Человек не терпит насилия!

Новая полиция.

Кто что думает, хотелось бы услышать мнение ветеранов ППС.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 057 ответов

  1. Якщо аферисти- уголовніки з ОЗУг планують відбирати житло в пересічних українців, в сімей загиблих військових чи в одиноких пенсіонерів, вони планують це задовго до початку афер. Купують житло чи знімають , як схема, на першому етажі багатоповерхівок в різних під’їздах. Чому на першому етажі? А це щоб могти вискочить з квартири через вікно чи балкон і втекти. Як правило туда вселяється » Бригадир» і керує. Як правело,
    старається не світитися. Вичислють , опреділяють будущих жертв. Організовують слідкування і збір інформаціїї. Це стало злочинною темою під час війни в Україні. Для Одеси, це особи кавказької зовнішності, як правило не зрозумілі біженці після 2014 р. І місцеві уроки.

  2. Якщо один із дільничних Суворовського райвідділу МВС в 6.00 ранку виходить з ресторану Ной п, яний в дребодан, то можна сказати впевнено що речаги впливу на Сахарова на кавказців він загубив. Тепер в дільничного особи кавказькоі зовнішності, нав, язалися у друзі. Яка там інформація про напади на пенсіонерів і вскриття житла. Я більше чим впевнений що дільничних на Сахорова не має списків, хто не є гр. Украіни, то сидів за гратами по малолєтці, у кого проблеми зпаспортом, хто переховується і так далі. А куди пропав слідчий Ніков? Любитель дорогого коньяку. Гроза наркоманів, сутинерів, педофілів, наркоділерів, і ДРГ Росіі. Явно він був і є зацікавлений в збагаченні. А то чудо, начальник над дільничними з 2018 р. на місці чи вже повисили?

  3. Кому в Україні добре живеться. Такого передбачити неміг ніхто. Таке можуть видавати тільки путінські незавдоволені прихвостні. Оказуться що на Україні дуже багато нацистів. В чому ж прояв нацизму? А нацисти це ті що висміють симулянтів і уклоністів що ховаються від призову в ЗСУ, для захисту Батьківщини. Особисто це чув від кавказця. Регламентують це, як прищемлення і знищення соціальних меншин в Україні.

  4. Якщо тебе і твою сім’ю провокують і достать сусіди без свідків, які стараються не світитися, значить в них є якась ціль. Зроби, відкриту не велику провокацію, без матеріального ущерба з тонкою ноткою хуліганства. Так, щоб вони себе відчули правими. І буквально через деякий період, вони самі себе і свою ціль офіційно розкриюль. Наволоч! Зібрали активістів, таких, як самі і з собаками, кінологи грйобані, прийшли виясняти відносини. Оказалась сім’ я кавказця. Біженці грйобані. І знаєте що їх цікавило? Документи на моє житло. ? Щоб я їм їх прид’ явив. ТІльки на основі чого? Щось нагадує; Мій хлопчик (брат) мріє про авто Волга, кольору божь, але і чорного теж підійде..

  5. Сумно, коли кавказький орел, стає бородатим, рогатим оленем. Смотрящий по під’їзду інкогніто в дорогу з дому по збору інформації для русні, а гость чомусь в дім..Жінка визчить, як свиня в екстазі. Мабуть хворіє. Вона там ще не вагітна?

  6. Сахатий! Любитель чужих квартир. Не забудь відправити своє фото з рогами своїм друзям. Хай любуються.

  7. А я продовжую про вещей указану особу. Мені не приємно говорити, але Олень да щей сахатий. Ця особа з цілим сімейством 26 /02/22 р. 00. 30 хв бородате обдолбане чучело ходило по етажам під’їзду на Сахарова, в той час, коли в ОдеськІ обл. вже лунали вибухи, інамагалося вскрити квартиру з ремонтом, без проживаючих щоб туда не законно вселятися. Ось вам і прояви руссьогодні миру. Суки ждали освободітєлей. І зараз в мене є великі сумніви щодо їх законного проживання в ЖК.

  8. Урка бородатий! .. А підготовка, нанападу, напад, попитка наїзду грузовій Газелі з інсцінуванням нещасного випадку біля складу Таврії. Це вже ще дві статі КрКУ. І все Сука рашиська що вас викрив.

  9. Цей урка, який видає себе за грузина, правильно зрозумів. Авторитет опущений. Русський мир в Одесу не прийде. Бізнес не пішов. Вже готовиться на Европу. Воно зрозуміло, це краще, чим получити саперною лопаткою між роги, за своі художиства.

  10. Хто це пісеньку таку

    Нам співа: «Ку-ку-рі-ку?»

    Це наш Петя-Петушок,

    Це він будить так діток,

    Щоб вставали,

    Не проспали,

    Не спізнились в дитсадок.

  11. БАТЬКИ БУДЬТЕ.УВАЖНІ! Одеса, Сахарова 9 . кв. 161. Проживає кавказька сімейка. Вона чи воно , збирає Данні і телефони молодих дівчат з ЖК І мабуть району. Що вона їм говорить, що обіцяє, але в батьків потім риальні проблеми. Сімейка уклоністів, аферистів, сепаратистівщо перезувається миттєво.

  12. За Україну воюют даже цілі підрозділи добровольців з Грузії і Білорусії. От кому, дійсно повага іподяка.

  13. Сахарова 9 кв. 161. Будьте уважні! В ці сімейці не тільки уклоністи- сепаратисти , ай особи що були раніше осуджені, ЗК, що периховується. Мають великі здіібності за слєжкою за квартирпми через камери спостереження на комплексі. Бо мають програми охоронної фірми. І тільки господар житла закриває на один замок і уходить. Уроки вскривають квартиру. І це факт.

  14. Я вважаю що кожен молодий чоловік, який проживає в Украіні, чи то грузин, чи то арменин, чи то азербайджанен, чи молдован, чи гагауз, чи болгарин, чи росіян, чи венгр, чи циган, чи єврей зобов,язаний захищати свою землю в лиху годину. І це факт. Якщо він не боягуз, чи завербований зрадник. І не потрібно ховатись за спини пенсіонерів, матерів, жінок, коханок. Чим вони кращі за тих хто воює? За тих хто загинув за іх майбутнє, за майбутнє своіх і іх дітей. Війна в Украіні показала, хто є хто. Хто захисник на св.ято День захисника з подарунками, а хто дійсно справжній чоловік. Загальна неповага уклоністам, боягузам і зрадникам!

  15. МВС Украіни! Марина Лєвіна, блогерша, яка підтримує вторгнення Росіі в Украіну і особисто Путіна. Має мобільний номер Киівстар. Опреділіть і накажіть.

  16. МВС Украіни! Марина Лєвіна, блогерша, яка підтримує вторгнення Росіі в Украіну і особисто Путіна. Має мобільний номер Киівстар. Опреділіть і накажіть.

  17. Для 7 березня. Бики- осіменітелі вже ревуть. А що в Украіні не так? Чому такі проблеми з абітуріентами для призову до ЗСУ..? Азербайджан, Арменія, підтримують Путіна. Грузія хоче вирватись з лап агресора. Пока не виходить. Росія, все зрозуміло. А загалом, цілковите мракобесіє, і зрада індевідуумів. В ЗСУ два ворога. Це пропиті, задолбані рашисти і деякі волонтери,_ рашисти. Як би так м,ягко сказати , Зрадники з своіми продуктами і полуфабрикатами. Украінських захисників убивають не тільки кулі ворога, а й пельмені і інші продукти. Захисники своєі Батьківщини будьте уважні. По чаще приглашайте на обіди сумнівних волонтерів.

  18. Із бойовоі підготовки ЗС СССР. (При приміненні противником ядерноі зброі, в\с необхідно лягти на землю, головою до епіцентру вибуху. Зброю положити під себе. Запитання в\с: Чому зброю під себе? Відповідь: А що б не сплавилась.

  19. Як розпізнати завербованих росією провокаторів, розвідників біженців і іх сімі в Украіні? 1) Займали високі і посади середньоі ланки в обласних і районних адміністраціях, поліціі, силових структурах, фірмах в ЛНР і ДНР до 2014 р. І ті що вийщли на пенсію. А іх жіноча половинка, яка весь час сиділа вдома. домогосподаркою. Дітей теж підключають. 2) Мають рідних дітей в московіі що займають високі посади в адміністрафціях і фірмах, силових структурах. ( завербовують насильно без шуму і пилі). 3) Мають і мали друзів в ЛНР І ДНР що займали посади в силових структурах що залишились на територіі ЛНР, ДНР. 4) Щорічно виізжали з Украіни в ЛНР, ДНР без всякоі опаски. 4) Мають своі групи в акаунті обіжених біженців. і мають зв,язки з криміналом. ( кавказці, в минулому засуджені, наркомани, наркоділери, сутинери, ті кого вигнали з силових структур по корупціі. знайомі в силових структурах. типу хороші знайомі.) 5) При переізді з ДНР, ЛНР, спокійно знайшли собі роботу щоб не світитись. В торгівлі, волонтерстві полуфабрикатами і іншими продуктами, силових і соціальних структурах. 6) Окрім украінського паспорта, отримали і мають поспорт расіі, через тих же знайомих. 7) Після 2014 р виізжали на тариторію маскові, через тремі краіни чи ЛНР і ДНР. 8 ) Сто відсотково що такі клієнти і пенсію отримують окрім Украіни в масковіі і мають там рахунки. Одно слово обіжені. 9) Відкрито без ніяких побоювань в неофеційні розмові вихваляють Путіна і його владу, богату росію, окупантів. Розповідають про розп,ятого бендерівцями- націоналістами хлопчика і бомбардування украінською авіацією в 2014 р. Донецька і інших міст з великою гибеллю мирного населення. засуджують Зеленського і ЗСУ. 10) й гвіздь в соснову доску гроба , те що ці вищеуказані рашисти на територіі ЛНР, ДНР мали , квартири, часні будинки, дачі. І чомусь не признана тимчасова влада ДНР,, ЛНР це житло і майно не конфісковує. Чому? Ви знаєти таких? Осибисто я знаю. Але, чому силовики не виконують свою роботу я не розумію.

  20. З великою впевненістю можу сказати що одним з організаторів руського миру по вербовці криміналу , переховуванні перебіжчиків, збору інформації і людей рашиських поглядів, після 2014 в Одесі на п. Котовского стоїть домогосподарока з донькою, так звані біженці з ДНР. Завербовані Москвою. Такі собі » патріоти» що працюють в сфері торгівлі. А все починалось з не великих доручень наркоманами і наркоділерам для подальшої вербовки і створенні цілої мережі зрадників.

  21. бесполезно эти вычесление через и без ВПН развлекалова отделов кадров монополии кузницы шерифов нотенгеймов ибо Вахтанг ,уля и кузьма и так встретиться с срелиарам Самбо жан стюардесс .

    Смотря в глаза молвит и за сколько серебряников срелиар .

  22. аллатровский срелиар срачежопый интересен карме бумеранга как и подтягивания Ивана кореша за срача не вьебов кзот голгоф на заброшенный завод .

  23. стюардесса жанна они вызовут на заброшенный завод твоих воспитанников .

  24. Дуримар ритуалам наследие предков земель санниковых призвал братьев кровников по крови царя скорпионов виндетой омерт за род и кровЬ каромой бумеранга .

  25. Всех на заброшенный завод кто не забздит держать ответ с воплями они уже не главнюки .

  26. сет ранен из-за попыток мундиров легендарного торта вызывает претор преторианцев .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ