирішили утворити цілих три нові державні установи під гаслом боротьби із системною корупцією в галузі. Але ні гучних посадок ні розслідувань ніхто не побачив. Навіть «батько сучасної корупції» багаторічний голова ДАБІ Олексій Кудрявцев відбувся кримінальним переслідуванням лише за підроблення диплому про вищу освіту під час вступу на державну службу», – говориться в статті.

Там нагадується, що вже восени Верховна Рада утворила Тимчасову слідчу комісію (ТСК) з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.

«Ні для кого, (крім мабуть депутатів членів ТСК) не є секретом, що імітація реформування містобудівної галузі відбувається під тотальним контролем глави Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевої самоврядності, регіонального розвитку і містобудування Андрія Клочка, а також його помічника Олександра Сергієнка. Останній – автор Реєстру дозвільних документів ДАБІ часів вертикалі Януковича-Рибака-Кучера. До 2014 року – багаторічний начальник Управління дозвільних процедур ДАБІ. Відразу після обрання нового складу українського парламенту він осідлав молодого та непідготовленого до великих та швидких грошей народного депутата Андрія Клочка. Останній жодного відношення до будівництва взагалі не мав, але мав неабиякий талант у продажах», – зазначають ЗМІ.

stopppkorr html 5664bbe0
  

stopppkorr html m6d31a307 

Вони також розповідають про підозрілі зустрічі Сергієнка з керівником ДІМу Юрієм Васильченко.

stopppkorr html 669355f  

stopppkorr html m79b7c0ed

«Олександр Сергієнко зазвичай близько 07:30 виїжджає зі свого помешкання до офісу на: вул. Шовковична, 21, під’їзд 1. А під офісом його зустрічає віртуальний керівник ДІМу Юрій Васильченко. Замість свого офіційного міста роботи він приходить до цього офісу близько 8 години ранку. Десь біля години проходить ця «ранкова нарада» у Сергієнка, після чого, зазвичай спантеличений переліком завдань, Васильченко покидає офіс в супроводі охоронців», – розповідається у матеріалі.

stopppkorr html 51388b89

stopppkorr html m77d6a860

stopppkorr html 38697f29

Також там згадується, що іноді зустрічі відбувалися в такі самі уранішні години, тільки в літературному кафе «Імбир» на вул. Жилянській, 7. Де так само «наради» тривали біля однієї години.

stopppkorr html m105f20c5  

stopppkorr html 7130e875 

«Хто насправді «батько» в ДІМу ви вже зрозуміли? Помічник народного депутата, що керує з приватного офісу головою цілого центрального органу виконавчої влади, покликаного подолати корупцію в будівництві. В наступній частині ми розкажемо та покажемо про «дні зарплати» та інших мешканців цього корупційного ареалу чарівних посадовців зі сфери містобудування. Та з’ясуємо про ще один центральний офіс прийняття рішень… А поки ще один, маленький спойлер: Офіс на Шовковичній дуже зручний, адже Сергієнко завжди швидко може завітати до будинку з химерами на Банковій. Яких невідомих кураторів з Офісу Президента він відвідує?», – резюмують ЗМІ.

Дивіться також відеорозслідування на цю ж тему від інформаційного порталу «СтопКор»: https://stopcor.org/reformuvannya-mistobudivnoyi-galuzi-doviryly-avtoru-skandalnogo-reyestru-dabi-chasiv-yanukovycha/?fbclid=IwAR2rAZyj9qLB1Y62tMlAXavBPC5Byfn5K0DxzpQ0dTQQ1EZRQZRob5UVLO4

stopppkorr html m3f7030c9

stopppkorr html 6c2ed01d 

stopppkorr html m4e9b6bdc 

Олег Иванцов, для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ