Человек не терпит насилия!

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МИТНИЦЯ

Ну що сподобався вам наш ЯЧКУР дали буде краще спитайте на Вінницькій бувшій Дністрянській

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

932 ответа

  1. Так і поправка — не може айзербанжанець керувати гуцулом. Не той рівень. То ж робіть що хочете.Насірову похиру

  2. На Івано-Франківській митниці проводиться службова перевірка щодо виявлення корупції
    Прокуратура викрила порушення антикорупційного законодавства посадовцем Івано-Франківській митниці

    Проводиться службова перевірка.

    Про це пишуть Версії зз посиланням на прес-службу прокуратури.

    Прокуратурою Івано-Франківської області направлено подання голові Державної фіскальної служби України щодо проведення службового розслідування стосовно одного із керівників Івано-Франківської митниці ДФС з приводу порушення ним вимог ст.28 Закону України «Про запобігання корупції».

    Установлено, що вказаний посадовець, достовірно знаючи про наявність реального конфлікту інтересів, не повідомив про це безпосереднього керівника та прийняв рішення в цих умовах.

    За результатами розгляду подання прокуратури області проводиться службова перевірка.

  3. Шайда В.В. на цей раз вляпався в лайно по самі вуха. Там протокол про корупцію. Думаю прокуратура в суді відстоїть свої інтереси і піде вася пасти вівці на полонині. Тут і вкрадені гроші вже не поможуть.

  4. Протоколом про корупцію можуть прокурори підтерти собі дупу, в суді я дам єврики і судля закриє справу.

  5. Судді в Івано франківську від підарастів євро і всяку іншу валюту не беруть.Це не львів. Краше купи мешти нові.БО ТІ ПОЖОВТІЛИ. Може за вас Курус в суд гроші понесе то від гандонів судді теж не беруть мзду.

  6. ціна питання в апеляції 3 штуки долл. на касацію не назбирав. хочуть 5 штук, гуцули не дають..

  7. які хабарі хлопці…. тут на своїх ледве хватає! рішайте свої корупційні питанні самі.. якщо не хватає-позичте в Левка Ігоровича. у нього грошенят кури не клюють

  8. Є інфа що беременний Міша заслав гінців і кассу наверх шоб на нього поклали виконання обов’язків.. чекаєм, панове!

  9. Левка, куди Левка дівати? На Львіську митничку вертатись не може, службове рослідування не знати як закінчиться. Що робити з Левком?

  10. Василь Васильович не позорте митницю своєю поведінкою — напишіть заяву і ідіть спокійно в народне господарство!

  11. Ну шо хлопци-гуцули, гатуйтєсь.. через місяць пайдьот Левко освоювати широкі простори західної україни. а ми з вами плідно попрацюємо!

  12. Василь Васильвич напишіть вже заяву за власним. Ваші придуркуваті пориви до “роботи” вже ніхто не розуміє..Кидайте того ровера, все одно сьогодні на нараді Вас добре віджарять

  13. Не гоніть на Василя Васильовича,. йому доллари вже давно відбили нюх (обісцяні мешти) і все інше.

  14. Закалінському пообіцяли результат через місяць. Старі зв’язки з януковицькою бандою і гроші зроблять своє

  15. Шайда з своєю жидівською кришею знову домовляється про переділ сфер впливу на митниці.Закалінський в долі,будуть грабувати Франківщину до повної перемоги!!!!!

  16. И.о. начальника назначен первый зам Ивано-франковской таможни до 1го ноября, а вместо Сличка (этот на Львове с завтрашнего дня) — Козюберда В.В. Оба донецкие

  17. Сьогодні, 6 жовтня, в Івано-Франківській обласній раді відбулось засідання комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної поліції, люстрації та очищення влади.
    Серед іншого, комісія повторно розглянула питання щодо законності призначення Закалінського Михайла Володимировича на посаду першого заступника начальника Івано-Франківської митниці ДФС та Козюберди Володимира Віталійовича на посаду заступника начальника-начальника відділу боротьби з митними правопорушення. Слід зауважити, самі митники на засідання комісії не прийшли. Натомість прийшов в.о.начальника Івано-Франківської митниці ДФС Левко Прокіпчук. За його словами, підлеглі напередодні відбули у відрядження до Херсонської області.

    Як запевнив Прокіпчук, митників призначили згідно тоді діючого закону – після стажування. Люстраційну перевірку вони пройшли та підстав для люстрації виявлено не було. А повторного проходження закон не передбачає. Тож не бачить у їхньому призначенні порушень.

    Натомість голова комісії Тарас Виноградник зауважив, що чиновників призначили на посади наприкінці квітня після кількаденного стажування. А саме, за кілька днів до того як вступив в дії закон «Про Держслужбу», що передбачає конкурсний відбір чиновників. А заступник голови комісії Сергій Федорців підкреслив, що люстраційну перевірку митники прийшли, тільки от в Мін’юсті її висновків не надали.

    Тож комісія вирішила направити звернення до прокуратури з проханням перевірити чи немає у призначенні Закалінського та Козюберди корупційної складової.

  18. Шановне гуцульське панство уплотняйтесь, скоро ми вам допоможемо нормально налагодити роботу! Побуда і інші в чергу.

  19. Один из сотрудников Донецкой таможни ДФС, погрязший во взяточнистве и оболванивании субъектов ВЭД продолжает успешно трудиться в органах.
    Только факты: Неадекватная и падшая Рыбалка Татьяна за время роботы в таможенных органах, перебравшись в Донецк из захолустного Артемовска в 2005 году при содействии своей матери, преуспела плодотворно поработать не во благо государственных интересов, а ради своего личного обогащения, но только начиная с 2010 года, когда к власти в стоимости пришел ее покровитеть Пацюк. Так, только за несколько лет работы в таможенных органах Донецкой области, начиная с 2010 года, вышеназванная персона преуспела на почве приобретения движимого и недвижимого имущества. Данная сотрудница отдела стоимости приобрела 3-комнатную квартиру в обкомовском доме по улице Челюскинцев (дом 212, кв. 11) стоимостью 150 000 долларов США, оформленную на свою мать, где была сразу прописана, сделала шикарный ремонт и обставила квартиру мебелью и бытовой техникой известных итальянских и испанских брендов на сумму более 20 000 долларов. При этом всем продолжала рассказывать, что арендует квартиру. Также, не останавливаясь на достигнутом, только за короткий период времени, с помощью своих наставников-руководителей, приобрела в одном из элитных салонов Донецка автомобиль Honda-CRV, как и другие пиздолизы, стоимостью 300 000 гривен. Кроме того, в тот же период, приобрела драгоценностей из белого золота и бриллиантов на значительную сумму, шубы из драгоценных мехов и другое. И это все, только по мелочам, не считая имущества в Артемовске, переписанного на ее имя, типа родней, и постоянного отдыха за пределами страны, где идет война. В настоящее время данный персонаж продолжает усиленно трудиться на должности заместителя начальника отдела таможенных платежей Донецкой таможни ДФС и не где-нибудь в забытом Мариуполе, а на таможенном посту Константиновка, где оформляются в основном прибывшие комерсы из Донецка. Налаженная система благодарностей и дальше работает для обогащения мадам Рыбалки. Учитесь трудяги таможенники, как надо выжимать личную пользу и быть в фаворе у руководства. Для подробных консультаций обращайтесь по номеру 050 1698040, 0627 481888. Да здравствует ТАМОЖНЯ!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ