Человек не терпит насилия!

Самооборона или рэкет?

Периодически наблюдая деятельность всевозможных организаций типа «Мой город», которые «борются» против «неправильного» на их взгляд строительства в Киеве, возникает вопрос, а кто за этими организациями стоит? Почему при фактически свернувшемся в Украине строительстве эти ребята так настойчиво усугубляют экономический кризис? Впрочем, ответ долго искать не нужно. К примеру, на недавней «акции» против застройки на улице Гончара депутат Кирилл Куликов лично здоровенным молотком сбивал замок на воротах строительной площадки. Хотелось бы конечно, верить, что известный «самооборонец» делал это из пламенной любви к облику нашего города. Однако, действительность как всегда циничнее и проще. В редакцию «ОРД» обратились застойщики, которые вплотную столкнулись с «романтической» деятельностью депутата Куликова и его «робингудов». По закону такая деятельность должна рассматриваться как вымогательство осуществляемое организованной преступной группировкой.

Цитируем заявление: «

Звернутися до Вас змусили обставини, за яких ми — представники Товариства з обмеженою відповідальністю “АЛБО” стали об’єктами здирництва з боку низки осіб, які наділені владними повноваженнями.

ТОВ «АЛБО» — замовник з реконструкції та забудови першого поверху будинку, загальною площею 1700 м2,  за адресою вул. Бучми, 8, має всі необхідні дозволи та погодження на ці роботи. ТОВ НВП «Мон Ка Стро» — генпідрядна організація, що має відповідну ліцензію на виконання подібних робіт, отримала ОРДЕР на початок земельних робіт та встановлення паркану.  До початку будівництва витратило близько 600 000,00 доларів США на проектування, сплату пайової участі у фонд розвитку міста ( 397 000,00 доларів США) та на тимчасове порушення благоустрою.

У грудні 2008р. генпідрядна організація ТОВ «Мон Ка Стро», приступила до виконання робіт з реконструкції технічного поверху будинку та протягом двох місяців ми замінили всі водонесучі комунікації.

Проте, як тільки ми приступили до робіт з укріплення фундаментів та встановили захисний паркан, на будівельному майданчику з’явились наступні особи: Віровець — помічник народного депутата України К.Куликова (блок НСНУ), Борисенко А.- полковник міліції у відставці, колишній командир підрозділу КОБРА, звільнений нібито за негативних обставин, та інші (всього 10-15 чол.). Вони почали підбурювати мешканців будинку до знищення огорожі та будівельного обладнання, запевнюючи, що будівельники хочуть відібрати в них квартири, будинок впаде, будівельники спеціально руйнують будинок, т.і. Директор  ТОВ «АЛБО» Большев О.В. намагався пояснити, що їхні закиди не обґрунтовані, на що згадані особи натякнули, що допоки забудовник не заплатить їм, будувати не вдасться.

Впродовж останніх чотирьох місяців невідомі особи під проводом  Борисенка А., Віровця близько десяти разів руйнували огорожу навколо будмайданчика . При цьому мали місце випадки завдання шкоди не тільки матеріального характеру, а й побиття працівників ТОВ «АЛБО» будівельників, охоронців будмайданчика.

Слід зазначити, що працівники НВП «Мон Ка Стро» неодноразово звертались до міліції з проханням зупинити незаконні дії, які завдають великих матеріальних збитків, заяви від замовника та генпідрядника надані та зареєстровані в РУГУ МВС України в Дніпровському р-ні м. Києва.  Руйнація будмайданчика та побиття працівників щоразу здійснюється після перемовин  Борисенко з начальником штабу РУГУ МВС Краснокутским, котрий завжди присутній на майданчику підчас погромів. Працівники міліції не реагують на письмові та усні звернення працівників НВП «Мон Ка Стро» і  ТОВ «АЛБО», водночас підчас  погромів на будмайданчику, підлеглі Краснокуцького щоразу перевіряють наявну у нас дозвільну документацію, встановлюють наші особи та особи будівельників. Потім під особисту диктовку Краснокуцького хулігани пишуть заяви до міліції про те, що їх нібито побили, що будівельники працюють вночі та пропонує визвати швидку допомогу для нібито травмованих.

 12 червня 2009р. ми поновили роботи з реконструкції. Вечорі до нас підійшов Борисенко А. та наголосив, що він разом з депутатом (прізвище не назвав) був на особистому прийомі у начальника Головного управління МВС у м.Києві генерала Яреми, який нібито запевнив, що  міліція ігноруватиме звернення забудовника та не реагуватиме і не  перешкоджатиме здісненню хуліганських дій, керованим помічником народного депутата і посадовця міліції.

                19 червня 2009р. відбулась чергова акція, за участі та під керівництвом  тих же осіб, в результаті зруйнований та спалений паркан у кількості 120 щитів. Присутні при цьому працівники міліції не реагували на ці дії, а на звернення будівельників відповідали, що не бачать жодного порушення порядку. 

          Необхідно зазначити, що на вимогу помічника народного депутата України К.Куликова — Віровеця ще у лютому п.р. ми надали  проектну документацію депутату для вивчення. Близько двох місяців К.Куликов нібито вивчав документацію, направляв депутатські запити до органів прокуратури, СБ України, інші контролюючі органи, вимагаючи ретельно вивчити законність реконструкції та неодмінно виявити порушення. Порушень не було виявлено, проте Віровець продовжує організовувати хуліганські акції.

Ці та інші факти вказують на те, що Віровець  і А.Борисенко діють за згодою народного депутата К.Куликова, який користуючись своїми зв’язками з керівництвом МВС  (міністром  Луценком) начальником ГУМВС  Яремою, домігся, щоб підрозділи міліції самоусунулися від виконання обов’язків по недопущенню хуліганських дій на об’єкті реконструкції.  Впродовж весни представники інвестора неодноразово зверталися до керівництва ГУМВС та МВС України  в т.ч. особисто до Яреми та міністра Луценко, які обіцяли вжити заходи щодо попередження хуліганських дій. Проте, як свідчать події останніх днів,  працівники міліції ігнорують звернення інвестора і не документують хуліганських провокативних дій  Віровця, Борисенка А. та їхнього оточення.

З повагою,

тех. директор ТОВ «АЛБО»                                                                   Большев О.В.

директор ТОВ «АЛБО»                                                                       Дегтярьова Т.Ф.

 

ЗАЯВНИК: Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛБО»

в особі директора Дегтярьової Тамари Феодосіївни,

місцезнаходження: м. Київ, вул. Кіквідзе, 11”

Застройщики обратились не только в “ОРД”, но и в правоохранительные органы.

“Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛБО» є замовником реконструкції та забудови першого поверху будинку, загальною площею 1700 кв.м. у м. Києві за адресою: вул. Бучми, 8, маючи для цього усі необхідні дозволи та погодження.

Так, 02 лютого 2006 р. нами було отримано лист-дозвіл на проектні роботи Київської міської державної адміністрації, яким ТОВ «АЛБО» надано дозвіл на розробку проектної документації на забудову міжаркового простору будинку за адресою: бульв. Бучми Амвросія, 8 у Дніпровському районі м. Києва.

До початку будівельних робіт представники ТОВ «АЛБО» ознайомили мешканців будинку з архітектурно-планувальним рішенням, ЖРЕО 419 були зібрані та завірені підписи щодо підтримки мешканців стосовно забудови міжаркового простору.

Розроблений проект ТОВ «АЛБО» погодило у встановленому законом порядку, а 05 серпня 2008 р. Київською міською адміністрацією нашому підприємству було надане розпорядження за № 1112 «Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «АЛБО» дозволу на забудову міжаркового простору будинку для розміщення громадсько-побутового комплексу за адресою: бульв. Бучми Амвросія,8 у Дніпровському районі м. Києва.

У подальшому, ТОВ «АЛБО» було вирішено питання сплати пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфрастуктури м. Києва (перерахована сума коштів у розмірі еквівалентному 397 000 доларів США), а також одержано дозвіл на виконання будівельних робіт у Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю. Додатково були витрачено суму еквівалентну 150 000 доларів США на заміну комунікацій холодного і гарячого водопостачання, опалення та каналізації, 60 000 доларів США на ремонт парадних вхідних груп та пожежних виходів, а також забудовник зобов’язаний замінити трансформатор на п’ять будинків вартістю приблизно 120 000 доларів США.

Відповідно до ч. 1 ст. 29 Закону України «Про планування і забудову територій», дозвіл на виконання будівельних робіт — це документ, що засвідчує право забудовника та підрядника на виконання будівельних робіт, підключення об’єкта будівництва до інженерних мереж та споруд, видачу ордерів на проведення земляних робіт.

Додатково ТОВ «АЛБО» було отримані й інші документи, необхідні для здійснення будівництва: погодження ВАТ «Київпроект», лист-погодження ГУ містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА, витяг з протоколу засідання секції містобудування та архітектури архітектурно-містобудівної ради тощо.

Загалом, ТОВ «АЛБО» було витримано усю процедуру та зібрано усі без виключення документи, необхідні для отримано дозволу на виконанян будівельни робіт, відповідно до рішення Київської міської ради від 27 січня 2005 р. «Про правила забудови м. Києва».

На підготовку до початку будівельних робіт нами була витрачена сума коштів у розмірі, що приблизно еквівалентна 600 000 доларів США.

Генпідрядною організацією, яка має відповідну ліцензію на виконання подібних робіт та отримала Ордер на початок земельних робіт і встановлення паркану є Товариство з обмеженою відповідальністю НВП «Мон Ка Стро», яке розпочало викоінання робіт з реконструкції технічного поверху будинку у грудні 2008 р.

Через декілька місяців, відразу після завершення робіт пов’язаних із заміною усіх водонесучих комунікацій, на будівельному майданчику з’явилася група осіб, які представились мешканцями будинку по вул. Бучми, 8 та розпочали цікавитися нашою діяльністю.

Після того, як ми надали грунтовну відповідь на усі запитання, які виникли частина осіб розійшлася.

Через деякий час, до технічного директора ТОВ «АЛБО» Большева О.В. підійшли особи, які представились помічником народного депутата України Куликова (блок НСНУ) Віровцем В.Ю. та мешканцем будинку по вул. Бучми 8 Борисенком А., що почали натякати на необхідність надати їм певну суму коштів. В інакшому випадку вказані особи погрожували здійснювати постійні перешкоди у діяльності ТОВ «АЛБА», посилаючись на наявність у них численні зв’язки з впливовими особами.

Зокрема, Борисенко А. зазначав, що він колишній працівник МВС, полковник міліції. При цьому він вихвалявся своїми ніби-то приятельськими стосунками з керівництвом МВС м. Києва та України і обіцяв «створити проблеми» усім причетним до ТОВ «АЛБО» особам.

Однак, керівництво ТОВ «АЛБО» вирішило відмовити гр.гр. Вітровцю та Борисенку, і залишити їх прохання без задоволення.

З цього часу, гр. Віровець, Борисенко та залучена ними група осіб з числа мешканців будинку по вул. Бучми 8, а саме: Левченко Олексій, Левченко Олег, Кожухарьова Валентина, Кожухарьов Петро, Ярошенко А.А., Галюк Володимир розпочали створювати фізичні перешкоди у здійсненні нами законної діяльності з реконструкції та забудови.

Так, впродовж останніх чотирьох місяців зазначені особи під керівництвом Борисенка та Віровця близько десяти разів руйнували огорожу навколо будмайданчика.

При цьому, вони діяли зухвало, впевнено та організовано, грубо порушуючи громадський порядок. Кожен напад був завчасно спланований та керований і вівся з декількох сторін. Нападники були вдягнені у захисний одяг, озброєні заточеними шматками арматури та трубами, тобто предметами, спеціально пристосованими і заздалегідь виготовленими для нанесення тілесних ушкоджень.

Деякі з них неодноразово мали в руках предмети, схожі на вогнепальну зброю (пістолети).

Недалеко від місця нападу стояли заготовлені раніше ємкості з невідомою горючою речовиною, яка за запахом нагадує бензин.

Цією рідиною нападники поливали залишки огорожі та підпалювали його. Після цього, вони здійснювали напад на працівників ТОВ «АЛБО», будівельників, охоронців будмайданчика, розбивали наявну на будівельному майданчику техніку.

Щоразу після нападу, вказані вище особи знову й знову натякали керівництву ТОВ «АЛБО» на необхідність сплатити їм кошти, висловлюючи погрози життю та здоров’ю присутніх на будівельному майданчику працівникам і членам їх сімей.

Для додаткової «мотивації» Борисенко натякав на можливість організувати вибух під будинком, що на його думку мав би наслідком зробити керівництво нашого підприємства більш поступливим.

Час від часу Борисенко та інші особи обходять своїх сусідів у будинку по вул. Бучми 8, або влаштовують у дворі несанкціоновані мітинги, закликаючи усіх присутніх здійснювати підпал майна ТОВ «АЛБО» та наявної на будівельному майданчику техніки, а також підбурюючи до побиття будівельників. Тим, хто відмовляється їх підтримувати Борисенко погрожує.

Іноді на заходи щодо знищення майна ТОВ «АЛБО» цілими автобусами приїздять невідомі громадяни.

Зі слів мешканців будинку по вул. Бучми 8, організовуючи масові акції спрямовані на знищення майна ТОВ «АЛБО» Борисенко оплачує участь у них та наймає сторонніх осіб, перед якими ставить за мету знищення майна на будівельному майданчику, організація збройних сутичок та збройний напад на працівників ТОВ «АЛБО».

ТОВ «АЛБО» неодноразово подавали скарги до місцевого Дніпровського РВ ГУ МВС України, які, нажаль, дієвого результату не принесли.

За чутками, Віровець, Борисенко, Левченки, Кожухарьови, Ярошенко та Галюк у такий саме спосіб здійснюють перешкоди у діяльності і забудовникам сусідніх будівельних майданчиків, також при цьому вимагаючи сплатити їм кошти, тобто здійснюють дії, які можуть бути кваліфіковані за ст. 257 КК України (бандитизм).

Зазначене вочевидь свідчить про те, що на території Дніпровського району м. Києва було створене і активно діє організована, озброєна злочинна група зі своїм керівництвом та чітким розподіленням обов’язків серед своїх членів, що заробляє на вимаганні та інших злочинах. Внаслідок дій цієї групи, лише ТОВ «АЛБО» щодня спричиняється чималих збитків, відбувається жорстоке побиття її працівників та залучених до проведення будівельних робіт осіб.

Додатково вважаємо, що до злочинних дій вказаної вище групи осіб можуть бути причетні наступні громадяни:

— колишні співробітники Державного архітектурно-будівельного контролю (м. Київ, вул. Жилянська, буд. 43а) Шевченко (працював на посаді начальника юридичного відділу) та Пустовойт В.А. (працівник юридичного відділу, підлеглий Шевченка), які раніше разом з помічником народного депутата України Куликова (блок НСНУ) Віровцем В.Ю. приходили на будівельний майданчик погрожували та вимагали від ТОВ «АЛБО» хабар і пізніше були звільнені зі своїх посад за результатами внутрішнього розслідування.

Незважаючи на явно злочинну діяльність вказаних осіб, 07 квітня 2009 р. заступник прокурора м. Києва В. Горан, керуючись інформацією із статті у газеті «Вечірній Київ» під назвою «Под дом делают подкоп» вносить припис про усунення порушень містобудівного законодавства, за яким вимагає скасувати дозвіл № 0889-Дн/С від 11 листопада 2008 р. виданий Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві ТОВ «АЛБО» на виконання будівельних робіт.

Вимоги зазначеного припису 15 травня 2009 р. були підтримані заступником Генерального прокурора України В. Кудрявцевим.

Тобто, заступники прокуратури м. Києва та Генеральної прокуратури України не розібравшись у ситуації, оперуючи лише однією статтею в ЗМІ вчинили дію, якою не усунули порушення закону, а навпаки сприяли його подальшому порушенню.

Враховуючи ту обставину, що учасниками подій навколо реконструкції першого поверху по вул. Бучми 8 є помічник народного депутата Украни та колишній працівник МВС з високим званням, такі невмотивовані та необгрунтовані дії працівників прокуратури ставлять під удар авторитет держави.

Окрім того, обгрунтовуючи припис положеннями ст. 29 Закону України «Про планування і забудову територій», заступник прокурора м. Києва В. Горан, а в подальшому і заступник Генерального прокурора України В. Кудрявцев не звернули увагу на зміст ч. 1 ст. 22 цього ж Закону, відповідно до якої для міст Києва та Севастополя, міст обласного значення, республіканського значення Автономної Республіки Крим розробляються свої, місцеві правила забудови.

Такі місцеві правила забудови для м. Києва встановлені у рішенні Київської міської ради від 27 січня 2005 р. «Про Правила забудови м. Києва».

У пункті 8.1.1. зазначених Правил встановлений обов’язковий перелік документів та матеріалів, які додаються до заяви на отримання дозволу на виконання будівельних робіт, де зазначено, що в разі проведення реконструкції, реставрації, капітального ремонту будівлі, споруди, технічного переоснащення підприємств, слід подавати не документ на право власності чи користування на земельну ділянку, а копію документу, що посвідчує право власності на будинок, або письмову згоду власника на проведення робіт.

Звертаємо особливу увагу на те, що ТОВ «АЛБО» здійснює не будівництво  нових об’єктів, а саме реконструкцію і забудову першого поверху вже існуючого будинку, що унеможливлює наявність документу на право власності чи користування земельною ділянкою.

Навіть у дозволі на виконання будівельних робіт № 0889-Ди/С від 11 листопада 2008 р. прямо зазначено, що ТОВ «АЛБО» проводить саме реконструкцію забудови міжаркового простору будинку для роміщення громадсько-побутового комплексу, а не будівництво нового об’єкту.

У свою чергу, на виконання пп. 8.1.1. рішення Київської міської ради «Про Правила забудови м. Києва», ТОВ «АЛБО» було надано письмову згоду власника  на проведення робіт, а відтак вимоги закону та передбачена Правилами процедура були дотримані.

Зважаючи на викладене, —

ПРОСИМО:

1.   Сприяти негайному припиненню дії злочинного угруповання з осіб: Віровця В.Ю., помічника народного депутата України К. Куликова (блок НСНУ); Борисенка А., що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 355; Левченка Олексія, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 354; Левченка Олега, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 354; Кожухарьова Валентина, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 370; Кожухарьова Петра, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 370; Ярошенка А.А., що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 258; Галюка Володимира, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Бучми, 8, кв. 240.

2.   Сприяти усуненню порушень прав та охоронюваних законом інтересів ТОВ «АЛБА», звернувшись для цього до Генерального прокурора України.

3.   Про результати розгляду цього Повідомлення та вжиті заходи, прохання повідомити ТОВ «АЛБО» у встановлені законом строки за адресою: м. Київ, вул. Кіквідзе, 11.

З повагою,

директор Т.Ф. Дегтярьова”

Однако, как вы сами понимаете, в милицию жаловаться на вымогательство со стороны нунсовца Куликова бессмысленно — его однопартиец сам возглавляет МВД. В прокуратуре вообще сидят люди конкретные и простые, сразу требуют “сто штук со старта” за написание какой-нибудь бумажки, которую братки Куликова вряд ли примут во внимание. Можно только позавидовать бизнесу депутата Куликова, по Киеву у него порядка 200 блокируемых объектов, с которых он желает “поиметь” откупные. Да еще и в области имеется. Бизнес, конечно, доходный, ведь большинство застройщиков предпочитает платить чем связываться с рэкетирами в погонах и с депутатскими значками. Но вот только, как же все-таки быть с уголовным кодексом? Понятно, что Куликов считает себя живым воплощением закона, но почему эту иллюзию даже не пытается развеять прокуратура? Или же она “в теме и в доле”? Стоит также заметить, что вымогательские инициативы депутата Куликова могут весьма разрушительно повлиять на результаты выборов. Люди вряд ли захотят отдавать свои голоса за странную смесь рэкетиров и коррумпированных ментов.

(продолжение следует)

Сергей Никонов, “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

35 ответов

  1. http://kiev.pravda.com.ua/columns/4a697c452eb6f/
    Ну и кому верить ?
    Что-то мало верится в вымогательство Куликова . А вот в грабеж земли и наживу на стройке верится .
    Может и не надо было такую лапшу без проверки вывешивать , а то непонятно откуда дерьмом несет .

  2. Всеееееееееееее просто……. прозрачно! в чев выгода для застройщика??? в чем??? столько денег вложит (по их словам)…..

  3. Бедненькие честные, купившие землю на аукционе, застройщики. Овечки среди волков.

    Какой бред. Ну нельзя ж такую неприкрытую закузуху парить.

  4. Как-то слабо верится, что строители по ночам не работают и не мешают жителям прилегающих домов.

  5. Как-то слабо верится, что строители по ночам не работают и не мешают жителям прилегающих домов.

  6. Этот гавнюк космос вместе с застройщиками продолжают деребанить землю. Всех на кол! Дай волю народу они бы их повесили.

  7. Кирилл долби их во все дырки, может быть больше останется скверов и детских площадок для людей! Все зло от мэра, да снимите вы его в конце концов!

  8. Рекет- це коли вимагають гроші взамін за “кришування” під загрозою насильства. В діях Куликова рекету нема. Є дії, схожі на незаконні у виді протидії чиїсь діяльності. Але чи та діяльність законна? Ні. Отже протидія незаконними методами незаконній діяльності є самозахист. Що зробиш, якщо ні закону, ні порядку. Важливо, не перейти межі- щоб протидія була адекватна дії. Панове забудовники, вся ваша аргументація — квазіюридична, народ це відчуває душею і шкурою і тому стоїть на стороні Куликова.
    Бабло вирішує не все.

  9. Интересно, а тов. автор что-нибудь слышал о законе “Про охорону культурної спадщини”, про охранную зону Софии? Советую ему также поискать киевлян,котоые верят в существование “порядочных и честных застройщиков” исторической части Киева ( это после стольких скандальных строек!). Если найдет таких, то пусть сообщит.

  10. oldman, так получилось, что застройщики меня не “волнуют”. А вот сотрудники правоохранительных органов — очень! Поэтому, плиз, если знаете, назовите известных Вам честных и порядочных!

  11. Ой біда, та й годі. Довго ще не буде у нас порядку.

    Люди не цінують закон. Не цінують своє право жити по закону, по справедливості. Вони сьогодні радо годують свою дурну жабу заздрощів, прирікаючи й своїх дітей жити як бидло.

    В забудовника є ВСІ погодження. Які питання? Вважаєш що якесь із них видано незаконно — оскаржуй в суді. І не треба лялякати, що суди у нас куплені. Так суди куплені, але судити їм за гроші ми самі ж і дозволили. Своїм пофігізмом. Борись за своє право. Але борись чесно. Інакше завтра з тобою вчинять так як ти того заслуговуєш.

    Не кучми і ющенки винні в тому що маємо. Винні в першу чергу ми самі. Тим, що ми в масі своїй і є тупим, сраколижучим, боязливим і водночас наглим і безбашенним (коли нетреба) бидлом.

    Нє…, треба тікати з цієї дикої країни. Адже зруйнувати бізнес, розтоптати чіюсь долю тут можуть лише спираючись на жабячу натуру населення. Це жах. Хто і як захистить цей народ, якщо він сам НЕ БАЖАЄ жити по-людські, по закону? 🙁

  12. Не знаю, увы. Но отсутствие порядочности с одной стороны отнюдь не гарантирует порядочности другой.
    А то, что застройщики не волнуют многих ( к сожалению)может привести к окончательной культурной деградации нашего несчастного Киева.

  13. “В забудовника є ВСІ погодження”. Вірю-вірю: мабуть вже із ЮНЕСКО погодили, авжеж! А пан “Козак” ВСІ ці погодження якимось таємничим чином вивчив та перевірив! Вітаю, бо це перший такий забудовник у Києві за всю історію нашої незалежної держави! Хіба ж ми не знаємо, що ВСІ нащі забудовники чесні та порядні, а корупції у нас немає,а судді ВСІ чесні, а міліціонери ВСІ чемні, а депутатит ВСІ тільки й дбають про нас грішний. А хто цього не знає, то звертайтесь до п. “Козака”: він вас темних навчить.

  14. Всі ці забудовники знищують духовну столицю православ*я, і в погонею за дешевим заробітком наплювали в душі киянам. Щодо Кирила Куликова, то цей хлопець корінний киянин , який дійсно любить своє місто, оскільки знає його історію та гордиться цією історією, а тому і не дозволяє цим козлам руйнувати його. А забудовники — це “бариги, які рідного батька та матір продадуть за 3 гривеники, думали що Космосу дали на Лапу бабла , і на цьому все?”, та ні шановні : Космос Вам втюхав ліві земельні ділянки , так що відкриваєте ширше кишені землі всім дамо!!! БУДУЙТЕ В ЧОРНОБИЛІ !!!!! GO OUT .

  15. Кто из них лучше? Обидва — говнюки. Одни “честно собрали все документы” и строють. А другие делают нечеловеческие попытки по препятствование этой деятельности. У обоих сторон цель одна и та же. Только строители хотят отнять деньги у людей, а противоположная сторона — хочет отнять деньги у строителей. Какая корысть и выгода жителям близлежащих домов и вообще киянам. Да никакой. В отношении Кирила (чуть не написал отца Кирила) вообще разговор особый. По моему мнению человек, который работал (и работает) в полном согласии с Луциком не может изначально быть порядочным. Лучше бы Кирилл боролся против незаконного поднятия коммунальных услуг в Киеве. Но… на этом поприще бабла не сруюить

  16. Слід шанувати Закон, люди. Тоді і вас будуть шанувати. А в бєспрєдєлі отримаєте лише бєспрєдєл.

  17. Откровенная заказуха. Стыдно за ОРД. Куликов не ломает заборо где-то на Троещине или Харьковском.

  18. Шануймо Закон “Про охорону культурної спадщини”Стаття 32. п 3.: “На охоронюваних археологічних територіях, у межах зон охорони пам’яток, історичних ареалів населених місць, занесених до
    Списку історичних населених місць України, забороняються
    містобудівні, архітектурні чи ландшафтні перетворення, будівельні,
    меліоративні, шляхові, земляні роботи без дозволу відповідного
    органу охорони культурної спадщини.” Дозволу немає (на власні очі бачив листа від Мінкульту).
    А “обліко моралє” Куликова не впливає на статус охоронюваної території.
    Що не ясно, панове козаки?

  19. Коли ЮНЕСКО виключить Софію зі списку об’єктів Всесвітньої спадщини,
    то Україна ( а може особисто п. Козак?) пояснить усьому світу, що то все “рейдер” Куликов винен,а
    забудовники повністю діяли “в правовому полі”.

  20. Очень смешная “заказная” статья. Я как жилец именно этого дома могу заверить, что жильцы дома абсолютно против застройки, что было доказано во время общественных слушаний, которые мы провели в начале июля, на которой присутсоввали представители районной, городской администрации. Люди начали бороться за свою безопасность ещё в феврале , и спасибо г-ну Куликову за то, что в последствии включился и начал помогать нам в нашей борьбе за свою безопасность.Потому что другие органы тихо умыли руки (возможно не безвозмездно).
    Кроме того, все названные фамилии в этой статье (кроме Куликова) — это жильцы этого дома, так что получается, что у нас ОПГ домового масштаба — весело)))).
    А для застройщиков могу сказать — убирайтесь вон с НАШЕГО ДОМА. Мы не позволим вам разрушать наш дом.

  21. К словам Алексея — абсолютная правда. Я тоже как жилец этого дома + еще и парадного под которым разгорелся этот скандал — знаю, вижу 99% жителей против.
    Понятно что застройщики пытаются всеми возможными способами, в том числе и через ОРД выставить себя в лучшем свет, говорят неправду, мало того такую что никуда не налазит.
    А автору прежде чем писать статейку — надо было провести какое то свое журналистское мини-расследование. Узнать позиции обеих сторон, даже пройтись по 10 квартирам в каждом подъезде и опросить людей — согласны, не согласны.
    Но на это конечно времени не хватает, лучше писать за деньги то что говорят!!!

  22. Будинок №8 по вул. Бучми – це не перший будинок, в якому ТОВ «Албо» «бажає» провести реконструкцію. Таких будинків «на палях» в Україні – чотири. По два на Русанівці та Березняках. Безумовно, для реконструкції багатоповерхових будинків, необхідно отримати згоду всіх власників квартир, згідно законів України та Рішення КС України від 02.03.2004 за №4-рп/2004, в якому чітко сказано:
    «…питання щодо згоди власників квартир – співвласників допоміжних приміщень багатоквартирного будинку – на надбудову поверхів, улаштування мансард і т.ін. з використанням при цьому конструктивних елементів будинку, як і на вчинення інших дій стосовно допоміжних приміщень (оренда тощо), має вирішуватися відповідно до законів про власність та інших законів України, передусім Цивільного кодексу України.»
    Тому в листі-відповіді ГУ містобудування, архітектури та дизайну міського середовища від 01.09.08 , № 07-10952 за підписом Начальника ГУ В. Присяжнюка з приводу остаточного погодження проектної документації відносно будинку по просп. П.Тичини, 13 наголошено: «… Замовнику /ТОВ «Албо» / запропоновано провести за участю Дніпровської РДА громадське обговорення проекту та надати до Головного управління протокол цього обговорення та нотаріально посвідчені копії згод балансоутримувача та співвласників будинку.»
    Однак згоди мешканців будинків «на палях» на реконструкцію забудовник не отримав. Це ж відноситься і до мешканців будинку за адресою вул.Бучми, 8. За їх словами, близько п’яти років тому ЖЕК, який обслуговує будинок, збирав підписи на згоду мешканців з приводу заміни старих ліфтів. Якимсь чином саме ці підписи «додали» до заяви про згоду на реконструкцію будинку. Більш того в нотаріальній конторі зробили фотокопії цих підписів і засвідчили нотаріально. Коли ж мешканці будинку правомірно обурилися і почали бити на сполох, Дніпровська РДА надіслала показовий лист (№4-21-КО-455 від 04.03.09 ) :
    «… Погодили зазначену забудову і 311 мешканців будинку. Підписи мешканців нотаріально засвідченні та підтверджені керівництвом ЖРЕО № 419 Дніпровського району. Враховуючи вказане та керуючись рішенням Київської міської ради № 438/3014 від 16.06.2005 “Про порядок громадського обговорення містобудівної документації в місті Києві” Київська міська рада листом від 19.07.06 № 225-ск-755 проінформувала замовника, що громадські слухання по зазначеному питанню слід вважати такими, які відбулися».
    Оскільки ті, кому б належало захищати законні права мешканців будинку по Бучми, 8, навпаки їх порушували, самим мешканцям довелося відстоювати їх всіма доступними засобами. Перебіг цих подій висвітлений в газеті «Хрещатик» від 28 травня 2009 року, №68 (3514):
    «… Дважды жители дома валят ограждение, которое устанавливала «Албo». В феврале они обращаются к Киевскому городскому голове Леониду Черновецкому и к сопредседателю фракции Блока Леонида Черновецкого в Киевсовете Алле Шлапак. Требуют запретить незаконную застройку, которая угрожает разрушением уникальному архитектурному сооружению. Под обращением подписалось 227 жителей из 384 квартир. Зато, застройщик для получения разрешений на строительство использует документ 2004 года с согласием жителей, под которым 311 подписи, и даже заявляет о проведении тогда общественных слушаний. Однако, по словам одного из обитателей – Аркадия Борисенко, в 2004 году никаких собраний не было, проводился лишь опрос относительно согласия на установление в доме лифтов. А подписи – сфальсифицированные, на этом отмечает член инициативной группы Владимир Галюк: он утверждает, что рядом с его фамилией в документе – чужая подпись. Так же свидетельствуют еще восемь обитателей дома – их подписи под документом тоже сфальсифицированы.
    В разговоре с корреспондентом «Вечерки» технический директор «Албо» Алексей Большев всячески пытался убедить редакцию в своей правоте. Ссылался на акты экспертизы, в которых, вопреки мнению авторитетных архитекторов и специалистов, утверждается – парикмахерская, построенная вместо свай, укрепит дом. Впрочем, в одном пункте откровенно солгал. Вспомнив обращение обитателей к мэру и его фракции в Киевсовете, под которым стоит 227 подписей, господин Большев заявил: «Посмотрите внимательнее на подписи – там есть 7 случаев, когда в одной квартире, якобы, проживают 13 человек с разными фамилиями». Однако в документе каждый «подписант» представляет одно помещение! То есть 227 подписей – 227 квартир. В отличие от сомнительного документа 2004 года, где лишь подписи, а кто в какой квартире живет, не указаны вообще. Комментарии, как говорят, лишние – теперь и остальные утверждения технического директора полностью легитимно поставить под большое сомнение. … В прошлых наших статьях шла речь о том, что в феврале в Днепровской райгосадминистрации четко заявляли: ни одного разрешения на установление забора вокруг будущей застройки районная власть не выдавала. Впрочем, сегодня такое разрешение есть – в виде письма-согласования к ордеру. На основании настоящего документа Главное управление контрою по благоустройству города Киева 31 марта выдало разрешение на забор. Однако настоящий документ, копия которого сохраняется в редакции, вызывает полностью законные сомнения. В нем не проставлен входной номер, нет общей печати, а там, где должен был подписаться кто-то из руководителей района, стоит лишь неразборчивая загогулинка – ни фамилии, ни должности ответственного лица не указаны. В организационном отделе Днепровской РГА понятия не имеют, кто от района подписывал письмо-согласование. По этому поводу «Вечерка» подготовила официальный запрос к Днепровскому руководству, надеемся, с ответом не замедлят.
    Во время февральских переговоров с застройщиком «Албо» пообещала обитателям организовать и провести общественные слушания. Обещанного не выполнили, а от прямого вопроса «Вечерки», собираются ли они проводить слушание, господин Большев уклонился. Зато, застройщики делают попытки начать работы.»
    До речі, ДОЗВІЛ (ОРДЕР) №09040005 від 31 березня 2009 року на тимчасове порушення благоустрою з облаштуванням тимчасової огорожі на період робіт, підписали: начальник ГУ контролю за благоустроєм м.Києва — С.Ф.Неклюдов, заст.нач. управління організаційно-аналітичного та правового забезпечення діяльності Київського міського голови — О.В.Крамаренко, затвердив 26.05.2009: Заступник голови КМДА – В.В. Головач
    Що ж залишається жителям як й надалі відстоювати свої права? Тим більше, що облаштування перукарні та офісів під будинком призведе до руйнації їх житла. На підтвердження цих слів наведемо цитату з видання «Вечірній Київ» від 19.05.2009 :
    «…експериментальний будинок не потребує жодної додаткової підтримки. «Березняки і Русанівку, – пояснив начальник управління містобудування, архітектури і землекористування Дніпровської РДА Михайло Микитенко, – збудовано приблизно в 60–70-ті роки. Порівняно, скажімо, з Воскресенкою, це новіший мікрорайон, і не такий уже великий термін минув. Будинки ще не в такому аварійному стані, аби стверджувати, що їх несуча спроможність під запитанням». До того ж, за твердженнями столичних архітекторів, поява таких будинків у 60-х вважалась новим словом у містобудуванні. Тому їх необхідно зберегти у первинному вигляді.
    – Чи треба спотворювати архітектурне рішення, прийняте автором і повністю для свого часу обґрунтоване? – запитував віце-президент Київської організації Спілки архітекторів України Георгій Духовичний. – До Києва тоді приїжджали з усього Радянського Союзу подивитися, як подібне проектувати та будувати.
    Архітектор упевнений, що жодне приміщення, добудоване під будинком, не посилить його конструкції.»
    16 червня мешканці Бучми,8 провели збори, у яких (згідно з протоколом) взяли участь 120 жителів будинку на Бучми, 8. Під час зборів було обрано ініціативну групу у складі 7 осіб, котрій надано повноваження представляти мешканців в офіційних інстанціях. Також учасники сходин ухвалили найближчим часом організувати та провести за передбаченою законом процедурою громадські слухання стосовно будівництва. І третім пунктом одностайно схвалено звернутися до прокуратури щодо фальсифікування підписів 311 жителів будинку на палях під листом 2004 року, що начебто містив їхню згоду на реконструкцію. До речі, журналісти «Вечірнього Києва» вирішили вияснити позицію забудовника. «…представник забудовника, технічний директор ТОВ «Албо» Олексій Большев, відмовився коментувати збори мешканців та їхні рішення. «Мені про ці збори не відомо, – зазначив пан Большев у розмові з кореспондентом «Вечірки». – У нас є всі необхідні дозволи, і взагалі, ми виконуємо замовлення міської влади» (?) /«Вечірній Київ» від 18.06.2009/
    А часом не такі витівки міських чиновників є основним аргументом розпочатої піар-компанії по дискредитації народного депутата України Кирила Кулікова , Голови тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин порушення Конституції України та законів України, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу ?
    Незважаючи на всі спроби забудовника дискредитувати в ЗМІ проведення громадських слухань, 2 липня вони таки відбулися,з дотриманням ст.13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.13 Статуту територіальної громади міста Києва.
    «Вечірній Київ» від 07.07.2009 «Ніша громадських слухань»:
    «…Зі свого боку, технічний директор «Албо» Олексій Большев прокоментував «Вечірці» події 2 липня таким чином:
    – Так звані громадські слухання, проведені Віровцевим та Борисенком, не є законними і не мають жодної юридичної сили. По-перше, громадські слухання з питань забудови мають бути ініційовані забудовником. По-друге, при реконструкції, на відміну від будівництва нових об‘єктів, закон не зобов‘язує проводити громадських обговорень. І по-третє: процедура законних громадських слухань вимагає присутність усіх зацікавлених сторін. А нас ніхто не запрошував…
    Увечері минулого четверга, попри бурхливу активність ініціативної групи та досить широку рекламу зборів, на подвір‘ї будинку зібралося десь 30 мешканців 384-квартирного будинку на Бучми, 8. Організатори назвали це «громадськими слуханнями», проте із суворим дотриманням визначеної законом процедури такого заходу в організаторів, м‘яко кажучи, не склалося.»
    Склалося, панове. На слуханнях зареєструвалися 252 (!) мешканця будинку №8 по вул.Бучми. Протоколи і копії реєстраційних листів передані в Дніпровську районну і Київську міську адміністрації. До речі, проводився аудіозапис громадських слухань. То перш ніж щось писати в муніципальних ЗМІ, треба, по-перше, бути присутнім на події, по-друге, дотримуватися норм законодавства.
    Витяги з протоколу громадських слухань за адресою вул.Бучми 8 :
    Дацюк Микола Євгенович, в.о. заступника Голови Дніпровської районної державної адміністрації з питань архітектури, містобудування та землекористування:
    — Уважаемые товарищи, для нас, для администрации района было очень важно проведение сегодняшних «громадських слухань». Почему? Те подписи, которые были собраны, это были фальшивые подписи, я так понимаю, да? На основании этих подписей они получили все разрешительные документы, в том числе и обманув районную администрацию.
    … Сегодняшним нашим большим собранием мы засвидетельствуем , что жители этого дома категорически против строительства, которое намечается здесь. Это однозначно. Мы это зафиксировали, это будет зафиксировано в протоколе. …Сегодня мы перед приездом позвонили застройщикам и официально пригласили их сюда. Они отказались.
    Государственная районная администрация будет на вашей стороне , на стороне жителей. Такой же будет позиция и депутатского корпуса, к какой бы политической силе они не относились, это однозначно. Повторяю еще раз, к сожалению, в марте этого года было дано право на строительство этого забора, тем самым была открыта зеленая линия на строительство в этом доме. По завершению этого собрания мы получим от Вас протокол, я думаю мы не будем затягивать этот вопрос, и мы направим письма во все инстанции, где будет сказано, что без согласования с жителями никаких телодвижений они здесь делать не будут …»
    Голова зборів, Атаманенко Олександр Миколайович – керівник юридичної служби БО «Київ 3000»;
    Зачитаю резолюцію громадських слухань, в яку увійшли всі пропозиції проголосовані на сьогоднішніх громадських слуханнях з приводу реконструкції будинку №8, по вулиці Бучми у Дніпровському районі міста Києва.
    Перше: Визнати дії компанії « Албо» при узгодженні реконструкції будинку №8, по вул. Бучми у Дніпровському районі м. Києва такими , що порушують право власності співвласників цього будинку на допоміжні приміщення, прибудинкову територію та інші конструктиви елементів будинку, відповідно до рішення Конституційного суду України .
    Друге: Звернутись до прокуратури міста Києва із заявами співвласників будинку по вул. Бучми №8, з приводу вчиненою компанією «Албо» фальсифікації підписів співвласників будинку по вул. Бучми № 8, у корисливих цілях для отримання дозвільної документації при проведенні реконструкції будинку.
    Трете: Звернутися до Державної адміністрації м. Києва з приводу скасування дозволів на виконання компанією « Албо» робіт по реконструкції будинку №8.
    Четверте:Звернутись до Головного Управління з благоустрою м. Києва з приводу скасування дозволу на порушення компанією «Албо» благоустрою прилеглою до будинку території, та вимагати термінового приведення прибудинкової території у безпечний, антиаварійний та відповідний санітарний стан.
    П’яте: Звернутися до Державної адміністрації міста Києва, Прокуратури міста Києва, Управління Внутрішніх справ міста Києва із заявами про небезпечне для мешканців будинку знаходження тимчасових технічних споруд компанії «Албо», а також самих забудовників на прибудинковій території. Вимагати негайного звільнення прибудинкової території будинку від тимчасових технічних споруд компанії «Албо», а також від самих забудовників.
    Хто «за» оголошену резолюцію? Хто «проти»? Хто «утримався»?
    РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ:
    «Проти» — 0
    «Утримались» — 0
    «За» — одноголосно

    Володимир Віровцев,
    помічник народного депутата України К. Куликова

    P.S.Ймовірно, Віровця В.Ю., про якого згадувалося в статті «Самооборона или рэкет?», потрібно ототожнювати з автором цих рядків. Хоча перекручування призвіща – така дрібниця в порівнянні з фальсифікацією документів…

  23. Стосовно попереднього коментаря — 31 липня і 4 серпня на адресу редакції ОРД я надіслав відповідь — “29 липня 2009 року на сайті ОРД розміщена стаття «Самооборона или рэкет?». По законам журналістики, які, я сподіваюсь ваша редакція не лише знає, але й дотримується, надається можливість висловити погляд на події двом сторонам. Сподіваюсь, читачі вашого сайту зможуть ознайомитися з позицією не лише забудовників, але й мешканців будинку на Бучми, 8. ” — з реальними порушеннями законодавства України, а не «за відома неправдивими», про які йшлося в статті.
    Редакція ніяк не одрегувала на відповідь .Тому для привернення уваги до подій по вул.Бучми, 8, мені залишилася тільки рубрика – коментарі .

  24. Этот беспредел который учинили застройщики совмесно с космосом не входит ни в какие рамки приличия и совести. Строительство на Гончара это детище старого хера (мера) Омели который принял решение о выделении земли для якобы инвесторов из-за бугра. А Космос нчего не делает для того что бы прекратить застройку снял денег и тащится возя свою жопу на Р/Ройсе. Что Космос что Омеля два сапога пара бабло побеждает зло это их девиз и пока такие ХЕРЫ будут руководить столицей будет процветать этот беспредел. К сожалению в нашей стране где правит любый друг который целует космоса во все места и позволяет ему творить что тот пожелает порядка не будет. Документы которыми козыряют застройщики полная туфта купленая за большое бабло. Все они не законно выданы а урод который земресурсах написал и подписал експерт заключение по земельному участку должен за это пожизнено сидеть в тюряге. Именно это падло закрыло глаза на отсутствие разрешений и статус земли. Кирил Куликов сам к сожалению не справится с этой саранчой, не знаю его истинного интереса в этом деле но мне кажется что он порядочный человек и это у него исходит от благих намерений и ему нужно в этом помогать. А всем жителям столицы необходимо задуматься прежде чем выбирать мэра.
    К сожалению это кормушка и на такую должность надо ставить радикального человека которому не безразлична судьба столицы и ее жителей.

  25. Стосовно попереднього коментаря — 31 липня і 4 серпня на адресу редакції ОРД я надіслав відповідь — “29 липня 2009 року на сайті ОРД розміщена стаття «Самооборона или рэкет?». По законам журналістики, які, я сподіваюсь ваша редакція не лише знає, але й дотримується, надається можливість висловити погляд на події двом сторонам. Сподіваюсь, читачі вашого сайту зможуть ознайомитися з позицією не лише забудовників, але й мешканців будинку на Бучми, 8 ” — з реальними порушеннями законодавства України, а не з «завідомо неправдивими», про які йшлося в статті. Редакція ніяк не одреагувала на відповідь .Тому для привернення уваги до подій по вул.Бучми, 8, мені залишилася тільки рубрика – коментарі .

  26. Вопрос автору и редакции: а в какие инстанции направлены заявления , которые цитируют и есть ли в распоряжении автора или редакции входящие номера этих инстанций.Или действуем по принципу “главное — обгадить , а пусть потом отмываются”.

  27. 23.10.2008 р. Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві під тиском членів ГО “Київська міська спілка автомобілстів” було порушено кримінальну справу № 10-16746 за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. На вказане рішення Київської міської Ради прокуратурою м.Києва було привнесено протест та подано позов до Господарського суду м.Києва про скасування вказаного рішення Київської міської Ради. Членів ГО “Київська міська спілка автомобілістів” просимо звертатися із скаргами до прокуратури Шевченківського району м.Києва з метою порушення кримінальної справи за ознаками шахрайства ( ст.190 КК України) відносно представників ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС”. Нагадаємо, що Київська міська рада своїм рішенням від 24 травня 2007 року передала товариству з обмеженою відповідальністю “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” земельну ділянку для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-розважального комплексу з офісними приміщеннями та паркінгом загального користування на вул. Березняківській, 17 — 19 у Дніпровському районі м. Києва. Вказаним злочином керував громадянин Ізраїлю Юга Андрій Дмитрович, член злочинного угрупування “Рибка”, в злочинному світі м.Києва мав поганяло “циганок”, “довгий”(длинный). Повернутися до Києва зміг лише після вбивства кримінального авторитету “Рибки”. Злочинним шляхом захопив владу в ГО “Київська міська спілка автомобілстів” з метою продажу майна членів ГО КМСА та переоформлення на свої підставні фірми земельних ділянок, на яких були розташовані автостоянки членів Спілки. ТАКИМ ЖЕ ЧИНОМ ЮГА А.Д. ТА ЙОГО ПОДІЛЬНИКИ (КИЄВСЬКИЙ, АВДИШ, ПИЛИПЕНКО, НОВОХАЦЬКИЙ,ШАЛОМЄЄВ, ЯКУБЕНКО ТА ІН.) В НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ПЕРЕОФОРМИЛИ НА СВОЇ ПІДСТАВНІ ПІДПРИЄМСТВА БІЛЯ 40 ГЕКТАРІВ КИЇВСЬКОЇ ЗЕМЛІ, НА ЯКІЙ БУЛИ РОЗТАШОВАНІ АВТОМОБІЛЬНІ СТОЯНКИ ГО “КИЇВСЬКА МІСЬКА СПІЛКА АВТОМОБІЛІСТІВ” , А ТАКОЖ ПЕРЕВЕЛИ НА ЦІ ПІДПРИЄМСТВА ВСЕ МАЙНО ЧЛЕНІВ ВКАЗАНОЇ СПІЛКИ. В ТОЙ ЖЕ ЧАС ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ ПРОСТО СПЛЯТЬ!!!
    ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ “НОВІ ІНВЕСТОРИ” ВИКОРИСТОВУЮТЬ НЕ ЗА ЦІЛЬОВИМ ПРИЗНАЧЕННЯМ , ТА ЩЕ Й ПРИ ЦЬОМУ НЕ СПЛАЧУЮТЬ ОРЕНДНОЇ ПЛАТИ ЗА ВКАЗАНІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ!!!
    23.04.2009 РОКУ сесія Київської міської Ради задовільнила протест прокурора м.Києва та скасувала своє Рішення від 24 травня 2007 року, яким було наділено ТОВ “Пріоритетбудсервіс” земельною ділянкою по вул.Березняківській, 17 — 19 в м.Києві.
    Не голосувли за це Рішення лише депутати від Блоку Кличка, воно і зрозуміло — АДЖЕ САМ КЛИЧКО ЩЕ ІЗ 90 — Х РОКІВ МАЄ ТІСНІ ЗВ*ЯЗКИ ІЗ ВИЩЕВКАЗАНИМИ ШАХРАЯМИ!!! ДЕПУТАТ КИЇВРАДИ СТАНОМ НА ТРАВЕНЬ 2007 РОКУ ВІД БЛОКУ КЛИЧКА — ШАЛОМЄЄВ ПРИЙМАВ БЕЗПОСЕРЕДНЮ УЧАСТЬ У ТОМУ, ЩОБ ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” ОТРИМАЛО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ПО ВУЛ.БЕРЕЗНЯКІВСЬКІЙ, 17-19 В М.кИЄВІ !!!
    ============ ЧАСТИНА 2 ====================
    05 чернвя 2009 року так званий директор ТОВ “Пріоритетбудсервіс” — Києвський Анатолій Цесарович , за домашньою адресою якого зареєстрований Юга А.Д. , подає скаргу до Шевченківського районного суду м.Києва (КИЄВСЬКИЙ МАБУТЬ НЕ ЗНАЄ ДЕ І СУД ЦЕЙ ЗНАХОДИТЬСЯ)про скасування по постанови про порушення кримінальної справи № 10- 16746 , порушеної 23.10.2008 року Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. Цього ж дня, 05.06.2009 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Марчук Н.О. винесла ухвалу про відкриття провадження у справі. ТАКА ШВИДКІСТЬ — В ОДИН І ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ ПОДАНО СКАРГУ ТА ТОГО Ж ДНЯ ВІДКРИТО ПРОВАДЖЕННЯ : НЕ МОЖЛИВА З ПРАКТИЧНОЇ ТОЧКИ ЗОРУ, АЛЕ МОЖЛИВА ЯКЩО СУДОВІ ОРГАНИ КОРУМПУЮТЬСЯ. Тобто, вказані злочинці, після того як розслідування у кримінальній справі підійшло впритул до розкриття злочину,В ЯКОМУ ПРИЙМАЛИ УЧАСТЬ НЕ ТІЛЬКИ ЧЛЕНИ БАНДФОРМУВАННЯ “РИБКА”, А Й ПОСАДОВЦІ ІЗ КМДА ( ШАЛОМЄЄВ ЄВГЕН ВОЛОДИМИРОВИЧ ТА КУЧЕР СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ) намагаються , корумпуюючи суд, закрити кримінальну справу.
    06.07.2009 року Шевченкывським районним судом м.Києва була винесена постанова про скасування кримінальної справи.
    12 серпня 2009 року Апеляційний суд м.Києва скасував постанову Шевченківського районного суду м.Києва , як незаконну, і лише після цього Шевченківським районним судом м.Києва скарга така званого директора ТОВ “Пріоритетбудсервіс” Києвського А.Ц. була відхилена , а досудове слідство по кримінальній справі № 10 — 16746 продовжено вже СУ ГУ МВС України в м.Києві !!!
    ЗЛОЧИНЦІ НЕ УНИКНУТЬ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!!!!!!!

  28. 23.10.2008 р. Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві під тиском членів ГО “Київська міська спілка автомобілстів” було порушено кримінальну справу № 10-16746 за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. На вказане рішення Київської міської Ради прокуратурою м.Києва було привнесено протест та подано позов до Господарського суду м.Києва про скасування вказаного рішення Київської міської Ради. Членів ГО “Київська міська спілка автомобілістів” просимо звертатися із скаргами до прокуратури Шевченківського району м.Києва з метою порушення кримінальної справи за ознаками шахрайства ( ст.190 КК України) відносно представників ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС”. Нагадаємо, що Київська міська рада своїм рішенням від 24 травня 2007 року передала товариству з обмеженою відповідальністю “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” земельну ділянку для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-розважального комплексу з офісними приміщеннями та паркінгом загального користування на вул. Березняківській, 17 — 19 у Дніпровському районі м. Києва. Вказаним злочином керував громадянин Ізраїлю Юга Андрій Дмитрович, член злочинного угрупування “Рибка”, в злочинному світі м.Києва мав поганяло “циганок”, “довгий”(длинный). Повернутися до Києва зміг лише після вбивства кримінального авторитету “Рибки”. Злочинним шляхом захопив владу в ГО “Київська міська спілка автомобілстів” з метою продажу майна членів ГО КМСА та переоформлення на свої підставні фірми земельних ділянок, на яких були розташовані автостоянки членів Спілки. ТАКИМ ЖЕ ЧИНОМ ЮГА А.Д. ТА ЙОГО ПОДІЛЬНИКИ (КИЄВСЬКИЙ, АВДИШ, ПИЛИПЕНКО, НОВОХАЦЬКИЙ,ШАЛОМЄЄВ, ЯКУБЕНКО ТА ІН.) В НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ПЕРЕОФОРМИЛИ НА СВОЇ ПІДСТАВНІ ПІДПРИЄМСТВА БІЛЯ 40 ГЕКТАРІВ КИЇВСЬКОЇ ЗЕМЛІ, НА ЯКІЙ БУЛИ РОЗТАШОВАНІ АВТОМОБІЛЬНІ СТОЯНКИ ГО “КИЇВСЬКА МІСЬКА СПІЛКА АВТОМОБІЛІСТІВ” , А ТАКОЖ ПЕРЕВЕЛИ НА ЦІ ПІДПРИЄМСТВА ВСЕ МАЙНО ЧЛЕНІВ ВКАЗАНОЇ СПІЛКИ. В ТОЙ ЖЕ ЧАС ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ ПРОСТО СПЛЯТЬ!!!
    ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ “НОВІ ІНВЕСТОРИ” ВИКОРИСТОВУЮТЬ НЕ ЗА ЦІЛЬОВИМ ПРИЗНАЧЕННЯМ , ТА ЩЕ Й ПРИ ЦЬОМУ НЕ СПЛАЧУЮТЬ ОРЕНДНОЇ ПЛАТИ ЗА ВКАЗАНІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ!!!
    23.04.2009 РОКУ сесія Київської міської Ради задовільнила протест прокурора м.Києва та скасувала своє Рішення від 24 травня 2007 року, яким було наділено ТОВ “Пріоритетбудсервіс” земельною ділянкою по вул.Березняківській, 17 — 19 в м.Києві.
    Не голосувли за це Рішення лише депутати від Блоку Кличка, воно і зрозуміло — АДЖЕ САМ КЛИЧКО ЩЕ ІЗ 90 — Х РОКІВ МАЄ ТІСНІ ЗВ*ЯЗКИ ІЗ ВИЩЕВКАЗАНИМИ ШАХРАЯМИ!!! ДЕПУТАТ КИЇВРАДИ СТАНОМ НА ТРАВЕНЬ 2007 РОКУ ВІД БЛОКУ КЛИЧКА — ШАЛОМЄЄВ ПРИЙМАВ БЕЗПОСЕРЕДНЮ УЧАСТЬ У ТОМУ, ЩОБ ТОВ “ПРІОРИТЕТБУДСЕРВІС” ОТРИМАЛО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ПО ВУЛ.БЕРЕЗНЯКІВСЬКІЙ, 17-19 В М.кИЄВІ !!!
    ============ ЧАСТИНА 2 ====================
    05 чернвя 2009 року так званий директор ТОВ “Пріоритетбудсервіс” — Києвський Анатолій Цесарович , за домашньою адресою якого зареєстрований Юга А.Д. , подає скаргу до Шевченківського районного суду м.Києва (КИЄВСЬКИЙ МАБУТЬ НЕ ЗНАЄ ДЕ І СУД ЦЕЙ ЗНАХОДИТЬСЯ)про скасування по постанови про порушення кримінальної справи № 10- 16746 , порушеної 23.10.2008 року Шевченківським РУ ГУ МВС України в м.Києві за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 та ч.3 ст.358 КК України за фактом підробки та використання підписів колишнього Голови ГО “Київська міська спілка автомобілістів” Хорофейко О.В. На підставі підроблених документів Київською міською Радою 24 травня 2007 року земельні ділянки та автостоянки № 24-25 по вул. Брезняківській, 17-19 в м.Києві були передані ТОВ “Пріоритетбудсервіс”. Цього ж дня, 05.06.2009 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Марчук Н.О. винесла ухвалу про відкриття провадження у справі. ТАКА ШВИДКІСТЬ — В ОДИН І ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ ПОДАНО СКАРГУ ТА ТОГО Ж ДНЯ ВІДКРИТО ПРОВАДЖЕННЯ : НЕ МОЖЛИВА З ПРАКТИЧНОЇ ТОЧКИ ЗОРУ, АЛЕ МОЖЛИВА ЯКЩО СУДОВІ ОРГАНИ КОРУМПУЮТЬСЯ. Тобто, вказані злочинці, після того як розслідування у кримінальній справі підійшло впритул до розкриття злочину,В ЯКОМУ ПРИЙМАЛИ УЧАСТЬ НЕ ТІЛЬКИ ЧЛЕНИ БАНДФОРМУВАННЯ “РИБКА”, А Й ПОСАДОВЦІ ІЗ КМДА ( ШАЛОМЄЄВ ЄВГЕН ВОЛОДИМИРОВИЧ ТА КУЧЕР СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ) намагаються , корумпуюючи суд, закрити кримінальну справу.
    06.07.2009 року Шевченкывським районним судом м.Києва була винесена постанова про скасування кримінальної справи.
    12 серпня 2009 року Апеляційний суд м.Києва скасував постанову Шевченківського районного суду м.Києва , як незаконну, і лише після цього Шевченківським районним судом м.Києва скарга така званого директора ТОВ “Пріоритетбудсервіс” Києвського А.Ц. була відхилена , а досудове слідство по кримінальній справі № 10 — 16746 продовжено вже СУ ГУ МВС України в м.Києві !!!
    ЗЛОЧИНЦІ НЕ УНИКНУТЬ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!!!!!!!

  29. Факты указанные автолюбителями являются предметом изучения ВСК , возглавляемой народным депутатом Куликовым К.Б. Земельный участки , на которых были рассположены автомобильные стоянки Киевского городского союза автомобилистов отобрали фирмы , владельцами которых являлись депутаты Киевсовета и чиновники Киевской горадминистрации : ООО “Элегандбуд”, ООО “Будэкосервис” — владельцем является депутат Кучер С.Н. Эти фирмы “заполучили” земельные участки 41 и 45 автомобильных стоянок по ул.Вербицкого, 1-2 в г.Киеве. ООО “Алант-инвест”, где руководят близкие люди Черновецкого Л.М. отобрало земельный участок по проспекту Глушкова, 5 в г.Киеве, где была рассположена автомобильная стоянка Киевского городского союза автомобилистов № 4. Кучер С.Н. в тот момент (2006 — 2007 г.г.) возглавляет Земельную комиссию Киевсовета.

    Другой депутат Шаломеев Е.В. делает запросы в налоговые на предмет того являются ли плательщиками налога за землю преприятия , которым выделялись зем.участки еще в 1972 — 1976 гг., где находятся автомобильные стоянки, зная при этом , что данные предприятия в настоящее время имеют другое названия, и в свое время передали указанные автомобильные стоянки в собственность Киевскому городскому союзу автомобилистов. Кроме того, Решением исполнительного комитета Киевсовета в 1989 году указанные зем.участки и автомобильные автостоянки были переданы Киевскому городскому союзу автомобилистов. Кроме того, от Киевского городского союза автомобилистов используют поддельные письма об отказе пользования данными земельными участками. Экспертизами было установлено, чо подпись председателя (покойного) Киевского городского союза автомобилистов Хорофейко А.В. — поддельная. Умышленно изменяли адресса земельных участков , на которых находились автомобильные стоянки Киевского городского союза автомобилистов ( Яркий пример этому автомобильные стоянки №№ 24 и 25 по ул.Березняковской, 17-19 в г.Киеве, где земельный участок выделялся ООО “Приоритетбудсервис”). В рамках уголовных дел ( существует уже несколько уголовных дел в г.Киеве) имеются доказательства причасности к данным преступлениям и гражданина Юга А.Д., и депутатов от Блока Кличко : Шаломеева Е.В. и Кучера С.Н.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
НОВОСТИ