Человек не терпит насилия!

МИЛИЦЕЙСКИЙ МАЙДАН! НУЖНА СРОЧНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ПАЛАТОЧНОГО ГОРОДКА, ПИТАНИЯ, ГОРЯЧЕГО ЧАЯ И ПРЕДМЕТОВ ПЕРВОЙ НЕОБХОДИМОСТИ. МИЛИЦЕЙСКИЙ МАЙДАН!

НУЖНА СРОЧНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ПАЛАТОЧНОГО ГОРОДКА, ПИТАНИЯ, ГОРЯЧЕГО ЧАЯ И ПРЕДМЕТОВ ПЕРВОЙ НЕОБХОДИМОСТИ. МИЛИЦЕЙСКИЙ МАЙДАН!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

206 ответов

  1. Да, это заметно, разговоры о реформах в СМИ начались активно мусолится после ласкового приема Порошенка в Париже осенью, или в конце лета — точно не помню, видать очень был ласковый разговор. Теперь вот Байден приехал и напомнил. Мало взять власть в свои руки, нужно ее еще удержать, как говорил Ленин. А они ему памятники сносят, вместо того, чтобы учится. В такое время нужно поубавить аппетиты, меньше по карманам тырить, народ доведен до крайностей. Кого за 2 года с верхних эшелонов власти взяли коррупцию — Бочковського и одного депутата от Ляшка, да и то еще ничего до суда не доведено, показуха и только. А из судейской братии кого, последний раз помнится несколько лет назад колядника со Львова — и все, и то не при этой власти. Ведь все понимают, что коррупция берет корни с верхних эшелонов власти — а там полное сонное царство, никто никого не шевелит. Мало кто возражает против тог, что Януковичу дали копняка под зад, сам виноват, очень уж большие аппетиты имел. Так, придя к власти, что-то начинайте делать в конце-концов, а не урезайте только социальные стандарты для населения.

  2. Степан Гавриш на Facebook. Аби зв’язатися з Степаном, зареєструйтеся у Facebook сьогодні.
    Зареєструватися Увійти

    Степан Гавриш
    1 год. ·
    Міміно.
    Міхаїл Саакашвілі – грузинський сокіл, який живе полюванням на корупцію і мафію. У цьому він приречений. В Грузії. В Україні. Він розуміє, що і сам може стати здобичею. Іванішвілі домовився з Путіним про лібералізацію відносин з Росією в обмін на Саакашвілі – особистого ворога лідера великоросів. Україна дала йому шанс на трамплін повернення у велику політику Грузії. Саакашвілі не звертає в країні безперервних майданів уваги на таємні домовленості Порошенка з Путіним, де він знову може опинитися заручником нового компромісу. Як і всі ми. Його інцидент на Раді нездійсненних реформ при президентові учора із Аваковим і Яценюком свідчить тільки, що наш співгромадянин Саакашвілі не взяв жодних уроків у своєї власної історії. Він залишається принциповим і безстрашним воїтелем проти всілякої несправедливості і нетерпимим щодо лицедійства корисливого режиму. Він досяг тої критичної орбіти на якій його стратити помилувати неможливо. З учорашнього дня він після Байдена публічно показав ракову пухлину корупції зсередини усьому суспільству. Тодес Барни з Яценюком став тільки початком глибокого конфлікту всередині наскрізь прогнилої політичної влади. Це засвідчило також повну втрату управління країною президентом і урядом, а також показала важкі невиліковні метастази, якими проникнута вся політична система, що тримається виключно на корисливій змові її очільників. Міхаїл Саакашвілі говорить тільки те, на що не наважується жоден автохтонний високопосадовий українець. За великим рахунком він один. Реформатор і абсолютно відморожений патріот. І немає значення яке рішення прийме гарант без гарантій. Міміно Саакашвілі вчора чітко показав, що відставка Яценюка нічого не дасть. Президент призвів ситуацію до розпаду української державності, маніпулюючи Мінськими угодами і нашим страхом. Тому треба перезавантажувати одразу всю політичну систему. І дискусія навколо принизливої, базарної сварки прем’єра з Саакашвілі чітко показують, що ніяких сподівань на виборчу демократію вже немає. А щодо звинувачень Саакашвілі в адресу Уряду, то їх вже й нікому розслідувати, оскільки заміфічена Згуладзе вже вивозить мільйони доларів з України, а звичайний вчитель пані Деконаїдзе «очищує» слідчі органи масовим звільненням професіоналів в умовах коли корупцією неприховано пишаються, а вбивства лише в Київській області виросли у 8 разів, пограбування в 4 рази. В цих умовах боротьба президента і прем’єра втримання влади будь-якою ціною стає найбільш небезпечним викликом для української солідарності, незалежності і національного виживання.

  3. Я же говорю, что сейчас инфа попрет во все щели. Вот только где был Гавриш, когда Бойко обмывал деньги на нефтяных вышках, что-то как рыба молчал, “одобрям дескать”? Да и нынешняя власть что-то затихла в отношении бывших, неужто как Ющенко договорняки готовят?

  4. Ляшко їздить на авто за 8 млн грн, подібне є лише у Коломойського, – ЗМІ

    Сьогодні о 15:55•Zik.ua
    Лідер «Радикальної партії» був помічений журналістами у новому куленепробивному автомобілі. Така машина є в розпорядженні понтифіка Франциска. Схожий екземпляр, але трохи дешевший, з’явився у Олега Ляшка, – повідомляє Newsonline24.

    Ляшка бачили у Києві, він займався шопінгом, а після цього сів у величезний броньований джип преміум-класу Cadillac Escalade. Цей екземпляр є ексклюзивом. Салон обтягнутий шкірою двох кольорів, всередині є все необхідне для приємного відпочинку.

    ВІП-машина витримує обстріли автомата Калашникова. Ціна автомобіля близько $ 350000 або більше 8 млн грн.

    Ляшко володіє найдорожчим засобом пересування серед народних депутатів і членів Кабміну.

    Поділитися:

  5. шановні і не дуже!
    ви знаєте що таке честь мундиру?
    а совість людини?
    де ви були,коли вами керував підар?
    де ваша честь була?
    маю відношення до міліції(на всяк випадок)

  6. К сожалению самим реформированным и народу о планах реформаторов ничего не известно. Планы обсуждались не у на а в Америке.

  7. Так куда чай нести, господатоварищи полименты? Это всё на что вы способны? Только хуярить студентов?))) Бабло стричь и очко вылизывать начальникам за прОцент к зарплате? Где “майдан”, майдауны мусорские?

  8. А куда деньги нести майдауным милиционерам? Продали Вас парни Ваши начальники-ракловодители.

  9. Человек нормальный не то , что её употребляет слова мусор он даже его не знает , скорее всего ты проститутка)))

  10. А нахрена Майданы, на выборах миллионы правоохранителей и их семьи проголосуют не за действующую власть и чернобыльцы и пенсионеры . За власть будут голосовать нарколыги и проститутки с ночных клубов и пиздота из собеседников лошицы Осадчей. И будет тогда люстрация педиков люстраторов))))). Готовьтесь черти)))))

  11. Сова, недавно задал один вопрос на профпригодность к милиции некому люстратору, тебе также задать пару — чтобы ты потух и понял, что дурить толпу о какой то принадлежности к милиции нельзя. А где ты был эти 25 лет, на протяжении которых Украину привели к скотскому существованию. Небось в 90-х перекрасился в руховцев и заливал народу о радужных перспективах страны, бессовестно грабя народ, а потом перекрашивался с с одного в цвета в другой, как Попандопало, в зависимости от власти. Теперь вот поддакиваешь снова. Ты хоть знаешь, что по официальным данным, за время независимости в Украине при исполнении служебных обязанностей погибли 1016 работников органов внутренних дел, а 7536 правоохранителей получили ранения (http://zn.ua/UKRAINE/za-gody-nezavisimosti-v-ukraine-pogibli-1016-sotrudnikov-m ilicii-127819_.html), а милиции за это плюнули в лицо, как в свое время плюнут и полиции. Когда у власти толстосумы — им на народ наплевать.

  12. Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б.
    Шановний Арсене Борисовичу!
    Просимо Вас, розглянути звернення громадськості Кіровоградської області та прийняти рішення за викладеними фактами в даному звернені.
    Занепокоєні станом реформування міліції в нову поліцію, а саме поборами співробітників начальником відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України полковником Приймак Євген Борисович та заступником начальника відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України полковником Погорелов Сергій Вікторович, які за довідки що надавались ВВБ для відділу кадрів на призначення в поліцію, вимагали від 1000 до 5000 доларів США залежно від посади. Мова не йде про чесність, порядність або професіоналізм тих кого зарахували або відмовили у вступі до поліції. Хто не мав визначених ними коштів, були звільнені за скороченням штатів, мотивуючи тим що у ВВБ є якийсь негатив не пояснюючи який, а ті по кому заведені кримінальні провадження але спроможні були сплатити вказані ними кошти були перепризначені на посади в поліцію.
    Мова йде про те що самі громадяни Приймак Є.Б. та Погорелов С.В. мають цікаві біографії. Всім відомі їх тісні стосунки з лідером харківської терористичної організації «Оплот» Євгеном Жиліним, з яким вони підтримують дружні стосунки, спілкуються через Skype, та працювали раніше разом в УБОЗ УМВС у Харківській області.
    Також достеменно відомо про те що Жилін Є. влаштував в помешканні Приймака Є. в АР Крим перевалочну базу для членів «Оплоту». Дорече квартиру Приймаку Є. подарувало керівництво ГУ МВС в АР Крим, у якості хабаря, за особистою згодою колишнього керівника ГУВБ Тулаєва О.С.
    Данні особи є останніми друзями Тулаєва О., яких не торкнулась люстрація. Де вони були під час Революції Гідності та чи встиг Приймак Є. прийняти присягу РФ у Криму або його відразу направили в «тил ворогу».
    Приймак Є.Б. та Погорелов С.В. не є мешканцями Кіровограду, проживають окремо від своїх родин, винаймають житло та раз на дві неділі, по черзі, їздять до Харкова до дому та в Київ до керівництва. Винайняти житло в Кіровограді можливо від 3000 грн., відстань від Кіровограда до Харькова 400 км., до Київа 300 км, розхід бензину на їх джипах від 15л на 100 км, заробітна платня в МВС «не дуже», та це все без урахування їжі собі та родинам. Математика не дуже складна. Встає питання можливо у них є додаткові джерела доходу, можливо в «Оплоті» додаткова зарплатня або кошти надходять з фонду кримської поліції?
    Прошу Вас перевірити доцільність перебування на даних посадах начальника Приймака Є.Б. та заступника відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України Погорелова С.В.

  13. Сколько раз повторять, полиция и армия на майдены не ходють. Она либо делает военные перевороты либо жуют сопли и мирится с той властью которая сегодня управляет.Третьего не дано.А вы что, думали что менты как дебилы, будут под чужую дудку скакать на майдане против власти и просить у этой же власти дать им работу?По большому это даже не проблема ментов а деградация самой власти, не знающий что ей делать со своими подчиненными и как организовать работу.Реформы проводятся по сценарию сказки о светлом будущем, результат будет такой же.

  14. Белая стрела, какое голосование?! На избирательные участки в местную власть пришли 46% избирателей в первом туре и 34% — во втором. А если учесть, что пролезли у власть те, кто получили не более 50-60 голосов, то эта местная власть представляет доверия только примерно чверти избирателей, ну максимум 46%, вот это легитивность власти! Наверное уже и партии в Верховном Совете имели бы такие же показатели. Они хотят довести до скотского состояния и пенсионеров милиции, оторвав их пенсии от окладов полиции и благодаря инфляции привести их к минимальной. Вот уже гражданские пенсионеры от голодухи воровать начали: http://korrespondent.net/kyiv/3529038-kyevskye-pensyonery-staly-chasche-vorovat- smy

  15. Белая стрела, какое голосование?! На избирательные участки на голосование в местную власть пришли 46% избирателей в первом туре и 34% — во втором. А если учесть, что пролезли у власть те, кто получили не более 50-60% голосов от пришедших на избирательные участки, то эта местная власть представляет доверия менее чверти избирателей, ну максимум 46%, вот это легитимность власти! Наверное уже и партии в Верховном Совете имели бы такие же показатели. Они хотят довести до скотского состояния и пенсионеров милиции, оторвав их пенсии от окладов полиции и благодаря инфляции привести их к минимальной. Вот уже гражданские пенсионеры от голодухи воровать начали: http://korrespondent.net/kyiv/3529038-kyevskye-pensyonery-staly-chasche-vorovat- smy Каких-то 100 тыс. пенсионеров милиции, больше не наберется наверное, им погоду в бюджете сделает. Забыли, что по опасности работы в милиции могут сравнится только шахтеры: они также, бедные, лезут в шахту и не знают вернуться ли.Но в милиции можешь и после работы получить финку в бок от благодарного зека или его соратников, вот от форумчанина совы, например, и ему подобных.

  16. Сейчас в милиции на 90% служат мажоры, хабарники , алкаши, дебилы. За их ракловодителей отдельный разговор. Разумеется при такой переаттестации ДВБ вообще в шоколаде.
    Тема становится совсем не интересной,особенно когда свои умозаключения публикует МДА, ностальгирующий по совковому прошлому.

  17. Менты – инертны, нужен сильный эмоциональный толчок.
    Так же нужен лидер, а к нему какое то объединение (для финансовой поддержки) Ментов, пенсионеров, кто может повести, за собой сформулировав правильные лозунги.
    Я, вважаю, що лідера нема а тому це все зостанЕться на папері.
    (Хоча менти та бувші менти вже «Созрели» до рішучих дій) Потрібні координаторі в центрі та на місцях, телефон, р/р, + Лідер , який піде до кінця не до свого кінця(до вирішення своїх питань). Але де він?

  18. ЛЮСТРАТОРУ:А как прошли люстрацию сорок одна проститутка(задерживались милицией за занятие проституцией)которые на данный момент работают в полиции, и продолжают ездить на вызова, некоторые в форме(берут дороже)А руководит ими НАРКОМАН?

  19. Это совковое прошлое, конечно, было с изъянами, спору нет. Но при нем люди все же получали медпомощь, а не вышвыровали их с больниц под приводом, что нет денег, не стояли толпами в переходах на Крещатику с протянутой рукой, могли бесплатно учится в высших учебных заведениях, имели работу, в случае нарушения их прав имели возможность защитить их (попробуй при партии обидеть рабочего, да если еще в СМИ информация выплывет). Шел рост населения, было за что платить пенсии и еще полмира кормить, а сейчас страна в руины превратилась. А виной — алчность толстосумов и их тупость, не умение смотреть в перед. Дети не под заборами шлялись, а имели возможность в бесплатных гуртках заниматься, в школы родители деньги не несли для поддержания штанов образования. Может ты более преимущества нынешней несовковой Украины дашь, люстратор ты мой ненаглядный?

  20. Люстратор — мажоры, не маажоры в милиции служили, но по официальным данным, за время независимости в Украине при исполнении служебных обязанностей погибли 1016 работников органов внутренних дел, а 7536 правоохранителей получили ранения (http://zn.ua/UKRAINE/za-gody-nezavisimosti-v-ukraine-pogibli-1016-sotrudnikov-m ilicii-127819_.html), это при том, что штат милиции наситывался около 200 тыс. человек. Вы не только живым, вы и сложившим головы работникам своими оскорблениями в лицо плюете.

  21. Долбоеб люстратор ты знаешь что в новой патрольной полиции выявляют постоянно как ни проститутку то сепаратиста. Сепары и шалавы очень любят раком стоять в ВК и прочих сетях. Там их и вылавливают.

  22. Стрела ! Учись писать грамотно без ошибок. В компе есть функция -проверка орфографии, очевидно эта функция для таких бовдуров как ты. Интеллект твой весьма не далекий, если переходишь на личностные оскорбления. Касательно соцсетей, для Форумчан ты “америку не открыл”.

  23. с ошибками,или без,но суть ясна и так. а ты люстра мне кадровика напоминаешь,сам наверное по 500$ получаешь с каждого полисмена.

  24. Патрольная от слова тролль. Дебил и и есть дебил))). Ты по сути про сепаров и простиутор среди селфиков расскажи)))))

  25. Сьогодні в Києві молоді науковці Національної академії наук України влаштували науковий перформанс та пікетування Адміністрації Президента України (вул. Банкова, 11, з боку вул. Інститутської).
    Акція відбувається під гаслом «У науки – зв’язані руки!», повідомляє Рада молодих вчених Національної академії наук України, яка виступила організатором акції.
    «У науки – зв’язані руки!» передувала акція «Молодь НАН – за реформу науки, а не бюджетний дерибан!», яку провели молоді науковці під Кабінетом Міністрів України та Верховною Радою України 8 грудня 2015 року. Також триває збір підписів під петицією Президенту України «Врятуймо науку України!».
    Зокрема, молоді вчені символічно демонструють, які чинники зв’язують їм руки, заважаючи проводити дослідження та блокуючи «розумну» реформу науки.
    Організатори передадуть відповідного листа-звернення Президенту України. Крім того, молоді науковці озвучать текст петиції «Врятуймо науку України!», збір підписів за яку вони ініціювали, щоб привернути увагу до питання збереження наукового потенціалу України та необхідності зваженого реформування цієї сфери.
    Як відзначають організатори акції, проект Закону України «Про Державний бюджет на 2016 рік», внесений Кабінетом Міністрів України 11.12.2015 до Верховної Ради України, містить низку норм, наслідком яких може стати ліквідація науки в Україні. Цифри видатків на науку, наведені в ньому, та вимога проведення «оптимізації» ресурсів Національної та галузевих академій наук у вкрай короткі терміни ставлять під загрозу існування академічної науки як такої. Акція має на меті привернути увагу Президента України до ухваленого 26 листопада Верховною Радою України нового Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність». Молоді науковці очікують якнайшвидшого підпису цього закону Президентом, бо ж тільки тоді він набуде чинності та дасть початок продуманому і зваженому реформуванню української науки.
    Рада молодих учених НАН України звертається до Президента України з вимогами:
    1. Підписати ухвалений 26 листопада Верховною Радою України Закон України «Про наукову та науково-технічну діяльність» і запустити реформу української науки відповідно до нього.
    2. Рішуче виступити проти будь-яких спроб «швидкої оптимізації» академічної науки, тим паче до проведення належного аудиту із залученням як вітчизняних, так й іноземних експертів.
    3. Використати всі важелі впливу для забезпечення повноцінного фінансування Національної академії наук України в 2016 році, принаймні не нижче від мінімальних потреб на рівні 2,77 млрд грн.

  26. Стаття 32. Порядок прийому на службу в Національну поліцію України

    На службу в Національну поліцію України приймаються громадяни України віком від 18 до 35 років незалежно від походження, соціального і майнового стану, расової і національної приналежності, статі, політичних поглядів, релігійних переконань, місця проживання, які вільно володіють державною мовою та здатні за особистими якостями, освітою, станом здоров’я і професійної підготовки виконувати покладені на них службові обов’язки.

    Деканоидзе
    Хатия
    1 Января 1970 (45 лет) как???

  27. Стаття 49. Вимоги до кандидатів на службу в поліції1. На службу в поліції можуть бути прийняті громадяни України віком від 18 років, які мають повну загальну середню освіту, незалежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, які володіють українською мовою.2. Вимоги щодо рівня фізичної підготовки для поліцейських та кандидатів, які вступають на службу в поліції, затверджує Міністерство внутрішніх справ України.3. Незалежно від професійних та особистих якостей, рівня фізичної підготовки та стану здоров’я на службу в поліції не можуть бути прийняті особи у випадках, визначених частиною другою статті 61 цього Закону, а також особи які:1) відмовляються від взяття на себе зобов’язань дотримуватися обмежень та/або від складання Присяги поліцейського, визначених законом;2) особи, які звільнені або мали бути звільнені з посад на підставі Закону України ”Про очищення влади”.

    То какой-то закон неправильный

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ