Человек не терпит насилия!

Крах УДАРу з Вороною невідворотній

Колись партія майбутнього президента шаленими темпами набирала оберти, але в такого стрімкого розвитку були і негативні моменти. До лав перспективної партії, досить масово, почали вступати пристосуванці та не зовсім порядні кандидати. Таким чином, до лав полтавського УДАРу потрапив і Петро Ворона. На хвилі популярності Кличка, Вороні вдалося пролізти до Полтавської обласної ради. На виборах до ВР в 2012 році Кличку та однопартійцям стало зрозуміло, що П.Ворона — це не той голова партійної організації Полтавської області. По-перше, під час проведення передвиборчої кампанії Петро, як голова УДАРу Полтавської області, був спійманий на махінаціях з партійними грошима та майже був розгромлений на своєму рідному окрузі самовисуванцем Пилипенком. Родом з Оржицького району Полтавської області, П. Ворона просто повинен був перемагати. Не допомогло Вороні фінансування і, навіть, шалений рейтинг Кличка на той час та об’єднання всіх опозиційних сил.
Проте ганебний програш на виборах не вплинув на просування цього горе-політика. Після буремних подій в середмісті Києва та падіння режиму Януковича почалися добрі часи для Ворони. Користаючись слабкістю влади та опонентів, вступивши в зговір зі своїми колишніми колегами РЕГІОНАМИ, П.Ворона прорвався на посаду голови Полтавської обласної ради. І тут у Ворони поперло, а у всієї Полтавщини пішло все на перекіс, хоч вовком вий. Слабкий морально, але мстивий за натурою, Ворона швидко розпочав чинити розправи на теренах Полтавщини, прикриваючи свої дії цікавим словом «люстрація». Але достеменно нікому не відомо, навіть і самому Вороні, на яких принципах та за якими критеріями проводити ту ЛЮСТРАЦІЮ. Петро, не заморочуючись, вирішив, що то є шанс звести рахунки зі своїми опонентами та розставити на ключові пости своїх людей, при цьому добре заробивши. І тут, на прикладі Оржицького округу, трішки інформації для громади Полтавської області.
Колишній начальник Оржицької міліції Віктор Панченко, а нині довірена особа Ворони на теренах Оржицького, Лубенського, Гребінківського районів та вірний однопартієць розпочав свій спільний з Петром бізнес. Віктор відшукує бажаючих на різні посади в державних органах і, звісно ж не безкоштовно, проштовхує їх через Ворону на посади. А потім, як в кіно або як в інтерв’ю Ворони, мол, «з громадою погоджено» або «громада вимагає», але постає питання: що ж то за громада така?
Таким чином, Панченко зараз намагається проштовхнути на посаду Кременчуцького МУ УМВС в Полтавській області знаного хабарника та бандюгана Мрачка Ігоря Миколайовича. З достовірних джерел, Мрачко І.М. заслужив таку довіру тим, що передав Віктору невеличку суму в розмірі 20 тисяч доларів США на розбудову партії. Ця допомога осліпила Ворону і він забув, що Ігор Мрачко був з тріском вигнаний генералом Рудяком з посади начальника Лубенської міліції за суцільне кришування, ігрового бізнесу, наркотиків, бандитських груп, рейдерських захоплень, самозахватів землі. до речі, на даний час відносно нього ведеться кримінальне розслідування стосовно одного з фактів. Попри шалений тиск Ворони на начальника УМВС України в Полтавській області Корсуна І.Г., він все ж таки уникає призначення цього «професіонала», призначення якого так вимагає «громада».
За квотою Ворони та під його безпосереднім тиском на керівництво Полтавської міліції було протягнуто на посаду ще одного напівміліцоненїра-напівбандита, родом з Оржицького району, Бендрика Геннадія. Цього протеже Ворона протягнув на начальника Полтавського УБОЗ, щоб контролювати справи в області. Стосовно Бендрика, серед працівників міліції ходить інформація, що він має у особистому підпорядкуванні групи, які займаються квартирними крадіжками та був спійманий на крадіжках зброї під час проведених обшуків.
Також за сприяння Віктора Панченка було повернуто на посаду начальника Чорнухинського РВ, бездаря та лацька, Козленка. Зараз розпочалася ціла епопея, пов’язана з переміщенням Замахіна Андрія на посаду начальника штабної роботи обласної міліції, якому довелося йти з посади начальника Чорнухинської міліції. За цим шановним паном є один дуже великий гріх. За часів Мрачка Ігоря, Андрій, нехтуючи наказами та законами, послав свого співробітника без екіпіровки, одного конвоювати психічнохворого. В результаті такої місії міліціонера було смертельно поранено в серце психічнохворим. Але тоді цю трагедію було «замилено» режимом і вона не набула великого розголосу. З цього приводу можу сказати лиш одне. Такі дії не мають строків давності! Виникає питання, як він буде здійснювати контроль за підлеглими, коли сам допускає такі дії.
Але то для Ворони не головне! Найголовніше для Петра — то гроші, бо він чітко розуміє, що його час зараз тут і ненадовго, і тому потрібно рвати копійку, поки є можливість.

PS. Навіщо нам така Люстрація і підтримка тієї громади в особі Панченка і Ворони та мертвих Американських президентів?!
Не за те боролись, вмирали хлопці з Небесної сотні, щоб до влади прийшли такі аморальні та жадібні політики!

«Олексій Розумовський для ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

42 ответа

  1. Автор правий пр який закон та порядо можна говорити клои прийшли до влади хапуги які рвуть з усього гроші? Такий ворона на Україні не один! Ганьба хапугам і зрадникам! Ганьба Ганьба Ганьба!

  2. як ти задрав мене ублюдок Коряк соїми статейками))))) не йду я в Кремечук спи спокійно старий маразматік)))

  3. 0992908597 я Панченко, звони мені той хто написав цю брехню і поговоримо! коментувати брехню не буду час все розставить по місцях і кожному дасть оцінку

  4. а Васько Корчок програв у Лубнах навіть Вороні. Вася лікуйся!. Ти давно політичний труп — умієш дише смердіти. А Мрачка ти боїшся. Не забувся як він тебе ставив на місце…

  5. Написав псих Корячок. Вітя не ображайся на хворих. Лубни йому давно дали оцінку — полудурок.

  6. а Козленко замом нач.міліції в Глобино працює)))Замахін в Чорнухах!!! ВАСЯ ти з МОРОЗОМ зовсім єбнулися Хуйню таку писать цеж і менти читають,а тут піздешь))))

  7. напиши які посади продав Ворона,ми перевіримо,тільки так, щоб без брехні.а то бачу з коментарів ти багато неправди написав

  8. Ворона може і не святий,але я так думаю,що аби вся та Коряківська брехня яку він писав і на виборах в 2012 році і потім всяку дурню * то 3 міліони вкрав Ворона то Клічко з партії Ворону вигнав* та ще всяку дурню то мабуть на протязі цих років Ворону всежтаки зняли б з посади голови облорганізаціі УДАР??? як думаєте??? а ПР посприяла щоб щей справу крим відкрили би??? так?? а так все навпаки щей головою обласної ради обрали 73 депутати.щось тут не так мабудь, якась особиста неприязнь у деяких політиканів які мозгами тронулись від злості,що не вони в кріслі голови облради і голови обласної партійної організаціі,от і казяться в соляній кімнаті))) так ВАСИЛЬ???

  9. Дуже цікаві коменти здається клуб почитателів Ворони зібрався) Так ніби один і той самий чоловік пише. А стосовно Коряка кому як. Кому хворий бо нічого сказати крім прямої образи а кому і спаситель від дурнів які вважають себе політиками. 73 депутати за Ворону цікаво а деж вони взялися? То може автор правий що регіонали свого замаскованого просовують?
    А стосовно Мрачка то тут питання хто кого на місце ставив? По інтернету тільки негатив за того Мрачка. І в Одесі вже на рейдерстві прославився то може і там Коряк винен чи то вибачте то він так того клятущого Коряка і там на місце ставить. А стосовно оцінки то ваша правда народ все розтавить по місцях.

  10. Звичайно стаття не може залишити байдужим. Звичайні факти які потребують перевірки. В коментах бачу багато різних образ в бік Корячка але вважаю то неправильним. Ці коменти формують думку про те що автор зачепив дійсно проблематику і це викликало злобу і образу осіб про яких йдеться в статті. Моя вам порада досить бризкати слюнею бо ви починаєте бути схожі на тих кого намагаєтесь образити. Головне факти а не образи) А інформація в статті може і не підтвердитися кожен зробить висновки самостійно.
    А в загалі диму без вогню не буває.

  11. що ти про мене бачив в Одесі? рейдер у нас Дорош самий крутий і кучерявий,а в Лубни мене привів генерал Вершняк,а не ваш єбнутий на всю голову васько,в жопу цього вбивцю Дихановського поцілуйте і оближіть,а ще запитайте де він зарив Кадученка Женю чоловіка його коханки,Вася ублюдок був є і буде і ніяка це не образа — на БОЛЬНИХ НЕ ОБРАЖАЮТЬСЯ!

  12. ви уроди обіжені на життя і людей,неудачники хватить писати брехню то “Лубенська піна” то “заколот в Лубнах” тепер це гівно написали! не буде по вашому НЕ БУДе васько мером,а ти задрочем його мороз так і буш твій номер 6 не на того ти ставку зробив.так і будете з підворотні СМЕРДІТЬ гівнюки нікому непотрібні

  13. Дивлюсь що тут якогось коряка неадекватом називають а самі з явними відхиленнями. Бридко читати.

  14. Дивлюсь що тут засів якийсь дибіл який всіх гівном поливає та щей так круто про гівно в підпоротнях розказує. Мабуть звідти пише- добре знає.

  15. бачу тут клуб маразматиків зібрався. Всі один одного в ж цілують. Потрібно банити таких дописувачів. Нічого конкретного. Здається атор правду написав.

  16. хто кого полив брудом? крім тебе мороз і твого шефа дебільного васька! ви два дегенерати придумали статейку яка нестоїть ні копійки і чекаєте на нормальні коментарі? вибачте які писаки така і стаття- відповідні і коментарі)))) інших небуде

  17. нет. мороз олександр ето тот работник милиции которого вігнали как позорного пса, а потом опер 6 отдела которий получил срок.теперь вася пообещал востановить его а мороз повёлся .и служит верным псом.

  18. вася ты шызик.ты лучше бы написал про дом культуры ,который ты продавал сразу троим желающим.за проданый водоканал,или лучше бы написал как пацана пристрелил,или как сам на себя покушение организовывал и даже готов был пожертвовать работником милиции которого чуть не задела пуля. вася ты отправь свою собаку по городу пускай ещё какую то дезинформацию тебе притащит. или как обычно в райотдел к его другу с 6 отдела вадику.по поводу мрачка -ето за последние десять лет единственный нач райотдела который посылал коряка на хуй,а васю ето очень бесило.а нынешний нач рай отдела власенко боится коряка бо тому похуй на кого гавкать лиш бы себе в пользу.

  19. вася ,все лубны и так знают твои способности писателя.но ты лучше пойдись по городу и узнаеш шо о тебе думают люди.не забудь и на авто ринок зайти .

  20. коряк в.в. роскажи лучше про свой крах.как тебя послал подальше кармазин на куда ты очень хотел пристроится к нему помошником.

  21. мороз скоїв тяжкий злочин!!! він не мент а мусорило,яке крім підкинути наркоту ні на що нездатен, поцікавтися у тих с ким він служив. ТУПА БЕЗДАРЬ якого Мрачко вигнав ,але завдяки мамочкі яка на молокозаводі працює вони “порешали” в УБОЗ перевели синка,ганьба тим хто його туди взяв,так воно і там начудило з ще одним мудаком корсуном,але розплата настала швидко!думали що бога за бороду поймали,Макар молодець підказав кому треба про цих додіків.

  22. Я думаю що у автора неспадаючий хронічний понос… бо стиль написання статті схожий на блогерів з туалету… ну, щоб час не гаяти 😉 Вася дійсно відчувається в кожному рядочку… Ворона — мужик, і добився у своєму житті не тільки завдяки своїй кмітливості та розуму а й завдяки своїм друзям (одним з яких є Панченко) а отже не даром землютопче, раз має сотні товаришів…

  23. кстати .о богдане корсуне -ето бывший друг и сослуживец мороза. сечас дядя корсуна назначен начальником увд Полтавской обл.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ