Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 329 ответов

  1. Стосовно «вчорашньої сенсації» хотілося б почути чіткий коментар голови ДСНС, коментарі людей які погоджували і призначали хабарників на посади в областях, «антикорупційні відділи ДСНС» (насправді хуйню), представниківників влади в кабміні, представників правоохоронних органів — чим ви займались всі ці роки, що тільки зараз ви побачили масову корупцію в службі???
    Кадри вирішують все. В той час як служба розвалюються на очах вже остаточно, а в інтернетах на сторінках дснс постяться «суцільні котики» КАДРИ ДСНС ПРОДОВЖУЮТЬ КРАСТИ ВАГОННИМИ НОРМАМИ!!!

  2. Доброго дня шановне товариство. На фоні гучних розслідувань СБУ щодо корупційних схем в ДСНС України хотілося б відмітити, що це все дуже добре але це крапля в морі в порівнянні з іншими схемами які існують та успішно процвітають в структурах ДСНС.
    До прикладу Стрийське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області. Там існує дві корупційні схеми. Одна внутрішня інша зовнішня. Внутрішньою корупційною схемою керує начальник 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області Андрій Капустинський. Що саме включає ця схема?
    1.Паливо. Налагоджена схема щодо крадіжки палива. В умовах війни та кризи в державі, начальники підрозділів повинні кожного місяця «поділитися» з начальником 6 ДПРЗ по 80 л . пального будь якого типу в талонах. Таких підрозділів є 9.
    2. Металобрухт. Дана схема включає в себе відмитя коштів через, місцеве підприємство що займається металобрухтом, за списані пожежні автомобілі.
    3. Відмитя коштів через державні закупівлі. Тут пояснювати нема що.
    Керівник всіх цих схем ділиться з головним корупційним «схематозом» Стрийщини- начальником Стрийського РУ Андрієм П’ясецьким який в свою чергу і очолює зовнішню корупційну схему. Що включає зовнішня схема? Це золоте дно, це вся інспекція Стрийського району. Це близько 50 чол. особового складу який працює на одного. Це лісоматеріали Сколівського лісництва які не йдуть за призначенням, це договірняки з керівниками підприємств щодо здійснення платних послуг в замін на особисту вигоду, це готівкові кошти які надходять до П’ясецького від інспекторів, які в свою чергу оббирають місцевих підприємців сприяючи їм у різних вигодах. Не дарма у Андрія П’ясецького 10 земельних ділянок, квартири та будинки. Все це наживається двома схемами ще й в умовах війни.

  3. Президенту України
    Т.в.о. Голови СБ України
    Генеральному Прокурору України

    До Вас звертаються співробітники та ветераны ДСНС, які стали свідками проведення обшуків в департаменті вимагання грошей (запобігання надзвичайних ситуацій) та обласних управліннях ДСНС України. Вимушені писати анонімно, оскільки зараз за правдиву і викривальну інформацію про злочинців в погонах дуже швидко можна стати самими поганими співробітниками, та і звільнити можуть легко…
    Останні сім років (з 2015 по грудень 2021 року) співробітники Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС, Головних управлінь в областях та всі підприємства, установи і організації України терпіли корупційний безлад та схематоз, яким займалися всім відомі злодії в погонах офіцерів ДСНС — колишнє керівництво служби і Департаменту запобігання НС ДСНС.
    Нарешті в грудні 2021 року звільнили всіх цих бандитів, та звільнили головного інспектора хабарника – директора Департаменту запобігання Щербаченка (хоча всі вони повинні були опинитися в СІЗО за свої злочинні справи), а на його місце призначили молодого «кадра», який останні 15 років працював на керівних посадах в цьому ж Департаменті, — полковника Чекригіна Олександра.
    Всі в Департаменті знають Чекригіна, як гнилого хабарника, який на цю високу посаду прийшов шляхом пліток, інтриг, брехні та підставляння колег і колишнього керівництва ДСНС і Департаменту!
    Саме Чекригін доклав всіх зусиль, щоб звільнили Щербаченка!
    Але народ (співробітники Департаменту і ГУ ДСНС у м. Києві) вірили, що будуть якісь позитивні зміни! Помінялося керівництво ДСНС, помінялося керівництво Департаменту запобігання,… і припиниться тотальна корупція…
    Але все, нажаль, стало ще гірше!!!

    Чекригін – це у рази гірший і страшніший хапуга, схематозник, здирник і корупціонер ніж минуле керівництво Департаменту!!!
    Уже у січні 2022 року Чекригін по черзі викликав до Києва головних інспекторів (заступники начальників ГУ із запобігання) з областей і всіх іх ставив «на приход» або на «цифру» — тобто змушував щомісяця завозити відповідну суму готівки та окремо талонів на пальне (тонами літрів) до Департаменту запобігання НС ДСНС. Також Чекригін «провів роботу» з кожним керівником відділу по напрямках в самому Департаменті та змусив кожного щомісяця заносити відповідну суму грошей!
    Хто із начальників відділів не погодився з цим – підпали під скорочення!
    Всім підлеглим, свої дії з вимагання коштів від колег з регіонів і у Департаменті Чекригін постійно пояснював тим, що йому такі корупційні задачі та плани ставить його безпосередній шеф – Грицаєнко Максим Георгійович – перший заступник голови ДСНС!!!
    Також моментально після призначення, Чекригін розпочав ні кому не потрібний «грандіозний» ремонт в будівлі Департаменту, який триває і досі і на який з бюджету ДСНС вже списали більше 7 млн.грн.!!!, але на сам ремонт з цих грошей не витрачено ні копійки!!! Все робили Головні управління областей, а кошти списали і перевели в готівку через підставні фірми.

    У лютому, після початку повномасштабного вторгнення російського ворога, Чекригін з купкою наближених «шісток» з департаменту запобігання втекли до Львівського університету ДСНС і два місяці (до квітня), поки в Києві все не заспокоїлося, ховалися там!
    Але свою протиправну діяльність Чекригін, разом із заступниками, прикриваючись війною, тільки активізували і примножували!

    Про всі корупційні схеми та справи Чекригіна на посту керівника пожежної інспекції ДСНС України можна писати дуже багато, але на днях відбувалися, на нашу думку, найрезонансніші і найганебніші для ДСНС події, з часів затримання на засіданні КМУ Бочковського, — це обшуки та оголошення підозр членам ОЗУ Чекригіна в обласних управліннях та м.Києві.

    Всі затримані хабарники і корупціонери будуть давати свідчення працівникам СБУ і найближчим часом суспільство і велика Родина пожежних-рятувальників України дізнається дуже багато «цікавого» про схеми нової команди в ДСНС: Хто кому і які вказівки по збору коштів, талонів та іншого давав, хто кому скільки грошей возив, хто любить «на халяву» відвідувати концерти Монатика в осокорі по окремому VIP коридору, та інші організаційні заходи інтимного характеру при відвідуванні у службовому відрядженні інших регіонів України!

  4. Голова ДСНС УКРАЇНИ Сергій Крук достойно займає свою посаду та виконує всі покладенні на нього обов‘язки покладені на нього — Президентом, Урядом та народом України!!! Він зайняв посаду в найважчі часи для України в часи коли розпочалася війна!!! Під його читкім керівництвом та сучаним технологічним професійним підходом, та чіткою роботою всього Колективу ДСНС, було врятовано не мало людських життів!

  5. В Закарпатській області а саме в мукачево після опублікованого матеріалу про корупційні схеми прибула внутрішня безпека на перевірку фактів. Побачимо як працюють чи чесно чи як кажуть *Порішали* і крадемо далі.

  6. Слухай ЩУРЕПОДІБНА ти брехлива морда, що ти сцикло брехливе ,що кагітін тіні своєі боїтеся . І ніхуя ви неможите. Ти щур тільки понти ганяєш і тіпа шось робиш. А ТИ СУКА НІХУЯ НЕРОБИШ. Тупо НІХУЯ.

  7. Данік, знову Данік… Кадри, знову кадри… Невже в ДСНС ніколи не буде якісних змін і службою продовжать керувати люди, місце яких на смітнику??? Про цього Даніка писалось вже переписалось. Коли людина на керівній посаді страждає на кретинізм та слабоумість, то чи не треба таких гнати в шию???
    Пожежні пишуть:
    «В ОКЦ ГУ ДСНС в Черкасах зміна яка відробила добу змінюється замість 8-ої ранку біля15-00, бо три керовальні васька — Даник, Горобець і тов Замедянський клали на Кодекс ЦЗ, де йдеться про 40-ка годинний робочий тиждень і понаднормову працю. Ці чиновники ДСНС — порушують ЗАКОН. Данік коли зміна в заступаючих розмовляє ненормативною лексикою (тебе прридурок вже пишуть на диктофон — слідкуй за язицюрою!!! бо скоро будеш в Бойкоті)! Скажіть як з цим підарасом боротися. А це в 23 підрозділі при великому керователю криша тече. До тварин в приютах краще відношення, ніж в цього бидла до людей… «

  8. Та що ви довбні бурсовські ниєте на вашого мироська. Самі обрали. Тепер маєте шанс. В жовтні 2023 вибори. Підтримайте Василька. Нормальний хлоп. Науку знає, сам себе зробив і головне порядний. Не проєбіть тепер

  9. Пожежні пишуть: «Корупція та стаки нечуваних масштабів! Такого розмаху статків немає навіть в Голови служби! Квартири, дачі, будинки, автомобілі, купа грошей. А це всього-то перший заступник начальника ГУ на Полтавщині Олег Горбенко. Відомий корупціонер часів Януковича до сих пір залишається на плаву маючи власний пожежний бізнес по всій області (Кременчук, Лубни, Миргород, Горішні Плавні і т.д.). Можливо пора на вихід?!»

  10. Кабінетне чмо Кучерков, яке продало Україну за посаду, звітує про «досягнення» в тимчасово окупованому Бердянську.
    Справа за держзраду на продажного чмошника вже заведена.

    «‼️Сегодня в бердянском городском управлении МЧС радостное событие. В подразделение доставлен новый современный пожарный автомобиль с полной профессиональной «начинкой», а также новая экипировка и снаряжение. 100 штук только новеньких пожарных рукавов поступило.

    Технику привез и вручил начальник главного управления по ЧС ВГА Запорожской области полковник Дмитрий Кучерков, отметив, что это только начало технического перевооружения службы спасения области и Бердянска, в частности.

    Данный груз был направлен МЧС России. В целом в Запорожскую область поступило 4 новых пожарных автомобиля и целый перечень пожарного вооружения.

    ‼️С новой экипировкой и техникой бердянские пожарные смогут эффективнее выполнять стоящие перед ними задачи. К примеру, новая пожарная машина рассчитана на 6 кубов воды. Это в 2 с лишним раза больше, чем у старых машин.»

  11. Ще раз — О. Горбенко — «Все що маю, то лише за зарплату»
    От чого так виходить, що я (як і всі пожежні, що працюють на пожежах) прослужив більше 20-ти років в пожарці і «як прийшов з голою дупою, так з нею ж і пішов» (декларація є на сайті назк), а якісь товстосракі горбенки пожеж і небезпеки і не нюхаючи жиріють в теплих кабінетах????

    «…Зароблені таким чином кошти необхідно витрачати. Так державний посадовець полковник Горбенко Олег Миколайович отримуючи заробітну плату 5000 гривень тільки за період 2013 – 2014 років тричі на рік разом із сім’єю виїздив на відпочинок за кордон до дорогих курортів, а на кошти що залишились після відпочинків в поточному році придбав за 2000000 гривень новісінький житловий маєток з басейном в с.Гожули Полтавського району по вул.Кірова, 50-а, та сімейний автомобільVolkswagenTouaregдержавний номер ВІ4488ВІ вартістю близько 1000000 гривень. Чи незабагато він з’економив, що назбирав таку суму для покупок – це є питанням для проведення перевірки та народної люстрації.

    Маючи такі кошти, полковник Горбенко О.М. не відмовляється від «благ посадовця», використовує службовий автомобіль для поїздок з дому (с.Гожули) на роботу (м.Полтава, вул.Маршала Бірюзова, 26/1), на обід додому та з обіду на роботу, увечері з роботи додому. На протязі дня водій перевозе ще й дітей полковника з дому до Полтавської школи №3 та після школи ще на різні кружки, а потом додому.
    Ось так живе один із сучасних державних чиновників.
    А Ви як живете, шановний українцю?????»»

  12. Про ДСНС- слизняків…
    пожежні пишуть:
    «Можна залишитися конфіденційно.
    Керівники ГУ ДСНС України у Миколаївській області геть подуріли відправляти підлеглого ПІПКА Степан Степановича з перевірками до підрозділів, який вже мав сидіти в тюрмі ще з 2019 року за хабарництво як відомо що це вже не в перше ПІПКА затримують за хабарництво.
    Пожежні гарнізону не забули про цей інцидент і скотське і привзяте відношення ПІПКА до підлеглих (це м’ягко ще сказано ця наволоч хай розповість скільки звільнила підлеглих нізащо)
    Хай розповість як зараз їздить по підрозділах і як себе веде ніби царь і все дозволено йому хай навчиться спілкуватися і це стосується всіх перевіряючих ГУ, РУ та ЗАГОНІВ ще не один за пів року з початку повномасштабної війни в Україні не поцікавився як справи в підлеглих чи є якісь проблемні питання чи потрібна допомога якась ні всіх цікавить бумага тобто документи чи в порядку було б в цьому питання. Надіймося що це читають все таки керівники ГУ ДСНС України у Миколаївській області!
    Шановний пане президент України Володимир Олександрович ЗЕЛЕНСЬКИЙ!!!
    Прийміть будьласка якісь міри бо керівники ДСНС нездатні, не взмозі принімати міри до хабарників, керівники ДСНС тільки взмозі привзято відноситися та звільненням затикати роти пожежним-рятувальникам і знову взялися за старе кидати підлеглих по області бо їм щось не сподобалося, ми ще не забули як ви з початку війни поховалися ні звуку ні духу поки орду ЗСУ не відігнали від області а потім повилазили обмороки і взялися за старе, понацепляли мидалі герої це не ваша заслуга цих нагород незрозуміло за що взагалі вам їх дають це заслуги пожежних ЯКІ РИЗИКУЮТЬ СВОЇМ ЖИТЯМ, тільки керівники хай не забувають що вони ніщо без пожежних-рятувальників!!!
    Цікаво тут один дебіл загрожує ядерною зброєю відкрито і не тільки УКРАЇНІ а всьому СВІТОВІ а керівники ГУ ДСНС України у Миколаївській області про особистий захист підлеглих і не шивеляться ми так розуміємо що така структура повина на крок вперед іти, продумувати події, чи як завжди повішають всю відповідальність на керівників підрозділів а самі нічого не робитимуть, не дадуть нічого ніякого захисту а там хоть з пальця висоси але щось зроби а самі керівники ГУ, РУ та ЗАГОНІВ білі і пушисті.
    Керівники не забувайте що після ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ ЗА ВАМИ ПРИЙДУТЬ НЕ ВЛАДА А НАРОД І ВАМ ПРИЙДЕТЬСЯ ЗА ЦЕ ВСЕ ВІДПОВІДАТИ НЕ ПЕРЕД ВЛАДОЮ А ПЕРЕД НАРОДОМ!!!
    СЛАВА УКРАЇНИ🇺🇦!!!
    ГЕРОЯМ СЛАВА🇺🇦!!!»

  13. Злодійсько Свиняче Кагітінське ЧМО подивися на героїв азова сталі вони дійсно герої а ти хто? Ти кончена чмираяча кагітнська сволота? Кагітінські діти вже підростають і він думає деб під платитт щоб продовжували цю кагітінську справу а саме наживатись і грабити Український народ? Ти не офіцер ти чмо злодійсько свинячий кагітінський непотріб . Забирай сімю і сьйобуй з України! Чи ти хоч щоб рятувальники і ветерани прийши до тебе до дому і спитали як ти живеш? І звідки втебе все?Жителі Львівщини проти щоб у Льовіві жили ці Кагітінські Чмирі! Вимагаєм щоб Кагітінське щмо взяло свою сімю і сїбало нахуй з Укрїни. Злодійсько свинячий кагітінський непотріб недостойнийний проживати в Україні це стоється кагітіна і його злодійської сімї які живуть на гроші ті що юрій іванович це кагітінський непотріб спиздив!

  14. Начальник 4 дпрз гу дснс в херсонській області Козаренко Віталій — вкрав гроші у пожежних?????
    Пожежні пишуть:
    «Добрий день. Чи можливо написати до групи (бажано анонімно). Що з додатковими виплатами за серпень які повинні були надійти ще в вересні місяці. Деякі отримали ще до зарплати а деякі зовсім не отримали. Семеро ось так пишуть «начальники»

    Інформацію довести до особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у Херсонській області.
    У зв’язку із закінченням бюджетного року та складною економічною ситуацією в країні через збройну агресію російської федерації інформуємо, що протягом декількох місяців у територіальних органах та підрозділах служби цивільного захисту, установах та організаціях системи ДСНС склалася складна ситуація щодо своєчасної виплати грошового забезпечення, додаткової винагороди та інших виплат особам рядового і начальницького складу. Така ситуація спричинена затримкою органами Державної казначейської служби України фінансування органів управління (підрозділів) на зазначені цілі. Враховуючи вищевикладене, з метою забезпечення своєчасної виплати особам рядового і начальницького складу грошового забезпечення, додаткової винагороди та інших виплат в подальшому платіжні доручення до органів ДКСУ надавати у строки (14 – 16 числа), які забезпечать зарахування таких виплат на карткові рахунки у встановлені строки.
    З метою зняття соціальної напруги в органах управління (підрозділах), у яких станом на 28 вересня 2022 року не виплачено грошове забезпечення, додаткова винагорода чи інші виплати, невідкладно провести роз’яснювальну роботу серед особового складу про причини такої затримки. У подальшому у разі виникнення таких затримок із виплатами, забезпечувати проведення відповідної роз’яснювальної роботи.

    Виникає питання до вас «начальники». Які роботи ви хочете проводити з особовим складом? Чому інші області в яких бойові дії (активного характеру) не проводяться і все прийшло вчасно, а ми як звичайно обдаровані. Всім зп приходить раніше, а Херсонський гарнізон як звичайно…

  15. Вже всі забули про шкандаль з масовою корупцією в ДСНС, все працює далі, система живе…
    Пожежні пишуть:
    «Зачекавши певний період часу після проведення слідчих дій СБУ, проводяться навчально-методичні збори. Напевно піднімались питання захистних споруд, евакуації населення, захисту та ліквідації НС на ПНО, оповіщення населення і т.п.? Та ні, то не справа для «професіоналів». Мабуть, опрацьовувались питання для покращення заходів в протидію СБУ та налагодженню безвідмовних схем. Ну і звісно для доведення нових розцінок, адже потрібно закривати провадження!»

  16. Кабінетні ДСНС грабують пожежних???
    Т.в.о ГУ Гатілов Ю.Ю. Нач 4 ДПРЗ Козаренко В. А.
    Пожежні пишуть:
    «Хотів би звернутися до Вас з проханням…щоб Ви опублікували пост в групі про те, що в херсонській області дуууже тривалі затримки з виплатою, а саме стосовно додаткової грошової надбавки. Вже приходить час нараховувати другу доплату, а особовий склад ще не отримав і першої…кого не запитуємо ніхто нічого не знає ….ждіть…
    А зараз нова відмазка буцімто новий начальник фінансового відділу, але ГУ Херсона і інспекція області частково отримала ще в тому місяці
    Будь ласка, може Ви допоможете щоб щось зашивелилось, або у когось…
    Всі ДПРЗ Херсонської області не отримали…всьому командному складу начхати на простих пожежних, починаючи з Т.в.о. Нач ГОловного управління ДСНС у Херсонській обл
    прохання від усього особового складу херсонського гарнізону, а саме 4 ДПРЗ».

  17. Доброго дня, шановні колеги! Хочу представити вашій увазі ось такого начальника Левченка Олександра Васильовича 4 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС україни у Кіровоградській області, який робить в підрозділі, що хоче… На автомобіль Мерседес, який прийшов з Польщі, як гуманітарна допомога, особовий склад їзде яблука збирає, навіть не собі, а йому так захотілося. Опалення вирізане в гаражі і замінене на батареї, які не обігрівають, зимою в морози навіть вода в гаражі замерзає, мали підключити газове опалення, але всі труби вже на металобазі, де начальник здав, на яку доречі вода пожежними автомобілями возиться за кошти держави, під виглядом «відпрацювання нормативу». Збирання горіхів на території підрозділу, а саме головне продаж дизпалива, особовому складу, яке списується на пожежах, нормативах і заняттях, які не завжди проводяться, в підрозділі навіть зошит ведеться, де вказано кількість пального в авто, яке відрізняється від даних в експлуатаційних картках. Відгули почали ходити тільки диспетчера, оскільки працює улюблинеця Левченка… Наташа Дудіна! А пожежні, командири відділення і начкари без відгулів, навіть, коли керівництво з ГУ обіцяє відгули, то в підрозділі Левченко О. В. вирішує по своєму і ніхто нічого не отримував, що легко перевірити по книзі служби! А майже кожний день на роботі короткий, або взагалі не з’являться, що легко перевірити по камерам в підрозділі!)
    Шановний Віталій Григорович Миронюк, я впевнений Ви цього не знаєте і якщо читаєте, то прошу звернути увагу не дану ситуацію!!!

  18. Кабінетні ДСНС грабують пожежних???
    Т.в.о ГУ Гатілов Ю.Ю. Нач 4 ДПРЗ Козаренко В. А.
    Пожежні пишуть:
    «Хотів би звернутися до Вас з проханням…щоб Ви опублікували пост в групі про те, що в херсонській області дуууже тривалі затримки з виплатою, а саме стосовно додаткової грошової надбавки. Вже приходить час нараховувати другу доплату, а особовий склад ще не отримав і першої…кого не запитуємо ніхто нічого не знає ….ждіть…
    А зараз нова відмазка буцімто новий начальник фінансового відділу, але ГУ Херсона і інспекція області частково отримала ще в тому місяці
    Будь ласка, може Ви допоможете щоб щось зашивелилось, або у когось…
    Всі ДПРЗ Херсонської області не отримали…всьому командному складу начхати на простих пожежних, починаючи з Т.в.о. Нач ГОловного управління ДСНС у Херсонській обл
    прохання від усього особового складу херсонського гарнізону, а саме 4 ДПРЗ».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ