Человек не терпит насилия!

Ягодинська митниця

НОВИНИ НАШОЇ МИТНИЦІ

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4.25 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 452 ответа

  1. А як оцінюєш себе що в трьох словах робиш помилку-благонадійний ти наш- пенційний а не пенсійний

  2. З святом,щоб наша професія поважалась,щоб з нами рахувались в цій країні,а тих що “прославляють” нас не стало поміж нас

  3. МАПП «Ягодин»
    О 02:20 25.06.2020 р. до місця несення служби п/н «ВШ-тил» прибули співробітник СБУ та ДБР з силовою підтримкою «Альфа» в кількості 16 чоловік.

    ДБР м. Луцьк п/п-к Кушнір
    УСБУ у Волинській обл. м. Луцьк м-р Грабовський.
    П/н «ВШ тил» було подано команду «Бар’єр», рух т/з призупинено.

    Дані співробітники заблокували в’їзний напрямок та прослідували в середину ППр на напрямок в’їзд, де здійснюється митне оформлення вантажних т/з.

    На даний час в службовому приміщені Волинської митниці слідчі ДБР та СБУ доводять ухвалу суду до інспекторів Держмитслужби.

    Питань до складу прикордонного наряду у представників СБУ та ДБР не виникало.

  4. Не зловтішаюся, але ти з компашкою зробив певній людині погано. А Бог все бачить.
    От тепер ти і йдеш на х@j. Буде час подумати про свої наклепи і слова в адресу колеги!
    Те саме чекає Ів. Ге. Та. і інших. Готуйтеся

  5. Вітаємо криворучко , бажаємо бути порядним, не пити, не лити бруду на людей і бути уважним.

  6. А що там вінницьки притихли ? Ловеласи недоделані, шукають де б прилаштуватися теплійще

  7. Слухаю останні новини і прозріваю, старший інспектор митного поста “Ягодин організував схему переміщення через митний кордон транспортних засобів і при цьому отримував за це до 10000 доларів. І сміх і гріх. А знаєте скільки тому старшому інспекторові в кращому випадку перепало з тих 150 доларів- 10 ну 15 доларів. Справжні організатори як завжди борються з корупцією. В свій час Вістак і Бурдейний обілетили особовий склад Ягодина так як ніхто до цього. Пройшлись по кожному, по деяким кадрам ставка доходила до 20 тис. доларів. А тут Коля Ящук стрілочник. Так дивись і про Мішу Бурдейного з багажником грошей забудуть.

  8. Так вам усім і треба , ви всі писаки недоумки , все що ви вмієте лише бруд писати на інших. Пів зміни знали що буде реалізація по рижому , навіть розподіл зробили по іншому. Зрозуміло чому в.о начальника поста — старший цієї зміни Славко не попередив свого підлеглого , тому що він сам бувший чекіст , а в них святого немає нічого. Ну а всі інші чому не попередили свого колегу. Так вас усіх по розганяють і розтопчать , тому що ви всі необтесані вівці , один одному не знаєте допомагати , все що ви можете це писати бруд і тішитися якщо в когось проблеми. Задумайтеся ! Інакше так і залишитися ніікчемами.

  9. Схожа ситуація була раніше в Глущука зміні. Але тоді керівником був вище згаданий Вістак ! Тоді ще за дві неділі Вістак усіх попередив і тримав руку на пульсіі нагадуючи кожного дня., лише інспекторша тоді дала в штангу не прислухалася. А теперішні всі думають лише за себе. Помножуть зараз бідолаху і скажуть що нічого не знали. Ганьба !

  10. Вісьтак обілечував, а що хіба тільки він?Так Вісьтак зібрав з вас ослів гроші і подається на конкурс начальника!А простий інспектор сяде!Самі возите, збираєте гроші керівникам а потім плачете!А що Кравченко не такий?Чи дуже ”чесний”?

  11. Когда последний Император Византии Константин XI Палеолог пытался собрать с богатых горожан Константинополя налог на оборону города — те НЕ ДАЛИ практически ничего. Когда-же победитель павшего в битве последнего Императора султан Мехмед II приказал покоренному населению принести ему дань и поразился ее размеру — он приказал казнить всех богачей города за… ПОДЛОСТЬ. Ибо в его — султана — представлении, люди, не способные (имея такое огромное богатство) поделиться им ради своей защиты — не имели права жить. Султану — в любом случае — настолько ПОДЛЫЕ подданные были точно не нужны. Вам не кажется что есть сходство между Константинополем и Украиной???

  12. Так Тарасик дуже “гарно”привітав митників із святом!Закрився в себе в кабінеті із кеівниками СБУ і ДБР і пили елітний коньяк із валютки за успішну “операцію”!Митник сяде а Тарасика підвищать!Ось така казка малята

  13. Бесараб прав сто процентів,на волинській митниці лебідь,рак і щука,один одного закопають,а ще говорити що виручать один одного то і мови немає,сраколизи ще ті,один одного кращі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ