Человек не терпит насилия!

ЗАКАРПАТСЬКА МИТНИЦЯ

Т.в.о. Голови ДФС України Мокляк Максиму Володимировичу.
Генеральному прокурору України Шокіну Віктору Миколайовичу.
Прокурору Закарпатської області Янко Володимиру Михайловичу.
Начальнику УМВС України в Закарпатській області Шараничу Сергію Олексійовичу. Начальнику Головного управління ДФС у Закарпатській області
Петріченку Олексію Олександровичу .
Голові Служби безпеки України Наливайченку Валентину Олександровичу.
УСБУ в Закарпатській області.

Колективне звернення працівників митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС

Сососовно «зловживання владою або службовив становищем, перевищення влади або службових повноважень» з боку працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
На початку березня Касинець зібрав 4 начальників відділів та їх заступників митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС і порпросив їх здійснити пропуск без оподаткування восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь». Він наголосив, що даний товар їде в Київ керівництву для св”яткування восьмого березня, сказав, що в області все погоджено і проблем нівкого не буде.
Після пропуску вказаних восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь», Касинець ніби сказився, почав кричати ісказав, що він всіх звільнить і посадить в в”язницю, а особливо тих інспекторів митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС які здійснили пропуск вище наведених восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь». Але він може того і не робити якщо посадові особи митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС здійснять пропуск на митну територію України без сплати митних платежів 33 вантажні фури з невідомими товарами. На наше запитання, який асортимент товару буде їхати в 33 вантажних фурах він відпові, що вони будуть їхати порожні (без вантажу), сказав, щоб ми не хвилювалися витоку інформації не буде тому, що вантажні фури загружаються на його складі в Угорщині.
Ми не хочемо пропускати вказані машини, тому і звертаємося до вище наведених посадових осіб, а також ми володіємо інформацією що в тих 33 вантажних фурах повинні їхати сигарети в Україну які потім тесть Касинця, Бокоч буде незаконно переправляти в Румунію.
Мало того, що Касинець Семен вистроїв контрабандну вертикаль по ввезенню високоліквідних товарів без митного оформлення без проведення митних формальностей та без сплати митних платежів, він іще крім того змушує нас, що тижнево пропускати :
2 вантажні мікроавтобуси з сирними виробами походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з м”ясними виробами походженням з Італії;
3 вантажні мікроавтобуси з макаронами походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з кавою походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з оливковою олією і оливки походженням з Італії, ми думаємо, що недлякого не секрет, що вище наведені продукти харчування їдуть для мами Касинця, адже мама Касинця має найпотужніший оптовий магазин-склад в західному регіоні по продуктам харчуванні іноземного походження.
Також Касинцем створено та організовано злочинну групу під його керівництвов, в компетенцію якої входить погодження кадрових наказів по Закарпатській митниці ДФС. Недавно Касинець вихвалявся, ніби він зібрав 300 000$ з митників лохів по 5000$ з рила за погодження наказу про приз начення в нову структуру ДФС.
Так що шановні високо посадовці :
Т.в.о. Голови ДФС України Мокляк Максим Володимирович.
Генеральний прокурору України Шокін Віктор Миколайович.
Прокурор Закарпатської області Янко Володимир Михайлович.
Начальник УМВС України в Закарпатській області Шаранич Сергій Олексійович.
Начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області
Петріченко Олексій Олександрович
Голові Служби безпеки України Наливайченко Валентин Олександрович.
УСБУ в Закарпатській області, БЕРІТЬ СВОЇ ГУЗИЦІ В РУКИ І РОБІТЬ СВОЮ РОБОТУ

На підставі вище наведеного поки що просимо :

  1. Здійснити службове розслідування стосовно працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
  2. Провести перевірку за період попередніх п”яти робочих років декларацій про майно, доходи, витрати ізобов”язання фінансового характеру, передбаченої Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».
  3. Надіслати запит в відповідні компетентні органи, що стосується володіння, право керування транспортними засобами як Касинцем Семеном так і його близьких родичів.
  4. Надіслати запит до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (квартири, будинки, земельні ділянки) які є у володінні (користуванні) як Касинцем Семеном так і його близьких родичів.
  5. На період проведення службового розслідування відсторонити від роботи працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

101 ответ

  1. Скоро примем всех,повытряхиваем как буратин.Задержаные уже дают первые показания на руководство поста.

  2. ПАНЕ ГЕЦЯНИН Р. І.Я ТОБІ ЩЕ ЧОТИРИ МІСЯЦІ ТОМУ НАЗАД ПОВІДОМЛЯВ НА САЙТІ ЩО КОРУПЦІОНЕРІВ. НЕГІДНИКІВ. ХАБАРНИКІВ.ГОЛОВНОГО ХАБАРНИКА СИМЧЕРУ. ЛАЗОРИКА. БОГАША.БОГУША. БОРСАКА. СТРІЧИКА. БІЛАКА. ЛЮБКУ КУДАШОВУ. АНДРОНЕНКОВА.АНДРІЙЧУКА.ПАЛА Ш. Ш. РИЖОГО ЖІГУ ЩО НА ЛУЖАНЦІ МАЄ СВІЙ АВТОСАЛОН У МУКАЧЕВІ. МІЛІОНЕРА КОСТЬО ЙОВШКУ ЩО З ДЯКОВА ТАМЖЕ ПРАЦЮЄ НА ПОСТУ ДЯКОВО КЕРІВНИКОМ БАГАТО РОКІВ І ЩО ГЕЦЯНИН Р.І. ТИ НЕЗНАЄШ ПРО ЦИХ ХАБАРНИКІВ АБО НЕХОЧЕШ ЗНАТИ ЗНАЧИТЬ НЕХОЧЕШ ПРИНИМАТИ РІШЕННЯ ПРО ІХ ПРИТЯГНЕННЯ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТОДІ ПРИЙМУТЬ ПО ТОБІ РІШЕННЯ ДАЮ ТОБІ ОДИН ТИЖДЕНЬ ЗРОЗУМІВ.

  3. А про суків Ігнатка і Балагура чом не пишете За 10 грн подавляться Балагур підкриша Олійника робить шо хоче з пограничниками, натравлює їх на людей

  4. Мінча зовсім схуїла на Тисі??? Татік а ти +++? Ця стара пізда буде сама визначати де працювати?

  5. корупціонері— митникі закарпатської митниці СИМЧЕРА. ЛАЗОРИК.СТРІЧИК. БОГАШ. БОРСАК. КУДАШОВА. БІЛАК. АНДРІЙЧУК.АНДРОНЕНКОВ.ЛЮБКА САБЕЛКО.МЕЛЬЧАК.ПАЛЛ Ш.Ш.ЦЕЙ КРИМІНАЛЬНИЙ МИТНИК МАЄ У СВОЄМУ ВОЛОДІННІ РЕСТОРАН БІЛЯ ТРАСИ МУКАЧЕВО-ЬЕРЕГОВО /МИСЛИВСЬКА ЧАРДА/ ЦЬОГО ЗЛОДІЯ УЖЕ ЗВІЛЬНЯЛИ З МИТНИЦІ А СИМЧЕРА ЗА 25 ТИСЯЧ ЄВРИКІВ ЙОГО ПОНОВИВ У ЧИНІ НАЧ. ВІДДІЛУ М/П ЛУЖАНКА.СЛІДУЮЧИЙ МІЛІОНЕР КОСТЬО ЙОСИП ІЗ С. ДЯКОВА ТУТ ЖЕ НА М/П ДЯКОВО І ПРАЦЮЄ ВСЕ У НАЧАЛЬНИКАХ СЄТЬ РЕСТОРАНІВ МАЄ У С. ПЕТРОВО МАЙНА НАКРАВ НА МИТНИЦІ НА МІЛІОНИ ДОЛЛАРІВ. ЖІГО ЛАСЛО НАЧ. М/П ЛУЖАНКА САМ ПРОЖИВАЄ У ЛЕГЕНДАРНОМУ ГОРОДІ МУКАЧЕВО ТЕЖ ЗАПЛАТИВ СИМЧЕРОВИ ЗА ПОСАДУ МАЄ У МУКАЧЕВІ АВТОСАЛОН І МАЙНА НА МІЛІОНИ ДОЛЛАРІВ.ПАНЕ МОСКАЛЬ ОСОБЛИВО ЦІКАВИЙ ЕКЗМПЛЯР У ЗАКАРПАТСЬКІЙ МИТНИЦІ ЮРИСТ СРАНИЙ СОЗАНСЬКИЙ С. ЦЕЙ ГОРЕ ЮРИСТ ТАК ЖОПУ ЛИЗАВ ПОХИЛЬКУ О.І. ЩО ЩЕ ЗАРАЗ ХОДИТЬ ІЗ ПИСКОМ ГАВНЯНИМ струк, потапский,яцина, богаш Олійник,Погрібна,Крівенкова,Ботош,Нечипуренко

  6. Чому ми не можемо побороти корупцію?
    Пропоную Вам невелике дослідження на прикладі Харківської митниці ДФС. Причому всі на митниці про це знають, але мовчать. І ще незрозуміло, хто з них гірше, ті хто займаються корупцією, чи ті хто все це бачить але мовчить.
    Цю інформацію я отримав від діючих і колишніх співробітників Харківської митниці, і впевнений в ній на 300 відсотків, так як сам працював у цій митниці, а так само особисто знав Іванова Сергія Володимировича та більшисть інших людей, чиї прізвища написані нижче.
    На даний момент Харківська митниця ДФС є «фермою» Іванова Сергія Володимировича (колишнього начальника Харківської обласної митниці з 2010 по 2013 роки), він є другом знаменитих прокурорів Артема Пшонки та Олега Валендюка.
    Іванов С.В. не пройшов люстрацію, намагався закрити питання через суд, і знаходиться в декретній відпустці, але це не заважає йому керувати відразу декількома митницями, може проживати в Україні (Харків, Київ) або в Греції (свій будинок), головний принцип у житті: «Бабло перемагає Зло, а велике Бабло перемагає навіть Добро». Однак «Бабло» заробляє тільки він, а все його оточення в підсумку все втрачають,
    Вміло розставлені на ключові позиції «фігури» в Харківській митниці (Сердюк, Мороз, Резник, Малько, Кіндяков, Опришко (зять Сердюка і касир митного поста Плетенёвка), Борисенко, Білюк та інші начальники постів) досі здійснюють збір не законних фінансових коштів з підрозділів митниці та їх передачу Іванову С.В..
    Останні перестановки Іванов С.В. здійснював, заручившись потужною підтримкою Ігоря Білоуса (нині Глава Фонду держмайна). І зараз в очікуванні дива, сподівається на політичні зміни в країні, і чекає зміцнення позицій Білоуса і відповідно своїх.
    У Іванова С.В. є спеціально навчений «десант» — з його допомогою він запускає щупальця в інші митниці. Завдяки зібраним ресурсам розставляє в інших регіонах своїх людей, тим самим розвиваючи «свою мережу»: Резник І., Батіг В., Мітяєв Г., Мороз Р., Кравченко О., Галушко О., Дрокин В., Северин, Тимченко, Ткаченко, Солодовник та ін. (так звані «заробітчани»), які здійснювали «рейдерські захоплення» митниць: Закарпатська, Одеса, Полтава, Суми, Кіровоград, Ужгород.
    На даний момент Мороз, Резник, Галушко, Батіг, Дрокин, Северин, Солодовник, Ткаченко і Тимченко повернулися в Харківську митницю для зміцнення позицій після гучного службового розслідування та усунення їх від займаних посад в Закарпатській митниці, «ледве вирішили» щоб залишитися на держслужбі. Однак Кравченко залишився в Сумах, Мітяєв в Одесі.
    Остапчук В.В. призначений в 2015 році начальником митниці не зміг впорається з чітко налагодженим механізмом, і по суті нічого не вирішує і вже не може і не збирається боротися, зайнявши позицію «аби не чіпали і не втратити те, що є», сидить на ставці від Іванова С.. Також у Остапчука своя брокерська фірма «Юрспецком» розташована по вул. Клочківській, 370, якою керують колишні митники Чінін і Бутирін (у свою чергу звільнені за корупційні дії). Робота вантажного відділу, розташованого там же по вул. Клочківській, 370, повністю регулюється в ручному режимі Івановим та Остапчуком В..
    Іванов С.В. розставив своїх заступників:
    Сердюк Ю.О. і Мороз Р.С. — касири митниці, по постах і контрабанді відповідно, акумулюють всі фінанси з постів і відділів у себе і передають Іванову С.В.;
    Танцеров А.О. і Левада В.П. підіграють і виконують все, що вони скажуть, сидять на ставці;
    Кушнаренко Л.В. і Тараненко Є.С. – це кадри, вершителі людських доль
    які вирішують все, також сидять на ставці.
    На даний момент Іванов С.В. всі кадрові та фінансові питання у Харківській митниці ДФС вирішує через Сердюка Ю.О., так званого «сірого кардинала».
    Отже, созданий у 2010 році ідеально налагоджений бізнес, що приносить многоміліонний щомісячний дохід Іванову С.В. і його соратникам, успішно працює і зараз, і спрямований:
    — На підрив економічної стабільності держави,
    — Недовіра бізнесу та громадян до митних органів,
    — Втілення різного роду злочинних схем, пов’язаних із переміщенням товарів та предметів між Україною та країною агресором, націлені на незаконне збагачення, і як наслідок — підтримку сепаратизму,
    — Поширенню і зміцненню корупції,
    — Спонсорування втікачів регіоналів (Януковича, Калетника, Клименко, Пшонки та інших.)

    P.S. Хочу додати до вище сказаного, що це не “уприскування” не підтвердженою інформації. Боротьба з цими негідниками йде, і зовсім скоро Ви побачите результати.

  7. Крах системи «сім’я».
    І коли свої починають зраджувати, стає зрозуміло, що стан справ приходить в занепад, система починає руйнуватися.
    Всі кому потрібно, знають, як та з яких мотивів призначався за ініціативи Кучми пан Назаренко. Але крім боротьби з прокурорськими, сбушниками і міліціантами за надходження грошей із західних наземних пунктів пропуску через державний кордон України та підземних тунелів під ним, Назаренко перед відставкою вирішив, за проханням своєї доньки та її чоловіка, заробити на двох самопідйомних бурових установках В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи “Таврида”, які є власністю України.
    Розуміючи, що Автономну Республіку Крим та м.Севастополь продали та не збираються захищати, Назаренко «самостійно» прийняв рішення взяти участь в чергових епізодах широкомасштабного грабежу майна України та нанесення шкоди прибутку держави пов’язаного з видобутком природних ресурсів.
    За проханням доньки, а точніше її чоловіка — Диковицького, який очолює Департамент цінової політики НАК «Нафтагаз України» та знаходиться у списках Магнитського (заборонено в’їзд в США та ЄС), Назаренко надав команду «на користь свого зятя» відвести прикордонні катери (в доповідній Президенту вказано: … внаслідок штормового попередження …, а як російськи буксири під час шторму, зайшли, зачепили та взяли на буксир? Кому шторм, а кому не шторм!), які охороняли в нейтральних водах бурові установки В-312 і В-319, чим забезпечив чергове порушення суверенних прав України як прибережної держави на розвідку та розробку природних ресурсів у її територіальному морі та на континентальному шельф.
    Черговий етап порушення прав власності України відбувався за участю генерала з клану «Кучми» на фоні ризиків арешту в нетральних водах анексованих установок і платформи за позовом НАК “Нафтогазу України”. Внаслідок чергової домовленості «кумівського» чи точніше «кучмівського» генерала Назаренка, після відведення українських прикордонних катерів охорони — російською стороною змінено розташування у Чорному морі двох самопідйомних бурових установок В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи «Таврида».
    Тільки здогадуватися можна, скільки отримала чергова «сім’я».
    Як відомо, вартість лише однієї нової установки, під час закупівлі у 2011 році за $400 мільйонів НАК «Нафтогаз України», що продала Україні Норвезька компанія Ferncliff через дочірню компанію Standard Drilling за $220 мільйонів, на етапі розміщення в грудні 2010 року цього замовлення у ведучого сінгапурського виробника Keppel Fels складала $ 179 мільйонів.
    Чи поділилася львівсько-кримська «сім’я» Назаренка (починав службу зі Львова потів в АРК та з Криму свого генерал Бляшенко зібрав, якій і досі постачає з АРК морожену рибу та консерви незважаючи на всі блогади) з українськими «сім’ями» Порошенка, Гройсмана чи Яценюка (з яким напевно будує «Стіну») за черговий перерозподіл майна України? Чи винагороду від одних росіян, як завжди, поділили з іншими росіянами? Ще може Кучмі щось заніс? Але, як сказала дружина Назаренка, раніше перебуваючи на посаді головного бухгалтера в офісі на Мечникова, — не рахуйте чужі гроші, заробляйте, як можете…

  8. Митним постом «Тиса», де виявили контрабандний канал постачання побутової хімії, керує митник, раніше звільнений за аналогічний злочин
    Імітація чинної влади щодо, начебто, викорінення контрабанди набирає сміховинного вигляду, особливо, коли йдеться про діяльність раніше взятих «на гарячому» працівників кордону, які потім нахабно відновлюються судами на роботі, більше того – призначаються на керівні посади, і всіляко сприяють подальшому розквіту злочинної діяльності на закарпатському відтинку кордону України з Європейським союзом.
    Торік у жовтні на угорському пункті пропуску «прогриміла» кричуща подія, коли антитерористичний спецпідрозділ TEK за підозрою в корупції та сприянні контрабанді затримав майже всю зміну митників і прикордонних поліцейських на пункті пропуску «Загонь-Чоп». Відтак майже 20 особам оголошено вирок і нині вони відбувають покарання у в’язниці. Цілком очевидно, що масштабна протиправна діяльність угорських працівників кордону не була б можливою без аналогічно незаконної діяльності їх українських колег. Але на Закарпатті – повна тиша. А голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль шле у ЗМІ парадні релізи про, начебто, подолання контрабандної діяльнгості на ввіреній йому президентом території.
    Втім, днями СБУ відзвітувала, що у пункті пропуску «Тиса» співробітники управлінь внутрішньої безпеки СБУ та Державної прикордонної служби спільно з прокуратурою затримали на хабарі працівника Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Як зазначається, хабарник у погонах отримав 270 тисяч гривень (10 тисяч доларів) за організацію «прикриття» контрабандного каналу постачання в Україну побутової хімії. Крім того, під час обшуку в авто та помешканні прикордонника вилучено валюту, наркотики, набої та блокнот із детальними записами про отримані хабарі. Силовики звітують, що наразі тривають невідкладні слідчі дії для встановлення спільників зловмисника, у тому числі і серед правоохоронців.
    Все ніби правильно: оперативно затримали, безкоштовно пропіарилися, а далі… Наразі суд визначив, що вказана особа може вийти з-під варти, внісши заставу у розмірі близько 70 тисяч гривень. Виходячи з корупційної практики наших судів, не важко здогадатися, чим ця справа закінчиться у підсумку.
    Утім, цілком очевидно, що контрабандні схеми на кордоні не працюють в обхід митників. Через найпотужніший у Західному регіоні міжнародний пункт пропуску «Тиса» йшла та й далі йде контрабанда різного ґатунку. А от щодо контрабандного каналу по ввезенню в Україну товарів побутової хімії, то є всі підстави підозрювати, чиїми конкретно стараннями в митних структурах його було налагоджено.
    Нещодавно начальником митного поста «Тиса» Чопської митниці голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров призначив Івана Борсака. Суттєвим у цьому контексті є те, що свого часу ця особа була звільнена з тієї ж митниці саме за контрабандний пропуск через кордон товарів побутової хімії. Уникнути злочинного тавра йому, зрештою, «допоміг» лише Вищий Адміністративний суд. Завдяки його рішенню І.Борсаку вдалося відновитися на митниці і навіть стягнути з держави майже 100 тисяч зарплати за 2 роки вимушеного прогулу (поки судився). Більше того – далі продовжити роботу на митниці, при чому – вже на керівній посаді.
    А все було так. Чотири роки тому на Закарпатті, на українсько-угорському кордоні у пункті пропуску «Лужанка» Чопської митниці стався резонансний випадок, коли працівники митної варти за шлагбаумом поста затримали «Ауді», салон та багажне відділення якої були завантажені майже півтонною прального порошку та упаковками фарби для волосся. Увесь цей контрабандний товар безперешкодно пропустив «зеленим коридором» і, звичайно ж, без належного оподаткування, тодішній старший зміни Іван Борсак.
    За цим фактом Чопською митницею було проведено службове розслідування, за результатами якого встановлено наступне: «О 10 год 29 хв 11.05.12 автомобіль марки «Ауді 100» р.н. АО 6743 АТ прослідував через пункт пропуску «Лужанка» на територію України як такий, що слідував без товару, що підлягав би оподаткуванню.
    О 10 год 31 хв 11.05.12 нарядом відділу митної варти Чопської митниці було зупинено вказаний транспортний засіб на території України при виїзді з пункту пропуску на відстані 10 м від шлагбаума. В результаті здійснення переогляду в салоні та в багажному відсіку виявлено миючі засоби та фарба для волосся. Всього 485,856 кг миючих засобів та 228 упаковок фарби для волосся. Загальна вартість переміщуваних товарів становила 41375, 76 грн.
    Відповідно до відтиску особистої номерної печатки на Контрольному талоні для проходження «по зеленому коридору» та інформації, яка внесена до програмно-інформаційного комплексу «Інспектор 2006» митне оформлення вказаного транспортного засобу було здійснено старшим інспектором Гецко Я.М.
    Митний контроль цим інспектором здійснювався шляхом огляду документів у приміщенні службового модуля, а на лінії «в’їзд» проводив огляд автомобілів Борсак І.А., який подав через вікно модуля документи та надав інформацію про відсутність в машині товару. Після вивчення документів і на підставі інформації Борсака І.А., що в машині відсутні товари, інспектором Гецко Я.М. було проставлено відтиск митного забезпечення на талоні та внесено відповідну інформацію в програмно-інформаційного комплексу «Інспектор 2006» Усе це підтвердилося і в судових засіданнях, зокрема, поясненнями Я.Гецка, хоча в підсумку Берегівський районний суд закрив кримінальну справу у зв’язку із дійовим каяттям останнього. Але це аж ніяк не спростовує, а навпаки підтверджує вину цих митників. Переконатися у цьому можна, зайшовши на відкритий Єдиний державний реєстр судових рішень, серед яких зазначена ця конкретна справа – http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/30403317.
    Вказані докази спростовують пояснення І.Борсака, що при здійсненні митного контролю та митного оформлення транспортного засобу він присутній не був. Крім того, наявні у справі фотографії транспортного засобу із затриманим товаром недвозначно вказують на те, що наявність контрабандного товару в авто легко могла бути виявлена навіть при поверхневому візуальному огляді.
    Таким чином, фактичні обставини справи вказують на умисний характер дій І.Борсака, спрямованих на порушення законодавчих актів з питань митної справи, а також на його особисту причетність до пропуску транспортного засобу через митний кордон без належного контролю та оподаткування».
    Як підтверджують наявні матеріали, апеляційний суд дійшов до висновку, що умисні дії І.Борсака у цій ситуації були спрямовані на протиправний пропуск товару без митного оформлення, несумлінне виконання своїх службових обов’язків, порушення, зокрема, норм ст.ст. 1, 40, 41, 42 Митного кодексу України, норм ст.ст.4, 8 Закону України «Про порядок ввезення в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться громадянами на митну територію України», норм відповідних технологій та технологічних схем прикордонного та митного контролю, та мають ознаки порушення Присяги державного службовця.
    Такі дії, на думку суддів, є наслідком невідповідності займаній посаді за моральними та діловими якостями державного службовця, суперечать покладеним на нього обов’язкам, підривають довіру до нього як до носія влади, що призводить до приниження державного органу, а отже, унеможливлюють подальше виконання І.Борсаком своїх обов’язків.
    Проте Верховний Суд України у своїй постанові зазначив, що звільнення за порушення присяги може мати місце лише тоді, коли державний службовець скоїв проступок проти інтересів служби, який суперечить покладеним на нього обов’язки, підриває довіру до нього як носія влади, що призводить до приниження державного органу та унеможливлює подальше виконання ним своїх службових обов’язків. І визнав, що застосування Вищим адміністративним судом України у даній справі норм Закону України «Про державну службу» є незаконним та суперечить практиці застосування цих самих норм судами касаційної інстанції в інших справах.
    Абсурдність такого висновку слуг Феміди вищої інстанції очевидна, адже виходячи з ситуації цілком очевидно, що йдеться не про поодинокий факт, а налагоджений контрабандний канал, який на евному етапі дав збій, внаслідок чого митник, причетний до його функціонування, був випадково впійманий «на гарячому» і звільнений з митниці. Тож доведений факт порушення ним присяги, скоєні протиправні дії проти інтересів держави (пропуск товару без сплати податку) мали б поставити остаточну крапку в цій справі, але ні прокуратура, ні суд цього не зробили і не збираються робити. У підсумку такої бездіяльності митники-контрабандисти залишаються безкарними, продовжуючи займатися здирництвом на кордоні та повертаючи корупційні і контрабандні схеми, обдираючи власні народ та державу.
    Поки начальники митниці та СБУ розповідають нам про свої перемоги, десь продовжують осідати мільярди гривень, які призначалися для державної скарбниці. І як підтвердили минулорічні події в Мукачеві, осідають вони переважно в кишенях суддів, нардепів, керівників регіону, прокурорів, міліції, які за всім цим стоять, і самих митників. Бо все вирішують спрямована на підпорядкування контрабандних потоків кадрова політика місцевої влади, продажність судових органів та імітована можновладцями реформа.
    Закарпатські та центральні ЗМІ, громадськість краю неодноразово наголошували: бездіяльність керівництва Закарпаття, силових органів, причетність їх до «кришування» контрабанди сигарет, наркотиків, брендових товарів свідчать про те, що в краї досі спокійно діють організовані злочинні угруповання та корумповані зв’язки в органах влади. Це і підтверджує нинішня реальна ситуація на кордонах. Державні органи Закарпаття продовжили роботу у звичному для себе режимі, характерні ознаки якої – корумпованість, кругова порука, недосконала кадрова політика, низький рівень розслідування кримінальних правопорушень, приховування злочинної діяльності, відсутність належної взаємодії між правоохоронними органами, їх конкуренція у контролі за контрабандними потоками, «забезпечення даху» владними структурами та посадовими особами правоохоронних органів організованим злочинним угрупуванням, які займаються контрабандою.
    Тож на прикладі лише однієї людини із заплямованою репутацією, яка керує нині цілим потужним постом на кордоні, можна констатувати – контрабанда на Україні нездоланна, негативний імідж професії митника – не підлягає відновленню, а контрабандний «чорний кеш» набуває небувалих масштабів.

  9. Боднар якщо ще трохи залишилося совісті, звільнися! У тебе вже не має майбутнього в митниці після того що ти витворив! Такого ще не було в історії митниці, щоби колега записав на диктофон колегу! З тобою більше ніхто не хоче працювати! Якщо не підеш добровільно, чекай коли тебе запишуть і звільнять по статті! ( в кращому випадку)! Ти ГНИДА!!!! С уважением одессит Дьордяй за правду Вас простит если Лондон не свистит ЭКИПАЖ с Питера летит Амстердам всегда ЗА дам знает Петя атаман где у Лондона Кан-кан. Де коза кобилу пряче цап на неї там не скаче а баран уже нехоче бо там кунь з нього регоче «КО ЖОНІ ТЕРПІТИ ЗНАЄ ТОТ И ЛОН-ДОН УВАЖАЄ ЛИШ НЕ ДУМАЙ ЩО ГАН-ДОН БО З ТАМОЖНІ НАРАЗ ВОН»

  10. С уважением Иванович запиши себе Петрович ударение на А сина Гога в нас одна это лично для тебя как у наСИРова дела здесь ворона сир дала. Запиши себе Петрович едет лично Абрамович пятихаточка моя если АМСТЕЛ пю с утра в антибиотика жена едем дальше господа В мене баба з амстердама а у Лондоні сестра камасутра жона мудра знає мила моя мама що Панама не Обама а Обама не Панама туй прозрачна диаграма а де з Индии жона там росте в нас дитвора уважаемый один я из индии один якщо Тиби Фабиян то жона Сама-н-та Фокс а иначе Фибоначчи ето тоже Тиби бачи https://www.youtube.com/watch?v=vDdn8Xr01Tk&nohtml5=False

  11. мишка хвостиком махнула що у дідика заснула а яйце то не просте яичко точно золоте ну короче видеть марушевскую хочу вона за поїздом іде сказку поня-ла і не узнає в морі уж де до юлі ходив муж ко ко ко

  12. cрал ловка в жопе вся сноровка заснула в нас воровка лебідка вишивала журавля вона у аіста жона одинадцята сестра не узнаєш як діла якщо не випєш на коня и не узнает в море уж что ты замужем за уж стюардеSSу увожу это сказка жу-жу-жу ЕСЛИ ТЫ ГРУСТИШЬ ОДНА Я УЗНАЛ ТЕБЯ СЕСТРА БЕЗ ПРОТИВОГАЗА ТЫ МОЯ https://www.youtube.com/watch?v=OTPUzDjlvIU&nohtml5=False

  13. МУСТАФА Я ЗА МАРЖУ БОЛЬШЕ ДАМ ОНА НЕНАСТОЯЩАЯ де алібаба і сорока на фарсі там і голуби усі товар караваном в нас іде а з неба птиця падає якщо високо взлітає це наш насіров знає що юля лиш мечтає самопоміч тут іграє а де копалини не знає нефть без них гуляє в сочі внеї абордаж це із Чілі братик наш а из Турції газ тоже наш хто тут виноват що у Путіна мираж золото із крима не продаж серебро из Питера прийшло і контрабанда вся у нас в мене з Італією романс нам нАЙТИ треба аванс щоб на зеніті був рефлекс кстаті як у Тячеві діла давалка як дала чи в Тернові вже була там одна аптека пише вам бібліотека це така естрада що і Верховна Рада буде рада Ляшко і корови вже пригнав поняв сразу де гуляв Мамука в тамагачі з автомайдана в пінт-бол іграв Балога всі картини розпродав циганка так йому гадала що в шестиетажний ермитаж украла Москаль у мультіки попав де татари а де крим знає Путін не один Петя барана із Грузії купив і до речі вівця не розтаможена Батьківщина Юлю з газом завязала но без мене ні ку-ку по французьки не жу-жу я англійський ай-лю-лю за генетику бю-бю https://www.youtube.com/watch?v=mt4TmioZFKQ

  14. Вишивала, я Івана коли у Юри планка впала більше, я ні з ким не спала із Тібієм страдала аби мама не узнала, як за чоловіком, я скучала Шелевер дебил не поняв, де у Лева білка жила! Изучай Фибоначчи, а иначе встретят нас в АТО задачи!!?

  15. Алло позвоними позвони прийду я до тя вночи хочеш гроший позвони а не хочеш не звони в євро сама собі сиди позвоними позвони може Тібі вже не може а Юра вже нехоче видіти дівоче я любити не перестану позвоними позвони я од лева не од-стану коли Володю в тя застану позвонітми позвоніт без Вас я не умру пісню другу заспіваю все рівно один гуляю цімбору я уважаю а подружок обажаю. Тібі бачі якщо ми чесні то будьмо чесні до кінця я сиграю без яйця в мене від страуса є-2 тут у шахмати ігра. https://www.youtube.com/watch?v=Wj4xLxA7hdk&nohtml5=False

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ