Человек не терпит насилия!

Начальнику СБУ дали в Рівному землю і житло 2

Тут і продовжимо …

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

519 ответов

  1. Ще зовсім недавно, коли Валерій Андрійович був начальник, до нього в кабінет, щоб посмоктати, стояла черга. А тепер ті хто там стояли роблять вигляд, що целочки. І з новим завзяттям смокчуть у нового начальника. Андрійович — геніальна людина. Шановна на Поліссі і Волині, знала в Києві і Львові. Йому згодом перед входом до управління поставлять монумент, а вулиця Відінська носитиме його ім’я.

  2. Смоктали мечкалу виключно його шістки- тешніки абр вихідці звідти, типу цибульків. Нормальні опери йоно мали на …

  3. Пропоную наступну класифікацію корупції:
    Якщо корупціонер ссить і ховається — це левел ван.
    Якщо корупціонер не ссить але ховається — левел ту;
    Якщо не ховається і не ссить — третій левел;
    Якщо не ссить і пишається — левел 4;
    Якщо корупціонери зібрались в кагали, пишаютьтся тим і гноблять всіх хто не з ними — левел файв!
    Україна, 6=й левел це коли корупція є ідеологією.
    А тепер, кожному з вас, шановні читачі, пропоную обрати для себе свій статус.

  4. Бажаємо нашому улюбленому керівнику доброго відпочинку! Нехай радість і насолода від життя завжди супроводжують Вас, а друзі і соратники не полишають Вас у скрутну хвилину. Сили Вам і процвітання, незламного здоров’я і незгасимої чоловічої сили. Кожен Ваш успіх — це щастя для нас, кожен Ваш новий здобуток — це привід для нашої гордості. З роси і води Вам, дорогий наш, Валерій Андрійович! Ви бездоганний, красивий, розумний і справедливий начальник. Ви сміливо і впевнено вели нас в океані життєвих бур, навчали правильно жити і служити. Відпочивайте на радість всім нам! І з новими силами керуйте нами! Ми чекаємо на Вас!

  5. Дімку треба срочно виручать бо пропаде пацан. Може комерсів по області нагнемо, шо таке кілька лімонів? Якшо тра то й капустою назбираємо. А чо Жорик? Що від нього є?

  6. Я так рахую, шо всьо буде харашо і Вадік скоро буде з нами! А бізнес та фіскалів все одно треба напрягать.

  7. Жорік за Вадіка вже всьо порішав. От адвокатів передали. Скоро в управі знов працювать буде. Наших хер засадиш.

  8. в місцевих ЗМІ пишуть, що затриманий колишній працівник органів внутрішніх справ. Про “конторських” не вказано)

  9. От якби Валерій Андрійович був начальник управління, то тоді нікого б не стали затримувати. Він би все зробити міг для колективу, щоб не було ганьби. Єдиний керівник, що найбільше заслужив бути генералом. Де справедливість? Опери за Мечкало!!!!

  10. Валерій Андрійович на пенсії міг би легко очолити обласну адміністрацію. Має всі дані для цього. Його призвання — керувати . Мечкало прийде, порядок наведе.

  11. Хіба ж так мона про своїх поважних колег писати? Ви ж офіцер державної безпеки!!!

  12. я до служби в сбу, будучи студентом конфіденційно співробітничав зі спецслужбою, мене підібрав,підготовив,перевірив, вивчив та виховав Мечкало В.А., я йому дуже вдячний. Адже в спецслужбі нічого не треба робити тільки зарплату получай А ще я депутат. Мечкало прийде порядок наведе.

  13. Андрійович був щастям для управління. Так вже сталося, що його зрадили. Потрібно у нього попросити вибачення, компенсувати моральні збитки і призначити на найвищу керівну посаду.

  14. А Вадику ЖОПА! Кинул его Олежка. Лапти ему сплели жестко. Треснул пацанчик, поплыл. И это только начало.

  15. Кажуть, шо Вадіка ТАМ (!) ЗАКОНТАЧИЛИ !!! Чи то є правда, чинакльоп на чесне ім’я нашого колегі?

  16. Выпердыш ты убогий в натуре. На кукан Димона еще не сажали. Зачем гнать пургу. Там другая пресуха в теме. Ему теперь и на воле хана. Он бы и сам рад к опущеным перейти. Лаве не закатило.

  17. Какого Димона? Шота я ничего не пайму. Я тот шо перед тобой писал, так он ничего не знает. Он шота толька слышал про ЭТО!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ