Человек не терпит насилия!

Державна зрада: як ми віддаємо стратегічні державні підприємства в руки агресора!

Ні для кого не секрет, що довгі роки українським державним підприємством стратегічного значення «Укрхімтрансаміак» керував ставленик Януковича і по сумісництву маріонетка російських аміачних олігархів – Бондік В.

Довгих 2 роки після Революції гідності знадобилося нашим чиновникам, щоб звільнити його з посади і позбавити підприємство контролю агресора.

Але насправді сталася лише рокіровка маріонеток! Причому зроблено це настільки нахабно, що виникає питання — наскільки високими є ті кабінети, де було погоджено це питання?! Адже зараз підприємством керує громадянин РФ Полозов В.О.!

Так, громадянин Росії зараз керує аміачною трубою, що проходить по 7 областях України — від Донецької до Одеської області. Неефективне керування підприємством 9 років наносило й продовжує наносити збитки державі, про що вже відзначають детективи НАБУ, які нарахували їх на суму понад 160 млн. грн. і це тільки початок.

Але справжню загрозу в руках агресора ця труба несе не стільки для економіки, скільки для безпеки громадян, обороноздатності держави  та навіть для її цілісності!

Тільки уявіть собі, що зможе зробити агресор, маючи контроль над трубою, що наповнена вкрай небезпечною речовиною – аміаком, який у випадку витоку за 10 хвилин вбиває усе живе в радіусі 5 км. А тепер врахуйте, що труба на території України має протяжність більше 800 км, таким чином зона можливого  ураження може сягнути 4 000 квадратних кілометрів!

Фактично в руках злочинців міжнародного масштабу, таких як Путін, — це аміачна бомба масового ураження, що здатна вмить у 7 областях призвести до багатотисячних жертв, хаосу і прокласти агресору так званий сухопутний шлях і в Крим, і в Придністров’я.

І в той час, коли наші захисники на передовій стримують атаки ворога, наші чиновники з такою легкістю віддають в руки агресора «аміачну бомбу», використання якої дозволить йому відірвати від України усі південні і південно-східні регіони.

І я не повірю, що це якась чиновницька халатність чи недбалість під час призначення на посаду Полозова В.О. Це державна зрада на вищому рівні!!!!

Адже зовсім не складно переконатися, що Полозов В.О. це не просто громадянин з російським паспортом, це людина, що на 100% залежить від влади Росії, маючи на її території підприємства, що виконують держзамовлення, та входить до безпосереднього оточення Путіна. І підтверджень цьому навіть шукати довго не треба, прямо на сайті компаній, що підконтрольні Полозову, є інформація та навіть світлини, на яких зображено як підлеглі та партнери Полозова сумісно з Путіним В. запускають якусь аміачну установку. 

Ми можемо тільки здогадуватися, у яких стосунках Полозов В.О. та його російські ляльководи з Путіним, якщо той особисто присутній на запуску чергової аміачної установки.

І ось саме цю людину наші чиновники призначають спочатку заступником, а тепер і виконувачем обов’язків директора ДП «Укрхімтрансаміак», при цьому обіцяний громадськості конкурс на посаду директора всіляко затягується!

Це державна зрада і не що інше!

І якщо ви ще у чомусь маєте сумніви, роздивіться уважно хто такий Полозов В.О.:

Народився Полозов Віктор Олександрович 31 серпня 1958 р. якраз в м. Починок Смоленської області. А в 1985 р. закінчив Московський енергетичний інститут (МЕІ). По завершенню інституту був направлений в Таллінн на Балтійський судноремонтний завод. Усі ми знаємо, кого в той час відправляли так близько до кордонів залізної завіси – тільки морально стійких і надійно завербованих агентів КДБ,  а як відомо колишніх в цій справі не буває.

Чесно виконуючи завдання КДБ, а пізніше ФСБ, Полозов увійшов у коло довірених російської влади і почав отримувати держзамовлення, для виконання яких він організував групу компаній «АЛВИГО», власником і Головою правління якої він і є. До складу «АЛВИГО» входять російські ВАТ «НИАП» і ВАТ «ГИАП» — компанії, які обслуговують сферу аміачних установок в Росії.

Ось його персональна картка у АС «Російський паспорт» (система обліку російських паспортів):

zrada1

А ось власноруч підписана Полозовим заява про отримання російського паспорту серії 7007 № 983622 на заміну втраченого також російського паспорту серії 7003 №380982.

zrada2

Полозов В.О. має паспорт громадянина Росії, місце прописки: Смоленська обл., м. Починок, вул. Чкалова, 6, тел. +74814942383. В Росії він навіть отримав номер СНІЛС – страховий номер індивідуального особового рахункуСНІЛС — особовий рахунок, що міститься в страховому свідоцтві обов’язкового пенсійного страхування — документі, який видається громадянину РФ і підтверджує його реєстрацію в системі державного пенсійного страхування Російської Федерації, закріплений за майбутнім пенсіонером в Пенсійному фонді РФ. Як бачимо Полозов розраховує ще отримувати в Росії пенсію, і це зрозуміло, у ФСБшників вона напевно не мала.

Як видно у 2012 році Полозов змінював в Росії місце проживання.

zrada3

jjjj1

jjjj2

А ось офіційно оприлюднена інформація про осіб, які афілійовані з однією із компаній Полозова,  ВАТ «НИАП». Така інформація оприлюднюється щоквартально і ми можемо також побачити, що у 2012 році він був прописаний у Тульскій області, а вже у звіті за 2014р. проживав на території Смоленської, де власне і прописаний до цього часу, що відзначено у звіті, зданому уже в 2016 році.

zrada4

zrada5

zrada6

zrada7

zrada8

zrada9

Як бачимо, до складу засновників входять і громадяни України, про що вони чесно зазначають, однак Полозов для участі в даному підприємстві використовує свій російський паспорт з пропискою в місті Починок Смоленської області.

Ситуацією, що склалась на сьогоднішній день, занепокоєні також народні депутати України. За наявною інформацією направлено депутатські запити стосовно керівництва УДП «Укрхімтрансаміак» на адресу ГПУ та інших адресатів.

zrada10

zrada11

zrada12

А ось і новини, що опубліковані 5 серпня 2016 року на  сайті вищезазначеної компанії Полозова. Йдеться про те, як компанія добре спроектувала і разом з Путіним та його приспішниками запустила аміачний агрегат:

http://niap.novomoskovsk.ru/company/news.aspx

novyny5serpn

Итогом совместного сотрудничества Группы компаний «АЛВИГО» (наша управляющая компания) и ведущего производителя удобрений в России и мире — ПАО «АКРОН» — стал пуск агрегата производства аммиака мощностью 2060 тонн/сутки «Аммиак 4» в г. Великий Новгород, Россия. В Великом Новгороде в присутствии Президента России Владимира Путина состоялась торжественная церемония открытия крупнейшего в СНГ агрегата по производству аммиака на заводе «Акрон». В торжественной церемонии также приняли участие министр промышленности и торговли Денис Мантуров, председатель координационного совета Группы «Акрон» Вячеслав Кантор, губернатор Новгородской области Сергей Митин.

zrada13

Полозов — Голова правління тієї самої керуючої НИАПом компанії «АЛВИГО»:

zrada14

http://www.alvigo-group.com/management/

Й продовжувати можна ще довго. Але питання залишається одне: хіба це не зрада!?

«ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Еще лет 10 назад Россия планировала построить терминал по перегрузке аммиака на Черном море возле Тузлы, что бы отказаться от проблемного аммикопровода по территории непредсказуемой Украины. Со строительством моста к этой теме думаю вернутся. Для этого нужна спокойная вода, как в порту Южном, и это уже сделали соединив Тузлу с материком. А ни одна манда не задумывалась, что линия разграничения на донбасе идет почти по трассе прохождения аммикопровода? Ни разу за всю войну его не повредили. Бабло побеждает зло…

  2. Владимир Путин возложил на Украину ответственность за присоединение Крыма к России. Совсем у чувака башню снесло.

  3. Госдеп не признает российскую Думу легитимной из-за голосования в Крыму.
    Последствия:
    — на все законы, изданные думой РФ после 19 сентября, не резидентам РФ можно спокойно забивать, не опасаясь экстрадации или преследования международными правоохранительными органами.
    — после формирования нового кабинета министров, все министры включая лошадь-Лаврова (если он опять попадёт в кабмин) лишаются дипломатической неприкосновенности.
    — распоряжения кабмина, а значит, в том числе, налоговой, таможенной службы, нерезиденты могут не выполнять — ни один суд вне РФ такие органы исполнительной власти выиграть не смогут.
    — если РФ дотянет до выборов президента, президент так же становится нелегитимным и теряет дипломатическую неприкосновенность. А значит его можно при желании арестовать, не опасаясь давления международного сообщества.
    Ничего особенного, у Татарстана вдруг «заговорит» свой парламент, альтернативный Москве. А у Башкирии свой аналог и так далее, вплоть до отдельных районов крайнего Зажопья. Короче, нынешняя политическая карта мира скоро очень устареет, и картографам придется доработать с учетом новых стран.

  4. Чудаки. 70% мира удобрений идет из России через ебанутую страну в порт Южный. Рвем цепочку. Получаем — хуй порт Южный, хуй аммиакопровод по Украине. Вопрос: как быть?

  5. В Донецке местный житель застрелил российского танкиста.
    В оккупированном Донецке 45-летний местный житель застрелил кадрового российского военнослужащего и ранил еще двоих за предложение выпить за “русских воинов–освободителей Донбасса”. Об этом в среду, 14 сентября сообщили в Главном управлении разведки Минобороны Украины.
    По данным ведомства, инцидент произошел 11 сентября, когда танкист 100-й отдельной мотострелковой бригады 1-го АК ВС РФ Александр Иванов заставлял жителя Донецка Сергея Борисова поднять бокал за “русских освободителей Донбасса”. Мужчина двумя выстрелами в голову из травматического пистолета, переделанного для стрельбы боевыми патронами, убил “освободителя”, а затем забаррикадировался в своей квартире. Во время штурма квартиры тяжелые травмы получили двое военных отдельного комендантского полка 1 АК ВС России. Не хер ползать в Украине,”заблудившимся пидарас…сам — освободителям”. Вас сучар кто сюда приглашал? Мужик поступил по справедливости и наказал этих чмошников.

  6. А моему нравится. Кризис, не кризис, длиннее не получается. Тариф и размер не меняется (Украина-Россия).

  7. Принято решение всех,кто имел право на получение жилья обеспечить: 20 лет и более деньгами (он, жена, детей нет — 3,5 млн.руб). А вам слабо?

  8. До последнего момента думал, что путлер прикажет отменить “выборы без выбора” в Крыму, но он решил, что если тонуть, то с музыкой. После объявления результатов российских выборов госдупа перестанет быть легитимной, а сама раSSия превратится в то, что многие годы приписывает Украине — в страну 404.

  9. Это не новость.Так отдали и изоляторный завод,а их в союзе было только два и ряд других предприятий.Была бы новость если бы отобрали
    и вернули в собственность Украины. За 150 млн,при стоимости 10 миллиардов продают ОПЗ….Встает вопрос,а как эта собственность попала
    в распоряжение мошенников. Ах сами им отдали!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ