Человек не терпит насилия!

Як справи у Тернопільському ДАІ

керівники органів внутрішніх справ (як в Центрі так і на місцях), у переважній своїй більшості, внаслідок тривалих та сильно прогресуючих вад характеру (заздрість, жадібність, ненаситність, корисливість), своїми вчинками та психологічним впливом на морально-етичний мікроклімат у колективах поступово розвалили одну з основ любої Держави – вітчизняну міліцію. А звідси – припинення будь-якої боротьби з організованою злочинністю, відсутність контролю за фінансовими потоками, обігом тяжких наркотиків, порядком у містах та на дорогах. Їх надмірна заполітизованість внесла у цей безлад новий елемент – свідоме схилення до порушення працівниками ОВС Закону задля не тільки власної наживи а й в інтересах певних політичних сил чи окремих політиків. Як приклад, наводимо нещодавню вказівку начальника ДАІ УМВС України в Тернопільській області полковника міліції Кавюка значно збільшити (практично удвічі) щоденні (для нарядів), щотижневі та щомісячні (для керівництва усіх рівнів) здачі «тіньової виручки» від поборів на дорогах. Визначено також нові «норми» для сержантського та офіцерського складу від виручки за результатами «вирішення проблеми на місці». Звідси, прийнято рішення про збільшення такси для водіїв за усі види правопорушень на дорогах. З метою уникнення фактів привласнення коштів офіцерами без «ділення» Кавюк організував тотальне стеження за ними. На даний момент організоване прослуховування чергової частини ДАІ, більшості службових кабінетів. Навіть подейкують, що слухаються вбиральні, оскільки саме там «руляться справи» по мобільних телефонах на придбаних спеціально для цього стартових пакетах одноразового використання. Напевно, саме так Кавюк і вирішує свої справи, раз у цьому підозрює підлеглих.
Спочатку, після такої вказівки усі зрозуміли, що Кавюк таким чином намагається збільшити вміст власного гаманця, який за розмірами на даний момент можна зрівнювати хіба що з його джипом «Лексус» вартістю понад 100 тисяч американських доларів США. До речі, для придбання такого авто на офіційно задекларовані прибутки Кавюку потрібно було би пропрацювати в ОВС мінімум 15 років, харчуючись при цьому усією сім’єю в «Карітасі» і одягаючись виключно у вживаний за кордоном одяг. Однак, згодом став зрозумілим дійсний стан речей – як і на митниці, гроші збираються для їх подальшого використання на майбутніх всеукраїнських виборах. Нещодавно, за столом під час трапези з керівниками управління МВС в області Кавюк недвозначно натякнув, що «якщо пройде наш проект щодо виборів, то для мене рівень області буде занизьким». Кому конкретно Кавюк передає кошти, залишається таємницею, однак, ми впевнені, що певна їх частка осідає в його ж кишені. Знаючи досвід роботи теперішнього нашого безпосереднього керівника в Львівському та Закарпатському ДАІ, є усі підстави так вважати. За час роботи на Львівщині Кавюк «заробив» чистими близько 2 млн. доларів (певна частина якраз під час виборів). Так само на Закарпатті тільки за супроводи вантажів та «ліцензії» на перевезення контрабанди територією області місячні доходи сягали сотень тисяч. Тут принагідно зазначити, що, маючи такі значні статки, Кавюк для найближчого оточення залишився мерзенним чоловіком. Перед кожним своїм новим призначенням він, мотивуючи необхідністю дачі хабара в МВСУ, поназичав у друзів, колег, посадовців місцевого рівня чималі суми (10-30 тис. дол.), які до тепер не віддав. На Тернопільщині Кавюк встиг «порішати» для себе декілька земельних ділянок. Найбільш відомі з них в Чортківському та Теребовлянському районах. На даний час там активно проводяться будівельні роботи. А матеріальне забезпечення процесу будівництва вирішено Кавюком наступним чином – кожен наряд ДАІ, що заступає на території цих районів, зобов’язаний, окрім щоденної «виручки», організовувати доставлення на об’єкти по одній вантажній машині піску, щебеню та каменю. Можна собі уявити ці маєтки «бідного міліціонера»… Загалом, напрошується вислів – «а кто ж его посадит, — он же памятник».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

41 ответ

  1. на прошлой неделе орли КАВЮКА по беспределу в Черткове задержали троих бизнесменом,двоих из Ужгорода и одного Россиянина,подсунув им в багажник несколько старых стволов которые Кавюк купил по 50 баксов у жуликов Черткова!Суть в том,что заезжие бизнесмени отказались платить через директора Чертковского сахарного завода по 1000 баксов с фуры сахара Кавюку.через директора и родственника Атаманчука!ТАк вот в их багажник орлы Кавюка подбросили несколько стволов,а потом подставили УБОЗ,РАКА,чтобы ето разгребал!Гракова и Мальеваника,двух Ужгородцев своровали и удерживали в помещении СОКОЛА УБОЗ хотя они как свидетели!!Ето незаконное лишение свободи!!Куда смотрит прокуратура??А Вольського арестовали без каких либо доказательсьв,а КАВЮК просит 500 штук баксов через своего кума из Убоза Дембривского за решение вопроса!!

  2. Цікаво, чи читє інформацію про цього горе-міліціонера, який позорить міліцію на всю Україну пан Міністр, або пан Слободяник ? Якщо так, то де реакція ???

  3. Не знаю як на це дивитьься пан Міністр,а ось хотілось би почути хоч слово від ” місцевого міністра” пана Максимова !!! Та певно марно чекати. Як у всіх українців від сала, так і у пана Максимова від грошей очі позапливали. А про честь офіцера вже мови немає. Сліпий з “чистими руками”…

  4. Етот толстяк с отвисшым животом и глазками как у поросенка КАВЮК есть родстаенник жены МАКСИМОВА начальника УВД,вся ментовка знает что КАВЮК носит бабки каждый день “МАМОЧКЕ”так называют менты Тернополя со слов КАвюка жену Максимова,он сам крестный папа у КАВЮКА,кум по нашему по тернопольски!!А вы пишете куда смотрит главный Тернопольский мент!?ТУда и смотрит на БАБЛО ЧТО ЕМУ НЕСЕТ КУМ КАВЮК!!СМЕРТЬ ПИДЕРАСАМ!

  5. Етот толстяк с отвисшым животом и глазками как у поросенка КАВЮК есть родстаенник жены МАКСИМОВА начальника УВД,вся ментовка знает что КАВЮК носит бабки каждый день “МАМОЧКЕ”так называют менты Тернополя со слов КАвюка жену Максимова,он сам крестный папа у КАВЮКА,кум по нашему по тернопольски!!А вы пишете куда смотрит главный Тернопольский мент!?ТУда и смотрит на БАБЛО ЧТО ЕМУ НЕСЕТ КУМ КАВЮК!!СМЕРТЬ ПИДЕРАСАМ!

  6. Поки в нашого кріпака не вирвуть останній кусок хліба з рота,доти він буде думати що якось воно буде,і все рішеться само собою без нього бо його хата з краю.

  7. сайт “Закарпаття Online”,

    28 липня 2009, 22:44 слідчий САМ МІНІСТР МВС СТВЕРДЖУЄ, ЩО (пряма мова: «МІЛІЦІЯ ТЕЖ НЕ БЕЗ ГРІХА»!!! Як стало відомо на теперішній час , діло по зброї та бізнесменам набирає оберти на рівні всієї України. Київське керівництво МВС у “захваті” від того, що роблять підлеглі генерал-лейтенанта Максимова : керівник ДАЇ Кавюк, зам. нач. УБОЗ Демборинский. З джерел, близьких до МВС відомо, що під керівництвом заступника міністра проведена селекторна нарада з керівництвом обласних ГУМВС, УМВС на якій було “обговорено” і сфабриковане Тернопільким керівництвом “діло про зброю у мерседесі”. Висновки про недопустимість порушення прав і свобод людини — не була темою для “обговорення”. Тема: як вибиратися з гівна головному зборщику грошей з підлеглих — Максимову та його вірним псам: Кавюку ( уж йому — то давно пора сісти на нари та співати півня на все життя за все, що натворив), зам. нач. УБОЗУ Демборинському, начальнику УБОЗУ Раку та Чертківскій міліції. ПАДЛО КАВЮК! Віддай позичені у різних людей гроші, у т. ч. підлеглих приблизно на загальну суму 1.000.000,00 доларів поки ще не сів !!!!!!!!!!!! Крім того по суду «Кавюки» віддасте все,що забрали у хлопців, у т. ч. $300 тис. та 100. тис. грн.!!!!! А що – ж міліцейске керівництво не пише що сталося з бізнесменами? ВІДПОПВІДЬ: Як пише свій коментар «сексот» на форумі з статті «Начальник УМВСУ в Тернополі генерал Віталій Максимов – мученик за честь мундиру» 21.07.2009 17:23: «двух Ужгородцев своровали и удерживали в помещении СОКОЛА — УБОЗ хотя они как свидетели!! Ето незаконное лишение свободи!!» І Це було аж три доби! Без рішення суду! ВИКОНУВАЛИСЯ ПРОТИПРАВНІ НАКАЗИ КЕРІВНИЦТВА!!! Слушно пише «не сержант» — пряма мова коментарю : 22.07.2009 17:47 «Не знаю як на це дивиться пан Міністр,а ось хотілось би почути хоч слово від ” місцевого міністра” пана Максимова !!! Та певно марно чекати. Як у всіх українців від сала, так і у пана Максимова від грошей очі позапливали. А про честь офіцера вже мови немає. Сліпий з “чистими руками ”…» ??????????????? “Максимовці”як брали так і беруть — і будуть брати. Однак, крім того, «максимовці» саджають нормальних людей роблячи різні підстави, так як і було КАВЮКАМИ підставлено бізнесменам зброю та викрадена велика сума грошей! БОГ ВСЕ БАЧИТЬ!КОЖНИЙ З МАКСІМОВЦІВ ОТРИМАЕ ПО ЗАСЛУГАХ, ЦЕ ПО НИХ ПЛАЧЕ ЗОНА. КОМЕНТАРІ по цієї справі також читайте на сайтах “Закарпаття Online”, ZAXID.NET, ОРД

  8. Заказуха конкретна! цікаво хто за нею стоїть! а ниточки до гори ідуть бо факти цікаві тільки жаль без доказів! Правильно, кращеи когось брудом облити! А ми тіпа не при ділах!

  9. Заказуха конкретна! цікаво хто за нею стоїть! а ниточки до гори ідуть бо факти цікаві тільки жаль без доказів! Правильно, кращеи когось брудом облити! А ми тіпа не при ділах!

  10. Однозначно обласна адміністрація хоче міліцію під себе підмяти, а ті не даються ще “мерса” досих пір тримають. І шукає голова ОДА в с-ці меду, а його там не має. Тай серед Гаїшників є “незадоволений Махомет”, бо зливає інформацію друзям. А щоб вислужитися прибрехує для важності своєї персони, а про себе гарні оди пише — “голий босий, нема де переночувати”.

  11. Це хто Махомет не має де переночувати, всім би таку “конуру”. А ні то сторожем хай іде до себе в магазим.

  12. В якому з двох, один ще не добудований. Краще хай по старій памяті іде на склозавод. Хоча що там робити “все уже украдено до нас”, тай в Гаі його вже не пускають.

  13. Прочитайте нову фішку у газеті “вільне життя”. Цікаво подивитися на членів фракції Тернопільської обласної ради ТОО “Єдиний центр”, які звертаються до неіснуючого прокурора Тернопільської області Голуба Ю.В. і чи підписалися вони під зверненням. І зсилаються “мужновладці” на інтернет газету, бо прямих фактів у них то не має. Порада буде лише одна, зателефонуйте в прокуратуру, нехай прізвище облпрокурора скажуть, щоб слідуючий раз не помилитися. Стидно… Тай журналіст (літкоректор) в газеті дав маху, крім вичитки помилок треба і текст аналізувати часом.

  14. Кавюк,ця товста і жирна Даїшна свиня аба “БОРОВ”як його величають самі ДАЙЦІ його підлеглі,наложив данину на всі кар,єри Тернопільщини!З кожної “лівої”Вантажівки він через своїх учетчиків отримує 50 доларів!Враховуючи кількість карєрів і автомашин в Тернопільській області,в день,то як любить сам “БОРОВ”по пяні хвалитись,його робочий день коштує 20 тисяч доларів!В місяцб набігає біля 500 тисяч доларів США!Хто на Тернопільщині має ще такі заробітки???РольМакса його керівника в цьому ви самі бачите яка!!КАВЮК-ГАВНЮК купить всіх і вся!А сам їздить до речі на Мерсі з перебитим кузовом!Куда дивиться СБУ?КУДА ми знаємо!Йому в кишеню1

  15. с сайта мукачево нет. “а кто ж его посадит, — он же памятник”. Это Про Максимова, Кавюка, Рака и всех прихлебателей максимовцев", которые обнаглели и безнаказанно творят беспредел на Тернопольщине. У них все схвачено: бизнес и прституция, бандиты и карьеры и СТО иконтрабас. В общем все на тернопольщине. Они гады все время откупаются, возя огромные сумы бабла наверх в Киев.Видите ли экспертиза показала готовность оружия к стрельбе. А показала экспертиза отпечатки чьих пальцев на подброшеном оружии и патронах? Молчите, а отпечатки только могут бытьмаксимовцев`, если они не дали “подержать” оружие.Как слил источник мент подброс сделан в кульках, чтоб не наследить. КАВЮКИ и максимовцы видимо долго готовились к этой провокации, так как люди видели закарпатский мерседес в разное время несколько дней у сахарнрго завода Черткова и Тернополе.Бизнесменов сдал, думаю директор и ох ранник (быший замнач Ментовки Черткова. Кавюк и его Кавюковцы вместе с максимовцами УБОЗА уже имели сигнал о приезде чужих машин, в т.ч. мерса в область. Началась охота. Посмотрим чем она кончится. Задержанные мерседес и фольсвагген таурег и по сегодня стоят в ментовке Тернополя. О бизнесменах нигде не пишут, но один (киелянин) точно до сих пор находится в спецучереждении Тернопилля.

  16. свидетелю.
    Гендиректор сахар завода г Чертков Атаманчук Стефан Захарович со своим начохраны сознательно сдал бизнеменов Ужгорода жирным оборзевшим беспедельщикам подонкам-ментам Кавюку и Раку, котрые крышуют теневые схемы Атаманчука. Они же и Атаман оставались в глубокой жопе — с ним не было договора!
    А сахар на заводе хранил предпрениматель, который оказался в розыске, но успел продать свой сахар бизнесменам, они этого вначале не знали.
    Завод действительно давно работает по черным схемам. По наводке Атаманчука была проведена заранее подготовленная и, как они думали, безупречная спецоперация по подбросу оружия.
    Заодно украли из сумки мерседеса 300 тысяч евро и 100 тысяч гривен наличными деньгами — во поперло!
    Все было спланировано не без участия нач. УМВС Макса — такой же аферист без чести мундира и совести.
    Уже все в Тернополе знают что “дело бизнесменов” в полном дерьме, за которое ответят менты.

    Журналисты Тернополя!
    Если Вы не боитесь Макса, то о подробностях сдачи узнайте у Атаманчука Тел: (03552) 2-35-06, 2-45-61

  17. СЛІДЧИЙ.
    Максимовці ТЕРНОПОЛЯ відрапортували в МВС, а тепер не знають як вибратися с гівна!

    Разведке. ЦЕЙ ПОДОНОК КАВЮК, ПІДЛАБУЗНИК, ПОДІЛЬНИК ТА ГАМАНЕЦЬ МАКСИМОВА ЩЕ ЖИВИЙ та почуває себе добре. По останнім даним не звільнений, хоча, як кажуть, на нього заведена карна справа. ВСІ НЕЗАКОННІ ДІЇ ЙОГО, УБОЗ (РАКА-ДЕМБОРИНСЬКОГО)ТА ТАТКУ (МАКСИМОВА)ПЕРЕВІРЯЮТЬ КОМПЕТЕНТНІ ОРГАНИ, включаючи прокуратуру. ЯК ПИШУТЬ В ІНЕТІ ТРЕБА І ВІДПОВІДЬ КРИМІНАЛУ МЕНТІВ НА ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ ПО ЦІЙ СПРАВІ.
    Подивимось що буде далі, можливо,що відкупляться, як завжди. У цьому випадку їм залишиться крайня міра — вирок народу! ЯК пишуть та пропонують хлопці з різних кутків — НА КОЛ ЇХ!!! ПО ЧЕРЗІ НА ГОЛОВНІЙ ПЛОЩІ ТЕРНОПОЛЯ! ЩОБ НЕПОВАДНО БУЛО!!!

    Документу. Друга сторона медалі. Можливо ти не це мав на увазі, але я висловлю своє.
    З джерела близького до справи про зброю у бізнесменів:
    (РОЗПОВІВ НОРМАЛЬНИЙ МЕНТ-ІНКОГНИТО): ВСІХ БІЗНЕСМЕНІВ ЗАТРИМАЛИ 10.07.09 (п’ятниця), після обіду. Ментів було багато УДАЇ КАВЮКА,УБОЗ РАКА. РОБИЛИ,ЩО БУЛО ЇМ ЗАПЛАНОВАНО, ТОБТО ЦІЛЕСПРЯМОВАНО ПІДКИНУЛИ ЗБРОЮ ТА РІЗНОКАЛІБЕРНІ ПАТРОНИ У СУМКУ В МЕРС. ОКАЗАЛОСЯ, ЩО КРІМ КАР’ЄРІВ, КОНТРАБАНДИ, ПРОСТИТУТОК І ЦУКОР ЇХ БІЗНЕС!!!
    ЇМ ТАКОЖ ПОФАРТИЛО З СУМКОЮ І ВОНИ НАТРАПИЛИ НА 300 тис. евро та 100 тис. гривен.
    КАВЮКІВЦІ ЗЛАКОМИЛИСЯ ТА ВКРАЛИ ЦІ ГРОШІ, БО СВІДКІВ НЕ БУЛО.
    ДЕ ДІЛИ — ЦЕ ПИТАННЯ! МОЖЛИВО ВІДДАЛИ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ МАКСИМОВУ, ЧАСТИНУ ГРОШЕЙ ЗАЛИШИВШИ СОБІ У ОБРАЗІ “БІДНОГО” КАВЮКА.
    ІНКОГНІТО — НОРМАЛЬНИЙ МЕНТ ПОВІДОМИВ, ЩО ВСІХ ЗАТРИМАНИХ РОЗКИДАЛИ ПО РІЗНИМ СПЕЦ ЗАКЛАДАМ, ОДНАК ДВОХ УЖ ГОРОДЦІВ ВІДПРАВИЛИ В УБОЗ ДО СОКОЛА, ДЕ ТРИМАЛИ ПО ВКАЗІВЦІ ДЕМБОРИНСБКОГО
    (зам нач. УБОЗ) ТРИ СУТКИ ТАЄМНО, БЕЗ САНКЦІЙ СУДУ, ПРОКУРОРА!!!

    МЕНТ: А ПО ЗАКОНУ ТРЕБА БУЛО –Б СПОЧАТКУ У ЧЕРГОВУ ЧАСТИНУ НА 3 ГОДИНИ У КТТ (КІМНАТА ТИМЧАСОВО ТРИМАННЯ ЧЕРГОВОЇ ЧАСТИНИ) ДЛЯ ВИЯСНЕННЯ ОСОБИСТОСТІ ТА ОБСТАВИН.
    А ДАЛІ — З САНКЦІЇ СУДУ — ДО ІЗОЛЯТОРУ ТИМЧАСОВОГО ТРИМАННЯ.

    ОДНАК ДВОЄ УЖГОРОДЦІВ ТРИМАЛИ У СОКОЛІ, НАПЕВНО ДЛЯ ДОПИТУ С ПРИСТРАСТЮ. ОДНОГО (РОСІЯНИНА, ЯКИЙ ПРОПИСАНИЙ У КИЄВІ) – АРЕШТУВАЛИ ВІДРАЗУ ЗА ЯКОБИ НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ ЗІ ЗБРОЄЮ ТА ВІДРАЗУ ПРИШИЛИ СТАТТЮ!

    ТА НАЩО ЙОМУ БУЛИ ПІДКИНУТІ УБОЗОМ 2 ТТ, НАГАН ТА 227 РІЗНОКАЛІБЕРНИХ ПАТРОНІВ ДО РІЗНОЇ ЗБРОЇ, ЯКЩО У НЬОГО, ЯК СТАЛО ВІДОМО З МЕНТОВКИ, ДІЙСНО БУЛА СВОЯ ЗАРЕЄСТРОВАНА ЗБРОЯ У СУМЦІ, З ЯКОЇ ЗНИКЛИ ВКАЗАНІ ВИЩЕ ГРОШІ ТА ПІДКЛАДЕНА УБОЗом НЕЗАРЕЄСТРОВАНА ЗБРОЯ!!!

    ТРОЄ СУТОК УЖГОРОДСЬКІ ХЛОПЦІ БУЛИ ЗНИКЛИ БЕЗВІСТІ, ТАЄМНО, ПО УСНОМУ НАКАЗУ ДЕМБОРИНСЬКОГО ТА БЕЗ ПРАВ ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ!!!!

    ЦЕ ТАК МАКСИМОВЦІ ВИКОНУЮТЬ ЗАКОН ТА КОНСТИТУЦІЮ???!!!

    ПОВНА БЕЗКАРНІСТЬ (ДІЙСНО ЛІПШЕ СЛОВО — БЕСПРЕДЕЛ, ЯК ПИШУТЬ У КОМЕНТАРЯХ) КАВЮКА, ДЕМБОРИНСЬКОГО, РАКА ТА ЇХ «КРИШІ» ГЕНЕРАЛ_ЛЕЙТЕНАНТА МАКСИМОВА!!!!!!!!!!
    МАКСИМОВ — ЕТО ТОТ ЖЕ БЕРІЯ У ОБЕРТЦІ!
    ПЕРЕРАХОВАНІ МАКСИМІВЦІ – СПРАВЖНЕ ГЕСТАПО!!!!
    ТАМ ТЕЖ,ЯК ПРАВИЛО, БУЛИ ЗНИКЛИ ТАЄМНО, БЕЗВЕСТІ.

    Коментатори пишуть, що на КАВЮКА ЗАВЕДЕНА КРИМІНАЛЬНА СПРАВА. Однак, як пояснив мент-інкогніто процес такий: звільнення з посади до прояснення ситуації, потім — ростеження кримінальної справи, суд. ЯКЩО ТАК,ТО ВОЧЕВІДЬ ПРАВИЛЬНО ПИСАЛИ КОМЕНТАТОРИ, ЩО 30.07.09 р. БУВ НАКАЗ НА ЗВІЛЬНЕННЯ КАВЮКА, 31.07.09 р. НАКАЗ ОГОЛОШЕНО ОСОБОВОМУ СКЛАДУ. СПОДІВАЄМОСЯ ЩО ЦЕ ПРАВДА.
    ВОЧЕВИДЬ ПРАВДА БУДЕ НА СТОРОНІ БІЗНЕСМЕНІВ, А КАВЮК, РАК, ДЕМБОРИНСЬКИЙ, МАКСИМОВ, який відповідальний за свої «КАДРИ» БУДУТЬ БЕЗУМОВНО ПОКАРАНІ І ЗА БІЗНЕСМЕНІВ, І ЗА ПЕРЕСІЧНИХ ГРОМАДЯН, І ЗА ВОДІЇВ, І ЗА ЗНУЩАННЯ НАД ОСОБОВИМ СКЛАДОМ НИЖЧЕ ПО РАНГУ.
    СВОЛОЧИ НЕ БОЯТСЯ НИ БОГА, НИ ЧЕРТА!!!!! НО ПРИДЕТ НА НИХ И БОЖИЙ СУД И ГИЕНА ОГНЕННАЯ, А «МАМОЧКА» ТЕРНОПОЛЯ ОСТАНЕТСЯ НЕ У ДЕЛ!
    ВЕДЬ ВСЕ БОГАТСТВО ГЕНЕРАЛА ЗАПИСАНО НА НЕЁ, А ОН «БЕДНЫЙ»

    КОНТРОЛЮЮ СПРАВУ, ПОКИ НЕ БУДЕ ЩЕ ЖУРНАЛІСТСЬКОГО РОЗСЛІДУВАННЯ.
    Далі буде.

  18. Максима Вольского перевели з Чортківського СІЗО в Тернопільське ІТТ в камеру, де він перебуває там сам.
    Чортківські працівники СІЗО відмовились його у себе далі тримати, в зв’язку з різким погіршенням стану його здоров’я. Вчора, 5.08.09, Максим Вольський скаржився на погіршення стану здоров’я, різкі болі в животі, потім через деякий час втратив свідомість. Лише тоді був викликаний лікар. Оглянувши його, лікар негайно зробив йому декілька уколів і повідомив заступника керівника УМВС в Тернопільській області, керівника УБОЗА, Ярослава Рака, що Максима Вольського треба негайно госпіталізувати, стан його здоров’я критичний і можливий летальний наслідок, у нього гостра ниркова недостатність, сильно збільшена печінка. Але керівник УБОЗу Ярослав Рак відповів медичному працівнику, що він немає для цього конвою.
    Ярослав Рак зараз несе персональну відповідальність за життя Максима Вольского!
    Куди дивиться ПРОКУРАТУРА???
    Невже якщо слідчі не можуть довести вину людини в протиправних діях, то треба таким чином знищити людину фізично, щоб потім «повісити» на нього хоч якусь провину. А можливо це робиться для того, щоб «зламати» людину морально, і він сам зізнався у якомусь злочині, який він ніколи не робив, щоб дістати медичну допомогу. На це вони мастаки! Сучасна історія УМВС під керівництвом Луценка має чимало таких прикладів!

  19. У меня такое впечатление, что от Максима Вольского как бизнесмена и человека “максимовци” просто хотят избавиться физически, учитывая его болезни, и тем самым легализовать для себя украденные Гаи -Кавюком и УБОЗ — Раком 300 тыс евро и 100 тыс. гривен.
    Ведь если его не будет (НЕ ДАЙ БОГ), то никто не сможет предъявить претензии к этим деньгам! Но Вольский есть! И пока он, и его компаньоны будут, то не будет покоя КАВЮКАМ, РАКАМ, МАКСИМОВАМ с их подельниками по конторе под названием ОЗУММ или по-русски ОПГММ — Организованная Преступная Группировка Милиции Максимова да еще в погонах!
    СВОЛОЧИ И ПОДОНКИ КАКИХ СВЕТ НЕ ВИДЕЛ!!!
    Из комментария медика Тернопілля видно, что на данном этапе особенно старается начальник УБОЗ — Я.РАК. Для него не писан закон “Про міліцію” приказы МВД Украины, которые регламентируют действия милиции.
    Даже постовой ИВС (изолятор временного содержания) знает, что делать по приказу, если задержанный или арестованный предъявляет жалобы на плохое состояние здоровья и должны строго следовать инструкции к приказу и предписаниям врача или медбригады консультантов в стационаре больницы.
    У него (РАКА), видите ли, нет конвоя – и это ответ медработнику заместителя начальника Управления!!!!!!!!! Да полная чушь!!! Как минимум – срочно: несоответствие, понижение в должности, которую он купил, разжаловать и за умышленное злоупотребление властью — под суд!
    Рак и начальник ИВС Тернополя просто обязаны были вызвать конвоиров из конвойной роты или дублеров из числа личного состава для сопровождения Вольского в выделенную для таких больных палату и организовать круглосуточное дежурство в этой спецпалате.
    РАК УЖЕ ТОЛЬКО ЭТИМ СОВЕРШИЛ СЛУЖЕБНОЕ ПРЕСТУПЛЕНИЕ!
    Это только по данному моменту – состоянию здоровья Вольского!

    ГДЕ ДЕЙСТВИЯ НАДЗОРНОГО ПРОКУРОРА ЗА ПРЕСТУПНЫМИ ДЕЙСТВИЯМИ РАКА?
    ВЕДЬ ЭТО РЕЗОНАНСНОЕ, СПЕЦИАЛЬНО ПОДСТРОЕННОЕ ДЕЛО, УЖЕ НЕ ТОЛЬКО ТЕРНОПОЛЯ, НО И ВСЕЙ УКРАИНЫ!!!
    ОЧЕНЬ ПРАВИЛЬНО ПИШУТ В КОММЕНТАРИЯХ – НА КОЛ ИХ!!!

    ЗНАЧИТ МАКСИМОВ ОТДЫХАЕТ СО СВОИМ КОШЕЛЬКОМ-КАВЮКОМ В ХОРВАТИИ,
    А РАК ВЫСЛУЖИВАЕТСЯ В ПОТЕ ТАКОЙ ЖЕ СВИНЯЧЬЕЙ МОРДЫ!!!

    СВОЛОЧИ!! СРОЧНО ЛЕЧИТЕ МАКСИМА ВОЛЬСКОГО ИНАЧЕ ВАМ ЭТО ОООЧЧЧЕНЬ ДОРОГО ОБОЙДЕТСЯ!

  20. На сегодня 7 августа больного Вольського по просьбе и за деньги Рака и Кавюка приедет допрашивать следователь по прозвищу ВЕДЬМА”,да женского пола,телка-лесбиянка,которая панически ненавидит мужиков,особенно крутых как вольський!!Перевертни в пагонах хотят с помощю Одесской кобылы-лесбиянки спрятать одно дело в другое!!На ето из украденных 300 штук эвро виделенно изрядную сумму денег!Благо деньги не свои!Интересно куда смотрит прокурор Тернополя??Как такое может быть??Что трое проходимцев:Извращенец и любительабла и сифилисных проституток жирная свиняКАВЮК,клоун и пресмыкающееся РАК и КОБЫЛА-ЛЕСБИЯНКА с Черного Моря просто гноят в тюрме Тернополя боевого офицера,кавалера боевих орденов,бывшего дипломата и учвстника боевих действий в ряде стран,мецената и спонсора многих проектов,инвестора и порядочного бизнесмена Максима Вольського???КАК ТАКОЕ МОЖЕТ БЫТЬ?????ЧТО за нрави в нашей стране??Убийц отпускают типа Лозинского,а тут подбрасывают патроны без доказательств гробят в тюрме больного парня??КАК фамилия судди которому РАК и Кавюк дали денег чтобы он арестовал етого парня???кто скажет мне??Хочу знать етого пидерка??ДО ВСТРЕЧИ ОДЕССКОЙ КОБЫЛЫ-ЛЕСБИЯНКИ!!

  21. Аналітик ОРД:- медику Тернопілля, офіцеру, громадськості Тернопілля та Західного регіону, коментаторам, Тернопільській правді, МВС, СБУ, Уповноваженого з прав людини ВР п. Карпачової

    ЗАМОВНА, ЗЛОДІЙСЬКІ СФАБРИКОВАНА СПРАВА ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ЗЛОЧИННОГО УГРУПУВАННЯ МІЛІЦІЇ МАКСИМОВА (ОЗУММ) ПРОТИ БІЗНЕСМЕНІВ фірми «МААЛ» з УЖГОРОДА, АБО БЕЗКАРНА МІЛІЦІЯ ТЕРНОПІЛЛЯ.

    Факт з компетентних джерел.
    3 Рішення розширеного засідання колеги МВС від 25.07.2008 р.:
    «Про стан та дотримання прав, законних інтересів затриманих i взятих під варту oci6 в ITT…..»
    вказується на відсутність належного контролю з боку керівництва в т.ч. Тернопільської обл., в результаті чого допускаються порушення законодавства України. У наслідок незадовільної організації службової діяльності та низького професійного рівня особового складу продовжують мати місце надзвичайні події, в т.ч. смерті утримуваних. Керівники УМВС вважають цю діяльність другорядною».

    На виконання вказаного рішення колегії, у випадку з Максимом Вольським, Управлінню МВС з моніторингу дотримання прав людини в діяльності (УМДПЛ) треба негайно перевірити УМВС Тернополя з цього приводу, з залученням до цього громадські та правозахисні організації, результати винести на розгляд наради керівництва МВС (як прийнято у рішенні) та надати матеріали до Уповноваженого з прав людини ВР п. Карпачової (доповнення автора)!!!
    ЩО РОБИТЬ помічник Miністра регіонального контролю (УМДПЛ) у Тернополі ? Н1ЧОГО?
    ВІН ПОКРИВАЄ БЕСПРЕДЕЛ МАКСИМОВА – РАКА – КАВЮКА — Демборинського!!!

    МЕНТИ! Де ваші гласні та негласні перевірки з питань порушення міліцією КОНСТИТУЦ1ЙНИХ ПРАВ І СВОБОД ГРОМАДЯН як сказано в рішенні? НЕМА? ВСЕ ЗАМОВЧУЄТЬСЯ!
    Що начальник. УМВС генерал-лейтенант Максимов, начальник. УБОЗ полковник Рак, та начальник. УДАЇ полковник Кавюк не знають що вони порушують Закони, накази, інструкції та зловживають владою?
    ВОНИ ВСЕ ДОБРЕ ЗНАЮТЬ, ОСОБЛИВО ПРО ЦЮ РЕЗОНАНСНУ ЗАМОВНУ СФАБРИКОВАНУ «СПРАВУ», ПРО НЕЗАДОВІЛЬНИЙ СТАН ЗДОРОВ’Я МАКСИМА ВОЛЬСЬКОГО, ЯКИЙ ПОТРЕБУЄ СТАЦІОНАРНОГО СПЕЩАЛІ3ОВАНОГО ЛІКУВАННЯ,
    ПРО ЗАТРИМАННЯ БІЗНЕСМЕНІВ ФІРМИ «МААЛ» У ЯКОСТІ СВІДКІВ, ЯКИХ ТРИМАЛИ В УБОЗі ТРОЄ СУТОК БЕЗ ЛЮБОЇ ІНФОРМАЦІЇ НАЗОВНІ ПРО ЗАТРИМАННЯ !!!
    ЦЕ ВЖЕ ДІЙСНИЙ КРИМІНАЛ З БОКУ МІЛІЦІЇ ТЕРНОПІЛЛЯ ПІД КЕРІВНИЦТВОМ МАКСИМОВА !!!

    Правильно пише «обычный нормальний мент», дійсно Д1СТАЛИ!
    Цім подонкам УМВС (Максимов, Рак, Кавюк) не потрібно живих свідків їх кримінальної діяльності, особливо тих, хто може піти з життя i без зовнішнього втручання!
    ОЦЕ ДЛЯ НИХ Є МОЖЛИВІСТЬ ЗАКРИТИ ПИТАННЯ ВКРАДЕНИХ 300 тис. евро та 100 тис гривен!!!
    КАВЮК, РАК СТВЕРДЖУЮТЬ: «ГРОШЕЙ НЕ БУЛО, ЗБРОЯ БУЛА».
    Дійсно була зареєстрована зброя Вольського. Не зареєстрована зброя була підкинута разом з патронами УБОЗом у сумку Вольського співробітниками УБОЗУ.
    ДЕ ВОНИ ПРИДБАЛИ ПАТРОНИ ТА ЗБРОЮ? На це відповіді поки що немає.

    НДЕКЦ! Ви надалі висновок, що зброя справжня бойова та є придатною для застосування….
    Однак, кому вона належить – відповіді на це питання ви не даєте, та ї об’єктивно, як воно є, не дасте, прикриваючи задницю керівництва УМВС та свою. Напрошується висновок, що ця зброя i патрони у когось були вилучені раніше! У ВГБ — відділі громадської безпеки чи в УБО3і все підкинуте вже давно засвітилося — на зброю та патрони має бути облік у журналах вилучення та випробування експертом!

    Чи воно нове та у вас не проходило? А з нього вже стріляли, крім НДЕКЦ при експертизі?
    А може ви на неї хочете повісити нерозкриті злочини?
    Зовсім не виключене, та ви цього, мабуть, бажаєте.
    Крім того, не виключена можливість у «максимівців» та ДАЇ у машини бізнесменів підкинути наркотики коли машини їм віддадуть.
    В НИХ ДІЄ ОДИН ЗАКОН — КРУГОВА ПОРУКА (МИ СВОЇХ НЕ ЗДАЄМО).
    ЗУПИНИВ – ПІДКИНУВ – ЗНАЙШОВ, ЗНОВУ ЗУПИНИВ – ЩЕ ЗНАЙШОВ! КАВЮКИ НА ЦЕ МАСТАКИ!
    ВОНИ ЗНАЮТЬ КУДИ ТА ЯК ПІДКИНУТИ ДЛЯ КРИМІНАЛУ, А ПОТІМ ЗНІМАТИ ГРОШІ НА НОВІ «ХАТКИ», ПРЕСТИЖНІ МАШИНИ ТА ВІДПУСКИ В ХОРВАТІЮ.

    Бездіяльність та неприйняття своєчасного рішення (у даному випадку Я.Раком та начальником ITT Тернополя) — фактично їх відмова у наданні кваліфікованої медичної допомоги Максиму Вольському у лікувальному закладі, може спричинити фатальні наслідки, за які вони будуть відповідати особисто — по ЗАКОНАМ УКРА1НИ (у випадку, якщо вони, як завжди, не відкупляться).
    Все це треба обов’язково довести до відома обласного прокурора Тернополя та Генерального прокурора, до суду, а також Уповноваженого з прав людини ВР п. Карпачової для реагування та прийняття найжорстокіших мір покарання починаючи з КАВЮКА, РАКА та закінчуючи Максимовим.

    3 ЦЬОГО ГІВНА ВОНИ МОЖУТЬ ВИБРАТИСЯ ТІЛЬКИ ПІДКУПОМ ОСІБ,
    ЯКІ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ПРОВЕСТИ СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ!

    Передбачаю, що ця справа не стоїть на особистому контролі Miнicтpa Луценко, тому i він
    не буде приймати ніяких мір до МАКСИМОВА, КАВЮКА, РАКА — ЦЕ ЙОГО (ЛУЦЕНКА) ТА ЗАМІВ МВС КОРМУШКА, А ПЕРЕРАХОВАНІ ДРУ31 — ГАМАНЦ1!

    ГЕНПРОКУРАТУРА, ПРОКУРОРИ ПО НАДЗОРУ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ МІЛІЦІЇ,. КАРПАЧОВА!!! ВАМ НЕГАЙНО ТРЕБА ВТРУТИТИСЬ У РОЗСЛІДУВАННЯ ЦІЄЇ СФАБРИКОВАНОЇ «СПРАВИ», ЗРОБИТИ ВИСНОВКИ, ПРИЙНЯТИ ЖОРСТОКІ МІРИ ДО ВКАЗАНИХ ПОРУШНИКІВ 3AKOHIB ТА ІНФОРМУВАТИ ГРОМАДСЬКІСТЬ!
    ВСІ ВОНИ ПОВИННІ НЕСТИ КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Далі буде…….

  22. ОТВЕТ АНАЛИТИКА ОРД Заколдаеву Олегу и для таких как Вы, которые ищут оправдания беспределу свиньям в погонах.
    Вы пишите:”Наехали на Олега… Жизнь такая… Все денег хотят…и требуют…Он просто посредник в этой системе…”

    БРЕД СИВОЙ КОБЫЛЫ!!! ОН НЕ ПОСРЕДНИК В СИСТЕМЕ — ОН ЕЁ ВЫСШЕЕ ЗВЕНО НЕПОСРЕДСТВЕННЫЙ ЗАЖРАВШИЙСЯ УЧАСТНИК — ПОЛКОВНИК НАЧ ОБЛ.ГАИ,
    ЛОСНЯЩИЙСЯ ОТ ЖИРА И БАБЛА КАБАН – ХРЯК!!!
    ВМЕСТЕ С РАКОМ И ДЕМБОРИНСКИМ — ОНИ ИСПОЛНИТЕЛИ ЗАКАЗНОГО БЕСПРЕДЕЛА МАКСИМОВА И ЕМУ ПОДОБНЫХ!

    ИХ ЗАКОННОЕ МЕСТО НА ЗОНЕ И ПОЖИЗНЕННО, С КОНФИСКАЦИЕЙ ВСЕГО ИМУЩЕСТВА, ЗАПИСАННОГО НА РОДСТВЕННИКОВ, В ТОМ ЧИСЛЕ И «МАМОЧКУ» ТЕРНОПОЛЬСКОЙ МИЛИЦИИ !!!!!!!!

    НЕТ НИКАКИХ ОПРАВДАНИЙ ВАШЕМУ ОЛЕГУ!
    ВСЯ СИСТЕМА МВС ПРОГНИЛА, В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ ВАШЕ БЫВШЕЕ ГАИ — ЭТО ДАЖЕ ВИДНО С ВАШИХ СЛОВ, ГДЕ ВЫ УТВЕРЖДАЕТЕ, ЧТО ВСЕ ХОТЯТ ДЕНЕГ….
    И ТРЕБУЮТ….
    Вы имели в виду беспредел ГАИ только на ваших дорогах и трассах Тернопольщины.
    А Вы не знаете или «забыли» про бабло, которое поступает в ОПГММ от крышевания проституции, «деятельности» бандитов, сахарного завода Черткова, мелких и средних предпринимателей, родного СТО, на которое жалуються все Тернопольчане и пишут в ОРД?
    Неужели Вы до сих пор не поняли, что ваша «милиция» МАКСИМОВА — ЭТО МАФИЯ В ХУДШЕМ СМЫСЛЕ ЭТОГО СЛОВА! ОРГАНИЗОВАННАЯ ПРЕСТУПНАЯ ГРУППИРОВКА ДА ЕЩЁ В ПОГОНАХ, КОТОРЫЕ ОПРЕДЕЛЯЮТ ИХ ВСЕДОЗВОЛЕННОСТЬ И БЕСПРЕДЕЛ!!!!! У НИХ ВСЕ СХВАЧЕНО И ОХВАЧЕНО КРУГОВОЙ ПОРУКОЙ, ВКЛЮЧАЯ «МИНИСТЕРСТВО» ЛУЦЕНКО – МАКСИМОВА.
    Правда в других областях обстановка такая же. Но здесь речь идёт о Тернопольщине.

    Посредники начинаются уже с сержанта, который уже делает “дела”, и далее часть взяток и поборов идут по инстанциям. Каждый мент оставляет себе “на жизнь”, а дальше “работает” на вышестоящего начальника, дальше цепочка продолжается, но в уже в значительно больших размерах суммы СКВ — минимум миллион долларов в КИЕВ начальнику ДЕПАРТАМЕНТУ, а там и многочисленным замам ЛУЦЕНКО, но тут уже миллионом долларов не обойдёшься!
    У этой мафии есть специально разработанная система и схема взимания бабла и дачи взяток.

    Если Вы работали как Вы пишете, в ГАИ, то прекрасно должны знать о всех таксах на любое нарушение правил дорожного движения, тем более, что при новых правилах такса резко возросла.
    ВАС ЖЕ ЭТОМУ УЧАТ СТАРШИЕ ОФИЦЕРЫ! ЭТО ДЛЯ ВАС НАСТОЛЬНАЯ КНИГА!

    РЕЧЬ УЖЕ НЕ ОБ ЭТОМ. ЭТО МЕЛОЧИ ПО СРАВНЕНИЮ С ТЕМ, КАК КАВЮК (ваш Олег) ВМЕСТЕ С ДЕМБОРИНСКИМ — зам.УБОЗА ПО ЗАРАНЕЕ СПЛАНИРОВАННОМУ ИЕЗУИТСКОМУ ПЛАНУ ПОДСТАВИЛИ НОРМАЛЬНЫХ БИЗНЕСМЕНОВ ФИРМЫ “МААЛ” ИЗ УЖГОРОДА, ПОДБРОСИВ ИМ ОРУЖИЕ И ПАТРОНЫ.
    ОНИ ВЫПОЛНИЛИ ЗАКАЗ ПО БЕСПРЕДЕЛУ И ДИСКРЕДИТАЦИИ БИЗНЕСМЕНОВ И ФИРМЫ И УЕХАЛИ ЧЕРЕЗ ЗАКАРПАТЬЕ НА ОТДЫХ В ХОРВАТИЮ – МАКСИМОВ С КОШЕЛЬКОМ — КАВЮКОМ. Начальника УБОЗ РАКА оставили разгребать все гавно, в которое все они влезли.

    МАЛО ТОГО, БИЗНЕСМЕНА, МЕЦЕНАТА, ПОЧЁТНОГО ПРЕЗИДЕНТА ФК»ГОВЕРЛА –ЯСИНЯ, БОЕВОГО ОФИЦЕРА, ИМЕЮЩЕГО ТЯЖЕЛЫЕ РАНЕНИЯ, РОССИЯНИНА, ПРОЖИВАЮЩЕГО В КИЕВЕ МАКСИМА ВОЛЬСКОГО ВМЕСТЕ С ДВУМЯ БИЗНЕСМЕНАМИ УЖГОРОДСКОЙ ФИРМЫ «МААЛ» ЗАХВАТИЛИ КОЗЛЫ КАВЮКА – ДЕМБОРИНСКОГО – РАКА ИНСЦЕНИРОВАВ ИМ «ПРЕСТУПЛЕНИЕ», ПОДБРОСИВ ИМ ОРУЖИЕ!!!

    Как стало известно из, требующих доверия, источников: Максима Вольского арестовали по наличию оружия и патронов в его сумке и перебрасывали по спецучреждениям, включая СИЗО, засекретив его судьбу и место пребывание для друзей и родственников. Других бизнесменов отвезли в УБОЗ, где по приказу подполковника Демборинского (зам.нач.УБОЗ) держали с 10.07. по 12.07.09 (трое суток), без каких либо извещений родственникам!!! Мобильные телефоны и прочее изъяли. 13.07.09 одному из бизнесменов дали возможность сообщить о случившемся и что их отпустили домой. как свидетелей. Однако Демборинский и его подчиненные, видя такое положение, спровоцировали повторное задержание уже по админправонарушению.

    Решением суда 3 суток в УБОЗЕ не было учтено и бизнесменов определили в ИВС еще на 3 суток, якобы за невыполнение требований милиции.
    Однако по сфабрикованному делу, шитыми белыми нитками, 2 Ужгородских бизнесмена из фирмы «МААЛ», которые приехали покупать сахар в Чертков, были определены как свидетели.

    УСЕКАЕТЕ! СВИДЕТЕЛЕЙ ДЕРЖАЛИ ТРОЕ СУТОК – ПЯТНИЦА, СУББОТА, ВОСКРЕСЕНЬЕ В ПОМЕЩЕНИИ УБОЗА ПОД СТРОГОЙ ОХРАНОЙ И ПО ПРИКАЗУ ДЕМБОРИНСКОГО БЕЗ СУДА!! Неоднократные просьбы свидетелей к Демборинскому позвонить родственникам о случившемся полностью игнорировались!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ВОТ ВАМ ПРОИЗВОЛ, БЕСПРЕДЕЛ, ЗЛОУПОТРЕБЛЕНИЕ СЛУЖЕБНЫМ ПОЛОЖЕНИЕМ,
    ЗЛОСТНОЕ НЕВЫПОЛНЕНИЕ КОНСТИТУЦИИ И ЗАКОНОВ УКРАИНЫ!

    У НИХ СВОИ ЗАКОНЫ и ИНСТРУКЦИИ ДЛЯ ВНУТРЕННЕГО НЕСЛУЖЕБНОГО ПОЛЬЗОВАНИЯ.
    ПРЕДЛАГАЮ ВАМ ОЧЕНЬ ВНИМАТЕЛЬНО ПРОЧИТАТЬ И ЗАПОМНИТЬ (может пригодится) СЛЕДУЮЩИЕ СТАТЬИ ЗАКОНОВ, так как многие с этим не сталкивались.
    Язык оригинала — украинский.
    З А К О Н У К Р А Ї Н И « Про попереднє ув’язнення»
    із змінами та доповненнями 2008 р. Додатково дивись Рішення Конституційного Суду
    N 10-рп/2008 ( v010p710-08 ) від 22.05.2008 }

    Стаття 1. Попереднє ув’язнення
    Тримання осіб, взятих під варту, відповідно до завдань кримінального судочинства здійснюється на принципах неухильного додержання Конституції України ( 254к/96-ВР ), вимог Загальної декларації прав людини, інших міжнародних правових норм і стандартів поводження з ув’язненими і не може поєднуватися з навмисними діями, що завдають фізичних чи моральних страждань або принижують людську гідність.

    Стаття 3. Підстави для попереднього ув’язнення

    Підставою для попереднього ув’язнення є вмотивоване рішення суду про обрання як запобіжного заходу взяття під варту, винесене відповідно до Кримінального і Кримінально-процесуального кодексів України.
    ( Стаття 3 в редакції Закону N 2537-III ( 2537-14 ) від 21.06.2001 )

    ВМОТИВОВАНОГО РІШЕННЯ СУДУ ПЕРШИ ТРИ СУТКИ НЕ БУЛО!!!!! БУВ НАКАЗ ДЕМБОРИНСЬКОГО У РОЗПОРЯДЖЕННІ ЯКОГО БУВ ПІДРОЗДІЛ УБОЗ «СОКІЛ»
    А МОЖЕ ВІН ДАВ ЇМ ПИСЬМОВИЙ НАКАЗ ЯКИЙ ЙОГО СКОМПРОМЕТУЄ ТА БУДЕ СУДОМ ВІДМІНЕНИЙ. Не такий він вже повний дурень.

    З А К О Н У К Р А Ї Н И «Про міліцію» з останніми змінами N 309-VI ( 309-17 ) від 03.06.2008, ВВР, 2008, N 27-28, ст.253 }

    Стаття 5. Діяльність міліції та права громадян
    Міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до релігії, статі, політичних та інших переконань.
    Міліція:
    забезпечує затриманим та заарештованим (взятим під варту) особам з моменту затримання або арешту (взяття під варту) право захищати себе особисто та користуватися правовою допомогою захисника, реалізацію інших прав затриманих і заарештованих (взятих під варту) осіб;
    негайно, але не пізніш як через дві години після затримання
    або арешту (взяття під варту) осіб повідомляє про їх
    місцеперебування родичам та у разі заявлення усної або письмової
    вимоги — захиснику, а також адміністрації за місцем роботи чи навчання.

    ВАМ ВСЕ ПОНЯТНО?

    ВЫВОД, КОТОРЫЙ МОЖЕТ ПРИГОДИТСЯ В СУДЕ:
    С ЗАКАРПАТСКИМИ БИЗНЕСМЕНАМИ И ИХ ДРУГОМ, БИЗНЕСМЕНОМ ИЗ КИЕВА, БЫЛ ОРГАНИЗОВАН ЗАРАНЕЕ И ОСУЩЕСТВЛЕН ПОЛНЫЙ ПРОИЗВОЛ И БЕСПРЕДЕЛ ОРГАНИЗОВАННОЙ ПРЕСТУПНОЙ ГРУППИРОВКОЙ МИЛИЦИИ МАКСИМОВА В РЕГИОНЕ ТЕРНОПОЛЬЩИНЫ!!!!!!!!!

    ТАК ДЕЛАЙТЕ СВОИ ВЫВОДЫ, ГОСПОДА ХОРОШИЕ, – ЗАЩИТНИКИ КАВЮКОВ – РАКОВ –ДЕМБОРИНСКИХ — МАКСИМОВЫХ, КОТОРЫХ НАДО СУДИТЬ В МЕЖДУНАРОДНОМ СУДЕ, ТАК КАК СУДЕБНАЯ СИСТЕМА В УКРАИНЕ ТАКЖЕ, ЕСЛИ НЕ БОЛЬШЕ, ПРОГНИЛА КОРУПЦИЕЙ И «ПОСЕВАМИ» МИЛЛИОНОВ ДОЛЛАРОВ, КАК У СУДЬИ ЗВАРЫЧА!!!

    В СВЯЗИ С ТЕМ, ЧТО КРОМЕ ТЕРНОПОЛЬСКОГО СУДА, ДРУГИХ СУДОВ УКРАИНЫ ПО ИНСТАНЦИИ, ИДЕТ ПОДГОТОВКА ДОКУМЕНТОВ В МЕЖДУНАРОДНЫЙ СУД И ИХ РАССМОТРЕНИЕ МОЖЕТ ЗАНЯТЬ ДЛИТЕЛЬНОЕ ВРЕМЯ, СЧИТАЮ НЕОБХОДИМЫМ ОСВЕЩАТЬ И ДАЛЕЕ АНАЛИТИЧЕСКИЙ МАТЕРИАЛ ПО ЭТОМУ РЕЗОНАНСНОМУ ДЕЛУ, КОТОРОЕ УЖЕ ХОТЯТ УМОЛЧАТЬ. НЕ ВЫЙДЕТ!
    ВНИМАТЕЛЬНО БУДУ ПРОВОДИТЬ МОНИТОРИНГ ТОЛЬКО УЖЕ ПО ДЕЛУ КАВЮКА – РАКА — ДЕМБОРИНСКОГО – МАКСИМОВА И ИХ ОПГММ «максимовцев».
    Продолжение следует…….

  23. СПАСИБО, АНАЛИТИК ОРД! Я ЛИЧНО И, ДУМАЮ, МНОГИЕ ДРУГИЕ НАШИ РЕБЯТА -БИЗНЕСМЕНЫ ПРОЗРЕЛИ ПОСЛЕ ВАШИХ КОМЕНТАРИЕВ ПО ТЕМЕ ОРУЖИЯ У БИЗНЕСМЕНОВ ПО МНОГИМ ВОПРОСАМ. СКОТЫ! В РУССКОМ ЯЗЫКЕ НЕ ПОДБЕРЁШЬ СЛОВА, КОТОРЫМ ИХ МОЖНО НАЗВАТЬ.
    ЭТО ЖЕ НАДО ДОКАТИТСЯ ДО ТАКОГО БЕСПРЕДЕЛА! СПАСИБО И НА УКАЗАНИЕ НАШИХ ПРАВ ПО КОНСТИТУЦИИ и ЗАКОНАМ ПРО МИЛИЦИЮ. ВЫУЧИМ И БУДЕМ ЗНАТЬ НАШИ ПРАВА, КОТОРЫЕ НАМ НЕ ЗАЧИТЫВАЮТ, КАК НА ЗАПАДЕ. ОТ ТЮРЬМЫ И ОТ СУМЫ — НЕ ЗАРЕКАЙСЯ, ХОРОШАЯ ПОСЛОВИЦА. ПО МОЕМУ РАНЬШЕ ТАКОГО НЕ БЫЛО ИЛИ БЫЛО, НО ВСЕ СКРЫВАЛОСЬ. ЛУЦЕНКО РАЗВАЛИЛ МИЛИЦИЮ СВЕРХУ, А В ОБЛАСТЯХ — СНИЗУ! О МАКСИМОВЕ С КАВЮКОМ НАПИСАНО ВСЕ ПРАВИЛЬНО, ТАКОЕ ОНИ ТВОРИЛИ И ВО ЛЬВОВЕ. А ЗАМЕТИЛИ, ЧТО МАКСИМОВ НИГДЕ ДОЛГО НЕ УЖИВАЛСЯ: ЕГО ЭТАП ЛЬВОВ, УЖГОРОД, ТЕРНОПОЛЬ. В ТЕРНОПОЛЕ ОН И СВИЛ СВОЁ ОСИНОЕ ГНЕЗДО. МЫ С РЕБЯТАМИ ПОДУМАЛИ — НЕ ЗНАЕМ, ВЫ ЖЕНЩИНА ИЛИ МУЖЧИНА, НО ВЫ ВТОРАЯ ТАТЬЯНА КОРОБОВА, КОТОРАЯ ДАВАЛА ПРОСРАТЬСЯ ВСЕМ — ОТ РЯДОВЫХ СВОЛОЧЕЙ, КОНЧАЯ МИНИСТРАМИ И ПЧЕЛОВОДОМ — ЛЮБИТЕЛЕМ ТАК НАЗЫВАЕМЫМ ПРЕЗИДЕНТОМ ЮЩОМ

  24. Маю точні відомості, що мерседес бізнесменів з закарпатття та фольсваген — таурек з київа другій місяць у мінтовці. Чого не віддають мерса, який належить свідку? Напевно менти хотять дійсно, як писалі коментари заникати туди щось кримінальне, щоб потім заарештувати хлопів по дорозі , коли їх «справа — підстава» закінчиться. А стоячі машини гниють, а хто буде платити за ремонт та стоянку у ментів. Треба хлопцям, коли вони заберуть по суду свій транспорт, дуже ретельно все переглянути у машина. Та дам таку пораду — обов’язково пройти огляд на СТО, щоби бути увіреним, що машина справна і що нічого не відкручено ментами навмисно для аварії по дорозі. Однак все рівно навряд чи вони самі щось найдуть. Схованку криміналу, можливо наркотиків, будуть знати тільки менти, які це можливо зроблять та максімівці на шляхах. Тільки вони і можуть знайти та фабрикувати другій кримінал. Від циєї сволоти-ментів тепер можно секати все що завгодно.

  25. правдолюб Для «Тюремного замка»: Кавюк не майор-середня ланка міліції, а полковник – вища ланка = для вищої міри покарання!

    НАГАДУЮ ВСІМ СПІВРОБІТНИКАМ ДАЇ. Пройшов місяць з дня звернення співробітників Тернопільського ДАЇ до Президента та Міністра. Нагадую текст з декотрим скороченням. Нарешті перестали мовчати. Начальника ДАІ області хочуть похоронити його ж підлеглі. 14:03 14.07.2009 «Звернення працівників Управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області щодо ситуації, яка панує в обласній Державтоінспекції Нас, працівників Управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області змусила звернутись до Вас та загрозлива ситуація, яка панує в обласній Державтоінспекції, що викликано діяльністю її начальника Кавюка О.М. За період керівництва О.Кавюка обласне ДАЇ перетворилось на нечувану за розмахом корумповану структуру і всіх без виключення працівників заставляють підпорядковуватись встановленим ним же та його підлабузниками правилам. Весь особовий склад перш за все зобов’язаний забезпечувати отримання прибутків незаконним шляхом для збагачення О.Кавюка. В противному випадку негайне звільнення. Далі по тексту розміри тарифів, встановлені Кавюком ( пропускаю). Особовий склад несе патрулювання по області на добитих, старих автомашинах, а О.Кавюк має в своєму користуванні чотири машини: Тойота Ланд Крузер NВО 7773 АІ, Тойота Ланд Крузер NВО 0077, Мерседес NВО 0101, Тойота Камрі NВО 0102. В начальника УДАІ взагалі відсутнє поняття культури спілкування, у зв’язку з чим, О.Кавюк завжди із співробітниками поводиться зверхньо і по “хамські”. Вважаючи підлеглих своїми “кріпаками” він постійно застосовує рукоприкладство, нецензурну лайку та образи. Щоб познущатися із підлеглих, не зважаючи на те, чи зима чи літо, а саме спекотна погода, заставляє офіцерів здійснювати патрулювання по території Управління ДАІ одітих в бронежилети і каски. При такому керівництві, і надалі, порядні і професійні співробітники будуть масово звільнятися і не буде кому працювати. Захисту від начальника УМВСУ в Тернопільській області генерал-лейтенанта Максимова В.В. ми не отримаємо, тому що він покриває злодіяння О.Кавюка (є хресним батьком внука В.Максимова). Взамін начальник УДАІ за своє покровительство особисто віддає генералу Максимову В.В. щомісячно 20000 дол.США. Як приклад, вже мали місце випадки коли були спроби змістити О.Кавюка із посади, розжалувати в званні, але В.Максимов, щоб не втратити протиправні канали збагачення, на рівні вищого керівництва МВС України залагоджує будь-які проблеми начальника УДАІ. Надіємось, що справедливість переможе і наш крик душі не буде залишений без належної уваги та відповідного реагування.»

    Співробітники УДАІ УМВС України в Тернопільській області. 10.07.2009 року.
    З`явилося багато нових коментарів з приводу поборів, такс, нових наказів Кавюка щодо збільшення ставок на побори з співробітників, пересічних громадян. В цю категорію штрафників попали працівники СБУ,прокуратури, працівники ОДА, для яких встановлені спеціальні такси. (Дивись коментар постера) Вже всі бачать, що нахабності Кавюка немає межи, однак ні Президент Ющенко, ні тим більше Міністр Луценко навіть і не збираються приймати будь які міри. Процвітає подальше збагачення та безпредел Кавюка –Максимова-Луценко, можливо і Ющенко.
    ВСЕ ТАКИ ЦІКАВО, КОЛИ ВСЯ ЦЯ МРАЗЬ ПІДЕ ПО ЕТАПУ. Хлопці! Пишіть Ваші коментарі і відомі вам факти. Треба добити цю змію у полковничих погонах разом з Максимовим, який його прикриває на повну.

  26. Дорогі краяни,змушений поділитись наболілим, а саме тим, що в нас в Чорткові продовжується мєнтовський бєспрєдєл і нема йому кінця-краю. Маю на увазі всторію із незаконним затриманням даїшниками та убозівцями в липні п.р. трьох бізнесменів із Закарпаття, що планували налагодити співпрацю з Чортківським цукрозаводом та посміли зробити це без сплати відповідної мзди “правоохоронцям”. І що маємо зараз? Бізнесмен М.Вольський, до речі людина хвора, колишній афганець, і досі перебуває під вартою, його автомобіль “Фольксваген Туарег”, як і авто його компаньйонів “Мерседес” — на штрафмайданчику, а самому Вольському мєнтами пред`явлено звинувачення у незаконному носінні та зберіганні вогнепальної зброї, як якимось дивом опинилась в його авто під час затримання (хоча жодних доказів, що ця зброя дійсно належить закарпатцю немає).А всі біди закарпатців полягають в тому, що вони мали “наглість” спробувати обійти схеми начальника УДАІ Кавюка та начальника УБОЗу Рака, не сплативши належних “чайових” в кишеню міліціянтів. Історія ця набула значного розголосу на Чортківщині та докотилась до Тернополя, люди обурені мєнтовським бєспрєдєлом, і що найстрашніше — вже не вірять ні в який порядок, законність та інші байки для немовлят. І ще один момент, після таких мєнтовських “приколів” як би наша обласна влада мне розпиналась про залучення інвестицій, Тернопільсьска облась з такою “славою” навряд чи колись стане інвестиційно привабливим регіоном. А що ж з цього приводу каже керівництво обласної міліції і пан Максимов зокрема? А НІЧОГІСІНЬКО !!! Напрошується логічний висновок — від подібної діяльності “робінгудів” в погонах пан генерал має особистий зиск і тому, явно не зацівкалений дбати про “чистоту рядів” своїх підлеглих.

  27. 14.08.2009 10:44 Бывалый НЕСКОЛЬКО ЛЕТ НАЗАД НА ФОРУМЕ МВС БЫЛА СТАТЬЯ — КАК РАЗ В ТЕМУ:

    Інтернет ресурси – дешева і ефективна зброя в боротьбі з корупцією.

    Перше враження на цю статтю-пропозицію, що вона відносно велика, але дочитують чомусь усі. А керівництво МВС з викладеним (як завжди) згідне, але для втілення ідеї „немає” грошей… Ну що, думав нічого не писати, але вирішив свою думку таки продвинути. Просто, матом крити не буду. Основний недолік телефонів довіри в ОВС, – не видно швидкого реагування на повідомлення (результатів). Як сказав у відомій телепрограмі „Свобода слова” пан Пинзеник, у наших законах уже закладена корупція. З цим згоден і пан Луценко. Але він і його наступники хай спочатку знищать „кадрову” корупцію в своїх лавах. Мається на увазі хабарі керівництва які масово беруть із своїх підлеглих. Для цивільних коротко поясню, це хабарі за прикриття „зальотів” підлеглих, підвищення по службі, чергові спец. звання, нагороди, щоб не випроваджували на пенсію (щорік робиться), хоч по-черзі, але надання квартир навіть дострокове зняття стягнень, (щомісячні стимульні процентні надбавки до окладів набули корупційний характер і як правило начисляються тільки працівникам управлінь), чергові кадрові атестації — перетворилися у відкритий збір грошей тому проводять їх все частіше і тим вони себе повністю дискредитували, також різноманітним перевіряючим, та багато інше. Із свого брата в пагонах брати спокійніше і надійніше. За останні десятки років, набула негативна практика, якби з добрими намірами назначати начальників обласних УВС з інших областей, а ті за собою тягнуть свою „команду” (клан), а по суті СВОРА своїх корумпованих підлеглих, які вже в іншій області зайнявши „жирні” посади починають обдирати підлеглих (благо їх в іншій області ніхто не знає, а свою область вже обідрали). Так наприклад в Донецькій області зараз правлять „бал” Кіровоградські, а в Чернігові – Київські, аналогічно в Тернопільській — Львівський клан (у Львові навпаки) і т.д. Це схоже як колись голів колгоспів направляли з інших місць, а вони в колгоспах жити не збиралися тому і працювали відповідно. В минулі часи підлеглі розраховувалися із своїм керівництвом, як правило могоричем (кошиком), а зараз „зеленими”. І вищий кадровий склад областей та міністерства радий, що міністр ВС не „бере” (як Кравченко, Білоконь) – тому зараз ділитися з босом не потрібно, тому їм лишається більше чому вони і раді, а міністру вішають „лапшу”! Корупцію так, як і проституцію та т.п. ніхто повністю не переможе тому, що її самовільно передбачено любою суспільною системою а других систем не має, але є сучасний простий і ефективний метод суттєво і просто знизити її до мінімуму. Було б бажання. Так, корупціонерів (а їх міліони) хлопотно і дорого схватити за руку, але є те чого вони більше всього бояться – це самих себе. Хто цього не догнав – поставте себе на місце корупціонера, благо це вам легко зробити, після цього все зрозумієте. Якщо задатися питанням – чого в першу чергу найбільше бояться любого рангу корупціонери, злодії, шахраї, фінансові піраміді, злочинні: політики, угрупування, корпорації, країни… і т.п.? – а всього на всього, ОПРИЛЮДНЕННЯ (огласи) своєї „шаленої роботи”. Іншими словами коли про їхню „бурну діяльність” починає хтось здогадуватись! Іще в старину подібним злочинцям на їхні видні місця (лоба) тіла ставили печатки та клейма. Тому зараз проститутки їдуть подальше від дому, там де їх не знають, а злодії, фінансові піраміди… в інші регіони там де вони іще не „засвітились”. І навпаки чесних, добросовісних публічних перспективних людей (фірм і т.п.)… гласність робить іще більш популярними тому вони не тікають від гласності, а шукають її (рекламують себе) бо їм це вигідно (новоспечений мер Києва хоч би повідомив про бажання зробити прозорою свою роботу – побачимо як він це виконає). Досить переглянути газети за останній місяць і переконатися в цьому. Тому автомобіль оснащений гучною сигналізацією і квартиру в якій при кожному шороху гавкає мала криклива шавка, а не кулемет — не крадуть. І брехливих політиків, диктаторів та їхні країни розвалили не гроші і пушки, а банальна ГЛАСНІСТЬ. А чому при СРСР, відносно не було такої масової корупції? А тому, що відповідне керівництво не нехтували розглядати навіть кожну анонімку по кожному питанню хоч і мір по анонімках особливо не приймали, але розуміли, що це цінна інформація, щоб знати хто є хто, а більшість чиновників з підлеглими та іншими вели себе коректно не даючи поводу для анонімок! Тому для таких як Кучма, Лукашенко… перший ворог це ЗМІ, а в останні роки став ІНТЕРНЕТ бо йому важко закрити „рота”! Ось тепер стає питання – чому власні мужі всіх рангів нашої країни яким сам Бог велів боротися з корупцією і які на весь світ заявили про масштабну боротьбу з корупцією не до-оцінюють таке просте, дешеве і потужне явище нашого століття, як Інтернет? За простим моїм спостереженням після Кучми… Інтернет в Україні різко пішов вперед і дальше хоть під ковпаком, але розвивається, особливо в побуті. І гріх це не використати особливо правоохоронним органам – знову ж таки, якщо є в них бажання працювати! При вірному виборі напрямку цієї роботи, можна (я би сказав потрібно) постійно отримувати свіжу інформацію (в т.ч. про самих себе) від населення в масштабі країни. Залишиться як кажуть „не відходячи від каси” сидіти і її вірно аналізувати. Можна тільки уявити скільки в ОВС прибавиться інформації тобто роботи, а скільки можна розкрити злочинів особливо мілких якими ніхто в основному не займається. А якщо іще грамотно (повторюю грамотно, а не так як зараз) дати відповідну рекламу про збір, ОВС відповідної інформації в Інтернеті. Зараз, один бідний міністерський web-сайт не вирішить масових побутових та інш. обласних, районних питань та і не обробить їх, довіра до нього нульова – чому?? Тому, що сьогодні на перший погляд міністерський web-сайт ОВС створений для чого хочете тільки не для збору відповідної інформації. Чому кожна сторінка web-сайту не говорить про це (а повинна „кричати” і питати, в перше чергу про корупцію і на першій сторінці!)? Не має простої „кнопки” (а не шукати по сайту де написати?) — „ПОВІДОМ ПРО КОРУПЦІЮ”, або „ПОВІДОМ ПРО ХАБАР”. І по цій інформації і відповіді (підтвердження) по ній населенню можна було б судити про роботу відповідного міністерства чи органу… Слабенький, сайт а головне неконкретний (немає особистості) зворотній зв’язок, публічної відповіді на кожне запитання, а це головне – воно стимулює довіру! Тому зараз маємо загальні рейтинги, загальні питання (як при союзі – про всіх і не про що). Чому не має обласних, районних web-сайтів тоді може на міністерський web-сайт „приходило” б менше інформації-якої зараз мало з регіонів (тому, що на місцях не вірять, що в Києві розглянуть їхні подорожні щоденні питання). Я уявляю як зараз якийсь керівник-чиновник ОВС читає це і думає – а воно мені потрібно!!, я не справляюся з тою інформацією, що маю, а на свої сайти ніколи не заглядував і зглядувати не буду (багато хто з них не знає можливості комп’ютера і з якої сторони до нього підійти — давно вже потрібно гнати старих пердунів!). От і сидять в тіхаря корупціонери в погонах бо така огласка їхньої „роботи” не в їхню користь! Хтось мені може заперечити, що вже є такі web-сайти у відповідних міністерствах, областях. Повторюю – це не web-сайти – це пародія і більше змахують на заклик -„вам потрібно – нате і мовчіть”, а коротко для галочки та для виконання нище вказаної Постанови КМУ. В них як у відповідних друкованих виданнях в кращому випадку можна побачити фото керівників та як вони один одного хвалять, вітають із днем народження та черговими званнями і нагородами. А це було б в їхніх інтересах збирати інформацію в Інтернеті. Хтось мені може заперечити, що, хто хоче той повідомить і в тому ж Інтернеті. Так, але основна маса людей (така людська психологія) хоче повідомити, але щоб їх не тягали тому ми і маємо один (фарс) — „0”. Основна маса людей іще не довіряє ОВС. Можете попробувати задати на web-сайті любе болюче питання і чи ви оперативно (пару днів) дочекаєтеся хоч формальної відповіді — коментаря (то саме на інших web-сайтах). Відповідь одна – не хочуть працювати, навіщо їм, як мінімум лишня робота! Та й зараз займатися подібною аналітикою немоє кому. А тому, що за 15 років ОВС (дивно) в декілька разів збільшили керівний штат управлінь… (міністерств), а робочий (чорновий) штат скоротили. От і сидять керівники з низу до-верху і розводять руками – робити мол не має кому (а від підлеглих збирати хабарі є кому?, тим самим стимулювати їхню корупцію?). А як заставити чиновників всіх рангів робити на людей? Відповідь! Потрібно змінити сам принцип роботи чиновників. А принцип один і старий як світ, не люди для тебе, а ти для людей – чого в нас зараз не знайдеш. Приклад. Всім відомо коли при СРСР продавці та торгаші всіх рангів були поважні і неприступні. Тому, що люди були для них, а не навпаки. А тепер змінили систему торгівлі і автоматично продавець із своїм товаром пішов до людини. Людина тепер може не виходячи з хати придбати відповідний товар. То чому ми не можемо те саме зробити з правоохоронною системою, медициною, навчанням, ЖКГ і т.п. А тому, що зараз купуючи відповідний товар ми можемо вибирати, купити його чи забракувати його купивши в іншого. Нажаль з чиновниками ми цього зараз зробити не можемо. Але якщо припустити що через той же Інтернет ми періодично не виходячи із хати зможемо (вибирати) ставити оцінку-рейтинг тому чи іншому чиновнику в області, районі я думаю, що вони хоч під кінець місяця забігали до людей бо від цього наприклад міг залежати розмір їхньої зарплати (фантастика!). Згадайте вибори депутатів всіх рівнів. Коли вони згадують про свій народ? Коли стає хай короткий, але час коли не вони нам потрібні, а ми їм і тоді вони стукають в кожні наші двері. І не бояться реклами своїх фото, чи біографій, а навпаки! Потрібно зробити так, щоб такі часи були частішими і довшими. Оскільки я маю якесь відношення до правоохоронних органів тому на їхній роботі коротко покажу, як можна використавши Інтернет і за відносно короткий час в масштабі країни суттєво змінити ставлення до роботи ОВС та на 90% знищити корупцію в ОВС. Деякі обласні ОВС (Чернівецька, Харківська, Ів.Франківська…) вже створили, щось подібне (як мінімум працюють web-сайти і можна хоч без відповіді задати питання), але в них один суттєвий недолік – немає конкретики, зворотного зв’язку, тобто можна звернутися, дати оцінку всім і про все, тільки не конкретно керівнику та його підлеглим, а люди хочуть це бачити, а це головне. Тому населення і не довіряє (так же як і телефонам довіри). Є областя де web-сайти не доступні, або на них відсутній нормальний, широкий зворотній зв’язок, який повинен бути постійно на першій сторінці, а не вишукувати по web-сайту (може спеціально так зробили?). Якщо органу втратитись на web-сайт, щоб тільки сповістити свою адресу і телефон то це абсурд. Простіше набрати на телефоні „09”. Тому із існуючих вже web-сайтів необхідно взяти все краще для населення, а не тільки для керівництва і створити єдиний інтересуючий населення, а не тільки для виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 3 від 4 січня 2002 р. „Про Порядок оприлюднення у мережах Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади” та з метою поліпшення умов для розвитку демократії, реалізації громадянами конституційних прав на вільний доступ до інформації, підвищення прозорості діяльності органів внутрішніх справ шляхом впровадження і використання сучасних інформаційних технологій”. Тільки тоді громадяни зможуть не тільки взяти для себе необхідну інформацію про роботу свого ВВС – наприклад, свого дільничного інспектора, але і сповістити тільки йому відому інформацію про злочин чи корупцію. Уявіть. Відповідне міністерство маючи свій єдиний web-портал (так дешевше, а державі пора вже давно мати свій орган з надання Інтернет послуг і на цьому заробляти гроші) на якому є посилання на інші web-сайти ОВС в областях, а в них посилання на свої підрозділи. Теперішні обласні web-сайти потрібно модернізувати (для полегшення орієнтації та роботи на них, зробити їх одного взірця — так дешевше і легше користуватися), дати більше зворотного зв’язку та інформації про роботу кожного співробітника. На таких web-сайтах, як мінімум повинно бути: — вихід на інші тематичні державні, (ВРУ, КМ…) правоохоронні, законодавчі органи, місцеві органи влади, відомства та відповідні ЗМІ…; — щоб створити довіру в більшості населення web-сайти повинні читатися українською і російськими мовами (а якщо хочете до Європи тоді і англійською); — не тільки дані про керівництво, історію, місцеві пригоди, злочини, їхню законодавчу базу, деякі власні накази (особливо дисциплінарні, кадрові), про штатну структуру міністерства, управління, відділу, відділення, групи…, а саме головне штат співробітників відповідного органу з фото співробітників (крім оперативних служб), їхні короткі біографії, обов’язки і результати їх роботи (кожен громадянин мусить знати чим займається не тільки відповідний підрозділ і які його результати роботи, а і кожний його працівник — героїв потрібно знати). Такого ви не побачите ні на одному web-сайті. Тому вони зараз не інтересні. Навіщо останнє? А це головне в боротьбі з корупцією. Чим більше буде (прозорий) відкритий чиновник (навіть та секретарка, що видає начеб то банальну довідку) тим більший буде народний контроль, а хабарник під таким „прожектором” довго не втримається. Люди які платять податки повинні знати чим займається працівник і чи вкладенні їхні гроші оправдує працівник чи ні? ВАЖНО — головне, щоб кожний (а не якийсь корумпований чиновник) громадянин з любого краю країни міг в любий час доби зайти на web-сайт, поставити любому працівнику свою (після дачі змушеного хабаря) оцінку-рейтинг та задати запитання чи дати любу інформацію кожному (а не тільки керівництву, чи загалу) співробітнику ОВС. А кожний співробітник через введенні додаткові штатні одиниці операторів-інтернету — (не атестованих) відповідного органу, зобов’язаний був би у визначений термін дати відповідь, тим самим дати зрозуміти іншим користувачам інтернету, які теж читають (а з часом самі, сповіщають), що до нього запитання дійшло і він реагує на повідомлення. А бажано щоб щомісяця, кожен працівник коротко звітував про свою роботу — кожен працівник, щось робить? Всі можливі закиди про можливу службову таємницю в структурній роботі підрозділів уже застаріли (таке всім відомо і навіть більше) і носять єдину ціль – приховати свою бездарну, не професійну, а загалом повну бездіяльність деяких працівників, частіше самого керівництва органу (в історії вже таке було). І навпаки, якщо якийсь підрозділ (працівник) працює успішно, тоді стає в його інтересах процес публічності його роботи. Така прозора публічність роботи ОВС особливо необхідна в роботі дільничних інспекторів, інспекторів пожарного нагляду, митників, працівників ДАІ, паспортних столів, податківців, а особливо у внутрішній службі безпеки та інших (суддів). Гарантую, що за відносно короткий час який пройде з моменту (реклами web-сайтів) створення подібних web-сайтів в містах країни, інформація по них піде сніжним комом. Ми і тепер в наших умовах недооцінюємо роботу гласності! Вона „жива” і самоконтрольована. З появою довіри населення до влади, керівництву (і не тільки йому) стає моментально відомо: хто, коли, де, скільки і за-що взяв хабар та інш. Це вже інше питання вірити чи ні. А подумати вже є над чим – головне самому хабарнику, який читає (дізнається) про себе на web-сайті. Не даром — „хто володіє інформацією той володіє світом!” Основна психологія більшості хабарників така, що я візьму тільки раз і ніхто про це не взнає! Ось так кожен чиновник хоч би через раз в масштабі країни творять корумповану країну. А якщо багато хто не раз?? Звичайно ніхто ніколи іще всім не вгодив і „дякую” за законні штрафні санкції міліції, говорять рідко хоч і таке в моїй практиці траплялось. Важно щоб сам порушник усвідомлював свою провину, а це залежить від того чи він бачить в караючій особі чесну і справедливу людину, а потім уже чиновника. На принципового законопослушного працівника багато не напишеш, а такі вимирають, як мамонти! В такого посадовця який буде контролювати не тільки свої дії, слова, але і думки (фантастика!), як показує життєва практика рідко в когось підніметься (таких менше) рука звести наклеп на такого чиновника – біда, що їх мало і такі люди (мають стягнення бо як правило трудоголіки) не виділяються і їх не висувають бо з них немає, що взяти вище стоячому корумпованому керівництву. Тому їх стане видно тільки в Інтернеті коли їм рейтинг та подяку дадуть самі люди, а не за гроші вище стояче керівництво. Взагалі роботу працівників ОВС давно потрібно перевести на по-годину оплату, тоді керівництво задумалося, чи варто працівника лишній раз після роботи, ночі чи у вихідні дні викликати, чи ні?! І різниця в оплаті була б видна. Хто дійсно робить, а хто отримує за того хлобця! — обов’язково на web-сайтах (не тільки міністерських) необхідні форуми з можливістю дискусійного спілкування на різні теми із зворотнім зв’язком; — можливість надіслати лист, заяву, розсилка інформації, новин, послуг (тарифи) та можливість повідомлення через електрону пошту; — окремим пунктом в кожній сторінці, графі оцінки-рейтингу повинно стояти питання хабарництва та корупції кожного атестованого чи не атестованого співробітника ОВС (якщо він має відношення до обслуговування населення); — щоденно керівництво відповідного ОВС оперативно організовує і контролює внесені повідомлення на web-сайті всі (КОЗП) скоєнні злочини та пригоди на своїй території (фантастика!), тому таке поняття як скрити від обліку злочин чи ДТП (з участю правоохоронців), зникне само собою. Тому, що в любий час кожен зможе проконтролювати і задати питання про результати тої чи іншої події; — вся корисна отримана на web-сайті інформація щоденно роздруковується і лягає на стіл відповідного керівника, який по її вмісту вносить корективи в свою роботу в т.ч. кадрову; — унеможливити внесення зміни операторами-інтернету та іншими у вже введену інформацію. Для цього необхідно внести в штат підрозділів відповідні посади, хотяби замість тих же психологів, які практично своєю роботою не занімаються та і не можуть заніматися… Так спочатку налагодити цю роботу складнувато та і дорого, але зато потім буде працювати легко ( подібно до написання комп’ютерної програми). Так це буде потужний і насичений інформацією web-портал ОВС. Відкритися своєму народу ОВС не звично, тяжко і болісно, але виправдано. Так само, як поставили торгівлю, так і правоохоронців пора поставити з голови на ноги. А як ви хотіли? Щоб за добу отримати відповідну інформацію від населення в масштабі країни, потрібно спочатку відповідну інформацію дати про себе населенню і мати відповідний штат інформаційної обслуги – це дешевше чим розширювати наприклад кримінальний відділ та його оснащення для того щоб він зібрав ту-ж інформацію яка може іншим методом прийти до нього сама. Це очевидно, як і те, що все швидко окупиться. Подібні web-сайти вкрай (там де найбільша корупція) необхідні в структурі міністерств, держадміністрацій, суддів, освіти, медичного оздоровлення: хірургії, а саме пологових лікарнях, а особливо в лікарських комісіях де процвітає корупція, а їхній штат та голови комісій не міняються роками (в т.ч. і в ОВС) – це перший признак корумпованості таких комісій. Такий стан речей не помічати може тільки їхнє корумповане керівництво. А що робиться в приймальних комісіях навчальних закладів? І оцінити зараз нововведення держави в цьому питанні можемо теж через такий портал міністерства освіти. Як не дивно, але саме більше зловживань в навчальних закладах правоохоронних (СБУ, прокуратурі, МВС…) структурах (перевірено!). Тому їх негласно вже називають школою (інститутами…) корупції. А, щоб нам не гадати, чи це так, створені web-сайти дали б відповідь на всі поставленні запитання (відповідь народу, а не … вони і так все знають). Але як завжди у всіх країнах, вести чи ні дійсну боротьбу з корупцією рішають самі корупціонери тому така боротьба ведеться поверхнево, наскоками для звіту, а не постійно для потреби. Повторюся — корупцію (як і інше зло) переможе прозорість роботи кожного чиновника (не залежно від посади — так, як видно роботу токаря), а кошти на це смішні по відношенню до інших методів боротьби – хто з цим стикався може порахувати. А якщо добре подумати, то МВС маючи такий web-портал, могло б не стогнати, а іще заробляти гроші надаючи інформаційні послуги населенню (одна інформація ДАІ чого стоїть і не потрібно людям стояти в черзі). А можливі закиди, що на таку масову Інтернетну інформаційну систему народного контролю боротьби з корупцією в країні немає грошей, буде непереконлива, а лиш черговий раз показово докаже у відсутності влади бажання масово ефективно боротися з правопорушеннями. Гласність – це страшна зброя (дешева і ефективна), хто цього іще не зрозумів мені його шкода, але кожною зброєю необхідно вміло володіти, а головне вірно використати.
    В принципі нічого нового тут не має. Викладено лиш саму ідею дешевої і ефективної боротьби з корупцією. При бажанні всі нюанси можна від-коректувати, але як завжди в нашій країні все нове, передове може створити і погубити сама влада, або як показує історія створять без нас — інші! Думаю, що наше суспільство, точніше влада до такого масового відкритого публічного діалогу не доросла, але я можу помилятися. А пока, що по-мріємо…

    ФАНТАЗЁР Іще раз переконуюся – чому розвалився СРСР. Тому, що керівництво його теж думало так же як і ти. Дай народу по-більший кусок -„Хліба” і він буде задоволений (не хлібом єдиним). А гласність це зброя! А в це ніхто не хоче вірити і сьогодні. Ті питання які ти піднімаєш це не гласність, а її пародія і в цьому твоя і інших помилка. Подивись які питання і відповіді ставлять на офіційних сайтах – про все і ні про що. А коли питати (писати) будуть про тебе і про твої (конкретного керівника) справи (факти) і результати роботи, і це будуть читати не тільки твої знайомі, але і родичі то я не думаю, щоб ти чи інший довго витримав, якщо це буде негативна інформація — про тебе (не путати з особистою). А на рахунок того, що первинно то в даному випадку думаю, що було – перше СЛОВО! (думка, ідея…). ЭТО ОТВЕТ “СТОРОНЬОМУ”-МАКСИМОВУ… Утопающему — дело рук самих утомающих, а с такими даже босы дел не хотят иметь — выкручивайся сам как можеш раз засветилса…!
    14.08.2009 14:08 Дарт Кавюк Сьогодні ДАІшніки біля СБУ і ОДА облаву робили. Мабуть “писак” ловили. Зоряні війни. Епізод ІІІ. Помста сітхів.
    14.08.2009 14:53 Серый Бывалому — поддерживаю такое “предложение”. Возможности сетевого контроля с мгновенной аналитикой и простейшей обратной связью не используются. И это было бы странно, если не вспоминать (не знать?), что во главе ведомств и контор размещены наиболее системно коррумпированные особи. Прошедшие суровый отбор, таксказять.
    14.08.2009 15:32 колектив Міністру МВС Ю.Луценку

    Товаришу міністр, звертаються до Вас співробітники УДАІ в Тернопільській області з приводу того становища, в яке своїми необдуманими діями та протиправними вказівками поставив колектив УДАІ його керівник О.Кавюк. Після порушення нещодавно обласним Управлінням СБУ кримінальних справ з приводу зловживань окремих працівників УМВС, О.Кавюк, із притаманною йому нетерпимістю до будь-яких заперечень з боку підлеглих та цілковитою зневагою до них, змушує нас – інспекторів ДПС фактично займатись “полюванням” на водіїв з числа працівників СБУ та прокуратури, здійснювати тотальну перевіру документів на їхні транспортні засоби та посвідчень водія та за наявності найменших підстав притягувати порушників до відповідальності. Більше того, у своїй безпринципності та моральній деградації О.Кавюк вже переступив останню межу. Зокрема, він зобовязує нас використовувати будь-яку можливість для штучного створення конфліктних ситуацій з водіями із зазначених відомств під час перевірки їхніх документів, з метою фіксування подібних дій за допомогою технічних засобів та подальшої їх кваліфікації як спротив співробітнику міліції при виконанні ним своїх службових обовязків. Але апофеозом у цьому протистоянні керівництва УДАІ з працівниками СБУ та прократури є так звані “бізнес-пропозиції” О.Кавюка. Зокрема, останній через своїх заступників довів до інспекторів ДПС, що тому з них, хто задокументує керування працівником СБУ чи прокуратури транспортним засобом у нетверезому стані, О.Кавюк виплатить “премію” з особистих заошчаджень в розмірі 1 000 американських доларів та розгляне можливість просування по службі “пильного” інспектора ДАІ. Ось в таких умовах нам доводиться працювати. Це вже не кажучи про щоденні побори, якими нас обкладає керівництво УДАІ в Тернопрільській області, не даючи тим самим, можливості чесно виконувати свої службові обов’язки. На Тернопільщині між керівництвом та працівниками МВСУ, СБУ та прокуратури ніколи не було серйозних конфліктів та протиріч, всі ми покликані робити спільну справу – стояти на сторожі законності, а це що відбувається в області на даний час, не вкладається в рамки здорового глузду, не кажучи вже про честь і гідність офіцера, ким, в повному розумінні цього звання, О.Кавюк мабуть вже ніколи не стане. Просимо Вас, товаришу міністр, використовуючи своє високе посадове ставновище та даними Вам згідно закону повноваженнями якнайшвидше зініціювати неупереджене службове розслідування діяльності начальника УДАІ в Тернопільській області полковника міліції О.Кавюка та покласти край його протиправним дінням, які компрометують в очах громадськості органи МВС в цілому.

    З повагою, колектив УДАІ в Тернопрільській області
    14.08.2009 16:49 сержант ця паскуда Кавюк вже усі соки з нас вижимаэ! “….У нас усе у порядку. Максимов усе порішав з Луценком. Треба мочити Прокуратуру, СБУ, ОДА..”. А у вечері є..бе нас де “каса”! Нам ні дочого з прокурорськими та сбушніками воювати, усі це розуміють!!!! В нього срака горить, так він і нас за собою хоче потянути!
    14.08.2009 17:28 МВС Ребята, сейчас Луценку нечего писать, у него чемоданное настроение, задача одна — до выборов собрать с ментов побольше бабла и … Так, что Тернопольская заворушка как раз ему к стати…
    14.08.2009 19:13 федір ХЛОПЦІ!!! ТА НА КІЛ ЙОГО, ЯК РАНІШЕ ДАВАЛИ ПРОПОЗИЦІЮ!!! АБО ВСТРІЛИТИ ПАДЛЮКУ!!! ВЖЕ НЕМОНА ТЕРПИТИ! ОДНАК МАКСИМІВ РАЗОМ З НИМ!!! ТАКЕ ПАДЛО!!!
    Страницы: « 1 … 14 15 16 17 18 19

  28. це просто жахливо. Шкода простих працівників мілілції, які стали заручниками ситуації. Навіть уявити важко, що таке може були але я — вірю. З сміхом і сумом згадую виступи Максимова на місцевих телеканалах і його заяви про показники у роботі і чистоту рядів мілілції. Таке враження, що вони просто мають нас ні за що і сміються із людей

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ