Человек не терпит насилия!

Сторінка рибоохорони назавжди зникла ?

Чому зникла сторінка рибоохорони ? Не вже все продаеться ?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Да, блять. Идите на+++, браконьеры. Вы тут самые тупорылые и извращенцы к тому же. Негоже вам рядом с разведчиками сидеть. Уебуйте на форумы извращенцев

  2. рыбохрана переходит под экологию поэтому добро пожаловать на нашу страничку

  3. Накоонец-то закрыли баконьерскую гомосековскую страничку. Рыбоохраной там и не пахло.Бред голубых и сексуально озабоченных рыбных воров. Админу респект

  4. Страничка рыбной отрасли, а не только органов рыбоохраны, должна жить. Проблем в отрасли достаточно и их необходимо обговаривать и решать сообща.

  5. Рыбоохорона, как и рыбная отрасль в целом, худо-бедно поучаствовала в выставке “Агро-2015” (с 3 по 6 июня с.г. в Експоцентре Украины.

  6. Україна побачить абсолютно нову рибінспекцію» — Ярема Ковалів
    17.07.2015 16:08
    Державне агентство рибного господарства України завершує підготовку до реалізації комплексної реформи органів рибної охорони. Про це заявив голова агентства Ярема Ковалів на прес-конференції в ІА «Укрінформ».

    Він підкреслив, що існуюча система фактично не здатна виконувати покладені на неї функції та є одним з основних джерел корупції в галузі. На сьогодні в органах рибоохорони налічується близько 1700 працівників, з них інспекторів, що дійсно виконують свої обов’язки з виїздом на місця — більше 400. «Дуже велика кількість адміністративно-управлінського персоналу. Більше того, за весь 2014 рік ця кількість людей видала лише близько тисячі дозвільних документів, це мізерна цифра. Отже реформування галузі, у тому числі, включає оптимізацію структури рибоохорони та якісну зміну принципів її роботи», — сказав Ярема Ковалів.

    За його даними, відповідний проект уже підготовлений, проходить погодження та очікує на прийняття постанови Кабінету Міністрів. В результаті обговорення Вона передбачає скорочення кількості працівників на 50%. Скорочення штатної чисельності дозволить збільшити заробітну плату з нинішньої 1,5 тис грн до як мінімум 4 – 6 тис. грн без збільшення витрат Державного бюджету. Крім того, кожен з інспекторів повинен буде пройти конкурсний відбір та навчання. «Ми плануємо залучити іноземних фахівців і наших науковців і змінити сам принцип підготовки кадрів. Крім того, стане у нагоді досвід колег з МВС. Я мав зустріч з заступником міністра Екою Згуладзе, під час неї обговорили можливість надання нею консультаційної допомоги у запроваджені аналогічної реформи в системі рибоохорони», — повідомив Голова Держрибагентства.

    Паралельно ведуться активні переговори з одним із крупних міжнародних банків щодо можливості фінансування нової рибінспекції оновлення човнів та обладнання, необхідного для якісної охорони водойм України.

    За оцінками Яреми Коваліва, за умови оперативного прийняття відповідних нормативних документів на запровадження реформи може знадобитися близько 6 місяців, а оновлена рибоохорона може приступити до роботи вже на початку наступного року.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ