Человек не терпит насилия!

ДПТСУ — общение коллег. Новая тема

Новая тема. для обсуждения. Просьба излагать насущненные проблемы, а не диб…лизм

Оцените материал:
54321
(Всего 20, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

1 475 ответов

  1. Маряна Безугла анонсировала в числе прочих нововведений постановку на военный учет л/с полиции пенитенциарной системы, и какой то отдел экономических расследований .

  2. Нардеп Марьяна Безуглая о мобилизации женщин

    По ее словам, женщин, которые, пригодны к прохождению военной службы по состоянию здоровья и возрасту, будут ставить на учет как военнообязанных.

    Иными словами, в отношении них будут действовать такие же ограничения, как и в отношении мужчин. Среди самых значительных — запрет на выезд за границу.

  3. А где пропал Костя Неверов?
    Помнишь Костя — Лох это судьба! Гавно кипит и требует выхода? А ведь все записано и заскринино.)))

  4. А моя подруга из Днепра, Танюшка Котик все ещё работает? Все такая же глупая? Ей все так же Модричь вертит как игрушкой в кукольном театре?
    Ну не балей Таня!

  5. Парни, точнее друзья, ичтче точнее братели!
    Так шо там с Маком Довжело? Толи старшим офицером в установке или все же кинологи в Закарпатском погранотряда?

  6. А Гаврилюк лисе кончане гівно не вмієш ти командувати нами. Бздун сцикливий а не полковник і без яєць.

  7. Рачок та Бойко заробили кошти на безтоварних поставках продуктів харчування у кінці минулого року. А посадять кого? КБО-шників. Цікава тема, очікуйте продовження )

    1. Рачку там нічого не світить, бо красти гроші з бюджету може лише його зам. Рачок це майбутній цап відбувайло. Віталька ходи і далі зі своїм веселим обличчям.

  8. Ричоок злодій він крадій. Скільки він майна вивіз своєю машиною білим бусіком. Воно і труби і метал і дерево все вивозив нею. Гаврилюк імпотент робить вид що не бачить нічого. Хоча мовчить бо сам краде правда дрібниці канцелярію і бумагу а нам каже не видають, хуйло.

  9. Медова жопа чого харя кисла, веселіше давай.
    Ходить такий важний, а насправді, як хуй на пів шостого.

  10. Гаврилюк криса, закрисив новорічні подарунки з області для колективу. Заховав у таурег думав ніхто не бачить а з вікна все видно.

  11. І знову я!
    В грудні минулого року гендирекцією були підписані договори на продукти харчування… Згідно яких продукція повинна була бути поставленою до кінця року. В той де час фактично левова частина продукції була недопоставлена в строки, але документально оформлено так, що договори виконані і продовольство на складах. Гроші перераховані з бюджету в грудні.
    А тепер Стеценко висушує в січні приймати недопоставлену продукцію, а бухгалтери повинні списувати, ніби вони брали на баланс в минулому році.
    Це все береться на карандаш.
    Далі буде))

  12. Стеценко хитра потвора його підпису немає під жодним документом, якщо і будуть тягати то тільки його вірного пса ричка

  13. Параша голосніше оголошуй в рупор про повітряну тривогу тебе погано чути. Ти тепер законтачений до самого дємбєля.

  14. Вітаємо найкращого керівника ГД Насонова Олександра з днем народження . Бажаємо Вам здоров’я і чекаємо Вас .

  15. З Днем народження Олександр Генадійович! Скорішого повернення, уберіть цього свинопаса

  16. Олександр Геннадійович!!! З днем народження!!! Ви кращий керівник із всіх хто був. Повертайтеся скоріше та приберіть цих тварюк Стеценка та Ричка.

  17. Трутні — чоловічі особини в сім’ї медоносних бджіл. Вони — невід’ємна частина бджолиної сім’ї, без якої вона не може розмножуватись.

    З’являються в сім’ї навесні та влітку (травень — червень). Вони значно крупніші за робочих бджіл. У гнізді мешкають тимчасово. Ніяких робіт у вулику не виконують, бо не пристосовані для цього. Здатності до збирання корму в них теж нема, бо в них хобіток укорочений.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ