Человек не терпит насилия!

Як справи у Тернопільському ДАІ

керівники органів внутрішніх справ (як в Центрі так і на місцях), у переважній своїй більшості, внаслідок тривалих та сильно прогресуючих вад характеру (заздрість, жадібність, ненаситність, корисливість), своїми вчинками та психологічним впливом на морально-етичний мікроклімат у колективах поступово розвалили одну з основ любої Держави – вітчизняну міліцію. А звідси – припинення будь-якої боротьби з організованою злочинністю, відсутність контролю за фінансовими потоками, обігом тяжких наркотиків, порядком у містах та на дорогах. Їх надмірна заполітизованість внесла у цей безлад новий елемент – свідоме схилення до порушення працівниками ОВС Закону задля не тільки власної наживи а й в інтересах певних політичних сил чи окремих політиків. Як приклад, наводимо нещодавню вказівку начальника ДАІ УМВС України в Тернопільській області полковника міліції Кавюка значно збільшити (практично удвічі) щоденні (для нарядів), щотижневі та щомісячні (для керівництва усіх рівнів) здачі «тіньової виручки» від поборів на дорогах. Визначено також нові «норми» для сержантського та офіцерського складу від виручки за результатами «вирішення проблеми на місці». Звідси, прийнято рішення про збільшення такси для водіїв за усі види правопорушень на дорогах. З метою уникнення фактів привласнення коштів офіцерами без «ділення» Кавюк організував тотальне стеження за ними. На даний момент організоване прослуховування чергової частини ДАІ, більшості службових кабінетів. Навіть подейкують, що слухаються вбиральні, оскільки саме там «руляться справи» по мобільних телефонах на придбаних спеціально для цього стартових пакетах одноразового використання. Напевно, саме так Кавюк і вирішує свої справи, раз у цьому підозрює підлеглих.
Спочатку, після такої вказівки усі зрозуміли, що Кавюк таким чином намагається збільшити вміст власного гаманця, який за розмірами на даний момент можна зрівнювати хіба що з його джипом «Лексус» вартістю понад 100 тисяч американських доларів США. До речі, для придбання такого авто на офіційно задекларовані прибутки Кавюку потрібно було би пропрацювати в ОВС мінімум 15 років, харчуючись при цьому усією сім’єю в «Карітасі» і одягаючись виключно у вживаний за кордоном одяг. Однак, згодом став зрозумілим дійсний стан речей – як і на митниці, гроші збираються для їх подальшого використання на майбутніх всеукраїнських виборах. Нещодавно, за столом під час трапези з керівниками управління МВС в області Кавюк недвозначно натякнув, що «якщо пройде наш проект щодо виборів, то для мене рівень області буде занизьким». Кому конкретно Кавюк передає кошти, залишається таємницею, однак, ми впевнені, що певна їх частка осідає в його ж кишені. Знаючи досвід роботи теперішнього нашого безпосереднього керівника в Львівському та Закарпатському ДАІ, є усі підстави так вважати. За час роботи на Львівщині Кавюк «заробив» чистими близько 2 млн. доларів (певна частина якраз під час виборів). Так само на Закарпатті тільки за супроводи вантажів та «ліцензії» на перевезення контрабанди територією області місячні доходи сягали сотень тисяч. Тут принагідно зазначити, що, маючи такі значні статки, Кавюк для найближчого оточення залишився мерзенним чоловіком. Перед кожним своїм новим призначенням він, мотивуючи необхідністю дачі хабара в МВСУ, поназичав у друзів, колег, посадовців місцевого рівня чималі суми (10-30 тис. дол.), які до тепер не віддав. На Тернопільщині Кавюк встиг «порішати» для себе декілька земельних ділянок. Найбільш відомі з них в Чортківському та Теребовлянському районах. На даний час там активно проводяться будівельні роботи. А матеріальне забезпечення процесу будівництва вирішено Кавюком наступним чином – кожен наряд ДАІ, що заступає на території цих районів, зобов’язаний, окрім щоденної «виручки», організовувати доставлення на об’єкти по одній вантажній машині піску, щебеню та каменю. Можна собі уявити ці маєтки «бідного міліціонера»… Загалом, напрошується вислів – «а кто ж его посадит, — он же памятник».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

41 ответ

  1. Аналитик ОРД «секретаріату президента» на ФОРУМЕ — если пишеш, то пиши точно так, как сказано в документе, не прибавляя от себя и не нервируй ФОРУМ – «артист»!

    А этот коментарий человеку «з Чорткова».

    Кто называет себя «секретариат президента» наверно очень хочет, чтобы МАКСИМОВ, как пишут комментаторы на ФОРУМЕ, — «вор в законе» с милицейскими погонами прикрытия, стал уже генерал-полковником за все подлые и сфальсифицированные «дела», которые он творит, покрывая таких сволочей как Кавюк, Рак, Демборинский, Лупийчук и их подчиненных — непосредственных исполнителей беспредела, включая, в данном случае, начальника РВ УМВСУ, майора Юрчака Б.Ф., УБОЗ – Дудковского Б.В.

    ВИДИМО ЕЩЕ МАЛО БАБЛА НАСОБИРАЛ У НАС С ВАМИ, И НЕЧЕГО БЫЛО ДАВАТЬ ЛУЦЕНКО, КОТОРЫЙ ДОЛЖЕН БЫЛ ДАТЬ ПРЕДСТАВЛЕНИЕ СЕКРЕТАРИАТУ ЮЩЕНКО НА МАКСИМОВА.
    Ему необходимо еще человек 20 обобрать предпринимателей (таких как Закарпатские с киевлянином у которых украдено 300 тыс. евро, предназначенные для покупки автобуса для футбольной команды «ГОВЕРЛА» — ЯСИНЯ и 100 тысяч грн. – для покупки сахара в г. Черткове – из достоверного источника).

    Вместо украдених денег ДОМБОРИНСКИМИ-КАВЮКАМИ, включая подчиненных им подонков — офицеров без чести Чертковской милиции по предводительством майора Юрчака Б.Ф., выполняющих заказы на фабрикацию и фальсификацию дел бізнесменам было подброшено оружие и патроны.

    По факту, против киевлянина возбуждено уголовное дело по статье № 263 Кримінального кодексу України — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
    Закарпатские бизнесмены проходят по состряпанному, явно заказному «делу» как свидетели. Свидетели чего??? Произвола Кавюков –Демборинских-Максимових!!!!!!!!!!!!!!

    Продолжается, как информирует милиция, «расследование», а ФАКТИЧЕСКИ ФАЛЬСИФИКАЦИЯ И ДАЛЬНЕЙШИЙ БЕСПРЕДЕЛ.

    ИХ ПРОКУРАТУРА НЕ ОСТАНОВИТ И БУДЕТ ВЫНОСИТЬ РЕШЕНИЯ ТОЛЬКО В ПОЛЬЗУ «ПРАВИЛЬНЫХ» ДЕЙСТВИЙ «максимовцев», потому что она вместе с ними.

    Кстати продолжение коментариев заказного и сфабрикованого «дела» против бизнесменов фирмы «МААЛ» скоро будет в статье «ОБОЗРЕВАТЕЛЯ» – интернет газеты» и коментариях ФОРУМА под предварительным названием:
    «ЗАМОВНА, ЗЛОДІЙСЬКИ СФАБРИКОВАНА СПРАВА ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ЗЛОЧИННОГО УГРУПУВАННЯ МІЛІЦІЇ МАКСИМОВА (ОЗУММ) ПРОТИ БІЗНЕСМЕНІВ фірми «МААЛ» з УЖГОРОДА, АБО БЕЗКАРНА МІЛІЦІЯ ТЕРНОПІЛЛЯ» — возможно на русском и украинском языках.

    НАМИ ПРОВОДИТСЯ СВОЕ РАССЛЕДОВАНИЕ ЭТОГО « ДЕЛА» НАЧИНАЯ С МОМЕНТА ЗАДЕРЖАНИЯ БИЗНЕСМЕНОВ.
    МНОГО МАТЕРИАЛА ПО НЕСООТВЕТСТВИЮ СФАБРИКОВАННЫХ МИЛИЦИЕЙ ФАКТОВ И РЕАЛЬНОГО ПОЛОЖЕНИЯ ДЕЛ НАЧИНАЯ с 10 июля, когда не было оформлено задержание на месте.
    Протоколы, рапорта постановления оформлялись задним числом — утром 13 июля 2009 г. Несмотря на жалобы свидетелей о нарушении прав человека, прокуратура и суд Тернопольщины стоят на стороне только «максимовцев».

    БЕЗЗАКОННОЕ СОДЕРЖАНИЕ СВИДЕТЕЛЕЙ В ПОМЕЩЕНИИ УБОЗА ПОД ОХРАНОЙ « СОКОЛА» ПО ПРИКАЗУ ПОДПОЛКОВНИКА ДЕМБОРИНСКОГО ПРОКУРАТУРОЙ НЕ ПРИНЯТО ВО ВНИМАНИЕ!
    И ЭТО ПРОКУРОР ПО НАДЗОРУ ЗА ДЕЙСТВИЯМИ МИЛИЦИИ И ИСПОЛНЕНИЮ ИМИ ЗАКОНОВ, В Т.Ч. ЗАКОНА О МИЛИЦИИ !!!!!!!
    КОМУ ПОДЧИНЕНА ПРОКУРАТУРА, ДЕЙСТВУЮЩАЯ В СВЯЗКЕ С «МАКСИМОВЦАМИ»? А СУД? НАВЕРНО И СЛОНУ ПОНЯТНО.

    ХОРОШАЯ ПОГОВОРКА НА ЭТОТ, ДА И ДРУГИЕ СЛУЧАИ:
    «ВОРОН ВОРОНУ ГЛАЗ НЕ ВЫКЛЮЕТ».

    Подробности будут представлены по мере поступлення фактической информации.

    Представляю копию Указа Президента, в котором, к удивлению, НЕТ НИ МАКСИМОВА, НИ КАВЮКА.

    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 646/2009

    Про присвоєння спеціальних звань

    Присвоїти спеціальне звання генерал-полковника міліції:

    генерал-лейтенанту міліції БЕДРИКІВСЬКОМУ Володимиру Володимировичу — першому заступнику Міністра внутрішніх справ України — начальнику Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю;
    генерал-лейтенанту міліції КЛЮЄВУ Михайлу Михайловичу — першому заступнику Міністра внутрішніх справ України;
    генерал-лейтенанту міліції САВЧЕНКУ Олександру Іллічу — заступнику Міністра внутрішніх справ України — начальнику міліції громадської безпеки.

    Присвоїти спеціальне звання генерал-лейтенанта міліції:

    генерал-майору міліції КУП’ЯНСЬКОМУ Миколі Григоровичу — начальнику Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області;
    генерал-майору міліції ЦИМБАЛЮКУ Михайлу Михайловичу — начальнику Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області.

    Присвоїти спеціальне звання генерал-майора міліції:

    полковнику міліції ДОЛЖЕНКОВУ Олександру Федоровичу — ректору Одеського державного університету внутрішніх справ;
    полковнику міліції КОНОНЕНКУ Павлу Миколайовичу — начальнику Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області;
    полковнику міліції СЛОБОДЯНИКУ Василю Дмитровичу — раднику Міністра Апарату Міністра внутрішніх справ України;
    полковнику міліції СТЕПАНЕНКУ Володимиру Вікторовичу — начальнику Департаменту оперативної служби Міністерства внутрішніх справ України.
    Президент України Віктор ЮЩЕНКО
    20 серпня 2009 року

  2. При Максимове только за полтора года во Львове расстреляли сначала экс-губернатора и одного из влиятельнейших политиков региона Степана Сенчука; после этого бандитами был сожжен в собственном автомобиле начальник управления транспорта Львовского городского совета Ярослав Вовчак; следующей жертвой должен был стать депутат горсовета и владелец рынка «Шувар» Роман Федишин, но он, к счастью, отделался испугом. Апофеозом криминальных разборок стало убийство директора фирмы «Галимпекс» Богдана Дацко. И это только самые яркие примеры убийств, информация о которых попала в центральные СМИ. До событий «оранжевой» революции милицию Львовской области возглавлял генерал-майор Олег Сало, которого милицейские «старожилы» вспоминают с откровенной ностальгией, поскольку при нем в области не только криминогенная обстановка была «нулевой», но и работники правоохранительных органов чувствовали себя психологически комфортно, могли спокойно выполнять свою работу. Кто должен нести ответственность за кардинальную смену ситуации в области всего за полтора года? Конечно, же тогдашний начальник УВД области генерал Виталий Максимов. Черновчанин Виталий Максимов, возглавив милицию Львовской области после того как Сало по политическим мотивам был уволен лично Юрием Луценко, заменил большую часть руководителей милиции «варягами» — выходцами из других областей. Кроме сугубо психологического дискомфорта, для львовской милиции это создало проблему эффективности ее работы. Для большинства «варягов» Львовщина — временное место работы, отсюда и соответствующее отношение к своим обязанностям и главное — подчиненным. Надо отметить, что начальнику областной милиции показалось мало и тех людей из других регионов, которых он привез с собой. Максимов договорился до того, что замена более 60% руководящего состава областной милиции — слишком мало, чтобы улучшить ее работу. Говорил в СМИ, что если бы его сменить на 100%, т. е. вытеснить всех «местных», тогда дела пошли бы лучше. Дела же у Максимова шли так, что губернатор Петр Олийнык вынужден был организовать своему другу проход «чистилища» в виде сессии Львовского облсовета. Депутаты даже не требовали от Максимова отчета по криминогенной ситуации — они просто заслушали информацию без каких-либо последствий для главного милиционера области. Выходит, П.Олийнык обеспечивает Виталию Максимову спокойную жизнь в кресле начальника областного управления, а тот в свою очередь выполняет работу так, как это нужно губернатору. Ну и что с того, что народные депутаты от Партии регионов Петр Писарчук и Алексей Радзиевский обратились к президенту с письмом, в котором указали, что правоохранительная система Львовщины работает не столько на защиту прав и свобод граждан, сколько обслуживает криминальный мир? «Для нас очевидно, что без радикальных кадровых перемен в Министерстве внутренних дел Украины, в органах государственного управления и правоохранительных органах на региональном уровне ситуацию не изменить», — говорится в письме. А глава подкомитета по вопросам контроля за реформированием, кадровым и ресурсным обеспечением органов, которые осуществляют борьбу с организованной преступностью и коррупцией, Комитета ВР по вопросам борьбы с организованной преступностью и коррупцией А.Ружицкий считал, что серия резонансных нераскрытых убийств за последний год во Львове должна привести к отставке с должности начальника УМВДУ во Львовской области Виталия Максимова. Однако сколько лет подряд все говорили о смещении Максимова, но выглядило все так, что даже отставка его друга — экс-министра Юрия Луценко никак не влияла на «кресло» Виталия Максимова. Максимов, будучи креатурой экс-министра МВД Юрия Луценко, и под покровительством львовского губернатора оставался живучим на своем посту. Мои сожаления тернопольским противникам Максимова. Это непотапляемый пока существует понятие корупция.

  3. Товаришу генерал-лейтенант міліції Максимов В.В.! Друзі порадили почитати цю гілку заради інтересу. Мене вразило, що стільки задано питань стороною, так би мовити, обвинувачення, а захистом апелюються лише нікчемні образи в адресу всіх, кого знають і підозрюють у створенні тієї ситуації, яку самі собі нагородили. Ви, пане генерале, як людина ще більш-менш тямуща, повинні розуміти, що посторонній нарід, який читає на сайті про тернопільську міліцію, про порушення законності її керівництвом хоче бачити якусь хоча б відносно розумну апеляцію, а не “це все брехня, тупий наїзд, Максимов — порядний мент”. Це дуже тупо. Ніхто в таку нісенітницю не повірить. Дайте команду своїм підлеглим, щоб відповіли на наступні питання. Звідки в Кавюка гроші на “Лексус” (тепер — “Мерседес”)? Де чесний офіцер, що надав Максимову схемку “роботи” ДАІ під керівництвом Кавюка? Хто винен у смерті заступника начальника Державного метрологічного відділу ДП “Тернопільстандартметрологія” Миколи Андрійовича Омеляна — його начальник чи Кавюк, що все прикрив? За які кошти проводиться будівництво Кавюком власного будинку у с. Переходи Чортківського району? Яка правда в історії будиночка пана Максимова в Петриках? Де гроші, виділені У 2007 році через УМВСУ в області на ремонт МРЕВ ДАІ в Чортківському районі (близько 100 тис. грн.)? Кавюк перед виборами 2007 року особисто перед особовим складом ДАІ агітував за соцпартію і Цушка. Максимов на день народженні Деревляного тостував за майбутнє Тимошенко. Що, по Закону, ОВС вже політизовані? Чи насправді УМВСУ володіла інформацією про заплановані провокації представниками органів державної влади та СБУ під час перебування в області Патріарха Московського і всієї Русі Кирила? Чи брав участь Кавюк у злочинних схемах незаконної вирубки цінних порід деревини у Чортківському та Теребовлянському районах? Чи брав участь Кавюк у діяльності ОЗУ в Теребовлі, яке займалося контрабандою автомобілів? Хто встановив тариф поборів в ДАІ? На підставі чого Кавюк прикрив нетверезого інспектора ДПС, який навесні минулого року збив жінку поблизу другої міської лікарні? Чи була офіційно оформлена і чим зумовлена поїздка Кавюка з Максимовим в Санкт-Петербург? Чому всупереч Закону виділено батьку Кавюка земельну ділянку в межах міста Чорткова? Хто відповідатиме за відмивання грошей в особливо великих розмірах під “кришуванням” пана Максимова в службі ОВІР через приватне підприємство “Озон”? Хто отримував кінцеві прибутки від роботи злочинної схеми по проведенню державного технічного огляду? Хто відповів і як за те, що у лютому 2009 року загін спецпризначення міліції побив представників влади Бережанського району і заступника директора австрійської фірми — потенційного інвестора, яка планувала залучити в економіку області 45 млн. євро? Хто дав вказівку по проведенню “спецоперації” по підставі закарпатських бізнесменів? Хто дав вказівку “липувати” високі досягнення міліції області в сфері боротьби із злочинністю та хабарництвом? Як “вчилася” Людмила Кавюк в Одеській консерваторії і як вона працевлаштована в райвно? Чи законно звільнили з роботи вчителя фізкультури ЗОШ № 7 за вказівкою Кавюка? Чи несе відповідальність за порушення ПДР секретар міської ради Бицюра? Чи законно отримали земельні ділянки і квартири Лупійчук і Дмитришин? Чи знайомі Максимов і колищній водій Москаля Мусич? Тільки після цього я переконаюся, що Максимов на своєму місці. В іншому випадку буду вимушений поставити ці питання на засідання відповідного комітету Верховної Ради.

  4. Регістраторам,велосипедистам,конторщикам,іванам та іншим анонистам.Щось не можу знайти інформації про”фірми” такі як суди,мчс,сан.станція,податкова,екологи і т.д.,чи може це каста святих? чи може вони пропонують свою “незайманість”? Що скажуть на цю тему прокурватура,МВС,СБУ?
    Р.S.Поки одних “грають” інші ворують…

  5. Есть одна блядь,зовут Маша так она сучара недавно в горотделе сливала всю правду о Кав”юке.Кому интересно вот ее телефон-24-29-69

  6. НУ И ДЕЛА ЗАВАРИЛИСЬ! ЭТО ЖЕ НАДО! ЗАКАРПАТЦЫ ПОШЛИ ПРОТИВ СИСТЕМЫ НАСИЛИЯ И БЕСПРЕДЕЛА В ТЕРНОПОЛЕ!Да, этих бизнесменов на мыло не купишь. Желаю, чтобы им это удалось, а мафию в погонах отправили гнить на зону — там им место.
    Кстати, поговаривают, что Маскаль Г.Г., хочет взять к себе в Крым своего друга Максимова. А что, тогда Кавюк опять пристроится к нему в фарватер и тоже поедет в Крым, и опять где- то начальником ГАИ под патронатом Максимова? А как же их виллы? Опять Максимов будет продавать свою “хатынку” как в Ужгороде? Максимов!, в Крыму “хатынки” дороже, потянешь без Кавюка? ДУМАЮ, ЧТО ЭТИХ ТИПОВ НАДО УБИРАТЬ С ТЕРНОПОЛЯ ОДНОЗНАЧНО, как сказал — бы “класик” Жириновский!!!
    Для мафии нет предела возможностей беспредела. А куда денется Рак, которому, как минимум, тоже надо менять погоны на майора с снятием с должности? Кажется очевидным , что Закарпатские бизнесмены оказались не по зубам беспредельщикам под защитой милицейских погонов.

  7. Игры идиотов: в Тернополе гаишник избил киевского мента, приехавшего его проверять

    «На этой неделе работник управления ГАИ области применил физическую силу к представителю одного из столичных подразделений МВД, который осуществлял на Тернопольщине проверку работы органов Госавтоинспекции», — сообщил председатель Тернопольской ОГА Юрий Чижмарь.

    Как сообщили в пресс-службе Тернопольской ОГА, глава областной государственной администрации отмечает, что оба участника инцидента, который произошел одним из вечеров в Тернополе, были при исполнении своих служебных обязанностей.

    «Проверяющий, увидев на обочине пустой открытый автомобиль со служебными милицейскими номерами, осуществил осмотр авто. В этот момент подошел работник областного управления ГАИ, который и использовал этот автомобиль. Несмотря на то, что проверяющий предъявил свое служебное удостоверение, госавтоинспектор грубо, с применением силы, вытянул его из машины и нанес телесные повреждения. После этого, в наручниках, он доставил киевлянина на обследование в одно из медицинских заведений, инкриминируя ему алкогольное опьянение или расстройство психики. «Диагноз» не подтвердился. Пострадавший подал заявление в прокуратуру. Имеются свидетели», – сообщил председатель ОГА.

    Юрий Чижмарь отмечает, что шокирован этим инцидентом: «Такое поведение работников областного управления ГАИ красноречиво свидетельствует о том морально-психологических состоянии, которое главенствует в среде тернопольской милиции. Изумление вызывает и то, что физическая сила была применена к милиционеру, наделенному функциями осуществлять проверку! Если уже удостоверение работника МВД не может защитить от произвола милиции, то что тогда защитит простых граждан?!».

  8. Скоро роботу буде шукати не тільки Луценко, Макс, Кав’ний а і “чорний полковник”, точніше “сіре чмо” Терещук – сраколиз.
    Але поки його не вигнали а то така гнида, що буде працювати при любій владі, то шановні працівники ВВБ, прокуратури та СБУ, якщо би Ви ретельно перевіряли діяльність цього Мудака – Терещука то Музичка порівняно з ним відпочиває.
    Це відкриті побори із особового складу ДАІ області а саме по 100 грн. В місяць, хто не здасть автоматично догана а це вже 100 $ щоб закрити питання, мотивує це покидьок це збором на лікарняну касу, навіщо тоді санчастина УВС, до речі яку йому потрібно відвідувати постійно а саме кабінет психіатра.
    А може тоха доктор???
    Але ці збори приносять 50000 в місяць!!! За отримання чергового звання від 500 до 1000$.
    Заліки які ця худоба проводить регулярно від 50 до 100 грн.
    А те що він кожен день їздить на службовому автомобілі “ScoDA” в своє село Микулинці (спитайте в сусідів) доречі в стані алкогольного сп’яніння після того як підвезе додому підполковника (так як дуже часто під підполковником) міліції Поважну Свєту.
    А нам дають по 5 літрів бензину на добу і будь мудрий дай план . Чекаємо 7 лютого і надіємось на кращі зміни.

  9. … Багатші горнуть до влади, щоби служить неправді і брехні
    за гроші все собі купить не зможуть, але чи збагнуть вони
    і небо чисте та безгрішне . покине їх у самоті. тоді ні золото ні срібло і гроші взяті у брехні незможуть оживити їхню душу для правди і для чистрти…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ