Человек не терпит насилия!

Глава СБУ Валерій Хорошковський намагається «знищити «5 канал»

Про це йдеться у відкритому листі редакційної ради телеканалу до президента Віктора Януковича, який є у розпорядженні “Української правди”.

“На вимогу зборів півтисячного колективу “5 каналу” ми, представники редакційної ради, змушені звернутися до вас з відкритим листом, як до гаранта Конституції, через занепокоєння можливістю знищення каналу”, — йдеться у документі.

“У зв’язку із безпрецедентною ситуацією, яка склалася довкола судового процесу, учасником якого вимушено опинився наш канал, ми потребуємо вашого особистого захисту. У цій ситуації просимо вас про зустріч з журналістами “5 каналу” для озвучення нашої позиції, — зазначається у листі.

Журналісти у своєму листі наголосили: “За вашою спиною відбуваються спроби чинного голови СБУ, члена Вищої ради юстиції та відомого бізнесмена Валерія Хорошковського, якого пов‘язують з телеканалами групи “Інтер”, знищити “5 канал”.

У документі пояснюється, що телеканал намагаються знищити “через можливе скасування судом рішення конкурсу на виділення частот Нацрадою з питань телебачення та радіомовлення від 27 січня 2010, з подальшою втратою ліцензій”.

“Внаслідок переслідування власних інтересів державним чиновником 500 працівників “5 каналу” опиняться під загрозою втрати роботи, а Україна в черговий раз підтвердить статус країни, в якій згортаються свободи”, — наголосили журналісти.

“На нашу думку зараз тільки ви можете допомогти пану Хорошковському розмежувати власні бізнесові інтереси та інтереси державницькі”, — йдеться у листі.

Редакційна рада телеканалу наголосила: “Ми не хочемо, щоб наші дії були розцінені, як тиск на правосуддя, тому іншого шляху, як звернутися до вас з відкритим листом просто не бачимо”.

Журналісти 5-го каналу підкреслили, що “насамперед дотримувалися об‘єктивності, прозорості та неупередженості”.

“Можливо вам, декларуючи стандарти європейської демократії, вдасться роз’яснити певним державним чиновникам як на практиці дотримуватися стандартів свободи слова та рівності можливостей”, — йдеться у листі до Януковича.

Документ, зокрема, підписали Іван Адамчук, Павло Кужеєв, Володимир Мжельський, Роман Чайка, Святослав Цеголко, Ольга Сніцарчук.

Українська правда

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Канал нормальный,люди нормальные работают,но причина в ХАЗЯИНЕ…Ваш Порох жлобина редкостная,непорядочная и много наделал нехороших поступков за пять лет царствования Кума-Вити,так вот вывод,кому то надо расплачиваться за содеянное,обидно,что это будут журналисты и работники канала,а также телезрители.Надо знать табличку деления и уважения,а так пусть скажет Пэтя спасибо,что еще конфэтки продает,а то смотри останеться с Чупа-чупсом(вернее с процессом его поедания)

  2. Якийсь час 5 канал дійсно був непоганим.Але після призначення прем”єром Тимошенко, а не Порошенка, як було задумано любими друзями і Ющенкою, команда псів від медіа на чолі зі Скрипіним та підписантами, на неї особисто і на кожен її крок виливала відра бруду.Дуже велика заслуга в поразці демократичних сил у 5 канала.На брехню Інтера,ТРК,ICTV особливої уваги не звертали,бо звично.А ось каналу “чесних новин” вірили.Так що катюзі по заслузі.

  3. ага…тіко рішення про конкурс було прийняте 30 вересня 2009 року, тобто майже РІК ТОМУ, коли Хорошковський ще ніфуя не був головою СБУ, а Пєтя — навпаки, в шоколаді (нагадаю — міністром закордонних справ). Просто Пєтя тупо кинув людей в Нацкомісії на бабло і не заплатив — думав, шо так сойдьот. Позов до суду було подано ще 27 січня 2010, тобто ДО ПРИХОДУ ЯНИКА до влади…Шкода Рому Чайку та інших, але всі знали, шо Пєтя — жлоб…Крім того, Пєті сказали злити канал, і він хоче зробити з себе тіпа жертву — тиіпа я не хотів, а це вот суки у мене украли…Нефуй було людей на бабло кидать…Оформив би всьо по-людськи минулого року — не було би проблем тепер…Нє, думав — шо він Бог…Ну, а тепер йому капєц…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…
НОВОСТИ