Человек не терпит насилия!

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МИТНИЦЯ

Ну що сподобався вам наш ЯЧКУР дали буде краще спитайте на Вінницькій бувшій Дністрянській

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

932 ответа

  1. ну що браття..проїхались львівські пацанчики по всіх митних постах. озвучили прайси.. думаємо чи воно того варте!

  2. вуйкові з полонини
    сьгодні вівторок,придурок, а призначили з понеділка. Навіть Карлсон не облетить всі пости за пів дня. Тим більше семінар всеукраїнський.

  3. Ну хватит ныть гуцулы завафленные. Судьба ваша печальная всю жизнь носить кому-то. Чмошники вы

  4. Прокіпчук і Шокало два сопливих юриста-рекетира. Дешевий розвод, сунуть руки в чуже, все стукають в вб. У львові з ними нормальні люди навіть не вітаються!

  5. Зайдіть на будь яку митницю на Украіні і подивіться в яких умовах працюють люди. А що в нас робиться? горе та й біда. ОДНІ ПОБОРИ І ВСІМ ПОХУЙ.СБУ спить , прокуратура туить , НАБУ корумповане.суди працюють на своє благо. та й так. БУДУ І Я КРАСТИ БЕЗБОЖНО. А ділитись –ХУЯ ВАМ ПАНОВЕ.Самі пахайте на себе!!!!!!!!!

  6. Колеги! Був у цій митниці на засіданні Колегії! Всі молодці, згуртовані. РЕШТА ЛЮДИ НЕ ВИННІ.Дехто не може найти собі робочого місця.

  7. Не добре ображати колектив. Є різні люди, як і всюди. Це наше. А,Ви, не поносьте нас, а покажіть приклад. Іногородні, покажіть приклад і підскажіть! Хоча, знаючи всі розклади, не хочеться з вас брати прикладу………..І ми терпіти не будем! Запам’ятайте!

  8. Вы чмошники и жопомойки всю жизнь терпели и терпеть будете дальше. Вы шестерки и лакеи. Это у вас в крови, гуцулики

  9. Иди трусы барские стирай, слуга. Или тебе хозяин разрешил на сайте комментировать? Смотри, узнает выпорет тебя.

  10. Ты даже имя свое с маленькой буквы пишешь, что говорит о врожденном подчинении. Служить хозяину и быть шестеркой у тебя в крови. Это гены

  11. Ти хворий москалюра , в мене нема ,,ХОЗЯИНА,, на відміну від тебе. я сам по собі. Це у вас в донбасі є хозяєва яким ви лижите і возите дань. в мене трошки по іншому. В ТЕБЕ НАВІТЬ НА КЛАВІАТУРІ В КОМПІ НЕМА УКРАІНСЬКИХ ЛІТЕР.А звати мене не панас. А ВАСИЛЬ , і всі букви з великоі пишуться.А в тебе з граматикою проблема, тому що твоі москальські букви люди на Франківщині не розуміють. ПІДОР ТИ

  12. а труси у нас на ЗАХОДІ ПЕРЕ ПРАЛЬНА МАШИНА. Твоя жінка що в ручную стираут в речке ? халоп ти драний і я знаю хто ти.

  13. Вот ты такой герой, а с понедельника будеш жопу мне лизать и руки целовать. Подойди и скажи в лицо, не ссы. Тогда посмотрим, как ты с переломанными конечностями писать тут будешь. Ублюдок

  14. ,, писать,, будеш ты.По мештах своіх. А Я НЕ ПІСЯЮ А КОНСТАНТУЮ ФАКТ.І ХТО ТИ ТАКИЙ ЖОБИ Я ДО ТЕБЕ ПІДХОДИВ. РОЗСМІШИВ.Я В СТАНІСЛАВІ ГОСПОДАР А ТИ ПРОХОДІМЄЦ ПО ЗБОРУ ДАНИНИ.Сьогодні тут завтра в Херсоні. Не можеш знайти собі пристанища.

  15. яйця собі оближи, якщо вони є, вікінг тупорилий. пташка високо літає та забагато сере, дивись, щоб дірку в дупі не отримав, хоча з такою жирною сракою ти її не відчуєш. Йолопи та самодури!

  16. Головне про корупціонера і хабарника Шайду не забувайте.. шо там протокол про корупцію?! від криміналу вже відмазався?

  17. Васька Шайда скентувався в Володью Шокалом. Шокало пообіцяв що за певну винагороду допоможе вирішити проблеми Василя Васильовича.

  18. Нехай Шокало думає як свої проблеми вирішувати, а не Шайди. Шайда-Шокало, якісь вони подібні в усьому.

  19. Боже, кожного із них проблем хоч мітлою вимітай. Перейматися чужим якщо свого під носом неміряно. І тому і другому потрібна ваша допомога- підтримайте іх.
    Дивує позиція Василя-не бідний чоловік. Не дурний фацет- но опуститися до таких висказувань народу про “героя” має бути не по собі.
    Не варто було поступати ТАК В.В. Шайда. Кишка тонка.

  20. Ви шо б…я здуріли! Шайда небідний?! Та він всі гроші в судах і прокуратурі залишив.навіть на мешти нові не вистачило! Шайда недурний “фацет”??людоньки, він просто чмо яке сидить ніх..я не робить,виконує тільки вказівки Живченка,який платить йому “зарплату”!! ЛЮДИ ВІДКРИЙТЕ ОЧІ НА НАШОГО ГЕРОЯ ВАСЮ!!!! СТИД І ПОЗОР!!!!!

  21. Василь Васильович грай вже краще на трембіті….ніж верзти свої маразматичні версії з ранку до вечора на робочому місці.Одразу видно коли людина вже відпрацювала своє…Амінь

  22. Не перший раз читаю про Живченка. Він у вас що там бос великий. наскільки я знаю що він ШІСТЬОРКА якогось депутата. як на мене то депутати в Станіславі всі старі пердуни.Так що женіть того бика нахуй. І всі біди у вас через того Живчика-Сперматозоіда.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ