Человек не терпит насилия!

Вінницька митниця

давайте поговорим про вінницьку митницю.., що змінилося за останній рік…???

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

136 ответов

  1. Ну що мацибора скiльки ще тобi лишилось збирати грошi .? Приймаю ставки думаю тиждень, хто бiльше?

  2. Пан Каминский ! Вы уже начали собирать дань. Или уже боитесь, небойтесь, скоро миниму 5 лет с конфискацией имущества вам и еще некоторым…

  3. Калетник повернувся в Україну. Такі повертаються лише для дестабілізації та ескалації, та за умови гарантії безпеки. Невже ця тварюка безкарно продовжить свою діяльність ?
    Активно включайтесь в боротьбу з цією потворою. Кожен комент це хоч дуже мала , але вже дія. Не стійте осторонь, інакше кошмар повернеться!!!

  4. Пан Савчук роби щось гроши як збирали так и збирають за оформлення за пропуск цi потвори (мацiбора цимбал)

  5. Сьогодні, 1 жовтня, в.о. начальника Вінницької митниці Юрій Строженко написав заяву про звільнення. Зробив він це у зв’язку із мітингом, який влаштували вінницькі активісти, вимагаючи відставки митника. Стосовно цієї позиції ГУ Міндоходів у Вінницькій області висловили офіційну позицію. «ГУ Міндоходів у Вінницькій області повідомляє про те, що 1 жовтня 2014 року біля будівлі Вінницької митниці по вулиці Лебединського, 7 зібралися представники різних громадських організацій з вимогою щодо звільнення з посади в.о.начальника Вінницької митниці Юрія Стороженка. Зі свого боку Юрій Стороженко повідомив представникам громади Вінниччини наказ Голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса щодо призначення його до 7 жовтня 2014 року виконуючим обов’язки начальника Вінницької митниці. Оскільки представники громадськості не прийняли зазначене до уваги та вимагали негайного звільнення Стороженка, він написав заяву про звільнення з займаної посади з 1 жовтня 2014 року», – йдеться у повідомленні відомства.

  6. Активисты,приезжайте к нам в Одессу!А то у нас завтра “макарон” вместе с Кужель в 14:00 будут в очередной раз перед проверенными брокерами Алексеева хвалить!На встречу отбирали тщательнее чем в кремлевский полк,все вопросы розданы,а ответы Алексеюшка ночью учить будет.

  7. вопрос! а не Александр Васильевич ли помог устроить этот шмон, он столько лет к корыту стремился, наконец дорвался, а тут конкурент объявился…

  8. Да какой он нахер конкурент???! Савчук в работе, как рыба в воде-c пониманием проблем инспекторского состава и всех комерсов,которые к нему обращались.Не в его стиле к такому говну скатываться,потому как работал НОРМАЛЬНО со всеми и везде, куда его,бедолагу, только не посылали.

  9. Да какой он нахер конкурент???! Савчук в работе, как рыба в воде-c пониманием проблем инспекторского состава и всех комерсов,которые к нему обращались.Не в его стиле к такому говну скатываться,потому как работал НОРМАЛЬНО со всеми и везде, куда его,бедолагу, только не посылали.

  10. Мда….а, якось неприродньо що хтось про когось щось добре сказав,для наших людей звичніше вже щоб обісрали,обгадили і раком поставили……

  11. Повністю з вами згоден КОЛЛЄГА.Пцієнт покищо живий, щоб казати про нього хороше.А всіх з поганою пам”яттю срочно до пана Харкавого в маніпуляційну на лікувальне вліваніє(КЛІЗМУ).Ніколаша в нас рєдкой доброти чоловік!!!Після нього навіть таке мажорісте чмо як Стороженко ангелом буде.

  12. не знаю помнят ли многоуважаемые ДОКТОРА историю, но все знают что пан Савчук всегда раскладывал яйца во все подряд корзины,на всякий случай… Вот случай и приглянулся. мало на таможне осталось старых верных калетниковских псов? а люстрировать кого пришли? КОНКУРЕНТА

  13. Тримайтеся, Васильовичу, і не зважайте на всяких завидющих гандонів, бо судити будуть не по тому, хто з ким працював, а хто з людьми по людськи був при любій владі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ