Человек не терпит насилия!

УВКР СБУ у Львові очолюють корупціонери в погонах

Яркий пример начальник Швец М.С., у которого родственник по линии жены, Ткачук, которому не известно за что в 2008 году за деньги СБУ была куплена квартира в г.Черновцы, а в 2009 году назначен с должности начальника сектора начальником отдела (хотя являет собой серую посредственость). А все потому. что родственник начальника органа. Также, по команде Швеца М.С. в нарушение (по состоянию здоровья непригоден) оформлен в органы и служит в г.Ровно в одном из подразделений УВКР его племянник Побережный А.(бывший солдат срочной службы, и как ни странно очень больной человек, которого по медицинским показателям вообще не должны били призвать на воинскую службу в СБУ).
Заместитель начальника органа ВКР первый зам — Пасека С.М., у которого родственники естественно служат в УВКР СБУ в ЗР, первый из них капитан Ковальчук С. некоторое время возглавлял подразделение по борьбе с корупцией в УВКР, которое больших результатов не давало, но темы для руководства УВКР подкидывали постоянно, а руководители на этом зарабатывали деньги. Как ни странно, курировал работу своего племянника Пасека, после расформировая подразделения, Ковальчука С. назначили с должности начальника сектора заместителем начальника 1 отдела, где его таланты проявленые в борьбе с корупцией навряд ли ему помогут, тем более, что там ему придеться бороться с вечным трусом и постоянным перестраховщиком Орловым Р., который всегда и всего ботся!!! Второй родственник Пасеки прапорщик Данилюк И., должность для которого освободили, заставив обманом его предшествинника Лозицкого В.написать рапорт на увольнение.
А где же внутренняя безопасность СБУ, все там же, сидит на проценте от решения других вопросов, и в ус не дует….
Продолжение будет

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

82 ответа

  1. Сьогодні в УВКР була черга … в начальницький туалет на 2 поверсі, біля якого стояли в черзі одне за одним швець, кутний та пасєка, в них був понос, точніше дристомьот, вони були в шоці від новини що в УВКР їде Голова та два його заступники. особливо Павленко, мужик суворий та справедливий, знімлять з посади та й в народне господарство, коровам хвости крутити, може на три свинопаси стане більше, а……. Після великих начальників понос почався і в менших, бо швеця то швидше всього знімлють, а він вже дав вказІвку підлеглим начальникам підрозділів зібрати до приїзду високоповажних гостей хорошого дорогого пойла, має надію їх споїти… От і думають малі керівники, нести швецю бухло чи ні, в плані чи тратитися, чи того воно вартує, бо ж все одно знімлють.
    Отак в нас іде підготовка до приїзду керівників Служби

  2. Маємо надію, що як прибудуть до Львова, особливо на Лисенка високопосадовці СБУ, то звичайно ж звернуть увагу не лише на процес ОСД УВКР та його “результати”, особливо по боротьбі з корупцією та контрабандою, але і на питання кадрового забезпечення. Адже всім відомо, що кадри вирішують все, особливо в даному УВКР. Де ще Коноваловим, а потім і Швецем були розставлені на хлібні посади наближені їм людиська (Мельник, Янкевич, Павлюх, Ковальчук, Ткачук, Касянчукта інші дрібні злодюжки), а неугодні співробітники із значним досвідом роботи переведені на посади, не повязані з кордоном або з оперативною роботою (Антипенко, Курачицький, Кондратов, Корнєєв, Курніков, Заболотній, Семенюк та інші). І як результат, маємо неволодіння оперативною обстановкою, події в більшості відомі опісля, на випередження вже ніхто не націлений, та відсутність реальних результатів ОСД, які в більшості своїй заміняються фальсифікованими результатами або кримінальними справими, що взагалі не відносяться до компетенції СБУ. Оособливо в цьому набив руку та кишеню начальник прикордонного сектору 1 відділу УВКР підполковник Павлюх П.В., який з 2006 року не тільки закріпився на своїй посаді, але і непогано підняв свій матеріальний статус (напевно читали про нього вище). Йому як кмітливому фальсифікатору на ниві прикордоння навіть вдалося достроково купити звання “підполковник”, мотивуючи це нібито значними здобутками по службі, після цього в УВКР всі знають, що якщо сірий на ніякий Павлюх зміг купити військовое звання, то чому ми не можемо. На даний час він спільно з орошніком ДПСУ Горожанкіним, якого раніше всі ганяли від КППП, бо той тягав контрабанду, не гребував навіть і чорними, знюхався, і тепер тіпа спільно лабають результати, за інформацією СБУ, внаслідок чого Горожанкін з спокійною совістю збиває з людей бабки, вимагаючи відсоток і на вкр, тіпа вони в долі, а що ж, кожний заробляє як може???
    Тим не менше є надія, що довгоочікуваний приїзд кеівництва служби, змінить не лише швеців, кутних та пасєк, але і таких прихвостнів, як павлюх та інші…
    Однак вернемся до наших баранів, тобто кадрів, як останній приклад, який викликав щире здивування та обурення — порядком підбору кадрів у внутрішню безпеку СБУ, все правильно, це призначення у ВБ СБУ у Львові майора Боянівського В.С., якого буквально недавно перетянув до Львова, куплений ним начальник 1 відділу УВКР вже полковник Орлов Р.Л. (поки зрозуміли, що даун встиг получити звання “полковник”), якому обіцяли посаду на ПвК “Захід”, однак Орлов бачучи, що Павлюх його в хуй не ставить, все таки пропхав Боянівського в прикордонний підрозділ, адже в той час Павлюх утримував і так двох — Кутного, бо кум та начальника УВКР, а Орлову навіть на чай з печеньком не давав. І Орлов не помилився в Боянівському, той завжди давав йому на каву та до кави, все більше ж ніж нічого, не те що Павлюх. Однак вернемся до Боянівського, який відпрацьовував всі службові документи на власному ноутбуці, таскавши його куди попало, навіть на кордон, де із змістом його ПЕОМ мали можливість неодноразово ознайомлюватись прикордонні орошніки та вебешніки, поки інші поїли ВАСЮ. Але наше славне вб сбу звернуло увагу на реального кандидата у вб ВАСю, прийшло, виявило порушення роботи з відомостями, що становлять ДТ і пішло, без усяких наслідків для Васі, окрім матеріальних звичайно (а Аргамаков О). Однак його “подвиги” на кордоні, де він не гребував навіть купюрою в 50грн. вартуюють цілого опусу. І як результат на даний час це гідний співробітник ВБ, це що таких офіцерів підбирають для забезпечення нашої безпеки, для боротьби з корупцією в рядах СБУ. Ні, я більш ніж впевнений, що начальник вб Західний не в стані щодним чином впливати на оперативну обстановку, тому він вирішив очолити корупцію, а не боротись з нею, отакі то кадрові питання…..

  3. госппода лучшие работники и “журналисты” местного форума — кондратов (аналитик)-постоянно сидит на кордоне в выходные, корнеев(гоген)- выпрашивал должности и звания -оба вздрючены Захидным за решалово на кордоне, курачицкий(ван хелсинг наверно)-тоже чего то решал и попался, букреев (трасформер он же схидный) ловко трансформировался на схид начальником вб запорожья, не сумев выполнить главную задачу — снять захидного ,но наодаживав кучу денег для покупки машинешки.Запорожье бойся-большая мымра! Это про вас было написано:я не навижу в людях ложь, хотя она бывает разной, весьма искусной или праздной и неожиданной как нож. Яне навижу в людях ложь, от лжи к предательству полшага, когда то все решала шпага, как жаль, что старый стиль не гож.

  4. Знахарю, Ти не забувай, що службове розслідування по Кондратову і Корнєєву по інформації швидше всього того ж Західного — закінчилось “непідтвердженням інформації наданої Управлінням “Б” (є офіційний висновок), спитай когось з них або почитай в Управлінні, а то “Західний вздрючив”, дирку від бубліка хіба!

  5. Ну что ты! Борман сам жаловался, что служебное впаяли, а Корнею напомнили о долге службы или что то в етом роде.

  6. щось не віриться шо Васю Боянівського отак та й взяли до ВБ Сбушного, такого баригу ше пошукати треба, чи мо такі в тому вб потрібні, не вірю

  7. Просто Буцик поїхав, а корней лег на сохранение.Запорожец втік не прощаючись, знає пес чиє мясо зїв. Тоже показав нехилий переляк, поки тормоз не міг найти документ.

  8. Сьогодні день народження одного з кращих оперів УВКР Дмитра Шестакова, досвіченого контррозвідника та борця з корупцією в ДПСУ, який за оцінкою керівництва 1 відділу є кращим та має усі задатки для прсування по службі в УВКР . Вітаємо кращих, брат

  9. Не хера себе молодняк пиарится, это че доска почета, или в вашем УВКР фоткой этого особиста все видные места уже обклеили??? Дожились…

  10. Чуму така тишина на цьому сайті. Невже Швецю М.С. зробилося стидно і він став на шлях виправлення. Та ні, ніколи в житті він цього не зробить. Мені здається, що ті наші “колеги”, котрі писали цю хрєнотень уже не мають доступу до свіжої інформації (переведені в інші органи (периферійні підрозділи), чи зовсім звільнені). Перед тим як писати, голову на плечах потрібно мати. ВКР завжди відрізнялася своїм професіоналізмом і вмінням працювати по “головній лінії”. Нормальні люди розуміють що ні Швеця ні Коновалова уже не виправиш, але ж цей сайт читають не тільки наші колеги. Співробітникі ВІС мабуть від радості скачуть, що не виходячи з кабінетів, мають КМ на керівників нашої спецслужби КМ для вербувальноъ уразливосты (авторам хоть відомий цей термін). Нашій СЗР так не везе.

  11. Чып и Дэйл не пишите под чужими никами. Это не помешает вас вычыслить. А писать перестали потому что и раньше чушь была, которая разве что лохам интересна была да пиздюкам разным с точки зрения потешить самолюбие и невловимость. А главное — супер пидары разъехались, а некоторые уедут скоро, а там они себе найдут новые темы. Вон по их стопам уже и Севастополь чешет.

  12. Да нет, супер пидары служат на месте припеваючи, а что кого то из них уже блатуют на повышение, куда уже выше? А тема то иссякла сама по себе, так как неинтересна никому, кроме тех кротов которые прячутся под никами и не имеют смелости сказать что либо прямо! Честь имею.

  13. ЛЮБОМИРУ- Ты прежде чем Швеца чернить хоть литературу прочитай и откроешь для себя новость,особенно про ВИС. Посчитаешь для себя сколько лет его уж нет.

  14. Что-то пропали новости по теме, неужели перечисленных полковников УВКР СБУ у ЗР и их приспешников, которые погрязли в корупции и мздоимстве, наконец-то привлекли к ответственности, в крайнем случае к административной, с понижением в должности и тому подобными ограничениями по службе! Если так, то подскажите когда и кого сняли, какое решение по их уголовным преступлениям было принято судами да и руководством Службы в целом. Во время службы в Комитете, о таком никто даже и подумать не мог, не то что сделать, еще то было воспитание, в отличие от нынешнего.

  15. Ну и шо ты хочешь Ван Халсинг. Тебя же уже вроде бы перевели в другое подраздаление. Или тебя от корыта оторвали??? Твои бредни уже всем надоели. Заткнись и иди выполняй свой долг, военный!

  16. Тре намагатись звільнятись по невиконанню умов контракту, чи як там трудового договору, адже зарплата мізерна, лімітованого робочого дня не має, за переробку трудоднів певно тільки начальство собі гроші нараховує. Тіпа наряди ходи, а потім відсипні не дають, кажуть служи, бо Тобі великі гроші платять, на гражданці таких не має, правильно таких грошей як керівникам органу ще тре пошукати, але ж де їм там до потреб підлеглим, ну нє?

  17. Не тре так про шановного всіма Швеця Миколу Станіславововича, він хоть і п”є, але ж як людина порядна, зла нікому не робить, ви би краще описали подивги його замів, які криються за його спиною, підставляючи можливо навіть і свідомо свого шефа, благо швець п”є не лише на робочому місці, він же і так чекає пенсії, це ж всі знають, хай же доживе до пенсії. Ліпше пишіть про як Кутний, що той козел заліз в “город” до Пасєки і на його обєктах на Волині разом з Мельником В.І. в обхід Пасєки грошики нагрівають, прикриваючись роботою по активу, що скажете, скажіть про спільне СП з полькою “В”? Заяць не витримавши того нахальства всіх послав десь дуже далеко, а то сісти можна серйозно!

  18. Швеца в былые времена за алкоголизм в тяжелой форме сразу бы уволили и принудительно бы направили на лечение в неврологический диспансер, в КГБ алкоголиков на службе не держали, повезло ему что щас “вільна незалежна Україна”, так бы остался старшим опером. А так акоголику повезло пьет и типа руководит, вот позор??? хотя к этому все уже привыкли, да и че швец — во всей стране так, уважаемая

  19. А Швець кишені собі певно порвав отримуючи разом з начфіном гроші за економію коштів управління, га шо там чути, а то собі та своїм жополизам відсотки найбільші ставить, а операм які трудяться зась, бо як же без премії він за економію коштів лишитьсяґ. га ?

  20. Про Орлова Р.Л. — не правда. Он толковый офицер, и хороший мужик. Я с ним еще лейтенантами служил. И не мог он так кардинально измениться. Видимо кому то дорогу перешел и теперь кого-то ЖАБА ДАВИТ.

  21. Просто не надо грязь на всех без разбора лить. Балаболы — это те, кто болтает все что слышит, потому что больше ничего не умеет. А доказательств нет. Орлова я знаю — он не такой. А ты докажи обратное…

  22. Орлов не такий — він просто ніякий, це ж певно він і сам себе хвалить. Достойник найшовся, якби ж то не Коновалов не розгледів в ньому псячу відданність, то не бачити йому ні посади, ні зірочок полковницьких,де ж це бачено шоб призначати цілим начальником підрозідлу людину, яка власної тіні лякається, людину настільки перелякану, яка перш ніж прийняти рішення, раз 100 а то і 300 подумає, потім порадиться з іншими, видавши за свої розумні думки. Мало того, він взагалі незаконно знаходиться в органах, бо ж коли його до сбу брали він навіть вишки жодної не кінчив, а воргани беруть тільки ж начебто з освітою, а? Ото з таких недоумків і укомплектоване управління швеця, такими ж добре керувати, бояться за своє крісло, давно ж ніхто не дума про службу. То йже Орлов певно чиєсь місце займає, просто ж валяється на посаді…. А з ним чомусь ніхто з колишніх співслужбовців по МОУ та й по службі відносини не підтримує, від нього тримаються подальше, чому, мо пахне чимось??

  23. Нову мульку чули, швець алкаш алкашом, а закон “Про боротьбу з корупцією” йому по***, дочурку свою запхав на службу до себе, служить вона в управі, а Західний-Східний спиш, жреш чи бухаєш знов! А про орлова нєхер писати, ше серце стане з переляку

  24. А цей Кутний хітрец, на моє глибоке переконаня саме він організував ці публікації з простою та делекоглядною метою — посунути швеця м.с., ні для не секрет що дана особа гідна посади не більшої старшого опера на ово, вище не дозволює обмежений кругозор, хоча давно вже страждає манею величі та пихатості. Тільки підтримка його Ватахом свого часу дозволила заняти йому вищі посади, і пішло поїхало, гроші, гроші замінили все. Це вже Кутний не той орко шо був раніше, зара до нього просто так не підійлдеш, то вже Орест іванович. Був чоловік і пропав, гроші згубили, навіть до бюджетних і то лізе, не для кого не є секретом шо за гроші управління його дружині робиться ремонт у кабінеті, ще трохи той же швець скаже для його дочки зробити ще ліпший ремонт по сусідству. А решта всі змушені робити ремонти в управі за свої кровні гроші. Благо Пасєка для своїх племінників ремонти не організовує.
    З Днем народження Орест, бережи здоровя, якого й так нема, за гроші його не купиш, багато не хапай, хапалка замучится!

  25. досить писати ***ню на швеця, ні який він ні алкаш, по-перше бухав він круто ще раніше, коли очолював відділ.по-друге кого єбе що в управлінні працює його дочка, яка на *** корупція? а кутний і кутна — це не корупція? по-третє ходять чутки по управлінню що статті також пише зам — пасєка, який останнім часом треться біля кутного. бідний швець, лишився один — зами долбоеби, одному прийдеться працювати, бо їм ніколи. требаж побухати та охоту з рибалкою по тв подивитись. але нічого — після виборів на *** з управління таких замів.

  26. звичайно, поміняється. незалежно від результатів виборів компетентні керівники потрібні завжди. а всім “охотникам” зайняти чуже місце можу порекомендувати — шукайте де себе працевлаштувати.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ