Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 299 ответов

  1. Юрій Іванович Кагітін тут все правельно написано гроші виділялися ветеранам ато а не чмирям які місяць були в тилу пили каву і чарку підіймали! Щоб особовий склад Гу більше небачив як ви по 6 раз на день приймаєте їжу , перестаньте жерти в управлінні , і верніть 100 тис допомоги які ви отримали.

  2. Ректорішка куплений , крикливий , зніми і ніколи більше неодівай мантію. Ти на тупого , купленого , придурка подібний . Пика в тебе противна.

  3. Світлана, 05.08.2022, 22:27
    Корумпований навчальний заклад. Не справедливе оцінювання та відбір (абітурієнтів) курсантів.

  4. Кагітін це не головний рятувальник Львівщини це кончене чмиряче злодійське Кагітінське ЧМО. Злодійський кагітінський непотріб!

  5. А в нас теж чмо і гімно . І гімном від нього смардить .ромко теж підсмерджує, від коли козяра з мироськом підставив

  6. Мама, 13.08.2022, 19:53
    Корумпований навчальний заклад.На результати мультимедійного тесту ніхто не дивився.На фізичних нормативах занижували студентам результати.Не покладайте надії поступати на державну форму навчання.

  7. Це що нижче написано, це ВСТУПНИУ НЕ ПИСАВ. робота бурсовських сраколизів ректорішки:

    Університет для навчання дуже хороший но пройти на бюджетну форму дуже важко, багато робиться акцентів при вступі самі головні це: здоров’я, результати МНТ, і фіз. підготовка.
    Багато хто пише із батьків що бали на НМТ невраховуються або університет сильно корумпований бо їхні діти незмогли пройти, по темі з балами скажу що враховується тількі матиматика і вона дуже впливає на основний бал при кінці випробувань (конкурс),зразу хотів зацепити про: бали, результати, щоб пройти на бюджет треба як високі бали з математикі а саме головне це фізичну підготовку (в основному треба найвищи бали які опублікавані на сайті університету). Цього року була велика конкуренція на вступ а бюджетних місць мало із за чого багато вступників непросли на державну форму і батькі цім дуже обуряні, но треба розуміти це і прийняти реальність

  8. А скільки грошеняток то крадеться під час будівництва , а чому це роботи роблять курсанти . Курсант повинен вчитися не будувати.

  9. Мішустіна нах на звільнення!
    Пожежні пишуть: «Доброго дня! Хочу розповісти про таку історію є такий начальник ЧЗЗ ЗТС ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ майор Мішустін В.В. який любить пиячити на робочому місці а йому все спускається з рук. Приїжджає в 11 ДПРЗ та строїть там всіх кого тільки можна поки нема керівників загону. Він переводиться ресурсником в 11 ДПРЗ мол тіпа маю право керувати я ж офіцер. І заставляє пожежних бігати за бутилкою мол я у вас буду працювати тому підчиняйтися мені. Йому навіть не помеха що війна на вулиці і людям в формі спиртне не можна пити на вулиці. А на робочому місці взагалі».

  10. Коли ж вже в тій БУРСІ наведуть лад, більшість працівників і керівництво вишу зажерлися хіба ж не видно .Які побори з курсантів і студентів беруть за здачу сесій іспитів т. д…… і що робить Коваль з Ратушним , яку таксу за вступ підняли 5000-6000 євро, чи долара. А як ставлениця Ратушного і шахрайка Іванка тендера пропихає далі…все всі знають і мовчать і бояться щось сказати і ніхто неможе нічого зробити, як там люди сьогодні кажуть про незалежність України, а універ живе своїм кримінальним життя, це напевне єдиний державний орган який приватизований корумпованим ректором, і головне всі мовчать крадуть і мовчать!!! Будують перебудовують і далі крадуть .А цей куплений деренент далі генерала хоче.

  11. Ашо Іванка , та нічого, побрила бабло з дівчат , атистувала. Так і живемо.
    І далі ходить і ромцьови підлизує . Шалава є шалава а тим більше брехуха.

  12. Ех …
    Пожежні пишуть:
    «Вітаю, прошу анонімно!
    Річ піде про головну крису Херсонського гарнізону, яка стала вже давно всім відома після своїх пияцтв і покидання особового складу гарнізону в перший місяць війни ПАВЛУШКУ (начальника ГУ у Херсонській області). Про гнилу, яка дозволила собі не виплачувати особовому складу гарнізону 37 000 за минулі місяці, кошти за які люди майже не ригали на пожежах через малу кількість людей, які залишилися надалі виконувати свої обов’язки в Херсонській області.
    По-перше, воно дозволило собі не підписувати накази про нарахування цих коштів;
    По-друге, воно надало » НАСТОЯТЕЛЬНУ РЕКОМЕНДАЦІЮ» всім начальникам ДПРЗ обзвонити всіх підлеглих і під цим предлогом змусити людей покинути підрозділи і виїхати до підконтрольних територій, не видаючи офіційного наказу, щоб не нести потім відповідальність у разі ( не дай Бог) поранення або загибелі осіб під час слідування до цих територій. Воно надало команду всьому гарнізону, який залишився в Херсонській області до 22 серпня написати рапорти на звільнення або на виїзд з області, хто цього не зробить той буде автоматично звільнений зі служби 31.08.2022 року, як нам повідомили. Враховуючи те, що дана ТВАРИНА дозволила собі відмінити Указ президента, Постанову КМУ про виплату даної винагороди, і залишити людей без коштів навіть для того, щоб виїхати, само сидить в теплому містечку та заливає свій писок спиртними напоями, робить те саме, що і перший місяць війни в управлінні. Допилося до такої міри, що Киеву прийшлося відправляти цю підрилу до Кривого Рогу та організовувати чергування особового складу на створених постах, де хлопці чергують під періодичними обстрілами, а вся шушваль полковників сидить то в Хмельницькому то в Кривому Розі і заливають свої писки.
    Хочу наголосити цьому виродку-алкашу, що це була твоя найбільша помилка залишити людей без виплат тому, що в судовому порядку кожен з нас отримає більше коштів ще й за моральний збиток, і за те, що люди через твої крисині витівки травмуюють нервову систему.
    Чекай вітання від «задоволеного» особового складу, не пане Павлушка.
    Тим паче це кошти, за пропрацьований час, які в будь-якому разі повинні будуть виплатити, навіть після звільнення за будь-якою статтею. Невже той баран не розуміє цього».

  13. ректорішка ти брехливий і мордяга ти неприємна.
    . .ти не ректор , ти куплений ДЕРЕГЕНТ .

  14. Павленко — це про тебе знову:
    Пожежні пишуть:
    «Вітаємо Вас, пане Павленко з України, а саме з Херсонщини яку ви по крисиному кинули і втекли. З тієї Херсонщини яка всього за рік купила вам фешенебельний особняк і інші розкоші. Де ви пили і гуляли по заміським комплексам відпочинку. Де щодня у вас у кабінеті стояло боржомі і кока- кола неодмінно у склі…. Ми тебе, падло, вітаємо з тої Херсонщини яку ти просрав. Де зараз звільняються зраджені люди. Що ти знаєш про них? Ти сидів з ними тижнями в палаючих лісах без сну і відпочинку? Коли тіло пече від поту і сажі? Ти був з ними на підтопленнях де шкіра на ногах злазить від постійної мокроти в чоботах! Ти знаєш що таке тягати по заметілях машини ночами у мінус п’ятнадцять морозу? В тих ЗІЛах де продувається все наскрізь? Що ти знаєш про людей яких кинув і змушуєш звільнитися? Ти, падло, знаєш їх болі? У кого дитина інвалід? У кого батько паралізований? У кого дружина на гемодіалізі? Ти , падло, про таке цікавився коли собі премії і чергові матеріалки підписував? Ти думаєш житимеш вічно? Не буде на тебе Божої кари? На тебе може й ні, а дітей твоїх шкода! Ти алкаш просрав колектив який збирали 20 років! Люди сім’ями працювали! Пожежні від батька до сина, від діда до онука! Не знайдеш ти ні спокою ні щастя. ПРОКЛЯЛА ТЕБЕ ХЕРСОНСЬКА ЗЕМЛЯ! Чекай нас! Ми йдемо до тебе! Ми не дамо тобі спокою ні в цьому ні в іншому житті!»

  15. Довбня старого теж возьмуть .
    Так само як в главку.
    Допригається ректорішка куплений .
    В бурсі непочатий край роботи для СБУ.

  16. СБУ викрила масштабну корупційну схему в ДСНС, яка ставила під загрозу життя тисяч українців

    СБУ ліквідувала масштабну корупційну схему в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Злочинна діяльність полягала у системному отриманні незаконної винагороди (хабарів) від підприємців за погодження дозвільної документації.

    Учасниками злочинної схеми є посадовці ДСНС України та керівники її регіональних підрозділів, серед яких управління у Дніпропетровській, Харківській, Житомирській, Кіровоградській, Рівненській, Львівській, Чернігівській, Волинській, Чернівецькій, Хмельницькій та Запорізькій областях, а також посадовці інших держустанов, які залучили до участі приватних осіб.

    За даними СБУ, посадовці ДСНС вимагали від керівників великих торгових центрів та компаній хабарі за прискорене погодження дозвільної документації, необхідної для ведення підприємницької діяльності.

    Насамперед «схема» стосувалася погодження планів локалізації і ліквідації аварійних ситуацій і аварій на потенційно-небезпечних об’єктах, зокрема у великих торгових центрах, АЗС та інших об’єктах.

    За отриманий хабар посадовці ДСНС не здійснювали фактичну перевірку пожежної безпеки в громадських місцях, частина з яких виявилася нездатною забезпечити цивільний захист громадян у момент надзвичайних ситуацій. Зокрема, під час ліквідації наслідків російських обстрілів. Таким чином, вони ставили під загрозу життя та здоров’я громадян України.

    Щомісячні «прибутки» зловмисників від організованої ними злочинної «схеми» становили понад 10 млн грн.

    У результаті понад 50 синхронних обшуків по всій Україні викрито десятки посадовців ДСНС, які брали хабарі за фіктивне погодження дозвільних документів з питань пожежної безпеки для громадських будівель і споруд.

    За результатами цих дій здобуто додаткові докази про діяльність злочинної групи. Зокрема, відомості про інших учасників та розподіл отриманої незаконної винагороди між ними.

    Наразі слідчі Служби безпеки повідомили про підозру першим 6 особам злочинної групи за двома статтями Кримінального кодексу України:

    ▪️ ч. 3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою);
    ▪️ ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

    Наразі триває досудове слідство. Всі учасники злочинної групи будуть притягнені до кримінальної відповідальності.

    Заходи з викриття і блокування правопорушень проводили співробітники СБУ за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора та за сприяння Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського.

  17. Агент НАБУ Євген Шевченко оприлюднив інформацію про масштаби розкрадання гуманітарної допомоги у Запоріжжі.
    Як інформує Цензор.НЕТ, про це він написав у фейсбуці.

    Шевченко зазначив: «Отже, стосовно сьогоднішніх обшуків у Запоріжжі, які провели детективи НАБУ, можно сказати наступне: посадові особи розкрадали в промислових масштабах майже всю (!!!) гуманітарну допомогу, яка надходила в місто та область, і продавали її через торгівельні мережі «АТБ» і «Сільпо»!

    Вони підозрюються у тому, що за ці півроку було розкрадено — увага:

    — 22 морські контейнери!!!

    — 389 залізничних вагонів!!!

    — 220 вантажних автомобілей!!!

    Вся ця допомога призначалася для людей, для біженців, переселенців, а також для військових!!! Суми, про які йдеться — мільйони долларів США!!!

    Дивіться також на «Цензор.НЕТ»: СБУ та НАБУ проводять обшуки у топпосадовців Запорізькій області у справі щодо привласнення гуманітарної допомоги. ФОТОрепортаж

    А тепер знайомтесь із цими виродками:

    1. Голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух

    2. Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

    3. Депутат Запорізької обласної ради Віктор Щербина

    4. Заступниця голови Запорізькій ОВА Злата Некрасова

    Дивіться, які вони патріоти у фейсбуці — всі з прапорцями… готуйтесь до тюрьми, гниди!

    P.S.: питання — а хто ж призначив Старуха, який був керівником цього злочинного угруповання, на посаду голови Запорізької ОВА? Відповідь: Андрій Єрмак — очільник Офісу Президента України. Далі буде».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ