Человек не терпит насилия!

Черниговская Академия ДПТС

Что-то давненько мы не обсуждали деятельность “славной” Академии. Там что-все нормально? Название поменяли, а люди все те-же! Прошла вступительная. Пишите, сколько кто платил за поступление! Сколько стоит должность зав. кафедры, нач. факультета и простого препода?

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 4.38 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

521 ответ

  1. Люди що воно робиться? Філії закриваються, стару шльондру Дудку призначають в керівництво, Зливко краде все підряд, Шеремета постійно пʼяний, Петровська постійно тупить

    1. Зливко краде все підряд під носом Петровської, а на рахунок Петровської то такого тупого і нівчому не розуміючого ректора (директора) ще не було , вже всі сміються з Петровської за її виправлення в усіх папірцях які їй приносять на підпис, ще й Свіженко щось там підгавкує і навчає як потрібно ( який сам нещодавно був курсантом з якого всі сміялись).

      1. Нам на этого Серёгу срать и срать, он на посаде временно также как и в.о. Петровская , в.о. Свіженко.

  2. Гречанюки и петровська полные недоумки, если назначили начальником центра подстилку леши дудку наталку, там отсасывала втихаря и тут сосет.

  3. А ти Гончаренко стара кляча скільки ще будеш обіймати посаду, може пора збиратися на пенсію і приєднатися до твоїх колег старих пердунів Ребкала і Самофалова.

    1. А ви читали новий наказ,всі працівники ДКВС які відслужили більше установленого терміну 25 років, повинні звільнитися тобто піти на пенсію, і стати на облік до ТЦК.

  4. Кто знает, говорят что у гречки нет одного яйца? Получается что он с петровской не могут быть любовниками

  5. Чекаємо на Тогочинського з нетерпінням щоб розігнав цих недоумків Петровську і Зливка, тому що всі в Академії їх терпіти не можуть .

  6. Новина дня, Малюська починає пакувати чемодани на вихід з Мін*юсту. Наступні Висоцька з Гречанюком.Петровська вішайся, ніхто тобі не допоможе. Починай дристать і вищать!!!!

  7. Що Петровська, що Тогочинський невдахи, трохи підзаробили, розуму не набрались, все піде по вітру. Обох затопчуть.

  8. Ви краще подивіться декларації за 2022 рік наших минулих юристів Коросташівець і Миколаєнко, це ж скільки відсотків Тогочинський ставив їм премії .

    1. А Вороніна за які заслуги отримала майже сімсот тисяч , може спочатку запитайте у неї за що їй таку премію Льошику ставив.

  9. Будемо писати до мін’юсту колективне звернення щодо перевірки Петровської які вона нараховує відсотки Зливку, Пузирному і луганському юристу який веде себе дуже нахабно, думають що їм все дозволено, в першу чергу будуть пакувати чемодани.

  10. Пишіть офіційні скарги на головного секретаря мінюсту. Прийдемо до Академії з перевіркою. Припинимо це самодурство разом. Досить допускати цей розвал і хаос. Війна навкруги. Не будьте рабами. Будьте воїнами на своєму місці!

    1. Насмішили. За 2022 рік керівництво академії безпідставно здійснило виплати десятків мільйонів гривень. Чому безпідставно? А тому, що жоден із отримувачів бойових виплат не отримав статусу учасника бойових дій. То ви вже перевірили?

  11. А за що їм давати учасника бойових дій за те що всю війну вони просиділи п’яні в академії і отримували незаконні виплати.

  12. В цей період я був там, де і повині всі бути викладачі навчального закладу, я не виконува злочинні накази Тогочинського.

    1. Мабуть Тогочинському мало премій заносили ті люди які хотіли убд,а за медалі то вже інша історія.

  13. Виходить якщо з УБД пролетіли то за які заслуги Шеремета отримав орден?

    Хто підписував подання, які заслуги, що стали підставою для представлення особи до нагородження?

    1. Громадян, яким встановили інвалідність II та III груп після 24 лютого 2022 року, змусять пройти повторний медогляд – результати засідання Комітету з нацбезпеки.
      Олег біжи….

    1. Пролетіли ви зі своїми УБД , подякуйте Тогочинському який лапшу науші вам вішав , завдяки вам, він все отримав чого хотів і кинув всіх тих хто йому довіряв.

  14. Але ж у тій бумажці, що нам сьогодні видали чорним по білому написано, що відмовили тому, що встановлено факт недостовірної інформації про участь особи в антитерористичній операції чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, у забезпеченні їх проведення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, або подано недостовірні дані про особу.
    Тобто вбачається факт службового підроблення, що вимагає направлення матеріалів до компетентних правоохоронних органів.

  15. Убдешники Мін’юст не настільки не зрозумілий, там працюють професіонали тому можете не оскаржувати рішення по убд ви нічого не доб’єтеся , тому що там все продумали щоб ви не отримали убд,тому змиріться.і займайтеся самолікуванням.

  16. А відколи це Мінюст уповноважили встановлювати факт недостовірності? Подавайте сміливо в суд, в цьому органі працюють дибіли

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ