Человек не терпит насилия!

«Русалка» або тернопільський клан Стадників

Тернопіль, як любе українське місто, нічим не різниться від інших – тотальна корупція в судовій гілці влади. Підкріплена ця корупція вседозволеністю і безкарністю, які мають місце із-за безсилості або меркантильної зацікавленості конкретних правоохоронців. Таке поєднання набуває страшних форм у випадку існування ще й родинних уз між членами такого злочинного угруповання.

Ні для кого не секрет, що найбільшим тернопільським «узаконеним» ОЗУ в судовій гілці влади є клан Стадників. Очолює його суддя господарського суду Тернопільської області Стадник Марія Степанівна (дружина), кличка «Русалка», інші члени – суддя апеляційного суду Тернопільської області Стадник Олег Богданович (чоловік), Стадник Віталій Олегович та Стадник Валентин Олегович (сини), один з яких працює в прокуратурі Тернопільської області. Окреме місце в ОЗУ займає адвокат, громадянин Молдови (прописаний в м.Бєльци) Влад Авдєєнко (з українського громадянства не вийшов).

На молдаванину слід окремо зупинитися. Знайшла його свого часу землячка, згадана Марія «Русалка», «пригріла», «підтягнула», «навчила», словом, чого не зробиш для коханця. Згодом, у спарці з «Русалкою» він «навчився» вигравати усі господарські суди, за що отримав почесне прізвисько «Золотий адвокат». Саме з допомогою молдаванина Марії Степанівні вдалося організувати свого часу рейдерське захоплення тернопільської фабрики «Ромашка», чортківського млина з 50 сотками у центрі міста, пізніше перепрофільованого під жилий будинок. А чого тільки варті виграні Авдєєнком В.В. завідомо програшні справи №7/86-1298 (рішення від 09.04.2012р.) та 7/96-1725 (рішення від 03.12.2010р.). Така безапеляційна успішність адвоката Авдєєнка В.В. у судових процесах під головуванням судді Стадник М.С. очевидно зумовлена взаємовигідними умовами співпраці на бартерній основі: адвокат виграє всі справи своїх клієнтів в рахунок чого чемно оплачує «послуги» судді з кишені тих же клієнтів.

Кульмінацією очевидних зловживань службовим становищем членів клану Стадників стала їх судова війна з ТІЗ «Добробуд» із-за будівництва на проспекті Ст.Бандери, 81. Свого часу «Добробуд» отримало в оренду земельну ділянку за зазначеною адресою під будівництво 35-квартирного будинку і через рік вказаний будинок у встановленому законом порядку був введений в експлуатацію. На підставі розробленої документації та погодженої у встановленому законом порядку документації на ділянці, що залишилася вільною поблизу новозведеного будинку, «Добробут» виявило намір здійснити будівництво ще 6-ти квартирного житлового будинку за адресою пр. Ст.Бандери, 81а.

Не повезло «Добробуду» з новими мешканцями за адресою пр. Ст.Бандери, 81 – там заселився практично весь клан Стадників (без молдаванина). «Русалка», дізнавшись про наміри добудувати ще 6-ти квартирний будинок, запропонувала керівництву «Добробуд» свою мовчазну згоду взамін на 2 квартири своїм синам. Зі слів Стадник М.С., у разі відмови, вона зробить усе можливе, щоб заборонити подальшу будову. Зрозуміло, що такі дарунки «Добробудівці» робити не можуть, адже вони не в судах працюють, а завдяки їм працівники прогодовують 50 сімей тернополян.

Зловживання почалися відразу – чисельні судові позови вирішувалися виключно «по дзвінку» і «по проханню» членів клану Стадників. Організовувалися їх поїздки в робочий час до знайомих суддів у Львові і Києві, за сприяння сина, працівника прокуратури чинився тиск на простих робочих людей під час незаконних викликів, чинився тиск на керівництво мерії Тернополя із погрозами змінити милість на гнів в розгляді справ за участю міськради у господарському суді. Наразі, дана справа на розгляді у Верховному Суді України.

Якщо врахувати, що «Русалка» наразі «обробляє» стару гвардію суддів для отримання більшості голосів під час виборів голови господарського суду, обіцяючи усім свою могутню кришу і зв’язки в Генеральній прокуратурі, не за горами рейдерське захоплення кланом Стадників усього Тернополя з його жителями.

Форум ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

64 ответа

  1. Не знаю чому в неі погоняло “Русалка”.Ій личила б кличка “Баракуда”.Готов для сімейного збагачення загризти і проковтнути любого.

  2. Такі писаки і їм подібні спецтрійки, особі совєщанія і тд. за сталіна мільйони людей на той світ відправили за такі анoнімки.
    А якщо про тебе одне з другим таке напишуть, як воно буде?
    Маєш позицію і факти — пиши офіційну заяву, реєструй провадження — ну і далі за схемою.
    А так — тут як гімно під лопухом сидять і смердять та пердять, інші слухають (вірніше читають) і нюхають.
    Р.S. На загал — моє прізвище не Стадник і не їх родич. Написав просто так, соромно за співгромадян

  3. А ти писав колись офіційно? А я писав листів з двадцять по різних інстанціях, але ніхто нічого не читає, тупо роблять відписки, дуркують. Ти їм факти зловживань, ти їм прізвища, а вони бабло гребуть, а все інше до одного місця. От так то, Стаднічок репаний.

  4. Воры рулят! Судья Стадник М.С. — зажравшийся моральный урод, дискредитирующий всю судебную систему. Своей жадностью она подписала себе приговор!

  5. А чого лише на одній особі погоду зіграли, схоже в Тернополі влади не немає, а рулять гроші, що і не дивно, адже гроші — еквівалент праці, то чого ж завдяки посаді на чужому горю не нажитись!

  6. Подібна інформація хоч і “ЗАМОВНА”, бо чомусь “чесні забудовники” лише тепер зрозуміли з ким вони мали справу, має все ж свій позитив. Нехай покаються самі, і більше так не роблять. А громадськість нехай розмірковує хто з нами поряд.

  7. Гірших покидьків ніж стадники я не бачив і давно треба було писати про них правду.

  8. Мало того, що судді такі як Стадник Марія Семенівна отримують що місяця 12000 грн. заробітної плати (в той час коли помічник судді отримує 1600 грн), та 35000 грн матеріальної допомоги на лікування, то вони ще й кругленькі суми хабарів беруть. враховуючи те , що їх вибрано суддями пожиттєво, вони нас будуть обдирати до кінця життя.

  9. В Тернополі діє програма “Доступне житло”.Попасти в неї не кожен зможе. А от наша “Русалка”, по цій програмі, вибила для своїх синочків аж дві квартири. Виходить у нас халява лише для обраних суддів.

  10. Люди чи ви подуріли?????!!!!!Що ви читаєте різню дурню і пишите, хоча б один із вас особисто знайомий з кимось із них (Я маю на увазі як з людиною, а не професіоналом)???? Якби ви цікавились юридичною професією України, то ви б знали, що українські юристи діють за принципом законності, а не справедливості, як у Америці. Тому не потрібно обливати брудом чесних людей, а краще вчіть кодекси України. От коли будете компетентні у цьому питанні, і тоді спілкуйтеся з юристами на рівних, і краще висказуйте своє незадоволення в очі, а не поза спину.!!!!!!!!

  11. Люди, схаменіться, що ви робите???!!!!!! Невже ви думаєте, що таке опорочення честі людини заради якихось своїх вигод залишеться непокараним.невже ви не боїтесь Божої кари, я думаю,що кожен отримає по заслугам. Я більш, ніж впевнена, що 90% “бруду” — це ваші брудні фантазії, покликані лише якимись своїми вигодами. Дійсно, гроші диктують все. І в розрахунок не йде ні совість, ні людяність, ні здоровий глузд. Бог вам суддя. я можу тільки поспівчувати Стадникам. і я впевнена,що це порядні люди, якщо ви не змогли їх зломати своїми звязками і смердячими грішми. І скоріш за все не обійшлось тут без участі “добрих” і “чесних” колег, яких мабуть розпирає від заздрості. А Стадникам бажаю мужності і терпіння. Життя-це бумеранг. і хочеться вірити, що всі хто так безцеремонно вліз у цю сім’ю, будуть покарані!!!!!!!!!!!!!!!1

  12. Колишній голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич, засуджений за отримання 100 тис. дол. хабара, дописує книгу про корупцію в судах України. Обсяг книги складе близько 300 сторінок. Суддя планує у травні повністю закінчити книгу. Думаю невдовзі всі КОМПЕТЕНТНІ !!!! зможуть ознайомитися, як українські юристи діють за принципом законності, а не справедливості. На жаль, Стадникам більше пощастило, ніж бідолашному Зваричу.

  13. Боже, і так зрозуміло, що всі записи-це “доброзичливі” колеги. або люди, яким Стадники не допомогли, і які їм пропонували хабар, але вони не взяли. Тож заспокойтеся, не страдайте фігньою. Бо за кожне ваше слово-наклеп ви можете бути притягнені до суду, тим більше, якщо ви самі стверджуєте, що клан Стадників всемогучий, я б на вашому місці не ризикував би так.

  14. У нормальному суспільстві, у випадку таких звинувачень суддя відкрито все б спростував. На прикладах!!! Ось чому пані Стадник не оприлюднить всі розглянуті нею справи за участі того самого “молдаванина” і рішення за ними? Це ж не секрет! А не оприлюднить тому, що це правда! Зараз знайде відмазку типу “якась таємниця”, “закриті засідання”, “особиста конфіденційна інформація”. Для автора пропоную зробити запит до суду з вимогою надати таку інформацію на підставі Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

  15. а Марія Семенівна хоча б знає про наявність цієї статті? чи ви анонімно її обсираєте поза очі. ФУУУУУУУУ, от коли буде хтось із вас мати конкретні докази, а не пусті тупі слова,тоді і буде писати на якійсь підставі. А то одне якесь одноклітинне написало, а всі інші такі ж самі вірять цим безпідставним словам.

  16. а Марія Семенівна хоча б знає про наявність цієї статті? чи ви анонімно її обсираєте поза очі. ФУУУУУУУУ, от коли буде хтось із вас мати конкретні докази, а не пусті тупі слова,тоді і буде писати на якійсь підставі. А то одне якесь одноклітинне написало, а всі інші такі ж самі вірять цим безпідставним словам.

  17. Для 0886568457. Ти коли писав, часом не стояв навколішки з висунутим язиком і захлинався від надмірного слюновиділення, в очікуванні, що невдовзі з’явиться дупа когось із стадників?

  18. Для васервага ти точно таке ж одноклітинне, без сірої речовини у мозку….. Я тобі співчуваю=((((((

  19. Те, що це писала одноклітинна істота-немає сумніву.Тявкати із підворотні-розуму багато не треба. Я мала нагоду познайомитися з цією сім’єю, зокрема з Віталієм Стадником, який працював на той час в Гусятинській прокуратурі. Це дуже вихована, стримана і чесна людина, я думаю, що ті, хто це писав, ніколи не зможуть мати таких дітей. Зрозуміло-не те виховання. Таку порядну людину, як Віталій не могли б виховати такі “погані” і “безчестні ” батьки- Стадники. Шкода, що через якихось істот сім’я Стадників повинна переживати неприємні для себе моменти. Дай Бог, щоб таких порядних людей, як Стадників у нашій країні було побільше, і щоб не хватило місця таким тявкунам — авторам бруду. Для того,щоб зрозуміти, що це за люди з ними просто потрібно поспілкуватися. Автору я бажаю стільки здоров’я і везіння, скільки правди було написано у цій статті.

  20. Таких суддів як Стадник М.С. треба, не те що виганяти з посади, а ще й судити. Привикла жити надурняк, а простий народ має на неї заробляти.

  21. ваші коментарі ніхто до уваги брати не буде, бо ви лише вмієте писати та говорити всякі нісенітнеці, ви чимось докажіть, підтвердіть ваші пусті слова реальними доказами, а якась тупа безпідставна стаття не показник. На заборі теж багато чого пишуть, але це не означає, що написане-правда. Так що всі заздрисники!!!!!!! Можу вас заспокоїти, всі юристи отримують пристойну зарплату. Як кажуть: хто на що вчився.

  22. Суддя, яка бере хабарі – значно гірша, ніж шльондра, яка смокче х…й на Окружній за 50 гривень, бо вона торгує лише своїм тілом, а не правосуддям “іменем України”.

  23. цікаво, а звідки людина, яка обізнана у питанні правосуддя України, знає які ціни на сексуальні послуги на Окружній?????? Чи сам(а) часом не там працює????

  24. Одним словом — понятно, кто пишет эти мерзкие статейки. уровень виден из последних коментарий. Интересно эти людишки когда-нибуть подымались выше плинтуса. Не знаю: стоит ли коментировать этот бред. Я случайно прочила этот… ( не хочется материться).
    Мои слова скорее будут обращены к неизвестной мне Мариии Семеновне.
    Когда-то я и моя семья пережили что-то подобное. Мой муж занимал в правохранительной системе довольно высокую должность. Я всегда гордилась им за его чесность, принципиальность. У нас не было ни брилиантов, ни домов, ни дач, ни крутых машин. Нам было важно смотреть честно сыну и людям в глаза. Но беда подкралась незаметно, когда муж, проявляя принципиальность и честность отказался продавать себя, не нашли лучшего способа воздействовать, как написать на него завуалированую анонимку от имени поддельных лиц. И смысл сводился примерно такой же, который касается Стадников (ограниченость ума везде одинакова). Единственное, (что было для нас удивительным)мы-обладатели большого процента акций в банках, земельных участков, и отдыхаем мы, как оказалось, исключительно за границей. Мы пережили неприятные для себя моменты, конечно была комиссия из Киева, проверили, и оказалось, что самое ценное, что у нас было-недорогая иномарка, которую мы приобрели в кредит. Стал вопрос: кому всё это было нужно. Оказалось-падонкам, той мрази, которая давно потеряла всякий стыд, совесть, и кроме денег в жизни нечего не видет. Из-за таких, как они пятно ложится на всех, кто стараеться трудится честно. к сожалению, их все меньше и меньше. Они такие не нужны, и только мешают. От них избавляются.И самый легкий и доступный метод-это облить грязью человека. Потому что, если бы были доказательства, то наверное все бы выглядело совершенно не так, и не в такой способ. Интуиция мне подсказывает, что в этой судьи нет ни брилиантов, ни норковых шуб……., если она вынуждена влазить в кредит, чтобы обеспечить детей жильём.

  25. Останній коментар змусив мене відреагувати, і я зрозуміла, що мовчти більше не можна. Я не суддя, я лише технічний працівник суду. На щастя, я особисто знайома з Марією Семенівною, з її чоловіком, який теж працює в апеляційному суді, знаю її синів. Дійсно, автор попередніх коментарів абсолютно правий. У Марії Семенівни (і всі це знають) не має ні діамантів, ні норкових шуб, і автомобіль вони придбали в кредит. В квартирі, в якій вони мешкають,крім них проживає два сина з сім’ями. Цілком справедливо, що вони, як батьки мають право опікуватися нормальними умовами життя своїх дітей. І єдине, що вони в змозі зробити-це реалізувати його придбання в кредит. Так в чому тут “крамола” ????? Ті, дійсно одноклітинні, хто написав про них цю нісенітницю, я впевнена давно уже придбали за готівкою нерухомість не тільки своїм дітям, а й своїм правнукам.
    Я здогадуюсь, хто міг викласти в інтернет таку бредоту. Не обійшлося тут і без заздрісних працівників суду, а більш за все-власників забудови, які намагаються розгорнути будівництво у дворі будинку, де про живають разом із Стадниками ще декількасот громадян. І розуміючи, що Марія Семенівна буде захищати свої права і права своїх сусідів усіма законними методами( хоча б тому, що вони-кваліфіковані юристи)- будуть обливати її брудом для того,щоб змусити її поступитись своєю принциповістю.
    Дуже гірко і прикро, бо це — сім’я високоморальних і чесних людей. Олега Богдановича ніхто не може дорікнути в його чесності і непідкупності.
    Досить цього бруду, бо усі,хто знає цю сім’ю, і все, що пов’язане з цією статтею, розуміють, хто і з чиєї подачі це усе пише. Подумайте, як ви будете дивитися своїм колегам в очі.

  26. А мотоцикл Харлі Девідсон ціною в майже новий БМВ для синочка вона також в кредит взяла, чи на Окружній насосала?

  27. Доречі не “харлі” а “хонда” і до того ж наскільки мені відомо б/у. явно не за ціною вмв сама бачила

  28. Ось вам факти і причини вже не першої такої статті: вищесказаний забудовник ігноруючи всякі дозвола,як і завжди,вирішив вбудувати на території будинку де проживає дана суддя з сімєю ще один будинок.Все у чому винна ця жінка це тим ,що намагається відстояти. свої права і права жильців даного будинку на нормальне життя в судовому порядку і законним шляхом.Поки що в неї це получається,хоч забудовнику таки вдалося попри всі заборони вигнати декілька поверхів.Зрозуміло,що це не подобається конкретним особам,які явно не відрізняються порядністю, бо такими методами тиску корустуються тільки не далекі особи яким не присуще нічо людське.оце факти а вам вже ирішувати ,що більше похоже на правду. доречі подяка сімї стадників за той труд який вони вкладають і цю справу від жильців

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ