Человек не терпит насилия!

Фискалы Тернопольщины — изменений нет

Шановний Ігоре Олеговичу!

До Вас звертаються підприємці та громадськість м. Тернополя та Тернопільської області. Нажаль, після революції Гідності не відбулося ніяких змін на краще, зокрема, у підвідомчій Вам структурі.

“Коли братимеш чи даватимеш хабар – відчуй кров Небесної сотні на своїх руках”, – саме з такими лозунгами звертались свідомі люди до населення України. Проте тернопільські чиновники, мабуть, не бояться нічого.

За час керування попередньої влади до нас на Тернопільщину керувати податковою службою зайшла Вінницько-Житомирська «орда» на чолі з п. Вітруком О.В., яка  шматувала бізнес Тернопілля та спричиняла на нього неймовірний тиск. У Тернопільській області їх було близько 40-50 чоловік. Їхні люди очолили усі структурні підрозділи в службі області та місті. Навіть у кожному відділі є їхня людина з метою контролю роботи.

  З настанням змін у нашій державі ми чекали докорінних змін на краще і в структурах податкової служби. Проте, після призначення нового очільника  Державної фіскальної служби в Тернопільській області п. Комендата І.Ю.  тиск на підприємництво області посилився. На усіх ключових посадах залишилися попередні керівники, котрі продовжують збирати кошти невідомо кому. Так, начальником Тернопільської ОДПІ залишився відомий вже Вам п. Якимчук П. М., який разом зі своїм заступником з контрольно-перевірочної роботи п. Поліщуком І.В.  включають в плани перевірок підприємства-виробники малого та середнього бізнесу, які й без того сплачують значні суми до Державного бюджету та є найбільшими бюджетоутворюючими підприємствами області, забезпечують робочими місцями  населення. Насторожує той факт, що ці підприємства підлягали перевірці  у надзвичайно короткі терміни з інтервалом перевірки протягом 1-1,5 роки з  метою зобов’язання їх сплачувати «данину», як це й було за режиму Януковича. Після відвідин ревізора керівників запрошують  до п. Поліщука І.В., який проводить бесіду стосовно того, куди і які суми перераховувати. Тобто, усі старі схеми легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом працюють надалі!

Даний ланцюжок корупційної діяльності тягнеться у новостворену Державну фіскальну службу України в Тернопільській області. Цю ділянку роботи продовжує контролювати п. Мельник М.В. – заступник начальника ДФСУ у Тернопільській області. Вона за допомогою своїх підопічних, прибулих з Вінниччини та Житомирщини, за якими тягнеться кримінальне минуле ще з попереднього місця роботи п. Притули В.І. заступника начальника управління податкового аудиту та п. Рудченка С.В. начальника відділу перевірок юридичних осіб, які за аналогічною схемою, як і в місті, включають в план перевірок підприємства малого та середнього бізнесу області. У даному випадку співбесіду з платниками проводять заступник начальника управління п. Притула В.І. та начальник відділу п. Рудченко С.В.

Варто згадати ще п. Вегеру А.Я., який впродовж 2011-2014 рр. є керівником відділу контролю проведення за готівковими розрахунками у Тернопільській області (тобто проведення так званих фактичних перевірок) та називає себе в підприємницьких колах «директором РРО області». Він  здійснює безпосередній контроль помісячної оплати за послуги не включення до плану проведення фактичних перевірок підприємств та підприємців, які сплачують «по місячну данину». Співпраця вінницько-житомирських є вигідною з п. Вегерою А.Я., оскільки виходець зі Збаража безпосередньо знайомий з багатьма керівниками підприємств та підприємцями області. Він і надалі залишається на займаній посаді та продовжує здійснювати корупційну діяльність, мотивуючи тим, що новому керівництву теж треба їхати з чимось до м. Києва.

Зараз є модне слово “люстрація”. Чому після всіх жахливих подій в нашій країні і далі процвітає корупція, а чиновники забувають, що гроші їм платить держава, щоб вони чесно їй служили, а не користувалися своїм посадовим становищем та вимагали особистої вигоди.

Просимо Вас, шановний Ігоре Олеговичу, прийняти до уваги зазначену інформацію та вплинути на ситуацію, що склалася в Тернопільській області. Усі підприємства та підприємці хочуть працювати на благо розбудови України, а не наповнення кишень окремих осіб країни.

Бажаємо Вам наснаги на шляху перетворення ввіреної Вам служби, яке неможливе без ліквідації усіх існуючих корупційних схем здирництва та призводять до зубожіння власного народу.

11 жовтня 2014 р.

  Підприємці та громадськість Тернопільської області

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

32 ответа

  1. Уважаемый Игорь Олегович! Обращаются к Вам рядовые инспектора налоговой службы, те самые, которых не видно за контролями, ежедневной работой, тестами на коррупцию (наверное специально для таких сирых как мы было придумано, потому как тех, кто реально гребет взятки эта коррупция не касается). Просим Вас разогнать областной аппарат, потому как пользы от него никакой. 600 человек ничем не занимаются, с плательщиками они НЕ РАБОТАЮТ. Зато штат в каждом управлении непомерный. Такое впечатление, что один человек у них сидит на одной табличке-контроле. Очередное сокращение/реорганизация заканчивается сокращением живых людей на районе и кое-каких вакансий в области. Почему такая текучка в районных инспекциях — да потому, что досокращались до ручки, один инспектор выполняет работу за двоих-троих уволенных коллег за теже самые 2500 грн. Сейчас идет очередная реорганизация. Областная налоговая всегда спихивает единицы сокращаемых на районы. Просим Вас не сокращать районы. Нужны ли такие огромные областные аппараты?

  2. Оце Тернопільська земля породила двох великих державних діячів (хабарників)- Білоуса і Давиденка. А тепер бідкається вся країна.

  3. Те що Остарбайтерів з Вінниччини та Житомирщини пора відправляти додому це факт, але «директор РРО області» залишиться при новому керівництві, бо товаришують ще зі студенстських років, та вже декілька місяців тому вже ходив з високо піднятою головою як майбутній смотрящий.

  4. Як ми вже писали раніше (тут), у тернопільській фіскальній службі (колишня податкова) працює до кісток проникший корупцією, і як ходять чутки серед колег-податківців він є великим поціновувачем автопарку дорогих авто та молодих дівчат, Тхорик Ігор Ярославович.На нашу адресу надійшло дуже багато інформації хто насправді його лобіював, яка політична сила підтримувала його призначення на сьогоднішню посаду і який саме політик Тернопілля просував його по кар’єрній драбині (хочемо зазначити, що це не Василь Деревляний, тому що він спростував своє відношення до цього корупціонера). Ми впевнені, що всі здивуються хто за ним стоїть.І якщо цей псевдоподатківець не вгамує свої апетити і не зможе прийняти рішення про своє звільнення за власним бажанням, то в наступному матеріалі ми розповімо про його справжніх патронів, які сприяють йому у злочинному ремеслі.Хотілось би запитати відділ внутрішньої безпеки і відділ по боротьбі із корупцією Тернопільської податкової: згідно якої статті закону про люстрацію Ігор Тхорик пересувається на таких дорогих авто?Якщо звичайні платники податків мають бажання ближче познайомитись із героєм- корупціонером, то надаємо державні номерні знаки одного із його авто —
    Тойота Лендкрузер Прадо ВО * *.
    Якщо в когось виникне бажання дізнатись звідки у нього з’явились гроші на дорогі авто (хоча і так зрозуміло, що на гроші платників податків), ми даємо можливість зателефонувати йому напряму і отримати відповіді на всі запитання: коли він збирається люструватись, коли він хоча б одне авто передав на потреби АТО, коли він напише заяву на звільнення та на всі інші питання, що турбують наших платників податків
    067
    * **

    Як тільки податкова міліція ледве-ледве в один дотик зайнялась питання щодо розкрадання державних коштів та їх відмивання при здійсненні ремонту Тернопільського роддому, який проводила фірма керівника фракції Партії Регіонів в Тернопільській міськраді Василя Лукіна — ТзОВ “Техно-Буд” — одразу почалось поливання, інколи до коликів смішне та повністю неправдиве, окремих працівників міліції, а саме тих з якими і стикалась дана фірмочка.

    В той же час, за достовірною інформацією, значного супротиву щодо виведення на чисту воду цієї афери з Тернопільським роддомом вартістю понад 35 млн.грн. фіскальна служба отримала в обличчі її головного слідчого — Сторожука І.В., яких вже чотири роки (відколи Янукович прийшов до влади) на керівних посадах в Тернопільській податковій та чомусь не бажає розслідувати справи “папєрєдніків”. Але дуваємо, що ще потерпимо це свавілля ще 10 днів після публікації Закону про люстрацію та реального його впровадження в життя.

  5. Чому ніхто не звертає на увагу на діяльність начальника Державної служби з надзвичайних ситуацій м. Дніпропетровська Кудрявцева Дмитра Євгеновича? Усі скарги працівників цього відомства залишилися без розгляду, незважаючи на значний тиск Кудрявцева на співробітників. Він постійно вимагає та очікує, щоб йому принесли кошти співробітники за вирішення того чи іншого питання. За які кошти він придбав собі новенього авто- — Toyota Venza, має квартиру в елітному будинку та за які кошти він будує собі приватний заміський будинок, за які кошти 4 рази на рік їздить відпочивати за кордон?
    Більше того, минулого тижня Кудрявцев Д.Є., 07 жовтня 2014, повертаючись з пожежі на якій вирішив свої майнові питання, будучи п’яним здійснив ДТП (аварію) близько 00.00 год, однак отримав довідку, що був тверезий. Таким чином йому вдалося уникнути відповідальності. Чому люстраційний комітет не звертає уваги на діяльність такого «чесно корумпованого» державного службовця?

  6. Сьогодні, коли Україна переживає такі скрутні часи – війну з Росією, неповне надходження коштів до бюджету через спад економіки ми працівники податкової міліції Тернопільщини не можемо спокійно спостерігати на дії керівництва Слідчого управління фінансових розслідувань та оперативного управління Головного управління Міндоходів у Тернопільській області які направленні на зловживання службовим становищем та хабарництво.

    Начальником Слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Тернопільській області призначений підполковник податкової міліції Сторожук Ігор Васильович, який протягом останніх трьох років перетворив податкову міліцію Тернопільської області в стійке злочинне угрупування. Свою трудову діяльність на Тернопільщині він почав з того, що звільнив всіх працівників, які розумніші за нього, а таких виявилось дуже багато, оскільки його кредо – дурними легше керувати. Провівши таким чином кадрові зміни Сторожук І.В. розпочав свою злочинну діяльність з того, що взяв під повний контроль незаконне виробництво та реалізацію незаконно виготовлених алкогольних напоїв та реалізацію спирту. Працюючи в Чернівецькій області на посадах безпосередньо контролюючих обіг спирту в Чернівецькій області він обріс злочинними зв’язками, які успішно використовував в Тернопільській області. За допомогою своїх поплічників Пінькаса Вадима Едуардовича та Беднарчука Руслана Несторовича він поставив роботу таким чином, що реалізатори спирту, які не купляли в Сторожка І.В. спирту не змогли незаконно продавати спирт на Тернопільщині, а ті що купляли в нього спирт безперешкодно торгують Чернівецьким спиртом до сьогоднішнього дня.

    Таким самим чином поставлена робота по реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Так звана «програмна» горілка, на справді це незаконно виготовлені алкогольні напої, які виготовлені на заводах, реалізовувалась безперешкодно на території Тернопільської області під кураторством Сторожка І.В. та за його вказівкою під керівництвом Пінькаса В.Е. та Беднарчука Р.Н. Так званим «смотрящим» за ринком алкоголю по області Сторожуком І.В. призначено Савчука Володимира. Під прикриттям Сторожука І.В. Савчук В. організував підпільну гуртовою по вул. Живова, м. Тернополя де реалізовуються незаконно виготовленні алкогольні напої по сьогодні. Протягом 2012 – 2014 років Сторожук І.В. отримував та отримує 20 коп. з кожної реалізованої пляшки незаконно виготовленої грілки. Протягом 2012 -2013 років Сторожук І.В. реалізовував такі алкогольні напої через офіційних гуртових реалі заторів алкогольних напоїв. Весною 2014 року в період коли країна йшла до змін Сторожук І.В., побоюючись покарання запропонував гуртовикам припинити реалізацію незаконно виготовлених алкогольних напоїв і за допомогою вищевказаних працівників вивіз алкоголь з гуртовень до складів довіреної особи Савчука В.

    Коли проводилися слідчі дії в рамках кримінального провадження по виявленні незаконно виготовлених алкогольних напоїв маркованих маркою «Козачок» Пінькас В.Е. особисто супроводжував з ТОВ «Рома» вантажний автомобіль з вказаною горілкою і вже після цього провів огляд вказаного підприємства. Однак причаївшись деякий час Сторожук І.В. продовжив реалізацію незаконно виготовлених алкогольних напоїв через Савчука В. Він привселюдно говорить, що в Києві нічого не помінялося там дальше люблять гроші.

    Крім цього під його керівництвом продовжує нелегально процвітати гральний бізнес на Тернопільщині. Кошти від грального бізнесу збирають і приносять шефу Пужляков Дмитро Володимирович – начальник відділу ПДВ і Дурняк Олег Петрович – начальник ВПМ Тернопільської ОДПІ. Пужляков Д.В. прийшов на Тернопільщину в команді хабарника Ковтонюка Андрія, оскільки є його кумом. Після арешту Ковтонюка А. він збирає хабарі для Сторожука І.В. В період змін Пужляков Д.В. хотів перевестися в податкову міліцію Хмельницька, однак, як кажуть — рідна земля не прийняла свого героя. Через минуле пов’язане з хабарництвом Пужлякова Д.В. працівники Хмельницької податкової міліції не хотіли прийняти на віть на посаду оперативника.

    При розлущуванні кримінальних проваджень Сторожуку І.В. допомагає заробляти гроші його заступник Андрійчук Юрій Петрович. При внесенні відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань Андрійчук Ю.П. викликає директорів підприємств, щодо яких внесено відомості і проводить «роз’яснювальну» розмову, яка заключається в наступному – при розрахунку суми, яка донарахована, директору дають вибір – або частину він платить Сторожуку І.В., а незначну части в бюджет, або стосовно нього будуть застосовані жорсткі методи. Коли бізнесмен вибирає перший варіант, то справа Андрійчуком Ю.П. фабрикується, докази знищуються або не беруться до уваги, а справа закривається. Про такі факти свідчить те, що значна кількість справ по незрозумілих причинах закрита, хоча досудове розслідування на початку мало судову перспективу.

    Якщо бізнесмен не хоче платити Сторожуку І.В. стосовно нього та підприємства проводяться жорсткі дії – безпідставні обшуки, ненадання можливості брати участь у тендерах, до того часу поки Сторожук І.В. не отримає гроші.

    В травні 2014 року Сторжук І.В. повідомив всім працівниками, що він вирішив питання з заступником міністра Хоменком В.П. про свій перевід до дому в Чернівці на керівну посаду у зв’язку з чим витратив значну суму коштів у зв’язку з чим показники його не цікавлять, а треба відбити гроші витрачені на покупку в Хоменка В.П. посади (дана інформація має місце бути правдою оскільки Хоменко В.П. працював в УПМ Чернівецької області і вони із Сторожуком І.В. знайомі). Після чого Сторожук І.В. із своєю командою, яка зазначена вище, почав план дій по зароблянні коштів.

    Відповідно до інформації, яка розповсюджується серед Тернополя протягом травня – серпня 2014 року Сторожук І.В. отримав хабарі в особливо великих розмірах з ряду підприємств та фізичних осіб.
    Так від одного із директорів підприємства по заготівлі металобрухту та реалізації дизельного палива він отримав хабар в розмірі 300 тис. грн., за не притягнення до кримінальної відповідальності і не ініціювання проведенні документальної перевірки,
    по кримінальному правопорушенні за ознаками кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 204 КК України з громадянина Сороки Сторожук І.В. отримав 100 тис. грн. за перекваліфікацію на ч.1 ст. 204 КК України та не проведення обшуків і не притягнення до кримінальної відповідальності постачальників спирту по кримінальному правопорушенні за ознаками кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 204 КК України з громадянина Іван Сторожук І.В. отримав 5 тис. доларів США за перекваліфікацію на ч.1 ст. 204 КК України та не проведення обшуків і не притягнення до кримінальної відповідальності постачальників спирту.

    Крім цього під його керівництвом проведено ряд обшуків пов’язаних з діяльністю реалі заторів незаконно виготовлених ЛГВ, які або спеціально виписувались не на ті адреси або були без результативні. Після чого Пінькас В.Е. сварив своїх працівників і ніби робив їм зауваження хоча сам попереджав про обшуки людей в яким мали проводити обшуки.
    Така діяльність Сторожка І.В. призвела до того, що податкова міліція Тернопільщини на даний час знаходиться на останньому місці між податковими підрозділами України.
    Частина досвідчених працівників вимушені були перейти на службу в інші області, а частина має намір звільнитися при скорочені.
    Сам же Сторожук І.В. за вказаний період придбав джип, квартиру, та розбудував бізнес в Чернівцях (бар, який записаний на підставну особу).
    Останньою краплею стало те, що в період коли проходять бойові дії на сході України і в країні така напружена ситуація Сторожук І.В. поїхав відпочивати в Турцію, а по приїзді сказав частині працівників, які записалися добровольцями, що в АТО беруть участь тільки ті кому немає, що робити або в кого немає розуму.

  7. Головний фіскал області більше не “в.о.” Головне управління ДФС у Тернопільській області очолив Ігор Комендат, який до цього виконував обов’язки начальника відомства. Призначення відбулося відповідно до наказу Державної фіскальної служби України від 16 жовтня.
    Крім цього, іншим наказом заступником начальника ГУ ДФС у Тернопільській області призначено Сергія Господарика. До цього пан Господарик виконував обов’язки заступника начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області.

    Комендант не є фігурою Тернопільського. Саме через це керівник фіскальної служби України Білоус змушений обійти подання свободівця губернатора (Наказом Державної фіскальної служби України від 18 вересня 2014 року №537-о Комендата Ігоря Юлійовича призначено на посаду першого заступника начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області. Цим же Наказом на Комендата Ігоря Юлійовича покладено виконання обов’язків начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області, а також визначено його повноважним представником для вчинення дій щодо реєстрації юридичної особи: Головного управління ДФС у Тернопільській області).

    Губернатор Сиротюк лобіював на цю посаду Сергія Господарика, який має родинні стосунки з Олегом Сиротюком.
    Пан Сергій Господарик є чоловіком колишнього депутата Тернопільської міської ради Тетяни Білінської. Зятем Тетяни Білінської є рідний молодший брат губернатора Олега Сиротюка – Михайло. Михайло Сироюк – депутат Тернопільської міської ради від “Свободи”.

  8. Как только родственник стал губернатором ту же и очень быстрый карьерный рост налоговика, и нет никакого конфликта интересов.

    А что так же и у генпрокурора сын карьеру бысто сделал …, хотя папередники таке поступали, и где они теперь

  9. 30 липня 2014 року наказом ДФС №21 було створено Раду з кадрових питань (http://sfs.gov.ua/pro-sfs-ukraini/robota-z-personalom/rada-z-kadrovih-pitan/158 062.html ), перше установче засідання якої відбулося 01 серпня 2014 року, на якому було обговорено і ухвалено Положення про Раду з кадрових питань ДФС України. На жаль, у даному Положенні (свідомо чи помилково) абсолютно не приділяється увага процедурі формування Ради (можливо, через її лише дорадчу функцію), яка б мала стати основою забезпечення прозорості механізму призначення осіб на керівні посади в органах ДФС. Цей недолік якраз і став підставою для маніпуляцій та порушення принципу рівних можливостей при формуванні аналогічних рад на місцях.

    Так, 23 жовтня 2014 року було утворено Раду з кадрових питань при ГУ ДФС у Тернопільській області (наказ №35 від 23.10.2014р.), і цього ж дня відбулося перше установче засідання Ради. У засобах масової інформації говориться, що начальник ГУ ДФС області «подякував представникам громадських організацій та бізнесу за виявлену ініціативу долучитися до роботи дорадчого органу». Але, на практиці, ініціатива «долучити» до роботи Ради виходила з боку ГУ ДФС , оскільки жодного оголошення про формування цієї Ради попередньо не було розміщено, а присутні в Раді представники бізнесу і громадськості отримували персональні запрошення (не зрозуміло, правда, за якими критеріями).

    Далі «прозоро» створена Рада з кадрових питань оголосила прийом документів для потенційних кандидатів на посади місцевих керівників фіскальної служби області , передбачивши для цього надзвичайно короткий термін – з 28жовтня 2014 року по 03 листопада 2014року (напевно, дійсно «зацікавлена» в пошуку якісно нових кадрів?!).

    І такі «нові обличчя» не заставили себе чекати : документи на зайняття посад начальників Бучацької, Гусятинської, Збаразької, Козівської, Кременецької, Чортківської та Тернопільської ОДПІ подали 21 претендент, серед яких основана частина – це діючі керівники служб або їх заступники чи начальники відділів (графік відбору кандидатів за посиланням — http://tr.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv/169510.html ).

    Можливо, комусь дуже імпонує принцип, за яким коней на переправі не міняють. Але ослів можна і треба! Адже Україні дуже потрібні розумні і професійні державні службовці з високим рівнем моральності. Відомо, що талантам треба допомагати – бездарності прорвуться самі.

    Саме тому місцевий осередок Всеукраїнського об»єднання малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ» у Тернопільській області звертається до небайдужих громадян з проханням долучитися до процесу підбору керівників місцевих об»єднаних податкових інспекцій області з метою забезпечення демократичності та прозорості даного процесу. З цією метою громадська організація надає контактні телефони та електронну адресу, за якими можна надавати застереження щодо заявлених кандидатур чи інформацію, яка характеризує їх професійність, дотримання конституційних норм та відповідність вимогам статусу державного службовця :

    098 119 65 59, 095 794 49 74, 067 934 43 11

    [email protected] (з зазначенням теми «Підбір кадрів ДФС»)

    Також хотілося б рекомендувати Раді з кадрових питань розмістити на сайті ГУ ДФСУ у Тернопільській області не лише прізвища кандидатів на посади, але й короткі біографічні відомості про них.

    Крім того, представники ВО «Фортеця» звертаються до громадських організацій, представники яких стали членами Ради з кадрових питань при ГУ ДФСУ у Тернопільській області ( http://tr.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv/169510.html ), з проханням забезпечити дотримання їх уповноваженими принципів рівності, законності та дотримання прав усіх громадян на участь в управлінні держаними справами, яку, на жаль, вони не продемонстрували в процесі формування Ради (хочемо вірити, що несвідомо).

    Переконані, що Рада з кадрових питань скористається своїм правом запрошувати для участі у засіданнях Ради представників громадських організацій та бізнесу Тернопільської області задля забезпечення максимальної ефективності та прозорості своєї роботи, бо великі зміни починаються зі змін у дрібницях, а «дрібниці», на жаль, такі важкі до змін. Адже, щоб змінилася Україна – змінитися має кожен!

  10. Зустрічайте головного податкового корупціонера — Пожо Микола Степанович, до цього працював на Волині на посаді начальника управління внутрішньої безпеки Міндоходів у Волинській області (був замішаний у схемі з брендом «Поліська горілка»? (http://www.volynpost.com/articles/432-komu-distanetsia-brend-poliska-gorilka), ще раніше — начальник міжрегіонального відділу по обслуговуванню західного регіону Управління оперативних розробок ДДСБЕЗ МВС України, співвласник заводів в Полтаві та Кременчуці по переробці біоетанолу

  11. Так оцей гр.Пожо М.С. порішав собі посаду через такого собі підполковника податкової міліції Блищика Олександра Івановича (14.09.1966 р.н., працював на посадах заступника начальника УПМ в Рівненській Тернопільській та Чернівецькій областях та пізніше на посаді начальника Луцької ОДПІ), дядьком якого є нач.ГУВБ ЮРЧЕНКО (по Рівному) і який вже по старых проверених каналах вже продавав посади в тому числі місцевим, яле ті напевно відмовились або програли аукціон/конкурс

    http://www.ord-ua.com/2014/03/27/korruptsionnyie-shemyi-etu-s tranu-ne-pobedit/?lpage=1

  12. Посаду начальника ДПІ м. Тернополя жалко залишати, коли тобі приносять кожен місяць не малі гроші просто за те що ти нічого не робиш. Так на території видавництва “Збруч” працює гуртовня “Крупи у івана” з міліонними оборотами де товар продається за готівку без належно оформлених накладних та без застосування РРО. Думаєте цього не знають податкові?

  13. грати копаючи в сраку приїзджих вошиїв — якимчуків, ковалів, пуньків-тарапуньків, безпритульних та інших приїзджих заробітчан. Ми їх усіх вивиземо із області у сміттєвих мусорниках, а гроші які вони накрали засунемо їм в дупу та пащеки. Також ганьма доморощеним тернопільцям-яничарам, які наївшись страху при попередній єнакієвській владі і тепер лижуть зад житомирсько-вінницьким приблудам. Земляки майте гонор, покажіть що на своїй малій батьківщині працювати мають виключно місцеві професіонали-патріоти. Проженемо наволоч!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!! Заїзджій бандоті мусорна люстрація!!! Мусорники є. Хто перший? Якимчук, Пунькін, Поліщук …

  14. http://mvs.gov.ua/mvs/control/ternopil/uk/publish/article/136528

    10.04.2015 | 10:44

    Півтора року оперативники обласного управління боротьби з організованою злочинністю документували діяльність злочинної зграї, що діяла на території трьох областей. На початку квітня на Полтавщині та Тернопільщині відбулися гучні затримання та одночасно дванадцять обшуків.

    Всіх учасників злочинної групи з ознаками організованості із корумпованими та міжрегіональними зв’язками затримали. Організатор зграї — колишній працівник податкової міліції разом з вісьмома поплічниками займалися вчиненням кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним позбавленням волі та викраденням людей, шахрайствами в особливо великих розмірах, вимаганнями, крадіжками, незаконним обігом наркотиків та іншими протиправними діяннями.

    Під час документування злочинної діяльності групи у поле зору оперативників УБОЗу, окрім організатора-екс-податківця потрапили діючий працівник податкової міліції, двоє співробітників органів внутрішніх справ. Їхніми спільниками були двоє жителів Полтавщини та троє тернополян. Серед них- двоє раніше судимих.

    Як повідомив начальник управління боротьби з організованою злочинністю Василь Джиджора, організатор, залучаючи до справи полтавчан та одного з тернополян, підшуковували серед жителів Тернопільщини, Полтавщини та Київщини осіб, що зловживали спиртними напоями, зате були власниками нерухомого майна. Входячи в довіру до потенційних жертв, використовуючи їх безпорадний стан та беззахисність, а також обіцяючи краще життя, вивозили останніх в Полтавську область. Там в селищах Глобино та Градижськ селили їх в уже придбані дешеві житлові будинки. Відтак потерпілих умисно схиляли до вживання алкогольних та наркотичних речовин, і, використовуючи їх стан, укладали нотаріально посвідчені цивільно-правові угоди, пов‘язані із відчуженням об‘єктів нерухомості, які перебували у їх власності. Після цього майно реалізовували через третіх осіб на вторинному ринку житла.

    Для товариша-податківця, двох оперативників міліції та двох раніше судимих тернополян організатор угруповання придумав іншу схему збагачення — вимагання коштів у іноземних студентів вищих навчальних закладів. До іноземців в довіру втиралися раніше судимі молодики, відвідували їхні помешкання, де умисно підкидали наркотичні речовини. Після чого працівники правоохоронних органів заходили у форменому одязі та, представляючи свої службові посвідчення, незаконно проводили огляди, де й виявляли підкинуті наркотичні речовини. За не притягнення до кримінальної відповідальності пропонували студентам відкупитися. Потерпілі, не знаючи, як діяти в такій ситуації та боячись бути відрахованими з навчальних закладів, погоджувалися на умови вимагачів.

    Зі слів Василя Джиджори, під час проведених обшуків у помешканнях фігурантів справи було вилучено два пістолети та набої до них, автомат Калашникова з набоями, рушницю, гранатомет, наркотичні речовини, технічні документи на будинки та квартири, договори купівлі-продажу на нерухомість, свідоцтва про смерть, блокноти із записами потерпілих, тридцять банківських карточок, двадцять мобільних телефонів та майже півсотні сім-карт мобільних операторів, ноутбуки, планшети,150 тисяч гривень, понад дві тисячі американських доларів, два автомобілі «Мітцубіші», комплект військових номерних знаків на автомобіль, форму працівника податкової міліції і навіть перепустку в зону АТО.

    В ході оперативних заходів співробітники УБОЗу виявили та задокументували кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 185(крадіжка, поєднана з проникненням у житло, або що завдала значної шкоди потерпілому), ч.2 ст. 189(вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб),ч.2 ст. 190(шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому), ч.1 ст. 263(носіння, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 2 ст. 307(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів групою осіб) КК України.

    Шістьох членів злочинного угруповання взято під вартою. Ще один – під домашнім арештом. Для решти питання обрання міри запобіжного заходу буде вирішено найближчим часом.

    Співробітники відділу боротьби з організованою злочинністю проводить комплекс оперативно-розшукових та слідчих заходів щодо оперативного супроводу кримінального провадження, розпочатого відносно учасників злочинної групи та документування інших фактів їх протиправної діяльності.

    СЗГ УМВС України
    в Тернопільській області

    При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове

  15. Куди дивиться безпека, одного тупорилого Сашка долара позбулися, інший тупорилий Фімочка та ще й до того неадекватний привалив з Рівного, це я про Єфимчука, щоб усі знали. Корчить зі себе праведника, але нехай корчить до пори до часу, поки його лакей Станкевич, бидло рідкісне не підставив. Всі сміються з цих придурків. Поки той начальника бавиться, всю область вже задрав, дурацькими методами роботи, дорвався до влади, видно вдома воно ніхто, а тут на людях хоче відігратися, лакей Стас по повні програмі місто доїть. Вже з самого ранку всі затарені на роботу йдуть, бо той випити хоче, а при пянці грошеняток для начальника клянчить, цікаво чи хоть ділиться з ним, скоро службу пропє. Народ аж пищить не має куда діватися. Але видно Фіма прикриває, бо як можна пити зранку до ночі і щоб начальник цього не замітив. Ото позорище. Куди дивиться главк, понабирали придурків які не вміють ні працювати ні поводити себе як нормальні люди. Прикладом того і є вчорашній хабар, ніхрена не роблять тільки відімость створюють, а може і зними мали поділитися. Пропоную їм обом призначити психо-наркологічну експертизу, а то скоро всі з розуму від них посходять

  16. Зараз візьмут ті Фіми під той хабар підмажуться ніби-то проробили шалену роботу і далі будут брили народ, ото паскуди. І на шо тільки їх начальство дивиться, хоть би повстидалися нарешті ті слуги закону

  17. Зараз візьмут ті Фіми під той хабар підмажуться ніби-то проробили шалену роботу і далі будут брили народ, ото паскуди. І на шо тільки їх начальство дивиться, хоть би повстидалися нарешті ті слуги закону

  18. Зараз візьмут ті Фіми під той хабар підмажуться ніби-то проробили шалену роботу і далі будут брили народ, ото паскуди. І на шо тільки їх начальство дивиться, хоть би повстидалися нарешті ті слуги закону

  19. Зараз візьмут ті Фіми під той хабар підмажуться ніби-то проробили шалену роботу і далі будут брили народ, ото паскуди. І на шо тільки їх начальство дивиться, хоть би повстидалися нарешті ті слуги закону

  20. Зараз візьмут ті Фіми під той хабар підмажуться ніби-то проробили шалену роботу і далі будут брили народ, ото паскуди. І на шо тільки їх начальство дивиться, хоть би повстидалися нарешті ті слуги закону

  21. Єфимчука з Рівного до Тернополя попхали щоб позбутися, а він вирішив ше тут всім насрати і змитися, скільки можна цього хворого терпіти з його дебільним зайобами

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ