Человек не терпит насилия!

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МИТНИЦЯ

Ну що сподобався вам наш ЯЧКУР дали буде краще спитайте на Вінницькій бувшій Дністрянській

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

932 ответа

  1. ВЛАСНИК ?? ВОНА ЩО ПРИВАТИЗОВАНА ? А ЧОГО ВІН ВЗАГАЛІ ТУДИ ХОДИТЬ. Я ТАК РОЗУМІЮ В ВАС СБУ ЗОВСІМ НЕ ПРАЦЮЄ. МОЖЕ ВІН ХАЗЯІН МИТНИЦІ? А ЗВІДКИ РОДОМ ТО ЧМО (сірий кардинал )

  2. ТАК. Живченко НАШ ГОСПОДАР. Світло в кінці тоннелю.Підтримує нас дрібними подачками,розводить керівництво на гроші за перебування на посадах.Утримує і лобіює продажногг героя Василя Шайду.

  3. Не трогайте Шайду. У нього зараз складний життєвий період..одні розтрати. Тут ше й Шокало з своїми платними реогранізаціями намалювався…

  4. Шокало з Шайдою під керівництвом Прокіпчука організували чергову “реорганізацію”.Найпростіший метод як “зрубити” бабла по-швидкому!!!

  5. Вони не ….си так як ти висказався. Вони профі. Не знаю як зараз блистить дядя Вася, а Прокіпчук з Шокалом так.

  6. В місті ІВАНО -ФРАНКІВСЬКУ нема посади начальник митниці ,так що не називайтесь так. В.О. то гірше пса смердячого.І не буде в нас начальника.Дуже дорога посада.Скільки тих підерів помінялось з моменту МАЙДАНУ і що вони змінили,що для своіх підлеглих зробили, для ДЕРЖАВИ? Так крадуть що навіть підлогу з під себе винесли з черговоі.шпана. Краще би своіх жінок пильнували у Львові.

  7. ДОРОГО за посаду начальника по франківським міркам.У Прокіпчука стільки грошей що хватило купити ПОСАДУ НАЧАЛЬНИКА ЛЬВІВСЬКОЇ МИТНИЦІ

  8. Прокопчук Лев і Володимир Шокало роками набивали кишені тупо здоюючи і розводячи на гроші на рівному місці весь особовий склад львівської митниці….За що з 1000 чоловік їм бажає горіти в пеклі мінімум 990

  9. Що некажіть,алe найкращe жилося при Олeксандрі Олeксандровичу— хоч знали чого на роботу ходили.А що при шайді,шийчуку,закалінському,прокіпчуку?—Ні х…я.

  10. Проблeма вашоі митниці в тому що нeма стабільності,чотких правил ігри.А є одна говорільня…Жалко вас,алe і помогать нe хочeться.Лади,всім привіт із столиці!

  11. ЧУЄШ ТИ СТОЛИЦЯ ,ПОВЕРНИ ГОЛОВУ НАПРАВО І БАЧИШ ГОТЕЛЬ ,,НАДІЯ ,, . ТИ У ІВАНО ФРАНКІВСЬКУ БАРАНЕ. В ВАС НЕ КЕРІВНИКИ А В.О. ПРОХОДИМЦІ. А НА РАХУНОК ПРОКІПЧУКА НЕ ГРОШІ РОБЛЯТЬ ПОСАДИ , А ТРЕБА ЗНАТИ НА КОМУ ЖЕНИТИСЬ.

  12. В киевском аэропорту «Жуляны» задержали курьера с миллионом долларов, которого прикрывал глава ГФС Роман Насиров. Об этом в Facebook сообщил бывший заместитель главного налоговика Константин Ликарчук. «По моей информации, в Жулянах при таможенном досмотре задержали женщину, которая якобы является сотрудницей одного известного, большого и модного магазина одежды в районе Музейного переулка, где любит одеваться Насиров. Задержали при попытке вывоза из Украины около одного миллиона долларов в разных валютах. Естественно, везти такие деньги через границу без прикрытия — безумие и самоубийство. По моей информации, прикрытие этой женщине обеспечивал Насиров или кто-то из его окружения. Но что-то не срослось и один из таможенников досмотрел ее. Это увидели пограничники, которые были «не в теме» и подняли кипиш»,- пояснил он.

  13. Гімна на митниці зараз хоч пруд пруди….ПОБУДА.ШАЙДА.ШОКАЛО — КОРУПЦІОНЕРИ І ХАБАРНИКИ ЯКИХ ФРАНКІВСЬК ЩЕ НЕ БАЧИВ!

  14. Как сообщил работник таможенных органов ГФС, фамилию которого, по понятным причинам мы не называем, масштабы злоупотреблений только одного таможенного отдела на пункте пропуска “Мостиска” во Львовской области просто поражают. Отделом таможенного оформления № 4 (начальник отдела Пих А., заместитель – Бидник О.) в течение всего 2016 года был осуществлен пропуск более 2 000 (!!!) таких автомобилей. По предварительным подсчетам, недоборы в бюджет вследствие деяний только этого отдела составляют с 1 января по 16 сентября 2016 года составляют свыше 34 млн грн (!!!).
    Известны также фамилии инспекторов этого отдела, которые оформляли транспортные средства по данной схеме: Мироненко В., Прасулов А., Солоп Е., Крыжко Д. и Лободзинская М. Также известно, что за “оформление” одного транспортного средства эти таможенники брали $300. При этом гражданин Республики Польша, который также является непосредственным участником схемы, получал за ввоз автомобиля $100.
    Имеются также копии документов, которые были выявлены в результате проверки деятельности таможен.

  15. Ха.! Ви думали що з цих машин Прокіпчук Шокало і Мірошниченко не мали свою “долю”??! Не смішіть!! саме за ці та інші афери пацанів відправили відпочити, набратись сил на Івано-Франківщину……

  16. Я думаю, що ми найближчим часом також будемо вносити пропозиції на Раду реформ щодо затвердження стратегії реформування української митниці. Дуже хотілося, щоб цей масштабний процес розпочався із 1 січня 2017 року. Нині ж сіра контрабанда знищує економічні можливості нашої держави та не дає українському бізнесу стати конкурентним.

  17. Нічого хлопци. До нового року протянем, а потім обязательно вернемся.! Любомиру і Шайде привет!

  18. Подякуйте гуцули шановному пану Левку Прокіпчуку і його ідейному натхненнику Шокалу Володимиру за: скорочення штатної чисельності. нових, прекрасних керівників митних постів. конкурсів на декретні (!) посади. скорочення кількості місць прибуття. прекрасне приміщення на чорновола, а скоро вже і на вулицю в палатках.

  19. Председатель Государственной фискальной службы Роман Насиров 24 октября отстранил от выполнения обязанностей начальника Закарпатской таможни ГФС Владимира Колесникова и начальника таможенного поста “Ужгород” Евгения Потоцкого.
    Об этом пишет “Закарпатье online” со ссылкой на источники в правоохранительных органах.
    В документе отмечается, что отстранение указанных должностных лиц состоялось на время осуществления в отношении них дисциплинарного производства по факту ненадлежащего исполнения служебных обязанностей.
    Чиновников отстранили, чтобы они не могли влиять на осуществление дисциплинарного производства.

  20. А Шокалу і Прокіпчуку за десятки тисяч пропущених незаконно через кордон автівок нічого не зробили,ніхто їх не відсторонив! Ходять собі далі на роботу.Керують!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ