Человек не терпит насилия!

ЗАКАРПАТСЬКА МИТНИЦЯ

Т.в.о. Голови ДФС України Мокляк Максиму Володимировичу.
Генеральному прокурору України Шокіну Віктору Миколайовичу.
Прокурору Закарпатської області Янко Володимиру Михайловичу.
Начальнику УМВС України в Закарпатській області Шараничу Сергію Олексійовичу. Начальнику Головного управління ДФС у Закарпатській області
Петріченку Олексію Олександровичу .
Голові Служби безпеки України Наливайченку Валентину Олександровичу.
УСБУ в Закарпатській області.

Колективне звернення працівників митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС

Сососовно «зловживання владою або службовив становищем, перевищення влади або службових повноважень» з боку працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
На початку березня Касинець зібрав 4 начальників відділів та їх заступників митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС і порпросив їх здійснити пропуск без оподаткування восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь». Він наголосив, що даний товар їде в Київ керівництву для св”яткування восьмого березня, сказав, що в області все погоджено і проблем нівкого не буде.
Після пропуску вказаних восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь», Касинець ніби сказився, почав кричати ісказав, що він всіх звільнить і посадить в в”язницю, а особливо тих інспекторів митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС які здійснили пропуск вище наведених восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь». Але він може того і не робити якщо посадові особи митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС здійснять пропуск на митну територію України без сплати митних платежів 33 вантажні фури з невідомими товарами. На наше запитання, який асортимент товару буде їхати в 33 вантажних фурах він відпові, що вони будуть їхати порожні (без вантажу), сказав, щоб ми не хвилювалися витоку інформації не буде тому, що вантажні фури загружаються на його складі в Угорщині.
Ми не хочемо пропускати вказані машини, тому і звертаємося до вище наведених посадових осіб, а також ми володіємо інформацією що в тих 33 вантажних фурах повинні їхати сигарети в Україну які потім тесть Касинця, Бокоч буде незаконно переправляти в Румунію.
Мало того, що Касинець Семен вистроїв контрабандну вертикаль по ввезенню високоліквідних товарів без митного оформлення без проведення митних формальностей та без сплати митних платежів, він іще крім того змушує нас, що тижнево пропускати :
2 вантажні мікроавтобуси з сирними виробами походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з м”ясними виробами походженням з Італії;
3 вантажні мікроавтобуси з макаронами походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з кавою походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з оливковою олією і оливки походженням з Італії, ми думаємо, що недлякого не секрет, що вище наведені продукти харчування їдуть для мами Касинця, адже мама Касинця має найпотужніший оптовий магазин-склад в західному регіоні по продуктам харчуванні іноземного походження.
Також Касинцем створено та організовано злочинну групу під його керівництвов, в компетенцію якої входить погодження кадрових наказів по Закарпатській митниці ДФС. Недавно Касинець вихвалявся, ніби він зібрав 300 000$ з митників лохів по 5000$ з рила за погодження наказу про приз начення в нову структуру ДФС.
Так що шановні високо посадовці :
Т.в.о. Голови ДФС України Мокляк Максим Володимирович.
Генеральний прокурору України Шокін Віктор Миколайович.
Прокурор Закарпатської області Янко Володимир Михайлович.
Начальник УМВС України в Закарпатській області Шаранич Сергій Олексійович.
Начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області
Петріченко Олексій Олександрович
Голові Служби безпеки України Наливайченко Валентин Олександрович.
УСБУ в Закарпатській області, БЕРІТЬ СВОЇ ГУЗИЦІ В РУКИ І РОБІТЬ СВОЮ РОБОТУ

На підставі вище наведеного поки що просимо :

  1. Здійснити службове розслідування стосовно працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
  2. Провести перевірку за період попередніх п”яти робочих років декларацій про майно, доходи, витрати ізобов”язання фінансового характеру, передбаченої Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».
  3. Надіслати запит в відповідні компетентні органи, що стосується володіння, право керування транспортними засобами як Касинцем Семеном так і його близьких родичів.
  4. Надіслати запит до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (квартири, будинки, земельні ділянки) які є у володінні (користуванні) як Касинцем Семеном так і його близьких родичів.
  5. На період проведення службового розслідування відсторонити від роботи працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

101 ответ

  1. Як говорять в нас на Закарпатті, гівно повертається туди звідки воно всплило…Ромко Левицький повернувся на Тячівщину і вже три місяці стажується на посаду начальника митного поста «Тячів», адже йго слава його випереджає і про його хворобу знають і в Києві. Ні для кого не таємниця, що Ромко є АЛКОГОЛИКОМ. Зараз Ромко записався в групу анонімних алкоголіків, всім розказує, що він не вживає алкоголю, але це зовсім не так…В його таємну групу алкоголіків входить Ромко і його дружина яку він підсадив на оковиту. На роботі Ромко стримується, але відривається поповній вдома з дружиною як мінімум 750 на двох.

  2. То ви за Ромку Левицького пишете, та він ходяче позоріще і ганьба митної служби, постійно руки трусяться після будуна і перхоть сиплеться немов з бомжа- ганьба алкашам не місце на митниці.

  3. Ромка-молодец.ему перхоть не мишает.Работу на Дзвонку он настроил и навел порядок.дай бог всем таким быть алкоголикам.

  4. Ти дурак-левицький.шо пригрыв на груди дві зміі:Шелевера-вора,за шо його і теряют усюди,і все упившего исичку.якого мало неугнали.бонерозумівся чи то ун на постови чи у барі .Теряй іх,бо сплят і видят себе на крислови твоім.І ===ят много по пяний на тебе.

  5. Ти дурак-левицький.шо пригрыв на груди дві зміі:Шелевера-вора,за шо його і теряют усюди,і все упившего исичку.якого мало неугнали.бонерозумівся чи то ун на постови чи у барі .Теряй іх,бо сплят і видят себе на крислови твоім.І ===ят много по пяний .

  6. Ромка Левицький це гівно яке час від часу десь спливає.Стережіться це алкогольне дєрьмо бо воно воняє і користі для людей ніякої…. лише всюди срач.

  7. 1111 ти був тібі і тіберій.а насправді Ромжа.Сидиш і спиш з орд і збабами старшими на 20 год уд тебе,бо молодші неведуться на квадратну голову.

  8. За інформацією румунської газети Nord west 27.04.2015р. На митниці Халмеу виявлено близько 5000 пачок сигарет.

    BCP Халмеу представил вчера утром, около 3.30, на въезд в страну, гражданином Румынии Roland P., в возрасте 24, за рулем Mercedes автомобиль, зарегистрированный в Румынии. После тщательного осмотра пограничники и таможенники обнаружили скрытые в сигареты автомобиля пакеты 4680 украинского происхождения на сумму 6,570 леев. Сигареты были подняты конфискации, и водитель был наказываться штрафом в 10000 леев. Кроме того, автомобиль был построен для конфискации, потому что он сделал мест для перевозки сигарет.

  9. ЩО ЧОПСЬКА МИТНИЦЯ БЛИЖЧЕ НІЖ РЕАЛЬНА ЗАКАРПАТСЬКА,АДЖЕ ВОНА ТА САМА ЧОПСЬКА ТІЛЬКИ НАЗВА ДРУГА ПІДНАЗВОЮ ХОТЯТЬ ПРИХОВАТИ ІМЕНА ХАБАРНИКІВ МІЛІОНЕРІВ;СИМЧЕРА. ЛАЗОРИК.СТРІЧИК.САБЕЛКО. МЕЛЬЧАК.БОГАШ.БОГУШ.БІЛАК.ЛЮБКА. БОРСАК. ВОЗНИЙ. АНДРІЙЧУК. КОПАНИЦЯ.ШУТКО. КУДАШОВА.БРОВДІЙ В.ПАЛ ШАНДОР. ЛАСЛО ЖІГО.СИДОРЕНКО. АНДРОНЕНКОВ.ГАДАР.КОСТЬО ЙОСИП ІЗ СЕЛА ДЯКОВО.МИГОВИЧ

  10. ЩО ЧОПСЬКА МИТНИЦЯ БЛИЖЧЕ НІЖ РЕАЛЬНА ЗАКАРПАТСЬКА,АДЖЕ ВОНА ТА САМА ЧОПСЬКА ТІЛЬКИ НАЗВА ДРУГА ПІДНАЗВОЮ ХОТЯТЬ ПРИХОВАТИ ІМЕНА ХАБАРНИКІВ МІЛІОНЕРІВ;СИМЧЕРА. ЛАЗОРИК.СТРІЧИК.САБЕЛКО. МЕЛЬЧАК.БОГАШ.БОГУШ.БІЛАК.ЛЮБКА. БОРСАК. ВОЗНИЙ. АНДРІЙЧУК. КОПАНИЦЯ.ШУТКО. КУДАШОВА.БРОВДІЙ В.ПАЛ ШАНДОР. ЛАСЛО ЖІГО.СИДОРЕНКО. АНДРОНЕНКОВ.ГАДАР.КОСТЬО ЙОСИП ІЗ СЕЛА ДЯКОВО.МИГОВИЧ

  11. Закарпатська митниця: боротьба з контрабандою та митними правопорушеннямиЗ початку 2015 року підрозділами Закарпатської ДФС запроваджено 723 справи про порушення митних правил на суму понад 10,6 млн грн, – розповів під час прес-конференції начальник Закарпатської митниці ДФС Вадим Симчера. За його словами, ця сума не остаточна, оскільки в 17 справах за ознаками 472, 482 та 483 статей Митного кодексу України вартість предметів правопорушення ще не встановлена.

    Керівник митного відомства наголосив, що в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року, кількість заведених справ збільшилась на 16% або на 101 справу, з одночасним збільшенням вартості предметів порушень митних правил на близько 252% або на 7,6 млн грн.

    – Середня вартість предметів порушення у справі про ПМП загалом по Закарпатській митниці ДФС становить близько 15 тис. грн, тоді як за аналогічний період 2014 року вона становила майже 5 тис. грн, – відмітив Вадим Симчера.

    Крім того товари, транспортні засоби та документи, на підставі статті 511 Митного кодексу України по 262 справах на загальну суму понад 8 млн грн – вилучено.

    Зазначимо, що з початку року Закарпатською митницею ДФС до правоохоронних органів скеровано для внесення відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань 133 повідомлення про протиправні дії, що містять ознаки кримінальних правопорушень, з яких: за ознаками злочину, передбаченого статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) – 17 повідомлень (виявлення тютюнових виробів без марок акцизного збору України); за ознаками злочину, передбаченого статтею 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів)) – 2 повідомлення, виявлено під час провадження по справі (ухилення від сплати податків); за ознаками злочину, передбаченого статтею 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) – 1 повідомлення (виявлення психотропної речовини).

    Відділ комунікацій Головного управління
    ДФС у Закарпатській області

  12. Ну что милионеры Возный иТекелий ответят за пульнутый ими на въезд вУкраину камион сигарет с Италии или опять осидятятся на больничном и всех купленых повторно купят? К столбу их взяточников- корупционеров!!!!!! Слава Украине!!!!!

  13. Вчера утром, 2 июня, на дороге, ведущей от закарпатского КПП “Вилок” в сторону венгерского города Фегердьормот патруль пограничной полиции задержал для проверки один легковой автомобиль. В нем обнаружили 10 000 пачек сигарет на сумму более 8 млн форинтов.

    Менее чем через час, благодаря полученной оперативной информации, было задержано еще три автомобиля на одной из парковок неподалеку от села Фюлешд.

    Там было обнаружено еще 18 000 пачек сигарет “Джин Линг”.

    Самое интересное, что расследование начали из-за поддельного номерного знака, который имел один из автомобилей.

    Как сообщили в полиции, в это утро было задержано еще несколько граждан, все они — жители Закарпатской области

  14. Поздоровляємо Женю Плавайко з новим придбанням — такий собі чорненький “РЕНД РОВЕРЧИК”!!! Коли вже ненажерлива потвора захлинетья своїми блювотними масами? Мельниченко, ты все забыл этому п…ру?

  15. Гоя в Ужгороде. Сегодня ужин у одного из бывших феников митници. Среди приглошеных и Игорек( один и братцев).

  16. ПАНЕ ГЕЦЯНИН Р. І.Я ТОБІ ЩЕ ЧОТИРИ МІСЯЦІ ТОМУ НАЗАД ПОВІДОМЛЯВ НА САЙТІ ЩО КОРУПЦІОНЕРІВ. НЕГІДНИКІВ. ХАБАРНИКІВ.ГОЛОВНОГО ХАБАРНИКА СИМЧЕРУ. ЛАЗОРИКА. БОГАША.БОГУША. БОРСАКА. СТРІЧИКА. БІЛАКА. ЛЮБКУ КУДАШОВУ. АНДРОНЕНКОВА.АНДРІЙЧУКА.ПАЛА Ш. Ш. РИЖОГО ЖІГУ ЩО НА ЛУЖАНЦІ МАЄ СВІЙ АВТОСАЛОН У МУКАЧЕВІ. МІЛІОНЕРА КОСТЬО ЙОВШКУ ЩО З ДЯКОВА ТАМЖЕ ПРАЦЮЄ НА ПОСТУ ДЯКОВО КЕРІВНИКОМ БАГАТО РОКІВ І ЩО ГЕЦЯНИН Р.І. ТИ НЕЗНАЄШ ПРО ЦИХ ХАБАРНИКІВ АБО НЕХОЧЕШ ЗНАТИ ЗНАЧИТЬ НЕХОЧЕШ ПРИНИМАТИ РІШЕННЯ ПРО ІХ ПРИТЯГНЕННЯ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТОДІ ПРИЙМУТЬ ПО ТОБІ РІШЕННЯ ДАЮ ТОБІ ОДИН ТИЖДЕНЬ ЗРОЗУМІВ.

  17. ПАНЕ ГЕЦЯНИН Р. І.Я ТОБІ ЩЕ ЧОТИРИ МІСЯЦІ ТОМУ НАЗАД ПОВІДОМЛЯВ НА САЙТІ ЩО КОРУПЦІОНЕРІВ. НЕГІДНИКІВ. ХАБАРНИКІВ.ГОЛОВНОГО ХАБАРНИКА СИМЧЕРУ. ЛАЗОРИКА. БОГАША.БОГУША. БОРСАКА. СТРІЧИКА. БІЛАКА. ЛЮБКУ КУДАШОВУ. АНДРОНЕНКОВА.АНДРІЙЧУКА.ПАЛА Ш. Ш. РИЖОГО ЖІГУ ЩО НА ЛУЖАНЦІ МАЄ СВІЙ АВТОСАЛОН У МУКАЧЕВІ. МІЛІОНЕРА КОСТЬО ЙОВШКУ ЩО З ДЯКОВА ТАМЖЕ ПРАЦЮЄ НА ПОСТУ ДЯКОВО КЕРІВНИКОМ БАГАТО РОКІВ І ЩО ГЕЦЯНИН Р.І. ТИ НЕЗНАЄШ ПРО ЦИХ ХАБАРНИКІВ АБО НЕХОЧЕШ ЗНАТИ ЗНАЧИТЬ НЕХОЧЕШ ПРИНИМАТИ РІШЕННЯ ПРО ІХ ПРИТЯГНЕННЯ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТОДІ ПРИЙМУТЬ ПО ТОБІ РІШЕННЯ ДАЮ ТОБІ ОДИН ТИЖДЕНЬ ЗРОЗУМІВ.

  18. ПАНЕ ГЕЦЯНИН Р. І.Я ТОБІ ЩЕ ЧОТИРИ МІСЯЦІ ТОМУ НАЗАД ПОВІДОМЛЯВ НА САЙТІ ЩО КОРУПЦІОНЕРІВ. НЕГІДНИКІВ. ХАБАРНИКІВ.ГОЛОВНОГО ХАБАРНИКА СИМЧЕРУ. ЛАЗОРИКА. БОГАША.БОГУША. БОРСАКА. СТРІЧИКА. БІЛАКА. ЛЮБКУ КУДАШОВУ. АНДРОНЕНКОВА.АНДРІЙЧУКА.ПАЛА Ш. Ш. РИЖОГО ЖІГУ ЩО НА ЛУЖАНЦІ МАЄ СВІЙ АВТОСАЛОН У МУКАЧЕВІ. МІЛІОНЕРА КОСТЬО ЙОВШКУ ЩО З ДЯКОВА ТАМЖЕ ПРАЦЮЄ НА ПОСТУ ДЯКОВО КЕРІВНИКОМ БАГАТО РОКІВ І ЩО ГЕЦЯНИН Р.І. ТИ НЕЗНАЄШ ПРО ЦИХ ХАБАРНИКІВ АБО НЕХОЧЕШ ЗНАТИ ЗНАЧИТЬ НЕХОЧЕШ ПРИНИМАТИ РІШЕННЯ ПРО ІХ ПРИТЯГНЕННЯ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТОДІ ПРИЙМУТЬ ПО ТОБІ РІШЕННЯ ДАЮ ТОБІ ОДИН ТИЖДЕНЬ ЗРОЗУМІВ.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ