Человек не терпит насилия!

Плетнева — на зону

Шановний Валентин Олександрович

Щодо зв’язку, полковника Плетньова О.В., володара ресторанів у В’єтнамі а за сумісництвом, начальник ГВ «К» УСБУ в Харківській області з ФСБ РФ по Бєлгородській області.

Це дуже мальновнича історія про те, як не дуже вмілий але дуже заздрий до влади полковник Плетньов О.В. заручився підтримкою ФСБ РФ та стрімко просунувся по службі в СБУ.

Так, нікому невідомий Олежка Плетньов працював собі у відділу контррозвідки УСБУ в Харківській області, доки не війшов у довіру до начальника відділу контррозвідки, полковника Біка В.В (відомий як очильник департаменту контррозвідки СБУ, генерал майор Бік В.В., який у період масових заворушень на майдані у січні-лютому 2014р., був офіційним контактером по лінії контррозвідки з ФСБ РФ та неодноразово зустрічав у аєропорті «Бориспіль» ємісарів ФСБ РФ для подальшого отримання інструкцій щодо силових дій з боку спецслужб України).
Ось як раніше internet простір характеризував Біка В.В: «В конце 90-х Бик В.В. возглавил «самый привлекательный» в плане организации каналов нелегальной миграции и контрабанды районный отдел СБУ в г. Дергачи, Харьковской обл. О его деятельности на этой должности до сих пор ходят легенды и связаны они с безнаказанностью контрабандистов и обогащением Бика В.В. Руководство приграничным отделом СБУ предоставляло практически неограниченные возможности в общении с представителями ФСБ с официальных позиций. Данное обстоятельство эффективно использовалось в качестве легендирования оперативных контактов с кураторами по линии ФСБ.
В это время Бик В.В. не покладая рук создавал все новые и новые схемы нелегальной миграции, при этом он использовал прямые контакты с представителями правящих, военных и предпринимательских кругов Вьетнама, полученные от представителей российских спецслужб. Позже оперативные контакты были легализованы путём общения Бика В.В. с представителями посольства Вьетнама в Украине. С целью решения «деловых вопросов» Бик В.В. неоднократно выезжал в Китай и Вьетнам через территорию Российской Федерации, тем самым скрывал от окружения факты своих заграничных поездок.
Собрав подобных себе, алчущих лёгкой наживы «офицеров», Бик В.В. выстроил настоящую империю и поставил нелегальную миграцию «на поток». Наряду с классическими схемами переправки нелегалов непосредственно через границу Украины с РФ, были созданы так называемые «учебная схема», «брачная схема» и другие.
Стоимость «услуг» по преступной переправке нелегальных мигрантов через территорию Украины в разный период времени колучилась от 1500 до 3000 тысяч долларов США за «голову» (так в целях конспирации контрразведчики называют нелегального мигранта). Количество нелегалов, прошедших с использованием этой конкретной схемы, под контролем Бика В.В. исчисляется в тысячах «голов» ежегодно, а совокупный доход – в миллионах долларов.
Однажды, Бик В.В. смекнул, что общегосударственный вектор сменился с прозападного на пророссийский и вспомнил историю с задержанием российских шпионов. Естественно, что команда Наливайченко перед уходом все материалы разработки этого дела уничтожила. Однако, опера, реализовывавшие комбинацию — остались.
Бик вызвал их и поставил перед дилеммой: или они сдают всю агентуру, участвовавшую в этом мероприятии, а также в разработке сотрудников ФСБ, или — в лучшем случае будут уволены со службы. Кто-то из оперов отказался, кто-то, увы, пошел на эти условия. Вскоре у Бика на руках оказался список агентуры, а также некоторые интересные данные об участии в этой разработке западных спецслужб. Бумага легла на стол Хорошковскому. Который не придумал ничего лучше, как передать ее россиянам».
Згодом, заручившись підтримкою Біка В.В., Плетньов О.В. разом з останнім відкриває приватні фірми на підставних осіб, які займаються легалізацією іноземних громадян на территорії України, виготовляючі (у змові з начальником ОВІР) підроблені паспортні документи усім іноземцям, вартість яких було віл 4 до 10 тис.долл.США. Оборот грошей який крутився у цих фірмах приблизно 4-6 млн.долл.США в рік. Більшість фірм, це фірми одноднівки, але існує одна так би мовити головна фірма-мамка ПП «ПІА», яка розташована за адресою м.Харків, пров.Самеровський 3-В. Звісно з виду це житловий будинок, а якщо потрапити в середину то там працюють люди, інколи приймають гроші у валюті. Це дрібниці скажите Ви?
Згодом Бік В.В. та Плетньов О.В. залучивши до цього весь свій адміністративний ресурс, увійшли до самого більшого в’єтнамського землятства на території колишнього СРСР в м.Харкові, а саме за те що ні які правоохоронні органи не будуть перевіряти ТОВ «Техноком», ресторан «Взлетающий дракон», аквапарк «Джунгли» та інші в’єтнамські бізнес-структури. За це Плетньов О.В., отримує щомісяця гроші у сумі 100 тис.долл.США. Крім того, щоб уникнути будь яких порозумінь, з боку самих в’єтнамців Плетньов О.В. та керівник в’єтнамського землятства в м.Харкові а за сумісництвом резидент в’єтнамської розвідки на Україні, довірча особа Надзвичайного та Повноважного Посла В’єтнаму в Україні — Нгуєн Ван Тхай
відкрили у м.Ханой, (Соціалістична Республіка В’єтнам), ресторан виключно для туристів зі стран СНГ. Тому що, тільки вхід у зазначений заклад коштує близько 200 долл.США.
Та на цьому Плетньов О.В. не міг вже зупинитись.
Отже згодом Бік В.В. становится хресним батьком Плетньова В.В., та його кар’єра в СБУ стрімко набирає обертів. Так, Плетньов О.В. отримує призначення їхати на Київ на посаду заступника начальника 5 відділу ДКР СБУ а через рік вертається у м.Харків начальником відділу контррозвідки СБУ. Під час роботи начальником відділу контррозвідки УСБУ в Харківський області, Плетньов отримав звання полковника та прибуток у розмірі 10-12 млн.долл.США. Це сталось завдяки знайомством його через посередництво Біка В.В. з керівництвом ФСБ РФ по Бєлгородській області. Саме через це знайомство і відкрився нелегальний канал переправлення іноземців до РФ та лікарських наркотичних засобів, про які ми поговоримо пізніше. Неодноразово Плетньов О.В. зустрічав тоді ще не сепаратистів а друзів з ФСБ РФ м.Бєлгорода, кормив та поїв їх у власному кафе «Розмарін» яке зараз знаходиться по вул.Тринклера 25.
Іхня дружба, як вказує час, це на все життя, тому що у ФСБ РФ працюють висококваліфіковані офіцери, які і звербували Плетньова на так званому «компроматі». Хоча сам Плетньов О.В. особливо не сперичався. Авжеш, кум про все подбав, щей про урядову награду від уряду РФ подбав. І себе незабув. Існує указ Президента РФ про присвоєння нагороди РФ Біку В.В., але як буває тільки у розвідників – це закритий наказ.
Крім цього, Плетньов О.В. познайомився з директором ТОВ «Варіант», уродженцем Лівану Саідом Шуфані Таніосом (050 325 49 38), Плетньов О.В. (067 577 30 01), (можна зробити роздруківку телефону та поцікавитись на скільки вони дружні). Зазначений іноземець володіє на территорії Харківської області близько 4 заводів, та пришлось останньому за безпеки платити Плетньову О.В. бакшиша у розмірі 20 тис.долл.США. щомісяця, але як досвідчений іноземець, який не хоче наприємностей, він каже що гроші дає просто так «за красиві очі». Гроші йшли на будівництво особистої дачі з басейном, яка розташована у пристижному селищі Родичі, 5 км. від Харкова, де живуть виключно Харківські мільйонери. Ну а як же мільйонер та і без власного будинку та і без басейну.
Згодом, до УСБУ в Харківській області прийшла дуже поважна людина Полковниченко О.М., який став знищувати наркокортелі та корупційні схеми у зазначеному управлінні. Плетньов О.В. поїхав працювати у Черкаси а потім у м.Кіровоград. Там, під час мирних акцій Плетньов О.В. особисто приймав участь у блокуванні мирних акцій протесту, шляхом залякування та арешту активних учасників майдану та автомайдану, але при люстрації всі зазначені дії «спихнув» на вказівки керівника УСБУ у м.Кіровоград. І тут кум, Бік В.В втік до РФ так як був причетний до розтрілу людей на майдані та обізнаний у відомостях щодо осіб які прибували з території РФ до України за каналами спецслужб але доклав зусиль щоб Плетньов О.В. повернувся до Харкова.
В цей же час, Плетньов О.В., зустрічається з новим осередком керівництва СБУ та призначається на посаду начальника ГВ «К» — заступника начальника управління УСБУ в Харківській області.
Куди ж дивився люстраційний комітет України? Куди дивились кадри Центрального апарату СБУ? Як ця людина знову повернулась до керівництва регіональним відділом «К», до речі про яке мріяла усе життя.
А тепер по суті.
Сукупність фактів а саме: Автомобіль 2014 року випуску, Toyota Hghlander, держ.номер АХ8884ОВ, ціною близько 80 тис.долл.США, у дружини Lexus гібрід АХ884, вартістю 97 тис.долл.США, житловий будинок з басейном, охороною вартістю 400 тис.долл.США, ресторан «Розмарін», ресторан у В’єтнамі, щомісячні побори з Харківських підприємців у сумі близько 50 тис.долл.США, приватна фірма з легалізації іноземців, родинні зв’язки з встановленим розвідником ФСБ РФ, генерал майором СБУ Біком В.В. (який доречі зараз переховується у м.Москва, де мешкає донька), зв’язок з резидентом в’єтнамської розвідки на Україні – це по вашому чесний офіцер Служби безпеки України а також патріот?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ