Человек не терпит насилия!

Ягодинська митниця

НОВИНИ НАШОЇ МИТНИЦІ

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4.25 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 452 ответа

  1. Чому Ви всі вчіпились до колеги за бред ввезення блях по 150$, подивіться СБУ,ДБР як йдуть буси по червоному загружені там не менше платять з кожного буса де хоч одне розмитнення.Є дівчата тихенькі під видом беушки провозять такі речі, що щось не бачить не митник не контранднний відділ.Візьміть шановні цей вїздний напрям на котроль і побачите, що їде під виглядом беушки і чи все по нормі по 50 кг.

  2. Чому ми всі привернули увагу до свого колеги за ці 150$,шановні співробітники СБУ,ДБР зверніть увагу на червоний вїздний напрямок,як там загружені їдуть буси, що під виглядом беушки везуть такі речі,і це дівчата ніхто нічого не розмитнює і так само везуть беушку немає ніякої норми з часу карантину на червоному можна добре підзаробити скільки їде на вїзд то ніхто нічого не бачить,пора може щось з цим теж робити?

  3. На Ягодині знов хабар. От докєрувалися модніки. Зранку на Луцьку дар ввечері на Ягодині

  4. Казали на Ягодині будуть нові кадри. Ті хто тести поздавав і зальотів не має. А тут кримінал на криміналі. Двоєшніки ходять в зміну. Чорні контріки лазять і нормально їм там і без тестів. Як призначають ніхто не дивиться.

  5. Это еще цветочки, ягодки впереди. Ждите новые лица из АТО и АОС. Ваши двоечники по сравнению с пришедшими из окопов, покажутся не такими уж и плохими. На вакансии объявляется конкурс для лиц, успешно прошедших курсы в Хмельницком. Вот тогда вместе и посмеемся…

  6. На вакансии будут назначены атовцы. Так что кто не успел — в народное хозяйство.

  7. “439 осіб з АТО/ АОС повинні біти призначені на посади Б та В до кінця місяця”. Ваш Павло Рябікін.

  8. А що ви так за цих АТОвців переймаєтеся? Не велика частина з них, повністю відморожені, та з непоганими зв’язками, добре знають куди йдуть і що будуть робити, і частина з них, має шанс пропетляти та непогано заробити. А ось більша частина з тих АТОвців, це справжнє пушечне м’ясо, і якщо їм вдалося вижити в боєвих умовах при бездарному командуванні, то зараз однозначно, вони кандидати в клієнти до правоохоронних органів, або як мінімум з ганьбою “корупціонерів”, бути виставленні на вулицю. Але їх зовсім нікому не буде шкода, так як не заслуговує ні жалю, ні поваги, та особа яка повірила відомому на всю Україну — брехуну, злодію та пройдисвіду — Рябікіну. Така і така доля всіх митників, особливо післямайданної України.

  9. Саакашвілі однокурсник Рябікіна,чи згідний він з атошніми схемами кадрів на митниці,чи професія митника обесцінилась її керівниками до самого дна

  10. Председатель фракции “Слуга народа” Давид Арахамия и его заместитель Александр Корниенко подготовили видеопоздравление по случаю 100-летия Коммунистической партии Китая.

  11. Ну если правда будут те донецкие, которых сегодня некоторые видели и слышали, то там вполне адекватные ребята, мужчины точнее. У людей хотя бы честь и совесть имеется, чего нельзя сказать про тот сброд, который еще сидит тут и ждет пока им пинок под зад дадут.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ