Человек не терпит насилия!

РЕДАКТОР «УМАНСЬКОГО ЧАСУ» ГЕРМАН РАХМАТУЛІН: «СКРУТИЛИ РУКИ І ВИВЕЛИ»

Я, редактор газети «Уманський Час» і керівник правозахисної громадської організації «Уманська Асоціація виборців» Герман Рахматулін, визнав необхідним звернутися із відкритим листом до народного депутата України, кандидата в народні депутати України по ВО № 200 Яценка А. В., щоб повідомити про подію, що сталася за декілька хвилин до відкриття презентації його передвиборних програм та програм Партії регіонів в місті Умань 20 серпня 2012 року.

Про захід я дізнався з оголошення в газеті «Уманська зоря» від 17.08.12, підписаному головою міської організації Партії регіонів А. Рибаком, який запрошував «взяти участь у зібранні». О 16.40 я прийшов до Будинку культури, зареєструвався як журналіст, прикріпив бейджик і пройшов до залу. За декілька хвилин до початку заходу до мене підійшов пан Роговий з биркою «черговий» і запитав, що я тут роблю. Цього Рогового я знав за його іншими хуліганськими діями, які знаходяться на розгляді міліції і прокуратури, але наміру вступати з ним в перестрілку в мене не було. Я йому показав свій бейджик і пояснив, що знаходжуся тут як представник преси. У цей час підійшов інший фігурант заяв людей в міліцію, пан Роман Романюк, і теж почав розпитувати, хто мене запросив. Я і йому відповів, що оголошення із запрошенням надруковане в газеті, але для преси ніяких запрошень не потрібно. Вони зажадали, щоб я покинув приміщення. Я їм відповів, що ніяких прав на такі вимоги у них немає, і нікуди я не піду. У цей час до мене зі спини підійшла третя людина, якої я не упізнав, і ці три хулігани з бирками скрутили мені руки і на очах майже півтисячі людей, які знають мене за моєю журналістською та громадською діяльністю, вивели із залу та з будівлі. Доречно повідомити, що я офіцер у відставці, мені 75 років, тобто майже сума років цих церберів. Крім того, вони очевидно провокували мене на дії у відповідь, щоб перетворити те, що відбувається, на звичайну роботу чергових з наведення ладу в залі. Я такої можливості їм не надав. Я сам повідомив про подію до чергової частини міськвідділу міліції, попросив, щоб приїхав наряд, зареєстрував цю заяву, дав письмове пояснення працівникам міліції і, як мене повідомили, моя заява вже знаходиться в міській прокуратурі. Я спробував передати Вам (Яценку, – ред.) записку з інформацією про те, що сталося, але мені не дозволили цього зробити. Тому вимушений використовувати формат відкритого листа.

Цікаві й інші обставини справи. Уже поза залом, коли я телефонував до міліції, до мене підійшла працівник виборчого штабу Партії регіонів і почала пояснювати, що це внутрішній партійний захід, і для цього потрібно мати спеціальне запрошення. Я запитав у неї, а навіщо ж друкували оголошення в газеті і запрошували людей? Вона різко відповіла, що ніякого оголошення не було. У вас що, одна рука не знає, що робить інша?

Шановний Антоне Володимировичу! На Ваших плакатах розміщена обіцянка: «Допоможу і захищу!» Вам надається зручна можливість ці обіцянки застосувати на практиці. Річ у тому, що такі напади бойовиків Партії регіонів на журналістів, громадських діячів, на намети громадських організацій стали у нас в Умані занадто частим явищем. Нині на розгляді Генеральної прокуратури, обласної і міської прокуратур знаходиться багато заяв громадян. На жаль, ці «розгляди» неприпустимо затягуються. Для партхуліганів створена атмосфера повної безкарності. Недивно, що ці рогові і романюки так розперезалися. Ви не повірите, але В. Роговий – голова ще формально існуючої окружної виборчої комісії (від ПР)! У заявах громадян звучать прізвища інших членів цієї комісії, які наслідують поведінку свого керівника. Громадськість має в розпорядженні відеозаписи їхніх систематичних «балощів». Так от: Ви зробите велику справу для уманчан, якщо спонукаєте міського прокурора і міських правоохоронців довести ці справи до логічного, справедливого і законного завершення.

У діях вище перелічених людей і тих, хто їх направляв, очевидно вбачаються діяння, які кваліфікуються Кримінальним кодексом як злочини. Це, як мінімум, – самоправство, хуліганство, перешкоджання професійної діяльності журналістів. Невже Вас не турбує, якими людьми і якими засобами забезпечуються Ваші виборчі заходи?

З надією, що моя інформація буде для Вас корисною,

Герман Мазгарович Рахматулін, засновник і редактор газети «Уманський Час», керівник громадської правозахисної організації «Уманська Асоціація виборців»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Головний редактор уманьської газети з таким цікавим іменем, прізвищем та по батькові у віці 75 років. Шана Вам і повага. Бавтесь зі своїми внуками. А ці діти, трьом з яких в сумі менше років, ніж Вам, не для Вас.

  2. Так уроди ніколи поваги до старших людей і не мали.”Каков по,таков и приход”.Не зовсім зрозуміло, чого літня людина поперлася на це збіговисько. А вже, нажаль, це стає очевидно,що в хлапчиків тільки груба сила,брехня та скотство,а жаль, адже чомусь вірилось, що іменно ПР виведе Україну з прірви.Ні, все таки швиде доведе до ручки,навідь набагато шшвидше, ніж Юльо-Ющенкови.

  3. 75 лет и такой наивный человек: нашёл к кому обращаться за помощью — к Яценко! Этот браток поможет восстановить справедливость, тендерную… Ха-ха!

  4. Обидно читать , когда взрослые и культурные люди в своих обращениях к тем, кто их явно презирает как быдло пишут ” Ш А Н О В Н Ы Й ” Разве нет другого обращения ? В парламенте та же история,но самый ШАНОВНЫЙ — литвин, которого практически все, включая “народников” , презирают.

  5. Вельмишановний Герман! Я знаю Вас багато років, так само як і багатьох людей, яким ви встигли за свої 75 попити крові. Мені дуже жаль, що я не був свідком як вам викручували руки, як компенсацію за те, скільком ні в чому не винним (у тому числі і вам, і уманчанам) людям ви “виносили мізки”. Як абсолютно бездарний журналіст, некомпетентний захисник, який НІКОМУ за останні 10 років не допоміг, ви заслуговуєте лише на те, щоб вас прилюдно виводили за руки з натовпів, в яких ви звикли гавкати ЗА ГРОШІ! Вам мемуари потрібно написати про вашу правозахисну діяльність в системі КВУ, детально описати як бездарно і безтолково ви прожили останні десятиліття. Як би ви знали, скільки людей Вас ненавидить, ви б дуже давно виїхали з цього прекрасного міста. Я не беру до уваги КРАДІЙКУ — міську владу, та брехунів-правоохоронів, а інших. Навіть ваших “однодумців” які відверто сміються з вас — Ваш роботодавець Подольський, правдолюби Дунаев, Гончарук, Волошин, Чорномази, пьяниця Кислинський, вся асоціація підприєців Уманщини. Невже вам не все одно, хто і як вас згадуватимуть у майбутньому?? ЩО ВИ зробили крім того, що перевели тони паперу??? наведіть приклад! Бездарна, безсовісна, брехлива особистість. Вибачте що я без поваги до старості. Колись я теж буду на пенсії, надіюсь, що у свої 75 якщо доживу, буду нянчити онуків.

  6. Когда-то, несколько лет назад, мне “посчастливилось” познакомиться и пообщаться несколько раз с Г.Рахматулиным…Умело подвешенный язык, болезненное желание привлечь внимание к своей особе, беспринципность, алчность, манипуляция сознанием людей, лживость и подлость. Моя семья чудом убереглась от “развода” этого знаменитого афериста. Желаю вам, Г.Рахматулин, в том почтенном возрасте, в котором сейчас вы находитесь, набраться мудрости и вспомнить, что все мы, даже такой атеист и коммунист как вы, ходим под Богом!!! Оберните вашу энергию на созидание, займитесь благотворительностью что-ли, не стоит позориться с такими “пацанскими” выходками, описанными в статье, в вашем далеко немолодом возрасте, ведь человека судят по делам и достойным поступкам, а не по насыщенной вони, которая от него распространяется, сделайте хоть что-нибудь значимое, за что бы вас стоило уважать…

  7. Ох Ігорьок ти і дав Герману!Та от тільки знаєш друже шось дуже схоже твоє послание на “бред сумашедшего”.По перше,якщо ти маєш щось людині сказати, то піди(мужик)та вискажи у очі,чого ж ти такий бідний оце всьо терпів стільки років,по друге, ти дружочок обізнаний у таких тонкощах, влада-крадійка, “однодумці”, Кислснський п”яниця, Подольский-работодавець,правоохоронці-брехуни, то на кого ж ти працюєш?Чому ти відповідаєш за інших? Ти такий телерантний,пишеш усіляку гидоту і тут же Герман в тебе Вельмишановний,вибачаєшся знову,що без поваги до старості,то при вже по повній!, ти ж хотів кайфувати, дивлячись як йому руки крутять, він в тебе ж гавкає, а може ти хасидський посланець?Це ж для них всі інші прирівнюються до свиней і собак!А де ж твої факти окрім написаного, бумага все стерпить?РЕЗЮМЕ: “Не суди і не судим будеш”,тоді можливо і протягнеш до 75, а враховуючи твою обізнанність пропоную висунути свій язик із чужої ж…і виходь разом з правдолюбами та борися проти тих брехунів,крадіїв по повній, до речі без грошей, якщо тобі це відомо, от там і побачимо, чого ти стоїш!

  8. А я не потерпілий. І я не одноразово спілкувався з Германчиком і говорив що думав. От тільки говорити з ним не має про що. Старечий маразм — єдиний аргумент з його боку на його користь. І не треба мене звинувачувати, язик мій на місці. І не від хасидів я , НАВПАКИ, саме ГЕРМАН брав гроші з хасидів за публікації в своїй миршавій газетці і виступи на нарадах по паломництву. САМЕ ГЕРМАН отримав від Джека Гланца 3 тис доларів США за критичний матеріал відносно міської влади, саме Герман отримав 1 тис доларів США від Людмили Дашицької за те ж саме. Прикриваючись українськими націоналістичними ідеями, цей татарин, який не може навіть говорити укр.мовою, кричить на всіх вулицях на захист уманчан проти хасидів, працюючи на них, що є типовим для “еврея-полукровки”. Все, огидна людина, огидна тема.

  9. Не знаю що там він і у кого брав, стосовно цього можу тільки сказати, що якщо ці факти тобі так добре відомі, то ти або сама Дашицька, або Джек-жидівський американець, ну може ще якись невідомий розвідник, якому всі провсе докладають у місті. Ти дай відповідь, чому у своєму посланні чіпаєш інших людей? Ти що естрасенс-телепат, думки читаєш на відстанні. Знаю особисто і Дунаєва і Гончарука і Волошина, щось не пригадую, щоб вони поза спиною Германа там щось пліли, говорять прямо і в очі!І оце твоє-правдолюби, звучить якось начебто у поганому ракурсі.То ти за правду нашу православну, чи збираєш плітки жидівські і плануєш інтриги? Герману Алах судья, а от тобі поки що не зрозуміло, може нахман? Так теж можна сказати,що ти проплоченний, наприклад бодровим, або рибаком. Хай кожен відповідає за своє. І не тіряйся, приходь на Міщанку, де рублять парк, зрізай жидівські незаконні біг-борди,чисть русло Уманки, засране жидами,борись за встановлення пам’ятника Гонті, прибирай сатанінські-хасидські кіоски з бісовскою літературою, піднімай українські прапори на Пушкіна,захищай інтереси громади у судах по вкраденій дорозі теж на Пушкіна, допомогай організовувати автомайдани проти крадійки-влади, може тоді ця тема для тебе не буде огидною?!А так для мене ти звичайнісінький провладний інтригант!

  10. Узнал от друзей, что дискуссия по моему письму Яценке продолжается, и по-считал необходимым внести ясность в некоторые моменты. Оценку измышлениям некоего “Игорька” и похожим на него — дали другие люди. Для “своих” же со-общаю, что к Дашицкой и хасиду “Джеку” никакого отношения не имею. Кислинс-кий, Гончарук и другие негативно упомянутые люди — не пьяницы и не недоум-ки. Без их активности Умань уже давно была бы израильской провинцией. К сведению читателей: на флаге Умани сияют шестиконечные звёзды, но мэр упор-но сопротивляется прислушаться к здравым советам. К Яценко я обращался не за помощью, а в качестве разоблачения его демагогии об его великом челове-колюбии. Это был также способ в очередной раз продемонстрировать бездейст-вие милиции и прокуратуры, жирующих на наши средства. И, наконец, в отноше-нии возраста. Если наша молодёжь проявляет позорное культурное и правовое невежество, зацикливается на лже-кумирах и проблемах не своей страны, пре-тендует на власть, успешно проваливая при этом практические дела — нам, по-жилым и пожившим, приходится последствия их деятельности исправлять и пока-зывать пример бескорыстной эффективной работы. При этом чётко представляя, что “Игорьки” с бидонами дерьма не дремлют. Но, как показывают реальные об-стоятельства, к нам грязь не липнет: люди обращаются за помощью, сами помо-гают (например, моей газете), участвуют в акциях, поставляют информацию — и мы живём гораздо спокойнее, чем Бодровы, Рибаки и их “ж…лизы” “Игорь-ки”. Всем — большого счастья в личной жизни!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ