Человек не терпит насилия!

Новая полиция.

Кто что думает, хотелось бы услышать мнение ветеранов ППС.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 057 ответов

  1. быдло не ебанное и дрочившие холуйня в итоге не в шабаши лысых гор оргий .

  2. Шерифам нотенгейма их выборам рекомендация сценариями болливуда под занавес «спектаклЬя» звучать сиренами .

  3. ласкательное клеймо такое унизительное клейма для хамелеонов в системе за счет своих же по классовости друг друга в сокрытельстве цензора .

  4. Одеса. Ми платники податків Украіни, родичі загиблих, загиблих військових, військових ЗСУ, які боронять нашу Батьківщину від російськоі фашиськоі навали, вимагаємо від керівництва силових структур Украіни опрелюднення в рамках дозволеного, місячних звітів через ТБ про свою проведену роботу. Скільки виявлено руських активістів, завербованих росією волонтерів, рашистів, завербованих зрадників, виявлено і знезшкоджено злочинних угрупувань, іноземних завербованих злочинців (вагнеровців), наркоділерів, сутенерів, крадіів, торговців і зберігачів не законноі зброі, завербованих зрадників в силових структурах що покривають, ведуть підревну роботу на територіі Украіни. По такі виконані роботі потрібно видавати зарплату.

  5. Ви замітили що так звані відеоблогери — свінгери з Украіни що постійно знущаються над поліцією, ніколи не показують свої наглі морди? Чисто провокують. В той час коли ЗСУ і інші силові структури ведуть кровопролитну війну і гинуть за Батьківщину ці свінгери заробласть лайки. По порядку: Якщо Водій транспортного засобу, відмовляється співробітнику МВС предоставити посвідчення водія , паспорт що підтверджують його особу, закрившись в машині, веде себе нахабно, не тактовно, агресивно, провокує. І знімає на камеру. Хоча відео чи фото заборонено в місцях несення служби. Відмовляється відкрити багажник свого авто, в співробітника МВС повинні появились сумніви і підозра в законностіні переміщення цього водія і інших пасажирів, яким чи якими можуть виявитися особи деверсійнорозвід групи що виконують завдання РФ, авто в угоні, особа чи особи що проходять по ДПО, що перевозять зброю, наркотики чи інші заборонені предмети. А це вже для прокурора і Суду. Команда для розміщення о/с наряду по позиціях. Доповідь старшому чи оперативному. Голосове попередження. Попереджувальний постріл в гору і дії по ситуації з приміненням зброї, якщо блогер дуркує. Блокноте авто «кошкою» Вибиваєте скло чи ламається двері. Затримуєте підозрюваного чи групу підозрюваних в кайданки і мордою в землю, викликавши СБУ.. Ні один Суд не буде на стороні свінгера. Ще накажуть за непокору співробітникам МВС .

  6. Я так розумію, що всі відеоблогери- свінгери і відеоблогери, так звані адвокати що паплюжать силові структури під час виконання служних обов’язиків , зобов’язані нести кримінальну чи адміністративну відповідальность. Особливо ті що на вулицях відмазують від видачі повісток в РВК і призиву. Перед тим як захищати уклоніста горе адвокату потрібно спочатку скласти письмово договір, згідно всіх юридичних норм, а потім сопровожувати уклоніста по вулицях. Ці так звані адвокати працюють на ворога. Їх потрібно в судовому порядку залишати ліцензії. Якщо на вулиці любий адвокат не має письмового договору з клієнтом, порушуючи закон, веде протиправні дії з відеофіксацією і відмовою дати свої особисті данні співробітникам МВС, може бути затриманий.

  7. Панове, питання можливо не по темі… Підскажіть до якої графи переліку хвороб, що перешкоджають проходженню служби в поліції відноситься посада дільничного офіцера???

  8. 9 гр. свинцю в голові. Що очко жим- жим іти на передову. школа стерв.ятників Авакова. Головне в для дільничного воврімя с.іб—-сь. Після прикриття і кришування сутинерів, наркоділерів, квартирних крадіів, руських деверсантів і провокаторів переселенців.

  9. Для Поліціі Украіни, яка працює з представниками ТЦК ЗСУ. Кожен водій,( чоловічоі статі), який керує транспортним засобом і має посвідчення водія на 75 відсотків є потенційним представником в члени ЗСУ. Відкинемо пенсіонерів і деяких інвалідів. А ті що керують транспортним засобом без посвідчення, то це вже інша Стаття…

  10. Для Дорожньо поліціі Украіни. Громадянин Украіни, (чоловічоі статі), який має довідку про непридатність до мобілізаціі за станом здоров,я до ЗСУ на 90 відсотків. Відкинемо пенсіонерів і літніх людей. Немає права на посвідчення водія і керування транспортним засобом.

  11. Вы мине, таки шикарно извените, но Мы в Одессе должны быть немножько не благодарны патрульной полиции города. Не побоюсь этого слова, эти милиционеры, после того как стали дэфелировать по городу на новых Примусах с новогодними люстрами на крыше в Одессе стало снова как-то не хороше. Эти влюбленые пары, забыли выходить и проветривать салон машины, чтоби . проверять ксивы у немножько шухерных прохожих. Это одно с двух. Они немножко хэзают или подсыкивают. С такими игрушками на корсэте нужно давать результат безопасности городу, а не прокатывать всю смену на жопе.

  12. От і результат! Одеса. посьолок Котовського, 4.10.23 р. 10. 00. Пішохідна доріжка( Ринок), напроти офісу «Бріз» Толпа не бритих, бородатих .чоловік 6- 7. на іноземні мові .Явно чеченці. З криками: Ахмат, сіла! Агов поліція, ви де! Як собирати данину з дідусів і бабусь, то вони є. А, як затримати рашиських недобитків, які проникли в Одеску, їх чомусь немає. Сука! всіх на передову!

  13. Складаються така думка що 60 -70 % в Україні, роботи Нової поліції по боротьбі зі злочинністю , відпрацьовують кіноактори в юморних серіалах на поліцейську тему. Високопосадовцям МВС і деяким іншим співробітникам можна спокійно, декларувати свої доходи в декларації під поясненням — » Кінодраматургія» Сміло вивозити свою кровно зароблені валютні кошти за кордон з фільмів. ї не декларувати. на митниці.

  14. До чого цей коментар? Запитаєте Ви. А до паркана щоб очі повилазили. Пару днів назад, через ППр «Тиса», без догляду, по команді зверху, на територію Угорщини виїхала дружина заступника міністра МВС України по питаннях забезпечення співробітників МВС. При поглибленому огляді в неї було виявлено 13 000 000 не задекларованих доларів. Прикордонники Угорщини заставили цю жінку задекларувати ці гроші і передали інформацію Українські стороні. Гроші на закупку обладнання для ЗСУ? Для МЗС? Не повірю! А Вам нічого це не нагадає? Даю гарантію 100%. Що даже, коли цей посадовець під парканом буде стукати мусорськими бубенчиками і стане питання повернення коштів Державі, Його дружина скаже що мала вона його і Україну ввиду. І це факт. Які хороші преміальні і надбавки в МВС. Як в Еміратів.

    1. А є якась офіціна інформація, хоча б від угорців, бо українські офіційні джерела заявили, що це російська пропаганда

      Є якісь підтвердження, чи це чергові іпсошники розганяють російський фейк?

  15. Читай уважно: Пограничники, давайте поговорим…….5. Було відео чувака і попережження що с пустять на тормозах .

  16. Я особисто це відео бачив на Йотубі. Мужик дав повні розклади. По фігуранту. Тем паче він не скривав свого обличчя в відео. Чоловік років 40- 45 кучерявий брунет. Обличчя худощаве. фігурант з МВС .Де служив і де служить. Я так зрозумів, що Мужик катає. Туди -сюди і хорошо знає Угорських прикордонників. Його останні слова із відео: . «По бачимо, як відреагує на цей факт адміністрація Президента. Оприлюднити чи скрияють. Що відео удалили це може бути. Я не думаю що це фейк і пропоганда русні. Вони в плюсах і такі факти, вони замовчать, якщо знають. Є можливість завершувати. А історія в минулому, дружини друга Авакова, що попалась з виїздом до Румунії. Теж з грішми. Теж пропаганда? Не думаю. Вілли, яхти, дорогі автомобілі, дачі, гелікоптери теж пропаганда.? А скільки депутатів, міністрів за кордоном? І ще не повернулись.

    1. дав розклади по фігуранту? так кажуть, що виїжджала жінка, а тут опа і вже фігурант, щось дуже не складно виходить

      і всі кажуть про авто, але не кажуть яку, а 13 млн. дларів наліком не в кожне авто влізуть, це треба причеп або бус

      так що впевнений, що це фейк, бо враховуючи українсько-угорські відносини на даний час, угорці б не скривали такий скандал, а за офіційною версією вони надали протокол, що такого не було

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ