Человек не терпит насилия!

Академия СБУ в огне ))))))))::::::::::::::::::::::::::::::(((((((((

Добрый вечер.Ну думал — все ОК :новый ректор , новый Голова , а значит и в Академию СБУ наши дети будут поступать ПО-НОВОМУ,а значит ПО-ЧЕСТНОМУ.

Ну нет уж ! Корни коррупции прошли насквозь и нового ректора и всю его команду…А может он,ректор, просто не знает о коррупции ?! Как наш Призедент,больше года у власти , а Мукачево ему стало новостью несусветную…

Так вот , моя дочь сейчас в Академию СБУ поступает.И что узнала.Сдают они тесты, физподготовку и проходят медкомиссию..

Пример№1:Сдача физо.И побежали 3 км…Те мальчики,которые в школе и в областных управлениях не укладывались в норматив..О , чудо ! В академии СБУ с ними произошли удивительные положительные изменения .Они за 500 у.е. сдали “трешку” на отлично.Клас !

Хотя , если я обнародую списки и при Голове пусть эти спринтеры покажут свой “отличный” результат…Это будет “бомба” для страны и Президента.

Ждите новостей с передовой знаний нашей славной СБУ.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

43 ответа

  1. А вы в лицо списки знаете? Нет? Тогда можете не сомневаться, пробегут все))). Ну может один не пробежит)). Думаю, уже формируется команда бегунов)). Другого пути нет. Нужно пробежать)). Однако, если это вскроют, это реальная статья УК.

  2. Дочка видать отъела задок и получила по заслугам “2”, а родаки нахрапом решили взять. Тут вам не майдан, хрена по всей физиономии не хотите, а не поблажки при передачи? Пусть идет к Попплавскому на юристку учится, а не в СБУ, там и так серости хватает.

  3. На сколько я знаю там уровень по физ. подготовке даже спаринги по РБ как на краповый берет пацанам нравится и пашут по физо не смотря какими пришли!

  4. Мой сын тоже поступал в эту Академию. На протяжении полугода сдал медкомиссию, тесты, рефераты, я думаю успешно, иначе бы не допустили до последующих испытаний. 19 июля занес результаты ЗНО, копию аттестата и был допущен к физо. Т.к. Он спортсмен, он вложился во время, пробежав 3 км, 100 М, подтянулся тоже. Так 3,км один из конкурсантов не сдал, хотя зачислен в Академию, какой-то мажор, фамилию узнаем скоро. Негласно прозвучало, не показывать свой патриотизм к Украине, т, к. СБУ-ки, принимающие экзамен этого не любят. На последнем тесте мой сын не прошел, один из 20 человек. Из его слов, тест был не сложный по сравнению с теми, что он проходил в феврале. И было сочинение на тему” Почему ты хочешь служить в СБУ”. Он написал, что любит свою страну и т.д. Мы вначале расстроились. Из всей сложившейся ситуации я поняла: пока не реформируют силовые структуры , не проведут люстрацию — нормальным людям в Академии СБУ не место. Сборище мажоров. Мы тоже надеялись, что после последних событий в стране что- то сдвинется с места.

  5. Шановні батьки абітурієнтів! Національна академія СБУ є відомчим навчальним закладом, тобто існує в структурі СБУ та забезпечує її кадрами. Ключове слово в останньому реченні є “забезпечує”. Зауважую виключно на соціальному змісті цього слова, який полягає у наданні можливостей співробітникам СБУ навчати своїх дітей безкоштовно та утворювати щось подібне до сімейних династій. Таке ставлення до академії складалося роками, воно існує і зараз, але питання щодо вступу вирішується виключно по відношенню до діточок більш-менш впливових в СБУ батьків. Зрозуміло, що діти прапорщиків СБУ “по блату” вчитися в академії не будуть. Саме тому СБУ протягом останніх років і наповнювалася дітьми старшого офіцерського складу, або діточками їх друзів, загалом — такою-собі сірістю.

    Але справа не в цьому, а в механізмі незаконного “вступу”, який полягає в тому, що академія має високі ліцензійні обсяги набору курсантів (наприклад, аж 290 чол. лише на бакалавра-правознавця). Це пояснюється військовим характером навчального закладу, який припускає можливість відсіву слабких духом та тілом (наприклад, під час КМБ чи дальшого навчання). Завищенні обсяги набору не розголошуються вступникам, котрим доводиться лише про набір всього 100 чол. З огляду на цю цифру і оголошується величезний конкурс та карколомний “прохідний” бал. Зрозуміло, що ті вступники, які наприкінці вступної кампанії порахують свої “невтішні” перспективи спішать визнати себе невдахами та забрати документи, щоб понести їх до іншого закладу. Таких ПЕРЕВАЖНА більшість (якщо не всі). І коли МАЙЖЕ всі документи будуть забрані настає саме цікаве. Після офіційного зарахування по встановленому прохідному балу починають ДОРАХОВУВАТИ всіх тих хто залишився. Зрозуміло всім хто є цими “дозарахованими”? ЗАВІСА!!! Перевірити це дуже просто — вивчить попередню практику вступу, допитайте голову та членів приймальної комісії, затребуйте данні про курсантів-представників династій))).

    Тому є конкретна пропозиція зруйнувати описану КОРУПЦІЙНУ складову у цьому році: здійснюйте контроль за кількістю офіційно оголошених місць та зарахованих у серпні-вересні осіб. І головне: повна відповідальність за вчинення такого горе-вступу лежить на керівникові закладу!!!

  6. Алена, если Вы у себя дома успешно прошли медкомиссию, сдали тест по физо, а также другие тесты и вас допустили к вступительным экзаменам в НА СБУ без “блата”, — то это уже что-то изменилось.

  7. Алена, я не хочу Вас обидеть, но простите, я не верю что у себя дома, за просто так, вам удалось пройти медкомиссию, сдать физо, написать сочинение , сдать психологические тесты и получить направление на поступление ??? Лет 7-8 назад этого было достаточно что-бы стать курсантом.

  8. Обидно то, что мой сын дошел до финиша, и из всех сложных испытаний на самом простом провалился. Вот почему у меня возник вопрос или он сам не прошел или в другом причина? Этого мы не узнаем к сожалению. Хотя уже бесполезно что либо предпринимать, попытка дается одна. Но он себя видит именно там.

  9. Алена! Что не делается к лучшему,может у Вашего сына это юношеская романтика,судя по Вашей обиде он очень хороший мальчик и наверно ему было бы не очень комфортно на службе.Если ему так хочется поступит на следующий год,а так есть время понять.Да, есть преемственность в СБУ и это наверное хорошо, потому дети морально подготовленны,потому что работа их родителей проходит у них на “глазах”.Кстати поэтому многие из детей категорически не хотят там работать.Не расстраивайтесь,у Вашего сына вся жизнь еще впереди.

  10. Не потрібно “вішати ніс”! Запишіться на прийом до керівництва. Вас почують і розберуться у Вашій доволі дивній ситуації. У нас справедлива держава, лише про це потрібно помятати. Не здавайтесь, Альона!
    Слава Україні!

  11. 1) Дипломи Національної академії СБУ ЗОВСІМ не котуються на “гражданці” (спробуйте влаштуйтеся з ним на підприємство з державною чи приватною формою власності);

    2)Національна академія СБУ не має концепції підготовки співробітника СБУ (готують курсанта, а не співробітника спецслужби!);

    3)У Національна академія СБУ не існує наукових шкіл (лише проаналізуйте фейкові дисертації нових “докторів” та “кандидатів” наук і зрозумієте чому, та що з себе являє педагогічний потенціал закладу);

    4)Національною академіє СБУ останні роки керують люди не лише далекі від науки та навчального процесу, а й із яскраво заниженими морально-діловими якостями (останнього ректора-шанувальника безкоштовної київської нерухомості звільнили з ганьбою, а поставили його кращого учня).

    Висновок: — такий стан з Національною академією говорить, що керівництву СБУ виключно по цимбалах те, що зараз із себе являє відомча академія і які кадри будуть працювати в спецслужбі у найближчі роки;

    це не той вуз, непоступлення в який зараз має стати трагедією для молодого Українця.

  12. Алена, если Вы действительно Алена, загляните немного наперед и проанализируйте это время…. Отдайте парня на учебу в Варшаву — и по деньгам будет дешевле и диплом будет признан во всем мире и самое главное — у парня будет РАБОТА.

  13. Шановні, я навчаюсь в академії. Мої батьки — не СБУшники, я не мажор, до академії вступив сам, нічого нікому не платив. Наполегливо готуйтесь, вчіться, займайтеся спортом і вступайте. Повірте, це можливо.

  14. Да, отдать ребенка на учебу в академию СБУ уже стало считаться беспардонным жлобством (как треники в носки заправить). Акомедией она стала акомедией…

  15. Всіх небайдужих до долі Національної академії СБУ тривалий час турбує питання: «Чому й досі не призначили (обрали, вибрали) ректора?». Вже майже півтора року у вузі відсутній постійний ректор. А відповідь лежить на поверхні.

    Проаналізуйте сучасний стан існування закладу. Ним до квітня 2015 ОФІЦІЙНО керував поціновувач безкоштовного елітного житла у м. Києві. Після його ганебного усунення на посаду керівника поставлений кращий представник команди знятого ректора. Зрозуміло, що тимчасово поставлену «мавпочку» ніхто не залишить керувати закладом, та й вона сама цього не прагне (бо не подала документи для участі в конкурсі на посаду ректора). Коли завершиться епопея з оголошення СБУ конкурсом на заміщення вакантної посади ректора академії невідомо. Ось такий стан. Все було б нічого і подібне «болото» можна було б пояснити складним станом в країні. Але на його фоні проходить вступна компанія до академії… Тут мабуть і додати вже нічого, все й так стає зрозумілим… Колишній (незаконно обдарований квартирою) ректор набрав «замовлень» під вступну компанію-2015 і успішно їх виконує завдяки своєму ставленику (мавпочці). Способи зарахування «потрібних» вже описувалися у коментарях («суб’єктивне» оцінювання здібностей вступників фахівцями академії, втаємничення реального ліцензованого обсягу набору тощо). З коментів видно, що бувший ректор залишився працювати в академії і користується всіма ректорськими привілеями (службовий транспорт тощо), а тому має безумовний вплив. Зрозуміло, що призначення нового ректора до, або під час вступу призвело б до небажаної його обізнаності у «ґешефтах» колишніх. Його призначать (оберуть, виберуть), але вже після вступну та зарахування потрібних. «Чому (хай навіть пасивно) підтримується з боку керівництва СБУ такий вплив колишнього звільненого ректора?» – ПИТАННЯ №1… Тільки невесело стає за нашу спецслужбу, коли усвідомлюєш, що через 5 років «потрібні люди» випустяться офіцерами. Вочевидь у соціоутворенні під назвою «СБУ» після майдану нічого і не змінюватиметься…

  16. Я не мажор, батьки не СБУшники, думаешь, кто-то поверит, что меня просто так взяли на работу в контору?

  17. По нашему управлению именно не дети СБУшинков оказались дрянью. И получив лейтенантов бросились зарабабтывать. И не мажоры. А пацанва вчерашних майоров-подполковников пашет простыми операми. Кто их двинет. Папы “помогли” поступить и все… Сейчас по карьере двигаться ой дорого. Да и политика — богопомазаников много.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ