Человек не терпит насилия!

Реалії кадрового призначення в УСБУ в Чернівецькій області

Кадрові призначення в УСБУ в Чернівецькій області
Нещодавно переглядав статті в мережі щодо недолугих кадрових призначень в СБУ.
Ось вам ще одна.
Події весна-осінь 2013 року та весна-осінь 2015.
Новопризначений начальник відділу «К» УСБУ в Чернівецькій області Вознюк В.О. призначає куратором міжнародного пункту пропуску «Порубне» (Глибоцький район Чернівецької області) Онуляка Віталія Георгійовича. Останній, маючи тісний зв’язок з колишнім «куратором» в Чернівецькій області «програми щодо контрабанди цигарок» міністра Захарченка та Януковича молодшого — Ворніка Аркадія та його командою, Віталій розгорнув активну діяльність по «боротьбі» з контрабандою та корупцією на митниці.
Словами Маріо Пьюзо «Мафію не можна перемогти – її можна тільки очолити»!
За три місяці «плідної роботи» по боротьбі з корупцією Онуляк В.Г. придбав в салоні автомобіль джип Тойота лендкрузер 200 білого кольору за 64 тис.дол.США
Однак, в жовтні 2013 року в рамках проведеної операції Управлінням внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби на території Чернівецької області при виїзді за межі МПП «Порубне» затримано три вантажні автобуси з товарами широкого вжитку. Вказані вантажівки проїхали митницю без будь-якого митного огляду та оформлення, як кажуть у народі «протягом». При цьому, за повідомленням румунської сторони вказані вантажівки заїхали на територію України завантажені товарами та мали товаро-супровідні документи.
Під час допитування митники повідомили, що вони діяли по вказівці та за узгодженням з куратором від СБУ Онуляком Віталієм. Також, працівниками митниці було повідомлено, що вказані операції проводилися майже щотижнево.
Справу зам’яли. Онуляка В.Г. звільнинили з посади та перевели в Донецьку область, його керівника звільнили зі служби.
P.S.або далі буде.
В червні 2015 року новим начальником УСБУ в Чернівецькій області Сторожуком Р.В. Онуляка В. призначено на посаду начальника міжрайонного відділення УСБУ в Чернівецькій області. В обслуговуванні вказаного підрозділу СБУ знаходиться більше 50 кілометрів Держкордону з Румунією.
Автомобільні салони вже завмерли в очікуванні нових придбань.
Чекаємо другого Мукачеве?

Ветеран Управління

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ