Человек не терпит насилия!

«Русалка» або тернопільський клан Стадників

Тернопіль, як любе українське місто, нічим не різниться від інших – тотальна корупція в судовій гілці влади. Підкріплена ця корупція вседозволеністю і безкарністю, які мають місце із-за безсилості або меркантильної зацікавленості конкретних правоохоронців. Таке поєднання набуває страшних форм у випадку існування ще й родинних уз між членами такого злочинного угруповання.

Ні для кого не секрет, що найбільшим тернопільським «узаконеним» ОЗУ в судовій гілці влади є клан Стадників. Очолює його суддя господарського суду Тернопільської області Стадник Марія Степанівна (дружина), кличка «Русалка», інші члени – суддя апеляційного суду Тернопільської області Стадник Олег Богданович (чоловік), Стадник Віталій Олегович та Стадник Валентин Олегович (сини), один з яких працює в прокуратурі Тернопільської області. Окреме місце в ОЗУ займає адвокат, громадянин Молдови (прописаний в м.Бєльци) Влад Авдєєнко (з українського громадянства не вийшов).

На молдаванину слід окремо зупинитися. Знайшла його свого часу землячка, згадана Марія «Русалка», «пригріла», «підтягнула», «навчила», словом, чого не зробиш для коханця. Згодом, у спарці з «Русалкою» він «навчився» вигравати усі господарські суди, за що отримав почесне прізвисько «Золотий адвокат». Саме з допомогою молдаванина Марії Степанівні вдалося організувати свого часу рейдерське захоплення тернопільської фабрики «Ромашка», чортківського млина з 50 сотками у центрі міста, пізніше перепрофільованого під жилий будинок. А чого тільки варті виграні Авдєєнком В.В. завідомо програшні справи №7/86-1298 (рішення від 09.04.2012р.) та 7/96-1725 (рішення від 03.12.2010р.). Така безапеляційна успішність адвоката Авдєєнка В.В. у судових процесах під головуванням судді Стадник М.С. очевидно зумовлена взаємовигідними умовами співпраці на бартерній основі: адвокат виграє всі справи своїх клієнтів в рахунок чого чемно оплачує «послуги» судді з кишені тих же клієнтів.

Кульмінацією очевидних зловживань службовим становищем членів клану Стадників стала їх судова війна з ТІЗ «Добробуд» із-за будівництва на проспекті Ст.Бандери, 81. Свого часу «Добробуд» отримало в оренду земельну ділянку за зазначеною адресою під будівництво 35-квартирного будинку і через рік вказаний будинок у встановленому законом порядку був введений в експлуатацію. На підставі розробленої документації та погодженої у встановленому законом порядку документації на ділянці, що залишилася вільною поблизу новозведеного будинку, «Добробут» виявило намір здійснити будівництво ще 6-ти квартирного житлового будинку за адресою пр. Ст.Бандери, 81а.

Не повезло «Добробуду» з новими мешканцями за адресою пр. Ст.Бандери, 81 – там заселився практично весь клан Стадників (без молдаванина). «Русалка», дізнавшись про наміри добудувати ще 6-ти квартирний будинок, запропонувала керівництву «Добробуд» свою мовчазну згоду взамін на 2 квартири своїм синам. Зі слів Стадник М.С., у разі відмови, вона зробить усе можливе, щоб заборонити подальшу будову. Зрозуміло, що такі дарунки «Добробудівці» робити не можуть, адже вони не в судах працюють, а завдяки їм працівники прогодовують 50 сімей тернополян.

Зловживання почалися відразу – чисельні судові позови вирішувалися виключно «по дзвінку» і «по проханню» членів клану Стадників. Організовувалися їх поїздки в робочий час до знайомих суддів у Львові і Києві, за сприяння сина, працівника прокуратури чинився тиск на простих робочих людей під час незаконних викликів, чинився тиск на керівництво мерії Тернополя із погрозами змінити милість на гнів в розгляді справ за участю міськради у господарському суді. Наразі, дана справа на розгляді у Верховному Суді України.

Якщо врахувати, що «Русалка» наразі «обробляє» стару гвардію суддів для отримання більшості голосів під час виборів голови господарського суду, обіцяючи усім свою могутню кришу і зв’язки в Генеральній прокуратурі, не за горами рейдерське захоплення кланом Стадників усього Тернополя з його жителями.

Форум ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

64 ответа

  1. Смішні будівельники Русалка хоче в вас забрати землю для себе, щоб мати кусок хіба на старість. Збудує для свого клану адвокатську контору, тай будуть товкти бабло.

  2. Марія Семенівна прикидяється “Білою пушистою” з незаплямованою репутацією. Вона вже була в Києві і “порішала” зайняти посаду Голови Тернопільського Господарського Суду. Їй ця стаття як кістка в горлі.

  3. Негідниця і брехуха ця Марія Семенівна.Особисто знайома з нею через обставини. Така людина не варта працювати на такій посаді.
    І щодо зарплат і висловів ,,хто на що вчився” — дурніших слів не придумати. Люди маючи низьку зарплату(лікарі,вчителі..т.д) роблять набагато важливішу роботу і не треба принижувати.

  4. А хто має щось проти вчителів, лікарів? І взагалі при чому тут це? Чи ви хочете сказати, що Стадніки винні, що у вчителів і лікарів погане життя. Читаючи оці “пасквелі”, угадується одна рука, не кажучи уже про мозок. Таке враження, (а скоріше так і є), що сидить і пише одна і та ж людина.Щось не видно, щоб Марія Семенівна якось оправдовувалася. І цілком припускаю, що вона цей бруд і не читає. І правильно робить. Ідіоти були, є і будуть, якщо на всіх реагувати, то не вистачить ні сил, ні здоров’я. А суддям не позаздриш, в будь-якій справі є задоволена і незадоволена сторона. А всім догодити неможливо.

  5. 777 це було сказано як приклад. А пише тут про одну ідіотку Русалку. Яка сама себе й захищає з синами напевне.

  6. Шановні дописувачі!В поточному місяці очікується приізд в м.Тернопіль “Народного контролю”-програми журналістських розслідувань львівського телеканалу ЗіК для підготовки телепередачі про ЗЛОЧИННИЙ клан Стадників.Щоб полегшити роботу журналістам та захистити наш край від свавілля цієі сімейки АДАМСІВ,всі наявні матеріали про”Русалку” та іі сімейне кубло можна скидати на телефон гарячоі лініі “Народного контролю” 0800500945.

  7. Це вам так здається і хочеться, щоб Стадник могли тільки самі себе захищати. Слава Богу на світі більше порядних людей, чим такого бидла чк ви. І ви помиляєтесь, якщо думаєте. що немає тих, хто їх буде захищати.

  8. Демидась, я буду дуже радий, якщо так дійсно станеться, бо тоді Стадники зможуть захистити свою честь і гідність. Тільки як після того будуть жити ті, хто спровокував цю всю ситуацію. Всі гріхи батьків, нажаль, спокутують діти. І хочете ви цього чи не хочете, але вища справедливість є, і ваші вонючі гроші там в рахунок не приймаються. А за Стадників я спокійний, боятись їм нічого, і виправовуватися не прийдеться. Все їх життя і діяльність на виду у багатьох. Дякую, що вказав номер телефону, бо я маю що сказати і про вас, і про сім’ю, яка вам як кістка в горлі.

  9. Ха,ха,ха!!!Стадники заговорили про вищу справедливість.Прояву вищого цинізму годі шукати.Не судіть через призму власних корисливих інтересів і не будете судимі.З нетерпінням чекаємо приізду незаангажованих та чесних журналістів зі Львова.

  10. марія михайлівна,ваші обмеженості немає меж, якщо ви думаєте, що відгуки пише сама пані Стадник. Нагадую, ДУЖЕ РАДІЮ ЗА ТЕ ЩО ТАКИХ ЯК ВИ НА БIЛОМУ СВІТІ МЕНШЕ.Але для балансу так і повинно бути, (на жаль), інакше як порівняти дробро і зло.Не треба ховатись за якимись умовними прізвищами, іменами і т.д.. Ви настільки передбачувані,що ви собі уявити цього не можете. СМІШНО. Пишіть і надалі ваші дурниці, вони мене забавляють, і я думаю, що не тільки мене……….”Успіхів” вам у вашій підлості і обмеженості.ХА-ХА-ХА

  11. Мария Семеновна как известно сама сидит и пишет эти комментарии из одного компьютера? Или дети помогают? Многоликая Русалка иль как? засуетилась Маруська.

  12. Шановна пані Марія ваші коментарі ще раз доводять те що ви пишете ці коментарі. Бидло _ це ви хочаби тут не висловлювлись можна зразу зрозуміти яка ви людина ( не стійте на рейках коли поїзд їде)

  13. Думаю, варто чи не варто щось коментувати тій людині, яка може судити в міру своєї розпущенності. Мені шкода лише свого часу, що я витратила на ваші безглузді коментарі, якщо ви не допускаєте думки, (судячи по собі) що з вами спілкується не Марія Семенівна.Вона не опустилась до вашого рівня. Якщо ви такий чесний і принциповий, то мені як звичному обивателю приведіть хоч якісь достовірні приклади нечесного придбання сім’єю Стадник нерухомості, напишіть, які у них автомобілі, якого року, які коштовності, скільки квартир, їх адресу і т.д. як це буває, зазвичай, у корумпованих суддів, і бажано із ссилкою на докази. А так ви просто звичайний пустослів, який переслідує тільки свої корисні цілі, і не більше. А це вже підло.

  14. Я в шоці! Скинули силку , прочитав. Заказуха повна. Ти падло яке це пише і ногтя не коштуєш. Взяв бабки щоб когось обісрати. Як вже писали в коментарах “дай факти”. Мурло ти кончене. А ти Демидасть закрий своє піддувало , кинув купу людей на своїх розказах , та ще дальше продовжуєш своїм брехливим язиком махати. Ви мудаки ті що на всяких інтригає тільки свої кишені набиваєте, а що до чого навіть не знеаєте. Ну що не правда ? Смакоус заплатив? Шльондри продажні. Ну скажіть хоть один конкретний факт по сім”ї Стадників. Та не можете ви мудаки нічого сказати. Про які ви статки сім”ї говорите, квартира в кредиті, тато на міцику не дорогому, старший син лачетті 2003 року має, молодший б/у хону (мотоцикл) купив за 3 штуки. І ще раз переконуюсь, що свобода слова використовується тільки всякими негідниками для своїх користливих інтересів.

  15. Ого!У злочинному клані паніка.Пора підключати Шкробота, а то іх ряди можуть порідшати.

  16. “Est modus in rebus” — боюсь що певні “люди” у своїй ненависті, жадібності і очорненні зайшли надто далеко. Слід би їм вибачитись за все те зле сказане і написане та забрати свої слова назад, й не займатись очорненням добрих людей. Не слід накликати на себе біди …

  17. Нравится это вам или не нравится, но мы-те, кто сумел скопить капитал будем править миром. Да, к счастью, в наше время деньги бдут решать все, и если на нашем пути будут попадатся такие как Стадник, которые, как я понял, живут за гроши, отстегнутые государством, мы их сметем. Если у них нет ума получить круглую сумму и жить безбедно, то находится другой способ. За деньги можно сделать все, и мы будем делать все. И правильно сделал тот, кто инициировал статью против этой семьи. Пусть теперь она попробует отмоется. А на это уйдет ой как много здоровья и времени. А там глядишь-и сломается. И человек будет продолжать строить то, что запланировал. И не поможет чесная судья Стадник. Ей наука, а другим-пример. Деньги правят миром, и это правильно!!!!!

  18. Стадніки оприлюднили свої статки, але їх треба подавти в податкову а не в інтернет. А ось про “курочку яка несе золоті яйця”, “золотого адвоката”-палке кохання ви мовчите. значить щось в тому є…

  19. Безумовно є — одна сплошна брехня, яку безмовно ніхто коментувати не хоче. Мабуть, виховання не дозволяє. А вам раджу влаштуватись працювати на смітник. Там багато грязної білизни.Це принесе вам велике задоволення-в ній покопатися. Це єдине чого ви гідні.

  20. Ці коментарі не мають жодного сенсу…огидно це все читати. Всі й так знають ,хто знайомий з цією сімєю з такого боку,що вони обманюють людей…. а про Стадника молодшого скажу одне- сімейка як ви поясните те ,що бідолагу так швидко виперли з прокуратури? тепер адвокатішка…. ГАНЬБА ВАМ.

  21. Хоть плюй в глаза, а він : “Божа роса”. Ви смішні людішки. Ваша паршива думка нікого не цікавіть. Заглохніть!!!!!! Стадникам бажаю терпіння, адже все що нас не вбиває-робить нас сильнішими……

  22. Почали оправдовувати М.С.Стаднік працівники господарського суду. Краще б вони розповіли як М.С. за чашкою “чаю” в колі своїх друзів вихваляється: “Хай ще нинішній голова суду поп’є “Чаю” до обіду ,а там дивишся за рік як не “зелений змій”, то чесні вибори поставлять крапку.

  23. Вже з нетерпінням чекаю приїзду журналістів,щоб нарешті Тернопіль побачив правду про цих пройдисвітів.Радітиму цьому і гадаю,що знайдуться ті,хто багато чого знає про цю сімейку

  24. Що почали гонити на РУСАЛОНЬКУ і вже братва закрутилась? Банда суддів-взяточників поплатиться за все рано чи пізно.
    Особисто знаю яка це зміюка,дуже добре вміє ,,підлизуватись” до кого треба щоб відгребти бабло.

  25. Що почали гонити на РУСАЛОНЬКУ і вже братва закрутилась? Банда суддів-взяточників поплатиться за все рано чи пізно.
    Особисто знаю яка це зміюка,дуже добре вміє ,,підлизуватись” до кого треба щоб відгребти бабло.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ