Человек не терпит насилия!

Начальнику СБУ дали в Рівному землю і житло 2

Тут і продовжимо …

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

519 ответов

  1. А от був би начальником Валерій Андрійович, то й не писали б тут хто з боровською кохався. Всі б тоді тільки про службу думали.

  2. О да, и популяция пингвинов возросла бы на Южном Полюсе при начальствовании Мечкало! Рассмешил, конечно. Это если бы Лорка умела ноги вместе держать, то такого бы не писали 😉 Фёдоровна, а коленки-то можно сводить “докупи”. Ты попробуй как-нибудь, это совсем не больно, тем более зима близится.

  3. Джевахір — або наслідки дерибану по-рівненські!
    29.08.2013 20:38 | 22 комментария

    Останнім часом все рідше приходиться бувати у рідному місті Рівне, де пройшло дитинство, юність, а також перші роки української незалежності. Пригадую колишнє Рівне з його потужними підприємствами та сбалансованою соціально-побутовою структурою і задаю собі питання, чи можна було в окремо взятому регіоні, місті зберегти відомі на весь світ заводи, фабрики, робочі місця, висококваліфікованих спеціалістів.

    І, оцінюючи ситуацію в інших подібних містах, таких як Вінниця, Житомир, Чернівці, Івано-Франківськ, вважаю, що можна. Про це також стверджують мої знайомі, колишні керівники області та громадські активісти. На їх думку, яку я повністю поділяю, все залежить від морально-етичних якостей перших керівників держави, області, конкретного міста.

    Наприклад, якщо за часів Романа Василишина велася активна робота за збереження промислового потенціалу регіону, пошуку ринків збуту виробленої на Рівненщині продукції, нормальних інвесторів, порядних підприємців, то його наступник Микола Сорока зі своїм підприємливим апаратом облдержадміністрації, займався пошуком не завжди чесних і жадібних представників бізнесових еліт, яким продавав за безцінь все, що міг, переслідуючи лише меркантильні інтереси. В першу чергу, це підприємства, які випускали високоліквідну продукцію і на яких працювало багато людей. Але на людей йому було начхати, аби тільки відкати побільші сипалися в кишені. Як відомо, продати і дурак може, було б що, а от створити чи побудувати….

    Одним із перших таких підприємств, які Сорока обікрав і пустив «по світу» разом із боргами, лізинговою технікою і т. п., це – Облагротехсервіс. Пізніше у такий спосіб пішли з молотка щебеневі кар’єри Рокитнівщини, Сарненщини, Рівненські заводи високовольтної апаратури, тракторних агрегатів, Оржівський ДОК, Рівнеазот, автотранспортні підприємства, Прикарпатнафтопродукт, Газотрон та інші. А підприємства, за які треба було боротись, відстоювати їх існування, такі як Льонокомбінат, Радіозавод, до уваги командою Сороки не брались, а навпаки банкрутувались як могли, щоб дешевше продати та отримати з цього особисту вигоду.

    Тому, багато рівнян, які лишились роботи і опинились на базарах, виїхали за кордон або просто доживають не маючи засобів існування, мають «подякувати» п.Сороці і його команді по типу колишнього мера Києва Черновецького.

    Одним із самих підприємливих із команди Сороки виявився такий собі не помітний раніше чиновник обласного апарату Анатолій Юхименко, який з 1999 по 2005рік був першим заступником голови ОДА з питань промисловості, транспорту та зв’язку. Саме він став «могильником» багатьох підприємств регіону. Першими його об’єктами, які були «прихватизовані» або продані за безцінь разом із технікою, інфраструктурою та землею, стали автотранспортні підприємства області, такі як «Дика дивізія», таксомоторний парк ( за ціною 2-х автомобілів «Ланос») , облсільгоспхімія, облсільгосптехніка, завод залізобетонних виробів, частина приміщення ЦНТІ ( гранд базар, за смішних 28 тис. грн). На місці цих об’єктів виросли торгово-офісно-житлові споруди Матчука, Голода, Остапчука, Оверчука, Сабадишина та ін.

    Пізніше був проданий за безцінь росіянам завод високовольтної апаратури та відомий своєю продукцією у всьому світі Рівненський льонокомбінат, який Сорока з Юхименком передали за хабарі в користування, а точніше для остаточного знищення, такій собі московській фірмі «Ліннен фореве».

    Однак, самою яскравою і прибутковою аферою для наших «героїв» став продаж у 2002 році росіянам, в особі відомого олігарха Дмитра Фірташа, за трохи більше 40 мільйонів гривень (вартість 60-ти квартирного житлового будинку) потужного підприємства Рівнеазот. Не важко порахувати скільки отримали мільйонів відкату за цей об’єкт названі «слуги народу». За це, до речі, Юхименко був нагороджений дипломом Всеукроаїнського конкурсу «Лідер паливно-енергетичного комплексу — 2003».

    Задасте логічне питання при чому тут Юхименко до ПЕК? Дуже просто, виявляється, на той час, будучи 1-м заступником голови ОДА, всупереч антикорупційному законодавству, він був головою наглядової ради Рівнеазоту, і на даний час отримує девіденти як акціонер підприємства з часткою капіталу 1,8%. При щорічному валовому доході Рівнеазоту в розмірі близько 3-х мільярдів грн.., не важко порахувати скільки кладе в карман щорічно Юхименко. Підприємсво зараз процвітає, але де ж тут державні інтереси, де ділося близько 3-х тисяч робочих місць разом з людьми, порживаючими в м.Рівне та навколишніх селах, де будівництво квартир для працівників?

    Остаточно роздерибанити майно Рівненщини Сороці-Юхименку не дала помаранчева революція 2004-2005 років.

    Нічого доброго і пам’ятного, крім розвитку власного бізнесу, особливо будівельного, не зробив для Рівненської області і реноміст Віктор Матчук. Коли весь місцевий будівельний бізнес, в т.ч. Василя Берташа, потрапив у кризу, будиночки Матчука виростали в самих елітних районах міста в геометричній прогресії. Мало того, Матчук навіть не намагався розслідувати злочинну діяльність своїх попередників, а Юхименка призначив на грошове місце – начальником Служби автомобільних доріг, який умудрився вкрасти у 2008 році понад 1 млн. грн. та збудувати поблизу с. Молодаво Дубенського району мотель з асфальтовим паркінгом для вантажних автомобілів. Ця афера згодом була викрита правоохоронцями, але подальшого розвитку справа не набула, оскільки за її вирішення взявся зять Юхименка — керівник спецпідрозділу по боротьбі з корупцією Рівненського Управління СБУ Олег Назарук.

    Зрозуміло, на проблеми держави, регіону, місцевих людей такі особи дивляться через призму власного гаманця. Парадоксально, що Матчук з Сорокою, крім сліпої жадібності до грошей, мають навіть однакові захоплення, зокрема, що стосується жінок-журналісток.

    Знакова подія у житті Юхименка відбулася у 2010 році, коли його знову призначили 1-м заступником Голови Рівненської ОДА. Мабуть старі мафіозні зв’язки допомогли. Практично невдовзі після цього він з успіхом реалізував чергову аферу з продажу за ціною 24-х квартирного будинку (21 млн. грн.) Рівненського радіозаводу. Цей злочин теж був успішно покритий за допомогою зятя — еСБеушника. А далі пішли відкати з будівництва автодоріг під футбольний чемпіонат в Україні 2012 року, об’єктів соціального забезпечення, медицини. Тут не обійшлося і без підставних фірм-одноденок, які належали дочці Юхименка Назарук-Юхименко Ірині, по типу Атланта –Захід, через яку було відмито близько 18 мільйонів державних гривень.

    Головне, що все це робиться з дуже великою агресією, жадібністю та швидкістю. Таке враження, що невдовзі знову відженуть від корита, а ще треба накрасти на декілька поколінь вперед.

    Невільно у читача виникає риторичне запитання, а де ж весь цей час були наші захисники із прокуратури, міліції, невтомні лицарі плаща і кинджала еСБеушники, які призвані боротися з казнокрадством та корупцією.

    І тут є проста відповідь. Вони крадуть разом та отримують девіденти у вигляді квартир, будинків, бізнесу та посад і генеральських погонів.

    Найбільший дерибан державного майна на Рівненщині відбувся за часів злочинного сприяння перевертнів у великих погонах Мандрикіна, Присяжнюка, Садовника, Француза, Цимбалюка та їх підприємливих підлеглих на кшалт згаданого Назарука.

    Виявляється всі ці роки нахабного пограбування рівнян, злочинної приватизації та продажу заводів і фабрик, Назарук був очільником спецпідрозділу обласного СБУ. От кому найбільше зобов’язаний Юхименко. І його щедрість не має меж. За спільно вкрадені гроші купуються шикарні квартири, будинки, в т.ч. за кордоном, вищого класу автомобілі. По домовленості з Юхименко СБУ здійснює рейдерство на підприємців, неугодних чиновників, збирає компромат та чинить тиск на політичних діячів області.

    В родинному колі Юхименко не раз висловлювався, що зробить свого зятя генералом скільки б це не коштувало. І не дивно, грошей, вкрадених цим мафіозниим кланом за десятиріччя вистачить на років сто.

    Зараз ми спостерігаємо як швидкими темпами легалізовує вкрадені людські кошти жулік і спекулянт Сорока на прикладі будівництва на місці колишнього Облагротехсервісу елітного Офісно-торгового центру по вул. Словацького. Невдовзі будемо свідками прибирання в особисту власність гордості Рівненщини Національного університету водного господарства та природокористування.

    Тільки що ж покращилось за ці роки в житті толерантних моїх земляків. Вони і надалі щоранку зимою і літом ходять на свої бізнес-підприємства у вигляді базарних лотків, ризикуючи життям, покидаючи дітей, дружин їдуть на заробітки до Московії, а кому повезе, — в Європу.

    Лишається скромно подякувавти за це персонажам статті та їх прихвостням, побажати подальших успіхів у нелегкій справі обкрадання та обдурювання рівнян заради наживи.

    Сьогодні моє рідне місто нагадує великий базар на зразок Стамбульського Джевахіра. Практично все що збудовано за роки незалежності це заслуга малого та середнього бізнесу, який з такою ненавистю пригнічує сьогоднішня влада. Але одкровення обов’язково настане і мої земляки достойно оцінять своїх «героїв».

    Далі буде.

    Степан Колотов, для «ОРД»

    Версия для печати

    Комментировать
    Комментарии — страница 1
    29.08.2013 22:09 хватить жувати шмаклі,потрібно діяти

    Помаранчева революція,як стверджує автор,припинила дерибан,але виникає питання,а чому за нього,дерибан,ніхто не відповів.Получилось що рука руку мила? Систему влади міняти потрібно тоді і буде не лише відповідальність,але і рух уперед.

    29.08.2013 22:39 Вартовий

    А ви подивіться в якому шикарному будинку живе п.Назарук, основний борець із корупцією. Лише одна загорожа навколо будинку вартує біля 45000,00 дол.США.

    29.08.2013 23:12 Олег житель Ровно

    Как и автор я сам из Ровно… Очень жалко — живу правда уже 15 лет в Киеве — но действительно жалко город, из-за этого пришлось семью перевести в Киев

    30.08.2013 0:55 Рівнянин

    Черговий заказняк з рівненського болота. Авторство явно прослідковується з тих самих правоохоронних органів, точніше з служби безпеи. Ввсім відомо, що за останній час звідти було розігнано багато лежнів, тому й кусаються через замовні статті. Автор написав, що дал буде…, тоді в продовженні нехай напише скільки коштує на цьому сайті викласти таку провінційну статейку. Тьху…

    30.08.2013 7:05 рівнянину

    З таких провінцій і складається Держава,а з таких рівних підлабузників насєлєніє.Коли ви вже станете громадянами одному Богу відомо та ПР яка веде вас до вимирання фізичного,економічного,політичного,етнічного.Всє харашо,а свєтлоє будущее і улучшеніє сегодня наступіт во тьмє послє виборов.

    30.08.2013 8:24 Олег житель Говно?

    Олеже, ну немає на мапі України такого міста Говно. Є — Рівне. А, ну-да, ти вже “городской” 15 років, а тому і назву міста забув і рідну мову забув. Типова поведінка малороса.

    30.08.2013 8:39 1234

    Усіх згадав крім Василя Михайловича. Мабудь, розпочалась боротьба за губернатерство.

    1.09.2013 13:23 першокурсник

    хто може пояснити? що це за благодійні внески придумав СОРОКА в НУВГП від батьків за студентів, які поступили в університет на державну фому навчання?

    3.09.2013 11:41 друг вартового

    а де живе назарук, просто цікаво на такий забор подивитись?

    3.09.2013 22:29 Рівнянин Рівненський

    Так у Водніку щоб зараз вчитися на платному крім суми навчанні необхідно в обовязковому порядку щорічно платити 2 тис гривень благодійництва, а також студенти на деяких факультетах ще доплачують по 1 тис грн. за спецкурс англійської!!! Ось так. А Рівне вже давно стало доволі корупційним . Всі актуальні кримінальні справи, які викривають працівники міліції прокуратури просто навіть не дають порушувати. Всі всіх знають і вже дуже давно, що в прокуратурі, що в СБУ. Потрібно нових свіжих людей в прокуратуру, СБУ, податкову, міліцію.

    3.09.2013 22:33 Жив колись біля Марії Рівненської

    Що Ви тільки про СБУ??? А як там наша прокуратура поживає??? Хіба не так само все лобіюється??? На чолі міста одні і тіж люди??? Все обовязково тудою через Гарну проходить!!!! Колись стикався з тими хлопчиками мав негативний настрій!!!

    3.09.2013 22:35 Живу на Гарной в Ровно

    Напишите что-то про Ровенскую прокуратуру, а то воще никогда не било здесь никакой инфи!!! Спасибо.

    5.09.2013 3:39 В.Є.

    Задовбав вже цей Джус. То земельні ділянки, то будівництво в центрі, то тендер. А казначейство гроші не пропускає як з ним розрахуватись? Ще його заступник (якому Джус землю зажав) задовбав своєю активністю.

    14.10.2013 12:10 прокурор

    А причому тут Джус? Ви за своїм керівництвом слідкуйте. Розкажіть і розпишіть свої гріхи та їх бізнес

    20.02.2014 16:35 4

    Предупреждение ПРАВОГО СЕКТОРА:

    Если до 14 часов 21.02.2014 не будет конкретной помощи народу и заявлений руководства Ровенской УСБУ мы начинаем выкладывать адреса Козлова, Назарука и Катунинга для принятия решений МАЙДАНА что делать с имениями этих козлов, время пошло………

    23.02.2014 21:07 басючка

    ооЛЕЖКО!!!!!!….. Ау…

    Сцуко хоч трохи измену ловищ или нийух?

    27.02.2014 19:16 люстрація

    http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3312404-u-rivnomu-pred stavnyk-pravo ho-sektora-vdaryv-prokurora

    28.02.2014 10:57 ФОЗ

    я конечно в глубоком шоке но тогда встречный вопрос — зачем нам те пару пижонов с ВБ которые как ходить в спортзал, пить коньяк и менять напомаженные костюмчики больше ничем не занимаются? может их поменять на одного бравого сашка?

    9.03.2014 23:25 цвіркун

    Всіх жінок управління вітаю з 8 березня а всіх колег з призначенням віку: найбільш авторитетного та розумного хлопчака — тешніка на посаду заступника начальника управління. Тепер віктор євгенович у вас надійний тил можете навіть на роботу не ходити, цей зубр ще і назарука при нагоді з”їсть!

    11.03.2014 14:42 каральний люстратор

    Засоби масової інформації поширили інформації щодо зміни у найближчий час керівника УСБУ в Рівненській області. Колектив Управління пропонує одному із заступників (ще діючих) виселити зі свого помешкання Козлова В.Є., який повністю дискретував себе на такій поважній посаді та почати перемовини щодо вселення туди активістів Майдану, Правого сектору чи потенційно нового начальника управління.

  4. Ровно всегда было гнилым корупционным болотом с крышеванием в Киеве.Местные правохранители всегда были и есть продажными особенно упоминаемые в хорошей статье Садовник и Назарук. Класика жанра. Назначаемых из других регионов блюстителей порядка всегда подкупали местные воротилы от бизнеса и криминала, которые имели связи покруче.

  5. Так вже склалося, що велике видно на відстані. З відстані кількох років видно непересічну велич геніальної постаті Валерія Андрійовича. За своїм розумовим потенціалом він перевершує всіх своїх попередників на посаді начальника управління разом узятих. А кришталева чесність, непідкупність, виняткова порядність, потужна скромність та людяність вивели його в число видатних українців сучасності. Прийде він на своє законне місце і запанує лад і спокій, все стане добре. Мечкало прийде, порядок наведе.

  6. Це читаю Ваші опуси і жахаюся, яке воно все гниле. Обсмоктуєте кістки Садовника який уже й забув, коли в службі працював, і з Назарука пилюку здуваєте, що прилипла до гавна на його штиблетах аля Янукович і ко.
    По можливості потрібно під’їхати. посидіти і поговорити чекаємо

  7. Нашого горе-начальника судять, дійсно, повний дебіл!
    Подивіться на фейсбуці коментар журналіста з четвертої влади Юрія Дюга! Засідання в Рівненському міському суді сьогодні зранку о 09.30!!!! Всі співробітники УСБУ приходьте на суд і скажіть всю правду про цього дятла.
    P.S.для Іллючок Інни: Не забуде наша видатна прес-служба розмістити цей матеріал на сайті СБУ? Нехай всі знають про клоуна, який керує СБУ в Рівному!

  8. а я сиджу і думаю своїм мізком, чому саме зараз порох до нас їде? всі пазли складені!!!!! напишу терміново тешку

  9. 1491.00UAH Виплати Соціального фонду, соц. виплата
    3*87 14:34
    Бал. 180000001491.00UAH

    Скріншот екрана телефона Назарука Алега Васильєча

  10. Вовки загнали собаку, оточили, хочуть зжерти. Собака просить не вбивати її, натомість обіцяє допомагати заганяти овець та іншу худобу.

    Вовки подумали і залишили собаку в зграї. Два роки вона їм допомагала, всьому вчила, показувала місця, полювала разом з ними…

    Настала особливо голодна зима, полювання невдалі, вовки голодні, зневірені. Що робити? Вирішили все-таки зжерти собаку. Зжерли. Кісточки поховали.

    Поставили надгробок. Думають, як підписати, від кого? “Від друзів”? Так начебто які ж вони друзі, раз зжерли… «Від ворогів»? Так 2 роки разом пліч-о-пліч

    жили, полювали, ніхто в образі не був… Подумали і написали «Від колег».

  11. Останнім часом я багато розмірковував над цим питанням. Ніхто не щадить своїх зусиль для викриття тих, хто здійснює віроломний вчинок. Так, в його основі завжди лежить кримінальна позиція, але мене хвилює дещо інше. Мені цікава не стільки злочинна складова зради, скільки психологія зрадника і психологічна основа його дій. Якщо розглядати зраду як злочин і гріх, то важливо виявити не тільки мотиви цього діяння, а й зрозуміти, як воно впливає на психіку людини.

  12. Представления о смысле жизни складиваются в процессе деятельности людей и зависят от их социального положения, содержания решаемых проблемс, образа жизни, миропонимания, конкретной исторической ситуации. В благопрыятных условиях человек может вилеть смысл своей жизни в достижении счастья и благополучия; во враждебной среде существования жизнь может утратить для него свою ценность и смысл. Так какой же смысл твоей жизни, да да, ты, человек, который просерает свой время на чтение этой ***нии

  13. Замкнувся я в туалеті, витягнув пляшку, відкрутив кришечку і присмоктався до неї, як клоп. Сиджу в кабінці, в колінах порожньо, в голові порожньо, в душі порожньо, знай собі ковтаю міцне, як воду. Живий. Відпустило. Відпустила, поганка. Підла. Живий. Вам цього не зрозуміти. Нікому, крім мене, цього не зрозуміти

  14. І які результати проведених заходів? Чи як завжди, поговорили та забули?
    Будьте відповідальними!!! зробіть добро людині на безоплатній основі.

  15. Повертають їй вже квартиру, хоча вона її реально продала. Черговий привід для поливання брудом усіх і вся у вас знову таки відпади, але не переймайтесь, займіться краще макраме

  16. Повертають їй вже квартиру, хоча вона її реально продала. Черговий привід для поливання брудом усіх і вся у вас знову таки відпади, але не переймайтесь, займіться краще макраме

  17. Статтею 6 Основного Закону держави прямо передбачено, що «державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ