Человек не терпит насилия!

Черниговская Академия ДПТС

Что-то давненько мы не обсуждали деятельность “славной” Академии. Там что-все нормально? Название поменяли, а люди все те-же! Прошла вступительная. Пишите, сколько кто платил за поступление! Сколько стоит должность зав. кафедры, нач. факультета и простого препода?

Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 4.38 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

529 ответов

  1. Тому що Мінетчица Дудка дуже добре працювала піздою на минуле керівництво, а тепер лиже нове. Гарна майстриня розпусти. Ще одна супер методистка! Ох як вона любить справу отсоса. Персона потрібна, старуха по визову.
    Щоб скрити факт і прибрали запис

  2. Що ви хочете, Дудка з навчального любить ублажати керівництво, адже отримає посаду гарну.
    Навчена вона господином Малишенком, який її підкладав під потрібних людей. Наталку треба було назначати начальником центру ескорту.
    Гони Сашко таку дружину, помийну тряпку, з дому.

  3. Недойобана Дудка Наталка хоче всидіти на двух стільцях, що Тогача облизувала й була його шестьоркою, що й зараз стрибає ноги розтавляє. Петровська ти зовсім ненормальна ???? Кого ти призначаєш на такі посади??? Такій товстожопій тільки на базар насіння продавати, там їй місце!!!!

  4. Отсасувать і трахатись як Натаха Дудка з навчального ніхто так не вміє. Олександра їй мало. Піська чешеться в неї, приходиться бігати по керівниках щоб посаду дали гарну.

  5. Пам’ятаю яка раніше була Петровська зачухана а тепер крила розпустила, ну нічого з таким відношенням до персоналу і до роботи вона довго не залишиться на посаді.

  6. Виходить що петровська і її команда йобнуті на всю голову що поставили стукача і хвойду Дудку на таку посаду і приблизили до себе.

  7. Чежегова хотела чтоб дудка ее подтянула к себе в цех. но та ей прямо сказал что свинина никому не интересна

  8. Я вибачаюсь що вліз у ваші розмови,але хлопці і дівчата ви всі дорослі люди,навіщо писати такі гадості про своїх колег з якими кожного дня вітаєтесь,якщо щось накіпіло то кажіть це Петровській яка все проспала.

  9. Ой, дівчата перестаньте ви тут всі переєблися хто з тогочинським хто з шереметою хто з царюком. А тепер намагаєтеся показати свою цнотливість. От чесно ні при Гречанюку ні при Олійнику такого блядства не було. Ну хіба Уляна з Ольгою із сімей чоловіків вкрали, але хоча б по чесному, з одруженням. Правда їм це повернулося потім тим самим. Уляна тепер нікому не потрібна, а Ольга другий рік задовольняється німецьким кіном, а може турецьким?

    Коротше ви або труси одягніть, або крестик зніміть. Якось не камільфо. Содом і Гоморра.

  10. Скільки ми будемо терпіти Петровську і Зливка, чому не проходять вибори ректора в академії як написано в статуті, персонал обере достойного кандидата.

    1. Читай статут єбланчик, ви відмовилися від виборів ректора. Тепер його призначає міністр юстиції. А от чого не призначають Петровську ректором це питання. Можливо тому, що ГСК планує у найближчий час одягнути суддівську мантію? Явно ця посада не для Петровської тримається, їй просто по родинному дали можливість трішки заробити грошей як мамі одиначцв.

  11. Дудка, дирка дешева і нікому не потрібна.
    Льоня шерсть, сімʼя (Мелащенко, Яна, Женя)понад усе.
    Бізнес(Прищепа, Ільченко, Чугай, Дондик, Данилейко, Мелащенко) поза чергою. Вкотре звертаю увагу на пянчугу Боднара, Самохвалова, Свириденко і Пелеш. Біда там повна.

  12. Гречанюк планує закрити Хмельницьк і Дніпродзержинськ ,там будуть установи які йому вигідні для відмивання коштів .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ