Человек не терпит насилия!

УВКР СБУ у Львові очолюють корупціонери в погонах

Яркий пример начальник Швец М.С., у которого родственник по линии жены, Ткачук, которому не известно за что в 2008 году за деньги СБУ была куплена квартира в г.Черновцы, а в 2009 году назначен с должности начальника сектора начальником отдела (хотя являет собой серую посредственость). А все потому. что родственник начальника органа. Также, по команде Швеца М.С. в нарушение (по состоянию здоровья непригоден) оформлен в органы и служит в г.Ровно в одном из подразделений УВКР его племянник Побережный А.(бывший солдат срочной службы, и как ни странно очень больной человек, которого по медицинским показателям вообще не должны били призвать на воинскую службу в СБУ).
Заместитель начальника органа ВКР первый зам — Пасека С.М., у которого родственники естественно служат в УВКР СБУ в ЗР, первый из них капитан Ковальчук С. некоторое время возглавлял подразделение по борьбе с корупцией в УВКР, которое больших результатов не давало, но темы для руководства УВКР подкидывали постоянно, а руководители на этом зарабатывали деньги. Как ни странно, курировал работу своего племянника Пасека, после расформировая подразделения, Ковальчука С. назначили с должности начальника сектора заместителем начальника 1 отдела, где его таланты проявленые в борьбе с корупцией навряд ли ему помогут, тем более, что там ему придеться бороться с вечным трусом и постоянным перестраховщиком Орловым Р., который всегда и всего ботся!!! Второй родственник Пасеки прапорщик Данилюк И., должность для которого освободили, заставив обманом его предшествинника Лозицкого В.написать рапорт на увольнение.
А где же внутренняя безопасность СБУ, все там же, сидит на проценте от решения других вопросов, и в ус не дует….
Продолжение будет

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

82 ответа

  1. Дана тема перекликається із рядом проблемних питань в тому ж органі СБУ, які були підняті на цьому ж форумі темою “Куми в спецслужбах України”.
    І ще одним “героєм” в цьому ж органі ВКР є зам начальника УВКР полковник Кутний О.І., який як і Бонапарт рветься на посаду начальника органа? до якої з його слів він вже давно доріс. Правильно, він не хронічний алкоголік як Швець, сидить в більшості у своєму кабінеті, а не шляється по дешевим кабакам як Швець, у всьому ж іншому він такий же корупціонер, як і Швець та Пасєка. Його майже як і всіх керівників УВКР все ж таки занапастили гроші, гроші в більшості наших з вами співгромадян України, які перетинають державний кордон України. При чому тут кордон і Кутний, нібито вони і не повязані на перший погляд, однак, шановні тут не все так просто? Саме Кутний О. в 2006 році пролобіював призначення на посаду начальника підрозділу по КРЗ підрозділів та органів ДПСУ у Львівській області свого кума тоді ще майора Павлюха П.В., який був далекий від військової служби взагалі. І як наслідок, з 2006 року Кутний поміняв собі вже третю автомашину, в 2006 році до призначення свого кума на посаду, він ще був щасливим власником досить не нової Мітцубісі Лансер, а за ці роки вже поїздив і на новій “Тойота Рав4”, і зараз якщо не помиляюсь їздить на на новій “Сузукі ГрандВітара” придбаних за готівку, звідки гроші у нього??? А грошима його забезпечує кум Павлюх П., який за роки перебування на посаді встиг отримати (правильно буде сказано купити) військове звання підполковник та значно збагатитись. Як? Елементарно, за свою бездіяльність, інакше не назвеш, так як результати ОСД в його підрозділі відсутні, а ті які нібито досягнуті, отримані в результаті фальсифікації (в Кримінальному Кодексі України цьому є визначення -службовий підлог), він завжди звертається до прикордонників з проханням записати їх результати як результати ВКР, нібито вони їх завчасно інформували, і прикордонники спрацювали по інформації ВКР СБУ. Позор. І жодних матеріалів про корупцію в пунктах пропуску, про контрабанду чи навіть нелегальну міграцію, його підрозділ не зміг, не те що отримати, а навіть реалізувати!!!! А по лінії контррозвідки у них така ж ситуація. Сам же Павлюх зі своїм підрозділом теж недалеко втік від свого кума, який до всього ж є куратором цього підрозділу. Як кажуть знаючі люди, Павлюх за ті ж прикордонні кошти (отримані за бездіяльність) завершує будівництво особняка поблизу м.Львова, придбав джип Ніссан Кашкай для дружини, а сам, його аж шкода, їздить на “Ладі”. І що саме цікаве підрозділ ВБ, який мав би притягувати до адміністративної та криімнальної відповідальності таких як Швець, Пасєка, Кутний, Павлюх та інші, чомусь не працює, чому ?????????? Варіантів не так і багато? знаючі людини самі скажуть відповідь і не треба питати де керівник ВБ СБУ у Львові Західний Ю., чому мовчить, просто він теж любить гроші, і немає різниці від кого вони отримані???

  2. а в УВКР СБ Украины в Северном регионе? Братья Винник чего только стоят. младшего “взяли” в органы по просьбе старшего (ранее его неоднократно пытались оформить, но в силу “каких-то” недостатков не получалось), через некоторое время мальчик получает старшего опера (так как уже капитан, а скоро майор — соответственно надо должность). Тут же в оперативное обеспечение получает пару заводов, так же по протекции брата — Винника старшего(ранее был в ОВКР Управления СБУ в Харьковской области, затем в отделе “К” по линии борьбы с коррупцией среди военнослужащих, знает директоров заводов и так далее).
    а поинтересуйтесь кто-нибудь как и кого в срочном порядке оформляют на службу в 1-й отдел и не только? главным офицером по комплектованию там жена замнач управления гаврилкина, подбирает всех “обездоленных”.
    а чем закончились разборки по махинациям с расходами по “9”?
    там есть куча тем, на которые никто, в том числе новое руководство, не обращает внимания.

  3. Всюди бардак, а я думав, що тільки у Львові така херня твориться, хотя то, що написано слабо відображає дійсність, реально воно все набагато гірше.Більшість зрозуміли, що з корупцією нехер боротись, тому тупо взяли і очолили її, так же товариші начальники корупціонери???

  4. Швец скотина і то звеликої букви хер, сам знаю, обіцяв мене перевести на іншу посаду, пів року мурижив разом з Завадським, скільки в кадри коняку я заніс? Поки на неї не призначили іншого, як виявилось за бабло. Скотство

  5. А то той Пасіка, що був в Рівному, бляха протирав штани аналітиком, та ж він ніякий, і вже дивись у Львові начальником, а ми його за пивом постійно засилали, ні хера ж собі вибився в люди, хоча рибак нормальний.

  6. Начальник (поки що, кажуть є політичне рішення поміняти керівництво ВКР у Львові, а вебешнікам вказати на недопрацювання та розігнати відповідальних за ВКР). Швець М.С. залишається стійким корупціонером (раніше проходив по кримінальній справі по розкраданню військового майна, вебешніки працювали-працювали, однак не допрацювали, чомусь на жаль), взяти хоча б його яскравий приклад — його розпорядження, яке він віддав в рамках популяризації державного прапора України, де він прямо зазначив, що придбання та установку прапорів на обєктах оперативного забезпечення керівники підрозділів здійснюють за власний рахунок (з якого хера, адже програма популяризації прапора є державною, а кошти куди ділись)??? І куди ж дивляться вебешніки СБУ, за що отримують грошове забезпечення, коли є явні ознаки порушення Закону України “Про боротьбу з корупцією” (тим більше задокументовані самим Швецем) ми вже самі знаємо чи не так??? А чи можна на зарплату полковника, в даному випадку хабарника Швеця придбати кросовер Мітцубісі Аутлендер, чи може це все теж придбане на кошти зібрані для нього Павлюхом П. з прикордонників, адже Швець вроді не дурак бачить, як його зам куратор та кум Павлюха — Кутний міняє машини??? А чим гірший Швець, адже його попередник Коновалов, теж придбав собі нове авто за готівку, яку як відомо збив з Павлюха за призначення на посаду начальника сектору по прикордонникам, як же він ним міг стати, адже був всього лиш старшим оперуповноваженим в іншому підрозділі і з прикордонниками стикався лише за чаркою, чи вирішуючи питання по контрабасу??? Він же перед призначенням бігав по знайомим підприємцям та просто багатим людям і позичав гроші, які обіцявся віддати найближчим часом, тільки його призначать на високу посаду??? І звісно його призначили, бо ж позичили добрі люди…

  7. Мольку из аквариума: Гаврилкина не трогай, тем более его жену…. ибо не лезь с своим рыбьем умом в серёзные дела…
    Винник младший боевой пацан…
    И вообще мало уважаемый сотрудник УВКР на Севере под ником “аквариум” не позорь орган… утухни или застрелись… не упродобайся скотскому инстинкту то есть Львову…

  8. Що, сага про подвиги хабарників завершилась, чи саме цікаве та убойне тримається на фінал???

  9. Пацани, а шо за тема по продажі-обміну Швецом ще з кегебешних часів ЯК на квартиру для його юриста Зікеєва???

  10. Тема простая, как два пальца обоссать, изза преступной халатности Швеца (при наличии денег глаза закрились),при его попустительстве, юристконсульт ВКР СБУ в Западном регионе майор Зикеев В. вывел из под учетов конспиративную квартиру (числилась в отделе Паринова, кто знает че за подразделение) в центре Львова, порешали с КЕЧ, что им якобы сдают ее, потом подготовил письмо-просьбу за подписью Швеца выделить бедному сбеушнику Зикееву квартиру, ему ее и выделили в Винниках, двухкомнатную, новую, без ремонта. А почему то Зикеев стоит на квартирной очереди далеко не первый???
    Вопрос на засыпку — сколько заплатил денег Зикеев Швецу М.С. чтобы получить двухкомнатную квартиру без очереди??? Интересно, правда товарищи?

  11. Узнаю Тебя мудак. Ты весь такой, и на сайте и в жизни, ведь алкоголь не витамины, разрушает не только мозги, но и тело.

  12. Швець Кутний та Павлюх продовжують нагрівати бабло на своїх підлеглих. Не так давно підлеглого Павлюха П.В. Кряженкова Ю.Ю. призначили старшим опером. Учасники форуму та сайту орієнтуються що то за посада і як на неї призначли раніше. Однак сам Кряженков Ю.Ю.(не повезло йому стати зуботехніком, без військової освіта, сугубо цивільна особа) під час пянки з приводу присвоєння, у вуькому колі сказав, що посада коштувала йому 500 зелених, з яких Павлюх взяв собі 300, а решту сказав що куратору Кутному та начальнику Управління Швецю. Вот така то кадрова політика в даному органі СБУ, коли призначають на вищі посади осіб, в яких не те, що досвіду, але і результатів не має…А як Швець призначав на подібну посаду Степуляка Вову (колишнього солдата, скороспілого прапорщика з шифроргану) і враз на оперську посаду в Івано-Франківськ (звідки той родом)…… За мясопродукти, точно, бо якісні мясопродукти робить фірма мами Степуляка В. за яке його і взяв в органи попередник Швеця Коновалов і як бачимо їсти мясо хоче Швець тоже, має апетит на протиправне, херов алкоголік, правда?

  13. Ерунда якась! Вы еще не ушли клоуны?? Так ступайте. Завтра для вас может не наступить!

  14. Аквариум если у тебя много “воды” то говори правду Винник младший давно майор а 2 завода “лакомый кусок” практически неработающие и каким образом жена Гаврилкина подбирает и оформляет на работу в УВКР.

  15. Ну шо там, що то не чути про алконавта з корупційними задатками Швеця М.С.??? Чому мовчимо, невже матеріали по ньому закінчились, не може бути??? Щось маю велику підозру про причетність до вказаних публікацій по Швецю одного з його замів — Кутного, так як Пасєка в силу своєї ущербності і недолугості навіть не розглядається як можливий кандидат на заміщення посади начальника органу! Публікації, які були почались з особи його кума Павлюха, чомусь плавно перемістились лише на Швеця, невже гряде зміна керівництва Управління, де все побудовано на корупції та родинних звязках,а кутний не зважаючи на всі його негативні сторони, має усі завдатки притаманні Наполеону. Недарма ж його кум Петрик Павлюх в тему чи ні, при отриманні щомісячних подачок з боку начальників прикордонних відділів та в бесідах з митниками завжди зазначає, що гроші не тільки йому, але й для підігріву його кума — майбутнього керівника всея СБУ у Західному регіоні, вот такий в них нарцисизм… у рагулів!
    Хоча той же Кутний, Швець та Пасєка не зважаючи на їх посади, не гребують і дрібними крадіжками. Не так давно в УВКР СБУ у Західному регіоні були списані декілька легкових автомашин, які відслужили положений їм термін і підлягали списанню та продажу на конкурсній основі всім бажаючим, як це робиться в інших Управліннях, однак в даному “органі” все було зроблено навпаки, машини без лишнього розголосу розприділені між керівниками органу, тобто передані їм майже символічно. Після чого були успішно продані на сторону приватним особам, кожний — швець, пасєка та кутний на цьому заробили по декілька тисяч доларів не бючи палець об палець, передпродажна підготовка даних автівок було зроблена за державий кошт, в тому ж гаражі УВКР, силами військовослужбовців підпорядкованих тому ж пяному завжди швецю миколці…. ось так. як то кажуть з миру та й нитці і Тобі хватить не тільки на бухло але і на закуску, в даному випадку це знову про швеця та його злочинних спільників по одному і тому ж органу, соромно як завжди всім нормальним офіцерам, но не їм хабарникам в погонах, привикли, знаєте, напевно по посаді положено красти та не тільки…
    Продовження буде…………

  16. Швець, ти таки чмо. Знаючи тебе, підлесливого, уже років надцять, я сьогодні переконався,що люди пишуть про тебе правду. Треба вміти гарно піти. Ти знаєш, хто тобі це пише. От я пішов і нічого, але колеги мене поважають, бо я ніколи не був хапугою. І не поливай грязюкою свого попередника. Він хоча був і космічним, в лапках, але не брав, на відміну від тебе. Ти чмо.

  17. Чим же закінчиться цей “злив” компромату для посадових осіб, в діях яких присутні ознаки злочинів,які прогонози???

  18. Начальник УВКР СБУ у ЗР полковник Швець М.С. в порушення вимог п.”а” ст.5 Закону України “Про боротьбу з корупцією” “сприяє, використовуючи своє службове становище окремим фізичним особам в отриманні ними пільг” — використовує територію УВКР (Лисенка 15) під стоянку автомашин, власники яких не мають відношення до ВКР, вони просто мешкають в оточенні і зуміли домовитись з вічно пяним Швецем, чого за пляшку хорошого пойла не зробиш? Деякі особисті автомашини, в тому числі і куплене за хабарі авто Швеця чомусь зберігаються в боксах УВКР, в той час як службові автомашини СБУ змушені стояти під відкритим небом, чому???
    Є хороші новини, начальник ВБ СБУ у Львові Західний почав зображати бурну діяльність з приводу публікацій на сайті ОРД, так як йому довели, що у випадку невжиттязаходів з припинення протиправної діяльності посадових осіб зазначених на вказаному форумі та їх подальшого документування, рішення приймуть по ньому…
    А як ще пояснити бездіяльність співробітників ВБ:
    а) варіант маловірогідний — у них взагалі відсутня оперативна інформація,
    б) у даному випадку вони сидять на відсотку від ВКР,
    в) у співробітників ВКР, в того ж Швеця та Кутного на Західного та його команду є компрометуючі матеріали??????

  19. Шкода…Не оправдались надії особового складу УВКР СБУ у ЗР, Швець все таки вернувся на посаду, думали ж, що звільнять його, надіялись, адже є готовий, толковий офіцер який може гідно його замінити, це полковник Кутний Орест Іванович, на відміну від вічно пяного артелериста Швеця, Кутний колишній морський піхотинець, випаває рідко, так як здоровя не дозволяє, знає свою міру. Компетентний у всіх питаннях ОСД, практик, користується авторитетом у частини особового складу, адекватний. Красти не буде, все у нього вже є, починаючи з милої дружини, завершуючи житлом та автомашинами. Так що маємо сподівання на те, що ця порядна людина нарешті займе належну їй посаду і контррозвідники зможуть нормально служити на благо своєї країни, а не в угоду пяничкам та хабарникам. А може краще звичайно написати колективне прохання Голові СБУ, адже УВКР це не витверезник, щоб ним керував алкоголік, Кутний цілком гідна особистість, незважаючи на деякі публікації на цьому сайті, хто не працює, той не робить помилок, однозначно краще Кутний О.І. ніж вічно пяний, пускаючий слюні швець чи балбес Пасіка, який взагалі не має оперативного досвіду, вічний аналітик телебачення та газет. Геть Швеця, Орест очоль нас

  20. А того Швеця шо у вас корупцію очолює часом не Коля звати? а то в нас один Коля Швець пропав? на зустрічі однокурсників ХВАКУ не являється.хоть і чмошніком був але цікаво як доля зложилась? не віриться що міг досягнути таких посад? Напишіть де його найти? бо не признається

  21. звати його швець микола станіславович, знатний мудак, якого 49 років назад родили його батьки, не думали шо таке скотство з нього часом виросте, цей мудак чалиться на Лисенка-15. Хер навіть на ремонті будівлі УВКР заробляє бабки, оформляючи безплатну працю срочніків, як роботу зроблену іншими та закуповує матеріали тіпа дорожче по квитанціям, насправді це дешеві матеріали, скоро знов тре буде ремонти робити, заробив порядка 4 штук.грн, на бухло нехватка в кольки. Отакий грьобаний випускник вашого хваку 81 року помоєму, мудозвон хренов.

  22. з такими приходиться служити, начальників не вибирають, однак час міняє все, треба набратися лише терпіння…

  23. А что у ВБ праблеми з дакументуванням??? Или проста ризультат не нужин?? Захиднага я знаю лична. Ни думаю, что иму пофиг все эци движенья. Можит Киев иму санкцею ни дайот?

  24. Какая нафиг санкция? Сидит держится жопой за должность Захидный, компромат на него наверняка имееется, поэтому и бздит в две дырочки, пока с органом не выгнали за халатное отношение и крышевание корупционеров?
    Тем более в УВКР уже ждут приезда знатного военачальника с Киева, типа проверять едут швеца, может и снимут козла, нехер пить в служебное время и бабло снимать с подчиненыих, пусть не мешает другим служить, вебешники типа ж никак не могут отреагировать на все эти безобразия, вот такая у нас спецслужба вильнои Украини

  25. Чого замовчали Ван Хелсінги, Гогени та Фантоми, чи Ваші опуси досягли якихось тільки вам відомих результатів???

  26. Очікування особового складу Управління щодо зняття з посади корупціонера та алкоголіка Швеця М.С. можуть найближчим часом успішно реалізуватись. Як то кажуть до нас їдуть перевіряючі особи, які розбравшись на місці, напевно приймуть єдине правильне рішення щодо неможливості перебування на посаді начальника УВКР, особи, що себе так яскраво скомпрометувала та й по заступникам теж буде піднято питання щодо відповідності їх займаним посадам,так довго не може продовжуватись, як повинні служити ми підлеглі таких от швеців, коли нам подають негативний приклад наші воєначальники, красти, брехати, фальсифікувати результати ОСД, зловживати алкоголем під час служби???????? До якого часу це буде продовжуватись…….

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ