Человек не терпит насилия!

«Трудовая» династия Билецких

Семейство Билецких — просто легенда среди прокурорско-налогово-таможенных органов Украины. Бердичевский “спрут”, выведенный на просторы Киева жуликоватым экс-генпрокурором Святославом Пискуном живет и сейчас. И не только живет, но и разрастается, отправляя многочисленных членов своего семейства на тучные нивы отечественной фискальной системы. Начнем с молодежи. Знакомьтесь, Олег Игоревич Билецкий.

 

 
Життя-буття начальників Київських районних ДПІ _частина9

 

 Білецький Олег Ігорович — в.о. начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС Києва, перший заступник начальника ДПІ Деснянського району ГУ ДФС столиці. Людина, що піднімалася кар’єрними сходами, змінюючи посади чи не щороку.

 У 2003-му, одразу по закінченні Академії державної податкової служби України, був оперуповноваженим відділення з організації викриття злочинів у базових галузях економіки оперативного відділу ГВПМ ДПІ Шевченківського району. Згодом, у цій же структурі, забезпечував оперативне адміністрування податку на додану вартість та протидіяв незаконному відшкодуванню ПДВ. Згодом був переведений до іншого ВПМ ДПІ, в Оболонському районі Києва, де представляв сектор боротьби з ухиленням від сплати податків. А за два роки, у податковій інспекції вже іншого, Подільського району столиці, посів першу керівну посаду начальника відділу.

Незадовго до річниці президентства Януковича, пана Білецького призначили заступником начальника ГВПМ ДПІ у Дарницькому районі Києва. Й відтоді йому як маслом помазано перебувати виключно на визначних посадах фіскальної сфери. Від старшого уповноваженого з особливо важливих справ до головного державного ревізора-інспектора відділу спецперевірок Головного управління Міндоходів Києва й, практично, виконуючого обов’язки керівника ДПІ у Деснянському районі.

Поміж тим було всяке.

Bil

У 2010-му Олег Білецький пройшов до Ірпінської міськради від Партії регіонів, і навіть був помічником скандально відомого екс-ректора Національного університету державної податкової служби України Петра Мельника, у службовому кабінеті якого знайшли 30 тис. доларів, і який, в разі загрози опинитись за гратами, ввів серед фіскалів моду терміново опинятися на лікарняному ліжку.

Припущень, хто саме допоміг Білецькому так швидко відбутися у професії, по суті, не так-то й багато.

Справа у тім, що батько нашого героя – Ігор Альфредович Білецький, довгий час працював саме в органах податкової міліції. І на час застосування положення Закону України «Про очищення влади» займав посаду заступника начальника Головного управління кадрів та начальника управління внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури ГПУ.

Враховуючи усе вищенаведене, декларація Олега Ігоровича за 2016 рік, могла стати красномовною. Ось перелік майна та коштів родини оприлюдненого першим заступником начальника ДПІ Деснянського району.

1. Житловий будинок в Ірпіні, Київської області, площею 164.10 м2, У власності 100%.

2. Земельна ділянка у цьому ж населеному пункті площею 523 м2, на якій власне і розташовано дім. У власності 100%.

3. Земельна ділянка придбана у місті Ірпінь площею 77 м2, У власності 100%.

Зауважимо, дата набуття права по усім трьом об’єктам нерухомості припадає на 5 червня 2012 року. Тобто час, коли згідно біографічних даних пан Білецький перебував на посаді секретаря Ірпінської міської ради.

Також зазначено столичну квартиру по вулиці Воровського, площею 116.10 м2, Вона була придбана значно пізніше, у жовтні 2016-го року. Зазначається, що 100% власницею оселі є Світлана Юріївна Білецька – найімовірніше дружина батька. До речі, згідно інформації розміщеної на сайтах продажу нерухомості, зараз квартира у подібному дореволюційному будинку коштує понад 100 тис. дол.

З авто Олег Білецький задекларував «Toyota Land Cruiser» 2006 року випуску, і за неписаною традицією податківців зазначив, що власницею машини є його мати — Неля Леонідівна Білецька.

Кошти внесені до е-декларації за 2016 рік, як отримані ним за основним місцем роботи, склали 121404 грн.

 Цікаво інше. У попередній декларації за 2015 рік Олег Білецький вказував дружину, Роксолану Сергіївну Білецьку та дітей. Але у декларації за 2016-й ви їх не знайдете. Інформації про розірвання шлюбу ми також не знайшли. А отже, існує доля ймовірності, що пан Олег навмисно приховує дані про найближчу рідню та їхнє майно.

Bil1 

До речі, дружина першого заступника начальника ДПІ Деснянському районі ГУ ДФС столиці, Роксолана Білецька, раніше теж працювала у ДФС. З даних Реєстру прав власності на нерухоме майно, ми дізнались, що пані Роксолана володіє нерухомістю у Дніпрі, Нікополі, та Кривому Розі. А також має у власності автомобіль BMW X3, 2007 року випуску.

Ціна такого авто — понад 15 тисяч доларів. І чи можна заробити такі кошти працюючи нині фітнес-інструктором у ірпінському спортивному клубі – питання з питань.

І все ж таки, найбільш помітною постаттю в житті чиновника Білецького лишається його батько — Ігор Альфредович. Який, нагадаємо, довгий час займав не останні керівні посади, працюючі в органах податкової міліції.

Bil2

Історія про участь батька нашого героя у політичному житті – здебільшого оповита таїною. Достеменно відомо лише, що він був помічником народного депутата за списками Партії Регіонів, екс-генерального прокурора України Святослава Піскуна.

Після Революції гідності, у 2015-му, електроні ЗМІ публікували й інші викривальні матеріали де згадувалося прізвище Ігоря Білецького.

З відповіді на наш запит щодо нерухомості та майна, яке може належати батьку податківця, масштабних статків ми не виявили. Хіба що земельна ділянка №26 в селі Дмитрівка (де найімовірніше знаходиться будинок Ігоря Білецького) та скандальна квартира у Львові. Нагадаємо, свого часу Львівська мерія, надала одному з електронних видань інформацію про 40 квартир з житлового фонду міста, 23-ри з яких були службовими, і мали відійти працівникам прокуратури Львівської області. Але у додатках до відповіді фігурували прізвища колишніх прокурорів, що потрапили під дію Закону України «Про очищення влади». Одним з них виявився Ігор Білецький.Найімовірніше, аби не лишатись фігурантами скандалу, квартиру було продано. Їздить Ігор Альфредовична VOLKSWAGEN PASSAT 2016 року випуску.

Натомість мати податківця Неля Леонідівна Білецька, згідно даних Реєстру прав власності, має значно більше, аніж впливовий батько нашого героя. Як нам стало відомо їй належить:

BMW 525, 2001 року випуску.

TOYOTA LAND CRUISER, 2006 року

квартира у Києві, придбана у червні 2011-го

земельна ділянка в Ірпіні (смт. Ворзель) придбана у серпні 2016 року

 Проте, ані у реєстрах Мінюсту, ані у переліку даних аналітичної системи YouControl, підприємця на ім’я Неля Леонідівна Білецька – немає. Тож виникає запитання: «Звідки майно?»

 
 
І дещо про засновників цього клану.

БІЛЕЦЬКИЙ Альфред Альфредович.

 bilecckkiii html 78250ab3

Народився 27 вересня 1959 року в с. Бубнівка, Волочиський район, Хмельницька область.

У 1980 році закінчив Ярославське вище військове фінансове ордена Червоної Зірки училище ім. А.В.Хрулева, спеціальність — фінансове забезпечення і контроль фінансово-господарської діяльності військ.

Послужив на вірність Радянській та Російській армії з 1980 по 1993 роки.

В тому ж році звільнився та почав підприємницьку діяльність в Бердичівській губернії. В 1994 року, сколотивши з бердичівськими «корешами» ТОВ «КББ», став генеральним директором цього товариства (досьє на ТОВ «КББ» додається).

В славному місті Бердичів підприємницька стежка звела з тричі генеральним прокурором Піскуном та «почесним ректором» Національного університету державної податкової служби України Мельником.

Далі біографія пішла «по-накатаному»:

10.1994 – 04.1998

генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «КББ»

05.1998 – 12.2001

голова Бердичівської районної державної адміністрації

01.2002 – 06.2002

заступник директора з торгівлі товариства з обмеженою відповідальністю «КББ»

07.2002 – 05.2005

помічник-консультант народного депутата України Бондаренка Г.І. Апарату Верховної Ради України

06.2005 – 11.2005

головний спеціаліст канцелярії при Генеральному прокуророві України Генеральної прокуратури України

06.2006 – 04.2007

помічник-консультант народного депутата України Малишева В.С. Апарату Верховної Ради України

04.2007 – 09.2007

заступник начальника Центральної регіональної митниці

09.2007 – 12.2008

перший заступник начальника Центральної регіональної митниці

12.2008 – 05.2009

заступник начальника Київської обласної митниці

05.2009 – 09.2009

перший заступник начальника Київської обласної митниці

 10.2009 – 01.2011

заступник начальника Київської регіональної митниці

 01.2011 – 04.2011

начальник митного поста «Спеціалізований» Київської регіональної митниці

 04.2011 – 06.2011

заступник начальника Київської регіональної митниці- начальник митного поста «Спеціалізований»

 06.2011 – 11.2011

заступник начальника Київської регіональної митниці- начальник митного поста «Київ-спеціалізований»

 11.2011 – 06.2013

заступник начальника Київської регіональної митниці

 06.2013 – 03.2015

заступник начальника Київської міжрегіональної митниці Міндоходів

2015 рік

застосування положення Закону України «Про очищення влади»

У 2008 році закінчив Національний університет державної податкової служби України.

Святослав Пискун:

«-У меня нет друзей среди политикума: там их просто быть не может. Все мои друзья с большой политикой особо не связаны. Например, народный депутат Петр Мельник — почетный ректор Национального университета Государственной налоговой службы Украины, мой бывший помощник, отличный парень Альфред Билецкий

Із СМИ:

«В Киеве по ул. Гончара, 35, находился «теневой офис» сына бывшего Генпрокурора Украины Виктора Пшонки Артема

Также, Артем Пшонка «хорошо» известен, как «Рейдер №1».

В этом так называемом «Офисе на Гончара» стая преступников разных мастей под его непосредственным руководством разрабатывала коррупционные схемы, планы рейдерских захватов государственных и частных предприятий Украины. Именно в этот офис ежемесячно стекались многомиллионные денежные потоки с конвертационных центров, «откаты» с тендеров, доходы от коррупционных схем в налоговой инспекции и на таможне, «дань» от частных предпринимателей.

В Киевской области волю «Офиса на Гончара», среди других, с неистовой преданностью выполнял заместитель начальника Киевской межрегиональной таможни Билецкий Альфред Альфредович. Лучший друг бывшего генпрокурора Святослава Пискуна, он цинично хвастался своими крепкими связями в Генеральной прокуратуре Виктора Пшонки, которые, якобы, давали ему неприкосновенность не хуже депутатской.

Видимо именно поэтому А.Билецкий заставлял предприятия, занимавшиеся экспортом или импортом товаров, платить «дань» за их беспрепятственное таможенной оформление на Киевской межрегиональной таможне.

«Коррупционным налогом» Билецкий обложил практически все предприятия, которые обслуживались на вверенной ему таможне, включая… государственные! И значительная часть этого денежного потока направлялась Билецким в «Офис» Артема Пшонки, который “щедро” награждал его, попросту закрывая глаза на тотальную коррупцию, которую Билецкий А.А. старательно культивировал в стенах ведомства. С каждым годом пребывания «Семьи» у власти, возможности и аппетиты А.Билецкого выросли настолько, что он начал открыто игнорировать распоряжения начальника таможни, а вскоре фактически стал «теневым руководителем» этого органа.»

На теперішній час «заслужений пенсіонер» Билецкий Альфред Альфредович є засновником все того ж ТОВ «КББ», мешкая в Печерському районі по вул. Басейна.

БІЛЕЦЬКИЙ Ігор Альфредович (рідний брат Альфред Альфредовича)

 bilecckkiii html m5efe1729

Народився 4 червня 1962 року в м. Бердичів Житомирської області.

Біографія «кореша» Піскуна та Мельника тісно пов’язана з генеральною прокуратурою:

08.1983 — 12.1991 — служба у Збройних Силах України

03.1992 — 12.1994 — старший інспектор-ревізор Збройних Сил України

12.1994 — 01.1997 — директор відділення Всеукраїнського благодійного фонду ”Професіонал”

09.2002 — 07.2004 — навчання в Академії державної податкової служби України

01.2001 — 07.2005 — робота в податковій міліції ДПА м.Києва

07.2005 — 05.2006 — начальник управління внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури Генеральної прокуратури України

05.2006 — 07.2006 — робота в Апараті Верховної Ради України

07.2006 — 05.2007 — заступник начальника Головного управління податкової міліції ДПА України

05.2007 — 06.2007 — начальник управління внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури Генеральної прокуратури України

06.2007 — 08.2008 — начальник відділу особового складу та внутрішньої безпеки Головного управління кадрового забезпечення Генеральної прокуратури України

12.2010 — 06.2014 — заступник прокурора Львівської області

За час роботи в органах прокуратури Ігор Альфредович, зумів отримати у користування службове помешкання – трьохкімнатну квартиру, загальною площею 103,8 кв.м., що знаходиться у м. Львові (Сихівський район).

Білецький Ігор Альфредович – заступник прокурора області.

Старший радник юстиції

79000 м. Львів, пр. Шевченка 17/19

235-83-44

07.2014 – 10.2014 — заступник начальника Головного управління кадрів та забезпечення діяльності органів прокуратури — начальник управління внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури

10.2014 — застосування положення Закону України «Про очищення влади»

Із СМИ:

«Предательская декларация

Начать знакомство с новым главой Управления внутренней безопасности Генпрокуратуры Украины лучше с риторического вопроса. Как вы думаете, может ли честный прокурорский работник внести в декларацию следующие данные:  зарплата 9 тыс. 633 грн., при этом в собственности: 1 млн. грн. в разделе «данные про вклады в банках, ценные бумаги и другие активы», имеются жилой дом на 600 квадратов и 3-литровый Фольцваген.

У семьи чиновника дела тоже неплохи: заработок – 340 тыс. грн. (в разделе «дивиденды, проценты, роялти»). Еще есть квартира размером в нескромные 220 метров. Перед вами были выдержки из финансовой «исповеди» Игоря Альфредовича Билецкого за 2011 г.»

«В прошлом выпускник Академии налоговой службы, впервые Игорь Альфредович крупно «прославился» на должности зама прокурора Львовской области. О его совсем не второстепенной роли в одной крупной коррупционной схеме написала «Криминальная Украина» и целый ряд интернет-изданий. В нескольких статьях, среди которых «Как мент Нарийчук крышевал львовские конвертцентры, отбрав у Украины миллиарды!» говорится о непосредственном участии г-на Билецкого И.А. в «успешной» работе конвертационного центра на Западной Украине. «Огромную роль (в деятельности Центра – авт.) играет прокуратураЛьвовской области и прокурор — Билецкий Игорь Альфредович, который ежемесячно получает дань в размере 100 000 гривен за теневое крышевание этого конвертационного центра».  

В другой, посвященной деятельности Центра, статье утверждалось, что в предоставлении ему «зеленого коридора» «особенно значительную роль играет прокуратура Львовской области в лице заместителя прокурора области Белецкого И. и начальника управления Брезданя В.» Именно наш «герой», данным СМИ, содействовал «продаже» заведенного на фигурантов уголовного дела. Что ж, теперь данные из упомянутой выше декларации Игоря Альфредовича начинают понемногу отвечать на закономерный вопрос – откуда, собственно, вестимо все эти «лимоны», дома, квартиры и дивиденды. А вот откуда с таким прошлым новая высокая должность?»

БІЛЕЦЬКИЙ Олег Ігорович (син Ігоря Альфредовича та племінник Альфреда Альфредовича)

 bilecckkiii html m6bfba585

Народився 02 лютого 1981 року в м. Бердичів Житомирської обл.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

08.1998 — 06.2003

курсант Академії державної податкової служби України;

06.2003 — 10.2004

оперуповноважений відділення по організації викриття злочинів в базових галузях економіки оперативного відділу ГВПМ ДПІ у Шевченківському районі м. Києва;

10.2004 — 09.2005

оперуповноважений відділу оперативного забезпечення  адміністрування ПДВ ГВПМ ДПІ у Шевченківському районі м. Києва;

09.2005 — 02.2006

оперуповноважений сектору протидії незаконному відшкодуванню ПДВ ВПМ ДПІ у Шевченківському районі м. Києва;

02.2006 — 03.2006

оперуповноважений сектору боротьби з ухиленнями від сплати податків ВПМ ДПІ у Оболонському районі м. Києва;

03.2006 — 02.2007

старший оперуповноважений сектору боротьби з ухиленнями від сплати податків ВПМ ДПІ у Оболонському районі м. Києва;

02.2007 — 02.2008

начальник відділу оперативних заходів по скороченню податкового боргу ГВПМ ДПІ у Подільському районі м. Києва;

02.2008 — 01.2011

заступник начальника ГВПМ ДПІ у Дарницькому районі м. Києва

01.2011 — 09.2011

т.в.о. заступника начальника ГВПМ ДПІ у Дарницькому районі м. Києва;

09.2011 — 11.2013

секретар ради Ірпінської міської ради Київської області;

01.2013 — 03.2014

в розпорядженні Головного управління Міндоходів у м. Києві;

03.2014 — 05.2014

старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу боротьби з формуванням незаконного податкового кредиту з ПДВ оперативного управління Головного управління Міндоходів у м. Києві;

06.2014 — 10.2014

головний державний ревізор-інспектор відділу спеціальних перевірок управління податкового та митного аудиту Головного управління Міндоходів у м.Києві;

10.2014 — т/ч

перший заступник начальника ДПІ у Деснянському районі Головного управління ДФС у м.Києві. (виконуючий обов’язки керівника ДПІ)

Довідково:

По особистій вказівці та під контролем П.Мельника – ректора Національного університету державної податкової служби України став депутатом Ірпінської міської Ради, а потім й секретарем.

«Ведомости об Ирпенских депутатах 6 созыва:

3. Билецкий Олег Игоревич, 02.02.1981г.р.

Гражданин Украины,

образование высшее
Партия Регионов, 
Место работы: Ирпенский городской совет, секретарь Ирпеньского городского совета
Кандидат от партии: Ирпенская городская организация Партии регионов»

Був помiчником у депутатів: Мельник Петро Володимирович Партія регіонів, 6 скликання

Із ЗМІ:

«И.о. начальника ГНИ в Деснянском районе Киева с октября 2014 является Олег Белецкий. Об этом сообщается на сайте Государственной фискальной службы. В 2003 году Белецкий закончил Академию государственной налоговой службы Украины (Ирпень), которую возглавлял народный депутат от Партии регионов Петр Мельник. По данным местных СМИ, Белецкий приходится дальним родственником Мельнику. Впоследствии Белецкий работал в налоговой, а в 2011 году он был избран секретарем горсовета Ирпеня (Партия регионов). В 2013 году Белецкий уволился из горсовета якобы по собственному желанию, хотя в СМИ звучали предположения о его предстоящей отставке по решению самого горсовета. Отставка Белецкого состоялась после того, как летом 2013 Мельник был арестован за взятки. После чего ректор бежал за границу, а Белецкого был зачислен в распоряжение Главного управления Миндоходив в г.. Киеве.

Из резерва Белецкого вернули на службу в ГНИ в марте 2014 года. А через месяц Мельник вернулся в Украину, где был сначала задержан, но суд ему снизил залог в 50 раз до 600 000 гривен и он вышел на свободу. Сейчас Мельник пытается через суд в Ирпене вернуть себе должность ректора налоговой академии.»

Посівши посаду Першого заступника начальника ДПІ у Деснянському районі Головного управління ДФС у м. Києві, підтягнув до себе з Шевченківського ДПІ на посаду начальника відділу погашення заборгованостей колишнього «кореша» Носка Олександра Володимировича (1979 р.н.)

І почалась «робота» по «законному» вибиванні податків із підприємців.

Сума податків визначається в умовних одиницях на паперових акрушах в кабінеті в.о. начальника ДПІ Деснянського району Білецького О.І.

За півтора роки свого «головування» в ДПІ Деснянського району по ініціативі Білецького О.І. було винесено більше 500 податкових повідомлень-рішень щодо стягнення коштів з юридичних осіб, які в більшості були скасовані с судовому порядку. А скільки «рішень» щодо отримання коштів «було винесено» в кабінеті в.о. начальника ДПІ Деснянського району?

А проживає Білецький в двох квартирах одночасно:

фамилия

имя

отчество

тел

дата рожд.

нас. пункт

ул.

дом

кв

Билецкий

Олег

Игоревич

0

1981-02-02

Ірпінь

Садова

90

0

Билецкий

Олег

Игоревич

2469850

1981-02-02

м.Київ

Воровського

51

12

Також підростають менші, але вже перспективні брати, продовжувачі «великої» династії Білецьких.

БІЛЕЦЬКИЙ Андрій Ігорович (син Ігоря Альфредовича та племінник Альфреда Альфредовича та брат Олега Ігоровича)

Народився 15 квітня 1984 року.

Проживає:

Билецкий

Андрей

Игоревич

2469454

1984-04-15

м.Київ

Воровського

51

12

Займана посада: Заст. прокурора Печерського району м. Києва.

Із повідомлення про результати проходження перевірки відповідно до Закону України “Про очищення влади” щодо Білецького Андрія Ігоровича

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Білецького Андрія Ігоровича, не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”.

Законність в Печерському районі буде контролюватись представником видатної династії!

БІЛЕЦЬКИЙ Леонід Ігорович (син Ігоря Альфредовича та племінник Альфреда Альфредовича та брат Олега Ігоровича)

Народився 15 травня 1988 року

Проживає:

Билецкий

Леонид

Игоревич

2469454

1988-05-15

м.Київ

Воровського

51

12

Список осіб допущених до тестування на посаду Детектива НАБ України

131

Білецький Леонід Ігорович

Так і відчуваєш, що представник такої династії буде боротися з корупцією в вищих ешелонах влади!

Далі буде… (нажаль)?!

Head hunter, для ”ОРД”

 
 
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ