Человек не терпит насилия!

Начальнику СБУ дали в Рівному землю і житло 2

Тут і продовжимо …

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

519 ответов

  1. Вітаємо нашого улюбленого керівника Валерія Андрійовича зі святом, до якого він безпосередньо причетний! Ніхто інший не зробив для країни, як Ви. Повертайтеся скоріше, ми Вас любимо і чекаємо. Керуйте нами на радість, на щастя, на долю добру, чудову!

  2. поки ви тут нероби поливаєте один одного грязью, хапуга назарук сидить цілими днями в 4х4 та віришує питання бурштина, відкатів/откатів/прикатів/накатів з місцевими злоцюгами рівного та рівненської області

    КУДИ ДИВИТЬСЯ ВБ ТА ОСОБИСТО ДУБОЧОК????????????????????????????

  3. Ніхто не заборонить чесним, сумлінним співробітникам висловлювати слова глибокої вдячності улюбленому керівнику Валерію Андрійовичу. З його ім’ям пов’язані найбільші досягнення і здобутки Управління. Ми мріємо про його повернення на гідну посаду, компенсацію моральних збитків у повному обсязі і надання йому у зв’язку з цим надзвичайних повноважень. Він зможе очистити колектив від ледарів і нероб, націлити особовий склад на виконання поставлених ним завдань, досягти високих показників у службовій діяльності. Так вже склалося, що Мечкало був найкращий. Мечкало прийде, порядок наведе.
    А весь бруд при нього тут пишуть ті, хто заздрить його розуму, силі, чоловічій красі, чесності і порядності.

  4. Я вичислил Бедрия в фейсбуке прошу посетить его страницу — “Рок Форр”. Законченный дебил !!! Посмотрите что он там пишет!!!
    P.S.очень примитивный человек, читайте сами

  5. Рок Форр — хуй він, а не рокфорр, Вадіка злив сука !!!! А Вадік з ним порядочно поступав!!!
    Вернусь пізда тобі гнида, чекай!!!!!

  6. Я думала, що Бедрій порядний чоловік, але бачу дійсно гандон, не буду більше його слухатись :))))

  7. Для всіх вже давно очевидно, що порятунок управління лише у Валерії Андрійовичу. Він розпеченим залізом випалить зі славетного колективу всю мерзоту. А головне, він поверне у всі підрозділи чесність, порядність, взаємоповагу і людяність. В управлінні забудуть про хабарництво, вживання спиртних напоїв на робочому місці, вимагання коштів з місцевих підприємців, використання службових можливостей з метою особистого збагачення. Мечкало прийде і порядок наведе.

  8. Зверніть увагу: наш горе-керівник Бедрій (він же в соцмережах проходить як Рок Форр) заблокував свій сайт! Мабуть не хоче знати правду про себе! Дійсно придурок! Не дарма його 8 років назад вигнали зі служби. Скоро повернеться Валерій Андрійович і швиденько відправить Бедрія в те місце, де він був. А той може ще цікавіше-до зам прокурора області, з яким крав бурштин з Асторіі та ні з ким не ділився. Хоть би щось зробив для управління! А то тільки для себе, і операм нічого не дає! Одним словом-мудак!

  9. Валеруша є по життю бичара, гніда та підор з кліторообразним носом та ще, з яскраво вираженими анусними підаристичними губками. Позор тому, хто тягне за нього мазу.

  10. Може і знайдеться на все управління один — два виродки, що про Валерія Андрійовича будуть нести брудні побрехеньки. А всі інші, розумні і чесні працівники одноголосно підтримують його непересічний талант і розум видатного керівника сучасності. Він увійшов золотими рядками в історію управління, а повага і любов до нього навіть більші, ніж до Віктора Григоровича. Ми мріємо, щоб Валерій Андрійович знову керував нами, проводив наради, викликав на виховні бесіди, накладав стягнення, оголошував подяки. Він геніальний, найвеличніший начальник за усі роки існування управління. Він прийде і все стане як колись, добре і надійно. Мечкало прийде, порядок наведе.

  11. “…накладав стягнення…”. Отже, з його “приходом”, в принципі нічого і не зміниться. Ледарі як не працювали, то так і не будуть працювати. Тільки під його “крилом” будуть в безпеці))

  12. взяли еще одного честного борца з солнечним камнем — Топольського.

    пора уже добраться до дубка, жорика, манюни, гароха и еже с ними!

    вообще, я бы посоветовал две бмв сидорчуку у себя в дворе не держать

    огонь штука опасная!

  13. От тепер побачили, що Олєжка зовсім не при ділах. Все про нього брехня і наклеп. І зовсім скоро він прийде в управу начальником і всіх виїбе. І Белелю теж, шоб не пиздів багато.

  14. Пан Порошенко хоче на другий срок, от і підгудовує Команду. Нащо житло і пенсіі давати ненсіонерам, коли зуби кусати за пана повипадали.

  15. Скоро оксанка твого олега візьмуть прям в 4х4 де він постійно наради з бурштинокопачами проводить

    і тоді виєбуть і його і тебе і белелю за те що виростив цього гівнюка

  16. Мабуть Олєжка добряче в рот надавав якомусь горе-письменнику, що того так накрило:))) Чекай і готуйся, скоро все побачиш😘

  17. Ти Оксанка на всю голову їбанута? Твого назарія будуть грузіни совокупляти як лошка галімого. А Белелю обіжать не по понятіям. Він пацанчік чоткій і правільний. Сам виїбе кого тра.

  18. Оксанка, вибач! Це мій хворий на голову кум Сирожка Новак пише. Він хворий на голову чоловік, по простому дибіл, з ним і так ніхто не говорить, от і ця тварина пише на цьому сайті. Думаю, що найближчим часом він вдавиться від свого ж гавна. А ми цьому підару допоможемо!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ