Человек не терпит насилия!

Вінницька митниця

давайте поговорим про вінницьку митницю.., що змінилося за останній рік…???

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

136 ответов

  1. та харкавий там поскоку….там іншу гниль потрібно викореняти….царя на казнь і всю його свиту, Генерала вайсера разом зі своїм стукачком. Миколу яновича Данилова разом зі своєю рижою секретуркою…ганеба цим злодіям.

  2. Хочеться Вам побажати щоб мали хворобу Генерала, посаду Данилова і не лаяти із під стола.

  3. Не думаю что много желающих на должность зама на ж.д. Наверное зам. достал проверкой документов после смены. Есть недовольные его работой и девочками из администрации отдела.

  4. Та шо там Зленко, от Зваричівська подстілка Цимбал Ліля Дмитрівна хоч підстаркувата і носата як БАБА ЯГА, а по тих самих вишеупомянутих великих членах з должності дешевої придворної потаскухи до керовніцької табуретки долізла. Ото ПРОХВЕСІОНАЛКА!!!

  5. Шановні громадяни! Шановний колектив Міністерства!

    Переконаний, на поточний момент немає нічого важливішого, ніж зупинення подальшої ескалації конфлікту, забезпечення національного примирення громадян, збереження стабільності національної економіки.

    Втілюючи реформи в економічній сфері, необхідно діяти виважено, керуватися не емоціями, а раціональним аналізом.

    Зокрема, приймаючи рішення щодо подальшого розвитку податкової і митної сфери, необхідно враховувати, що на поточний момент повністю завершена інтеграція податкової і митної служб у Міністерство доходів і зборів України. Що це означає на практиці? Що операційно об’єднані податкові та митні інформаційні бази даних, сформована єдина організаційна структура на центральному та регіональному рівнях, створений чіткий механізм функціональної взаємодії та розподілу обов’язків.

    Крім того, інтегрований податковий і митний аудит, сформований єдиний дієвий підрозділ для боротьби із податковими злочинами та контрабандою. Розроблені та впроваджені в життя передові ІТ-технології, що дозволяють комплексно контролювати процес надходження податків, зборів і митних платежів до бюджету. Нарешті, створений єдиний сервісний простір, впроваджений клієнтоорієнтований підхід у податкове і митне адміністрування. На сьогодні Міністерство доходів і зборів України – це єдиний комплексний організм, і рішення про його ліквідацію та виокремлення податкової і митної служб матиме виключно негативні наслідки.

    Впевнений, реорганізація Міністерства не тільки поставить під загрозу стабільність та ритмічність наповнення бюджету та, як наслідок, стабільність отримання громадянами пенсій, соціальних виплат, фінансування соціальної інфраструктури, а й стане негативним сигналом для інвесторів та бізнесу, для яких Міністерство за останній рік стало фактично «єдиним вікном» з усіх податкових і митних питань.

    Приймаючи рішення про подальшу долю Міністерства, слід в першу чергу думати про те, як зберегти та примножити ті позитивні інновації, які були втілені в життя в податковій і митній сфері за останні два роки.

    По-перше, замість застарілих бюрократичних установ сьогодні по всій країні працює понад п’ятсот центрів обслуговування платників, де громадяни і підприємці отримують фахові консультації, кваліфіковану підтримку, податкові послуги. На всіх митних пунктах країни втілені якісно нові стандарти проведення митних процедур, в основу яких покладені сервіс та оперативність.

    Сам процес надання податкових і митних послуг переведений на якісно нову технологічну основу – електронний дистанційний документообіг. Електронними послугами Міністерства на сьогодні користуються більше 92% платників податків і 82% суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Нам також вдалося провести максимальну електронізацію послуг із сплати єдиного соціального внеску, при чому в достатньо короткі строки.

    По-друге, ми спрямували свої зусилля на підтримку підприємницької ініціативи, спрощення бюрократичних процедур із реєстрації та закриття бізнесу, створення якісно нових умов для роботи на спрощеній системі оподаткування. Завдяки запровадженню низки позитивних інновацій в цілому на спрощеній системі сьогодні працюють майже 1,5 млн. підприємців.

    По-третє, за ці останні два роки нам вдалося навести лад у питанні відшкодування ПДВ. Держава більше не накопичує борги перед підприємствами, а, навпаки, скорочує негативне сальдо. Створена та функціонує ефективна система автоматичного відшкодування ПДВ, запланована низка кроків щодо її вдосконалення, які мають бути втілені у життя вже найближчим часом.

    По-четверте, Міністерству вдалося підняти на якісно новий рівень роботу із детінізації економіки, боротьби з ухиленням від оподаткування та фінансовими злочинами. Для цього були впроваджені передові ІТ-технології, підвищена роль аналітичної роботи, об’єднані податкові та митні бази даних, особовий склад підрозділів податкової міліції скорочений на третину. Це дозволило суттєво зменшити адміністративний тиск на бізнес, скоротити кількість щорічних планових перевірок у чотири рази.

    Прийнятий за ініціативи Міністерства закон про трансфертне ціноутворення дозволяє припинити безконтрольний вивід неоподаткованих капіталів в офшорні юрисдикції. Кількість експортних операцій з офшорами вже зараз скоротилася в сім разів. Україна долучилася до міжнародного співробітництва в сфері глобального обміну інформацією та спільного розслідування податкових махінацій.

    Нові технології на митниці дозволили перекрити розповсюджені раніше контрабандні схеми та, водночас, скоротити кількість оглядів вантажів.

    І, нарешті, чи не найбільшим результатом роботи Міністерства я особисто вважаю той факт, що громадяни, бізнес дійсно стали повноправним дієвим суб’єктом державної політики у сфері податкового та митного регулювання. Ми поклали в основу своєї діяльності відкритість і діалог. Ми поставили собі за мету зробити стосунки держави та бізнесу рівноправними, заснованими на взаємній повазі та балансі інтересів.

    Кожну законодавчу ініціативу Міністерства, кожен проект реформи ми виносили на обговорення з членами громадських рад по всій Україні. Минулого року за участі керівників і власників найбільших вітчизняних та іноземних підприємств, що працюють в Україні, при Міністерстві було створено Інвестиційну раду. Хочу подякувати усім учасникам цих рад, усім експертам, громадським діячам, нашим українським та міжнародним партнерам за плідну роботу над вирішенням поточних і довгострокових питань податкової і митної політики. Впевнений, ця практика має бути збережена.

    Зокрема, важливим кроком для спрощення умов ведення бізнесу має стати вирішення питання митної вартості, перенесення процедури її визначення на стадію пост-аудиту. Цю реформу можливо втілити у життя лише якщо податкові та митні інструменти будуть сконцентровані в одному відомстві.

    Я щиро переконаний, яким би не було буремним сьогодення, ми завжди маємо відповідально думати про майбутнє. Тому у своїй роботі Міністерство приділяло і, я впевнений, приділятиме велику увагу формуванню високого рівня податкової культури, особливо серед молоді і школярів. Наприклад, за нашою ініціативою основи податкових знань почали викладати у школах та вищих навчальних закладах.

    Це дає надію, що нові покоління українців ставитимуть сплату податків на один рівень з іншими громадянськими обов’язками. Що податки платитимуться не під страхом покарання, а з чітким усвідомленням значення свого внеску у спільний добробут.

    Я, як Міністр доходів і зборів України, зробив все від мене залежне, щоб дати життя цим важливим перетворенням у податковій і митній сфері.

    Я щиро дякую представникам бізнесу, інвесторам, громадянам за розуміння та за готовність до діалогу, за активну громадянську позицію та соціальну відповідальність. Ви неодноразово доводили, що дбаєте не тільки про свій бізнес, але й про свою країну.

    Я вдячний представникам громадянського суспільства, працівникам мас-медіа. Ви створили простір публічного діалогу, в якому прозоро творилася державна політика в податковій і митній сфері.

    Я хочу висловити свою глибоку повагу і вдячність колективу Міністерства доходів і зборів України та його територіальних органів за вашу кропітку наполегливу працю, за вашу самовідданість, професійність, патріотизм.

    Вірю, що всі надбання у податковій та митній сфері будуть збережені та примножені на благо України та її громадян. Із любов’ю та повагою до держави та її громадян я робив та надалі робитиму все від мене залежне для злагоди і процвітання нашої України.

    Служу Українському Народові!

  6. Тобі не надоїло підлизувати своїм шершавим язиком їхні маргаритки..тьфу ским робиш гидко

  7. Чого мені підлизувати? Працюю собі нормально і ніхто мене не чіпає. Протоколи є, в іннспекторі 2006 та в ЦБД трохи шарю в колективі користуюся повагою і нікого не боюся і тебе тоже. Якщо ти невдаха то змирися з цим, напевно крім оформлення транзиту виїзду більше нічого не вмієш робити.

  8. то ти герой!! чи навпаки???
    яка в цьому різниця що ти робиш..головне що ти маргаритки лижиш..
    Хто тебе питає що ти вмієш робити…??
    Мова йде про маргаритки…А в тебе це саме краще виходить то ти мастак в цьому

  9. Справа не в тому хто хоче..Людиною потрібно бути, а не чужими руками гроші собі горнути в кармани..Що на ЖД нема чесних та прозорих інсп, які змогли б виконувати роботу.

  10. Что, урод! Продолжаешь поборами заниматься?! Так вот знай, компромата на тебя урод предостаточно, чтобы посадить на лет 10 с конфискацией имущества. Подумай о семье, прекрати брать взятки. И передай своим шестеркам, что скоро, очень скоро будут взяты с поличным! Мы все фиксируем: сколько, кто, когда и кому… Видимо случай с начальником Чопской таможни тебя, урод, ничему не научил. В Виннице и для тебя и твоих шестерок столбы найдутся!

  11. Информация для прокурора и начальника УВД в Винницкой области!
    Главные коррупционеры Винницкой таможни (ставленники супер коррупционера Калетника И.Г.):
    Федик Геннадий Петрович;
    Буяльский Геннадий Владимирович;
    Каминский Александр Владимирович;
    Цымбал Лилия Дмитриевна;
    Все подпадают под ст.368 Уголовного кодекса Украины!

  12. В Украину едут международные эксперты по вопросам анализа и выявления схем по отмыванию денежных средств преступным путем. Одна из задач — проверка всех оформлений. Таможня, слушай команду: на первый-второй рассчитайсь, раз-два. Кто первые — в тюрьму, кто вторые — расстрел. Вот такая сейчас будет история, коррупционеры и взяточники. Начинаются у вас суровые времена “темы — схемы — и… проблемы”. Один вариант — групповой побег на воздушном шаре в рОССИЮ к своему хозяину кОТЛЕТЕ, может он поможет скостить приговор с расстрела на пожизненное заключение. Готовим памперсы!

  13. Эти мрази и сейчас продолжают брать. Ждите — скоро правый сектор и к вам нагрянет, пока не поздно, верните людям деньги, которые начали брать с 1 марта. Когда вы уже нажретесь? Очень скоро прийдется расстаться с коррупционными должностями!

  14. ти на мацибору не наежай я ему столько бабла отвалил за крышу шо надо успеть отбить пока бардак

  15. Останні надходження актів КМУ 17 березня 2014

    Текст документа:“Про звільнення Дериволкова С. Д. з посади першого заступника Міністра доходів і зборів України ” № 157-р — редакція від 12.03.2014

    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

    від 12 березня 2014 р. № 157-р

    Київ

    Про звільнення Дериволкова С. Д. з посади першого заступника Міністра доходів і зборів України

    Звільнити Дериволкова Степана Дмитровича з посади першого заступника Міністра доходів і зборів України відповідно до абзацу третього частини другої статті 9 Закону України “Про центральні органи виконавчої влади”.

    Прем’єр-міністр України А. ЯЦЕНЮК

  16. Арсеній,я ж стільки зробив для держави і нагороди від Януковича у мене є,трохи і собі на чорний день залишив.Я з тобою поділюсь, тільки ти ж мене десь пристрой,бо я ж нічого,як тільки до кишені державної залазити і не вмію.Я людей своїх на Одесі,Болграді,Ізмаїлі поднапрягу, вони дивись і назбирають для перших потреб держави.Мені ж тільки зачепитись,а там я розкручусь і вам перепадатиме.

  17. Поддержи украинскую армию!!! Позвонив или отправив СМС на номер 565, каждый желающий может автоматически перечислить на поддержку украинской армии 5 грн. Не будь равнодушен к судьбе нашей Родины!!!

  18. Олейник раскрыл теневую схему на таможне под носом у Федыка

    Губернатор всея Винниччины Анатолий Олейник начал чмырить главного миндоходовца области Гену Федыка. Журналистам на пресс-конференции он поведал про ряд схем в региональном миндоходов, которые ему открыли предприниматели. Причем, бизнес страдал от непомерных поборов именно на винницких таможнях.
    «Розказували представники малого і середнього бізнесу: якщо везеш товар через митницю і він там коштує, наприклад, одиниця 1 євро. То їм говорять – ні, ми не будемо оформляти, якщо ви не напишете, що це 2 євро. І відповідні там схеми тіньові, коли потрібно було там сплачувати. Я думаю десь ці гроші кудись осідали і десь комусь йшли», — раскрыл карты Олейник.
    Вот этот бардак и взяточничество происходило под носом у Федыка. Со слов Олейника выходит, что ведущие предприятия области «душили» прямо в «колыбели», где вырос и возмужал Гена Федык – таможне! И Гена молчал тихо в тряпочку и по подозрениям губернатора был в долях. Неплохой навар – схема 1 к 2-м!
    Но и это не все. «Незрозумілі речі, напевне, і для простого громадянина — рішення і підходи. До сміху доходить, як допомагали нашій промисловості: все що пов’язано із сплатою наперед ПДВ при здійсненні зовнішньо-економічної діяльності і інші такі властиві митниці і податковій підходи до підтримки вітчизняного виробника» — возмущался Олейник.
    Куда девался кеш от оборудок, предстоит разобраться правоохранителям. И как Федыка при таких раскладах (о которых узнал даже губернатор!!!) внутренняя безопасность терпела все это время!
    А предприниматели молчать уже не будут! «Це все треба ламати однозначно. Для цього ми збираємось і ініціювали ці зустрічі», — подогревал страсти Олейник.
    Бизнесмены пообещали губернатору, что будут ежемесячно рассказывать о работе таможни под руководством Федыка. Если он в должности задержится. Олейник намекнул, что Федыка скорее всего кышнут.
    — 307-й Указ Президента відмінений, щодо того, що адміністрація подає, а Кабмін погоджує. Зараз із нами мають погоджувати кандидатуру по митницях і по інших структурах. Якщо силовиків не погоджують, то тут — навпаки. Я маю отримати від Кабміну кандидатуру. І на цій неділі все стане на свої місця, — подытожил нынешний главный начальник области

  19. генык — гроза сухих простыней :))) из столицы — привет большой! сам знаешь от кого

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ