Человек не терпит насилия!

МИЛИЦЕЙСКИЙ МАЙДАН! НУЖНА СРОЧНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ПАЛАТОЧНОГО ГОРОДКА, ПИТАНИЯ, ГОРЯЧЕГО ЧАЯ И ПРЕДМЕТОВ ПЕРВОЙ НЕОБХОДИМОСТИ. МИЛИЦЕЙСКИЙ МАЙДАН!

НУЖНА СРОЧНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ПАЛАТОЧНОГО ГОРОДКА, ПИТАНИЯ, ГОРЯЧЕГО ЧАЯ И ПРЕДМЕТОВ ПЕРВОЙ НЕОБХОДИМОСТИ. МИЛИЦЕЙСКИЙ МАЙДАН!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

206 ответов

  1. Какая, блин, реформа милиции? Реформирование нужно начинать с судов, затем — прокуратура, а там, глядишь и милицию реформировать не придется.

    А вообще, что сделано за почти два года? По идее, с новыми подходами, все злодеи уже должны были уволится, а порядочные рулить во всю мощь. Где это все? Что делал Аваков эти два года? Уволить сейчас тех, у кого не хватит бабла на аттестацию? Это реформа? Радуйтесь, граждане, после заебетесь пыль глатать… Студенты и атошники, блин, сами себе головы поотрываете без установленного порядка и тех, кто способен его обеспечивать. Дебилы, блин…

  2. Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б. Шановний Арсене Борисовичу! Просимо Вас, розглянути звернення громадськості Кіровоградської області та прийняти рішення за викладеними фактами в даному звернені. Занепокоєні станом реформування міліції в нову поліцію, а саме поборами співробітників начальником відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України полковником Приймак Євген Борисович та заступником начальника відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України полковником Погорелов Сергій Вікторович, які за довідки що надавались ВВБ для відділу кадрів на призначення в поліцію, вимагали від 1000 до 5000 доларів США залежно від посади. Мова не йде про чесність, порядність або професіоналізм тих кого зарахували або відмовили у вступі до поліції. Хто не мав визначених ними коштів, були звільнені за скороченням штатів, мотивуючи тим що у ВВБ є якийсь негатив не пояснюючи який, а ті по кому заведені кримінальні провадження але спроможні були сплатити вказані ними кошти були перепризначені на посади в поліцію. Мова йде про те що самі громадяни Приймак Є.Б. та Погорелов С.В. мають цікаві біографії. Всім відомі їх тісні стосунки з лідером харківської терористичної організації «Оплот» Євгеном Жиліним, з яким вони підтримують дружні стосунки, спілкуються через Skype, та працювали раніше разом в УБОЗ УМВС у Харківській області. Також достеменно відомо про те що Жилін Є. влаштував в помешканні Приймака Є. в АР Крим перевалочну базу для членів «Оплоту». Дорече квартиру Приймаку Є. подарувало керівництво ГУ МВС в АР Крим, у якості хабаря, за особистою згодою колишнього керівника ГУВБ Тулаєва О.С. Данні особи є останніми друзями Тулаєва О., яких не торкнулась люстрація. Де вони були під час Революції Гідності та чи встиг Приймак Є. прийняти присягу РФ у Криму або його відразу направили в «тил ворогу». Приймак Є.Б. та Погорелов С.В. не є мешканцями Кіровограду, проживають окремо від своїх родин, винаймають житло та раз на дві неділі, по черзі, їздять до Харкова до дому та в Київ до керівництва. Винайняти житло в Кіровограді можливо від 3000 грн., відстань від Кіровограда до Харькова 400 км., до Київа 300 км, розхід бензину на їх джипах від 15л на 100 км, заробітна платня в МВС «не дуже», та це все без урахування їжі собі та родинам. Математика не дуже складна. Встає питання можливо у них є додаткові джерела доходу, можливо в «Оплоті» додаткова зарплатня або кошти надходять з фонду кримської поліції? Прошу Вас перевірити доцільність перебування на даних посадах начальника Приймака Є.Б. та заступника відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ МВС України Погорелова С.В.

  3. Хлопці, я вам вже писав на інщій гілці, до чого ви тут анонімно викидаєте бруд? Йдить на страйк, вимагайте дотримання ваших прав з відкритим обличчам! Ви вважаете, що хтось за вас повинен вирішити ваші проблеми? Так не буде. Або ви самі, або мовчить та смокчить… Звиняйте за грубість…

  4. Игорь, здравствуйте, представьте, я до сих пор считаю себя гражданином Украины,и мне не безразлично, что происходит там. Да и к правоохранительным органам я некоторое отношение имел. Но не в этом дело. Дело в том, будет ли жить страна, или ее раскатают такими “реформами”. Я помню, как Аваков и его орлы сдавали наш город. Больше мне не нужны никакие доказательства, кто, что и почём.

  5. Игорь, я не знаю правы Вы или нет, но, к сожалению, мало людей задумывается так как Вы. Большинство живет по шаблонам. Сепар — патриот, не видя ничего остального. А украинцы убивают друг друга. Не знаю, когда придет понимание происходящего…

  6. Нет ни милиции, ни ее дня, ни 20ти лет Украинского МВД.Новейшая история Украины перечеркнута реформаторами- усе було дуже погано, вспоминать не стоит. Правда взамен ничего но это мелочи.

  7. На Донеччині працівники Нацполіції вимагали 200 тис. гривень від комерсанта, який перевозив товар уздовж лінії розмежування.
    Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ.
    “Старший оперуповноважений управління протидії злочинів у сфері економіки та слідчий Волноваського відділу Національної поліції затримали транспорт комерсанта, що перевозив уздовж лінії розмежування м’ясо на півмільйона гривень. Повернення автомобілів, товару і закриття кримінальної справи проти підприємця вони оцінили у 200 тисяч гривень”, — повідомили в СБУ.
    Хабарників затримано під час отримання частини грошей.
    Відкрито кримінальне провадження за ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.
    Теперь ждите как они от неподкупной прокуратуры с СБУ откупятся.

  8. Вывод — СБУ хоронить реформу вместе с полицией- шутка. Всплеск преступности в полиции после начавшихся массовых увольнений , среди оставшихся работать вполне предсказуем.Все понимают шаткость своего нынешнего подожения, неспособность государства выполнять свои гарантии,терять кроме цепей, как говорили большивики, нечего.
    Реформаторы кинули бумеранг который к ним возвращается.

  9. Когда покончат с ментами, сбу заставят делать их работу а вот из этой трясины им не выбраться.

  10. Та кто там с ментами справятся, в СБУ недоразвитые работают, их любой ппсник вокруг пальца обведёт.

  11. Сучасний політичний жесть-ток. Тобто хард-ток.

    Употребляли ли вы легкие или тяжелые наркотики?
    Смотря что называть наркотиками.
    Да или нет?
    Да.
    Что именно?
    Марихуану, например. Но это было в детстве. В институте.
    Ничего себе, как рано вы карьеру наркомана начали!

  12. КОЖЕМ’ЯКІН А.А. Доброго дня, Володимир Борисович, шановні колеги! Я хотів би спочатку запитати Володимира Борисовича, якщо можна, в кінці, дайте відповідь, радість наша продовжувалась не довго. Прийняли Закон 12 листопада “Про Державне бюро розслідувань”, 24-го підписали. Сьогодні 21-е, ми ніякої інформації, всі автори комітету, в тому числі і Юрій Луценко, і я, не розуміють, де ж цей законопроект подівався. Це перше.
    Друге. Підтримуючи реалістичну, от ідею реалістичного розкладу засідань, комітет, який я очолюю, пропонує із 15 законопроектів, які сьогодні є в порядку денному, визначитись на головних.
    Перше – це законопроект, який дає можливість розблокувати питання роботи Національної поліції (3225). Він стоїть. Це раз.
    Друге – законопроект, який все ж таки стосується амністії на цей рік (2118). Два.
    Законопроект, який буде розглянутий комітетом у середу. І я прошу, Володимире Борисовичу, поставити його на порядок денний у четвер, в порядок денний. Чому? Тому що… 3561-1, 3561. Тому що сьогодні НАБУ, на жаль, не може розпочати свою діяльність. До мене звернувся керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а також керівник Антикорупційного бюро щодо внесення терміново і негайно прийняття цього проекту, тому що багато справ передається, і, звичайно ж, буде робота заблокована Національного антикорупційного бюро.
    І останній – це законопроект, який… На жаль, ви бачите, на вулицях сьогодні вийшли військові… міліціонери, колишні співробітники органів внутрішніх справ, тому гарантії соціального захисту працівників та членів їх сімей органів внутрішніх справ, це законопроект № 3303. Будь ласка, якщо можна, його теж поставте. У нас є домовленості з всіма фракціями, що вони підтримають. Дякую.

    Это отрывок выступления Кожемякина на согласительном совете сегодня. По стилю изложения, видно что этот законопроект не прокатит и не будет проголосован. Дай Бог, чтобы я ошибался. Народным депутатам не до каких-то бывших ментов с их проблемами. Надо срочно бюджет принимать т.к. в долг денег не дадут. Перечитал всю стенограмму и ужаснулся в какой ж…е вся страна, а у нас лебедь раКОМ щукУ т.е. все ветви власти не могут найти общий язык.

  13. Что-то не вижу белых полос на протяжении независимости Украины — одна только черная идет. Белая может пойдет, когда народ перестанет верить этим жукам с высшей власти страны и начнет понемногу приземлять их в навоз, откуда они, по сути, и вышли. Успокаивая народ лапшой, эти суки с власти что-то не забывают о себе: купаются в роскоши, в то время, когда люди обречены жить на грани выживания.

  14. Ну, да, что-то начал было Кучма делать, так Юльку жаба задавила, на престоле захотела влезть, лучше бы к бабе Яге в Россию подалась, там бы языком чесала. Да и этого самородка бджоляра нужно было в дермо послать. Так нет, нам всем перемен захотелось. Пришли перемены, но для кого то?!!!!

  15. Да, это ты прав. Вот Соболев сегодня рвался в Верховный Советс гранатой — http://comments.ua/politics/531545-prorivayas-radu-nardep-sobolev-ugrozhal.html

    Блин, порядку нет и не будет, покамест не придет подобный Ленину и не расставит все на свои места. В борьбе за прибылью эти ублюдки готовы кого угодно в крови утопить.

  16. А окромя Соболева пенсионеры-милиционеры собрались под Верховным Советом, что теперь Геращенко болтать будет то? ведь пенсионерам пофик посады в полиции, они требуют то, что им государство когда-то обещало и украло.

  17. Примечательно, что о митинге пенсионеров МВД только цензор.нет напечатал: Бывшие милиционеры митингуют под Радой (http://censor.net.ua/news/366207/byvshie_militsionery_mitinguyut_pod_radoyi). Все остальные СМИ молчат, видать команду соблюдают. Суки за время независимости более 1000 милиционеров сложили головы, а в ответ пенсионерам — фига.

  18. Йовбаки бутусови не цікавляться чому авакови з зарплатнею 5600 тримаються за посади як вош кожуха))).

  19. Крах системи «сім’я».
    І коли свої починають зраджувати, стає зрозуміло, що стан справ приходить в занепад, система починає руйнуватися.
    Всі кому потрібно, знають, як та з яких мотивів призначався за ініціативи Кучми пан Назаренко. Але крім боротьби з прокурорськими, сбушниками і міліціантами за надходження грошей із західних наземних пунктів пропуску через державний кордон України та підземних тунелів під ним, Назаренко перед відставкою вирішив, за проханням своєї доньки та її чоловіка, заробити на двох самопідйомних бурових установках В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи “Таврида”, які є власністю України.
    Розуміючи, що Автономну Республіку Крим та м.Севастополь продали та не збираються захищати, Назаренко «самостійно» прийняв рішення взяти участь в чергових епізодах широкомасштабного грабежу майна України та нанесення шкоди прибутку держави пов’язаного з видобутком природних ресурсів.
    За проханням доньки, а точніше її чоловіка — Диковицького, який очолює Департамент цінової політики НАК «Нафтагаз України» та знаходиться у списках Магнитського (заборонено в’їзд в США та ЄС), Назаренко надав команду «на користь свого зятя» відвести прикордонні катери (в доповідній Президенту вказано: … внаслідок штормового попередження …, а як російськи буксири під час шторму, зайшли, зачепили та взяли на буксир? Кому шторм, а кому не шторм!), які охороняли в нейтральних водах бурові установки В-312 і В-319, чим забезпечив чергове порушення суверенних прав України як прибережної держави на розвідку та розробку природних ресурсів у її територіальному морі та на континентальному шельф.
    Черговий етап порушення прав власності України відбувався за участю генерала з клану «Кучми» на фоні ризиків арешту в нетральних водах анексованих установок і платформи за позовом НАК “Нафтогазу України”. Внаслідок чергової домовленості «кумівського» чи точніше «кучмівського» генерала Назаренка, після відведення українських прикордонних катерів охорони — російською стороною змінено розташування у Чорному морі двох самопідйомних бурових установок В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи «Таврида».
    Тільки здогадуватися можна, скільки отримала чергова «сім’я».
    Як відомо, вартість лише однієї нової установки, під час закупівлі у 2011 році за $400 мільйонів НАК «Нафтогаз України», що продала Україні Норвезька компанія Ferncliff через дочірню компанію Standard Drilling за $220 мільйонів, на етапі розміщення в грудні 2010 року цього замовлення у ведучого сінгапурського виробника Keppel Fels складала $ 179 мільйонів.
    Чи поділилася львівсько-кримська «сім’я» Назаренка (починав службу зі Львова потів в АРК та з Криму свого генерал Бляшенко зібрав, якій і досі постачає з АРК морожену рибу та консерви незважаючи на всі блогади) з українськими «сім’ями» Порошенка, Гройсмана чи Яценюка (з яким напевно будує «Стіну») за черговий перерозподіл майна України? Чи винагороду від одних росіян, як завжди, поділили з іншими росіянами? Ще може Кучмі щось заніс? Але, як сказала дружина Назаренка, раніше перебуваючи на посаді головного бухгалтера в офісі на Мечникова, — не рахуйте чужі гроші, заробляйте, як можете…

  20. Только теперь!!!! Вроде создают апеляционные комисии!!! Просто беспридел!!!! Беззаконно уволняют и еще радуются!!! Подонки!!! Но милиционеров в комисии брать не хотят!!!! Боятся правды сволочи!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ