Человек не терпит насилия!

Гроші не пахнуть: Рівненський бурштин і спекуляція Майданом

Вдруге президія Рівненської обласної ради перетворюється в балаган і хамство у виконанні громадського активіста Олександра Пантюхова(http://rivnepost.rv.ua/lenta_msgshow.php?id=60451)та його людей. Під благовидним приводом зняття кандидатури з відкритого конкурсу на посаду головного лікаря перинатального центру Рівненської обласної ради регіоналки Вікторії Єнікєєвої (https://www.youtube.com/watch?v=S2ysCmJK7t0) криється не захист ідей Майдану, а корисливі заробітчанські мотиви. Однак, найперше варто зазначити, що в перинатальному існує корупція і саме це, а не партійність Єнікєєвої є приводом жменці так званих громадських активістів увірвати ласий шмат доларового пирога. Простежимо їх “трудовий” шлях.
Схема не нова і відома ще з 90-х років минулого століття. Перший етап — наїзд на прибуткове (не важливо форма власності) підприємство або його керівника у з негараздами в діяльності чи темне політичне минуле. Другий — ультиматум “жертві”: або даєш гроші і ми залишаємо в спокої або різним методами заважаємо. Від зговірливості “клієнта” залежить варіант подальших дій, які не виключають і силового сценарію. Суми відступного залежать від жирності” справи і можуть сягати десятків тисяч доларів.
Команда акторів на скандальній президії була не в повному складі — тільки декілька осіб — Олександр Пантюхов, Ніна Скиба (організація з неповним десятком активісток “Жіноча сотня”) та Іван Пантюх (причетний до http://takeinfo.net/news/view/militsiya_pidtverdju_scho_u_rivnomu_pobili_vreya_v _sotsmerejah_pishut_scho_zrobili_tse_unsovtsi). Режисером і “сірим кардиналом” вистави для депутатів і журналістів є колишня регіоналка Тетяна Стельмах, більш відома як “Таня 100 баксів” — через таксу в американській валюті за доступ до “тіла” екс-голови Рівненської облдержадміністрації та керівника рівненських регіоналів Василя Берташа. Її трудовий шлях — це робота в Партії регіонів, потім на колишнього зятя Віктора Ющенка, бізнесмена Олексія Хахльова, народного депутата Віталія Чугуннікова та голову Рівненської обласної ради Михайла Кирилова. Прославилася Тетяна Стельмах ще й тим, що її звинувачували у привласненні коштів Майдану — справа “Таня, гдє деньгі?” ( http://golosno.com.ua/tabloyid/1408452086-de-groshi-tanyu-rivnenskih-maydanivciv -zvinuvatili-u-kradizhci-groshey.html). Джерела в Рівненській обласній адміністрації говорять, що після звільнення Кириловим вона знову співпрацює тепер вже з головою Рівненської облдержадміністрації Віталієм Чугунніковим і розробляє “теми” для заробітку команди Пантюхова і виконує не зовсім чисті завдання.
Ця компанія є частиною більшої групи знаної за скандальними “темами”: РЗВА, втручанням в роботу шпанівського “Укрспирту” (http://4vlada.com/investigations/41094), спробі віджати рівненський ринок “Моріон” (http://charivne.info/rivne-news/U-Rivnomu-unsovtsi-pidminayut-pid-sebe-bazarnik iv-video-biyki), кришуванням незаконного видобутку бурштину. В останньому варіанті — якщо їм відмовляються платити або “мити” бурштин їх людям на Поліссі — роздмухують в ЗМІ скандал, що, бачте, як винищують природу незаконні старателі.
І, нарешті, жоден з цих осіб ніде не працює, але наполегливо займається “громадською роботою”, а живе, мабуть, духом святим, зате має кошти, щоб щодня заправляти авто (одне — “віджате” під час Революції і перебуває у приватній власності Пантюхова, а не в АТО, де більш потрібне). Те саме і з автом ще одного заробітчанина від “громадськості” Давида Ніколаєва, чия дружина прославилася антисемітським виступом на рівненському Віче(http://rivnepost.rv.ua/lenta_msgshow.php?id=58586). Авто відоме тисячам рівнян і бурштинового Полісся — їздить по Рівному з номерами “ПТН ПНХ”, а не в зоні АТО.
Усіх цих людей об’єднує одне — любов до грошей і заробітчанство на межі з рекетом та криміналом зі спекуляцією на святому — Майдані.
Правоохоронні органи чорні справи цих рівнян знають, але на диво обмежуються спостереженням і розробкою цієї ОЗУ.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ