Человек не терпит насилия!

Про FUCK Арсению Яценюку.

Зам. начальника “Кобры” просто перепутал Яценюка с Черновецким, и не сдержал своих чувств.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

137 ответов

  1. Пане Володимире, а чи не варто було би цьому служивому
    1)ПРО ВСЯК випадок написати ЛИСТА по тим самим адресам, що були задіяні коли рятували гангана
    2)Оголосити інфу щодо існування цього листа
    бо ценюк у кутку no comment
    [:to:]Володимир Бойко[:/to:]
    [:cite:]Я уточнив: дійсно, Кожа позиватиметься не про поновлення на службі, а про визнання незаконним наказу МВС про своє звільнення. Саме тому позов буде подаватися до адміністративного суду. У випадку задоволення позовних вимог МВС буде зобов*язано розглянути рапорт Кожі “за власним бажанням”. [:/cite:]

  2. Питання не до мене. Я не є адвокатом Кожі й не маю ніякого відношення до його пригод. Щодо порявняння з Ганганом, то воно мені здається не зовсім коректинм. Звісно, і в Гангана, і в Кожі однакові права. Але, погодьмося, що можливості захисту порушених прав є різними у 22-річного біженця, якого кинули за ґрати, і в підполковника міліції, якому друзі дають покататися на ”Порш-Каєні”.

    Тож, думаю, Кожа якось розбереться без моєї допомоги. По правді кажучі, мене аж ніяк не цікавить формулювання його звільнення — це його особиста проблема, і він має всі можливості вирішити цю проблему в законний спосіб. Але мене, як журналіста, цікавить Яценюк. Точніше — невимовна дурість Голови Верховної Ради, його дріб*язковість та повна аморальність.

  3. «И все те проблемные вопросы, которые существуют в обществе, мы решим обязательно», – сказал сегодня Председатель Верховной Рады Арсений Яценюк на заседании согласительного совета Верховной Рады.

  4. Кожа з переляку не знав ,що говорити. До такої міри затуркали людей.
    Кожа не показував середній палець, і взагалі , якби й показав, то що?
    Це не підстава для того щоб його звільняти з роботи? Кожа показав палець “Люкс”,
    А якщо його Анрсеній сплутав палець “Люкс” з середнім — це проблеми очкоглазія Яценюка.
    О муділи. Не судять Яценюка за те, що спіХер парламенту на спиззженому
    точилі їздить, а Кожу за палець. Причому він показав палець “люкс”, мовляв
    проїзжажай дружище. І тут на “кобру” зненацька коршуни налетіли.
    Їм пофігу. Взагалі-то, я Арсєнію (спіХЄРУ парламента) скажу, пораджу і забезпечу тим ,що йому будуть показувати середній палець тепер дуже часто. А ось,приміром у італійців показують у відповідь на середній палець “мізинець”. Це капєц. Вендетта. Мізинець — означає “стронцо”, гівно собаче, яке і середнього пальця не вартий. Яценюк! На ось тобі “мізинець”. Не дивись лиш амариканські фільми, подивись ще й італійські. Сторнцо, мізинець,спіХЄР Яйценюк.

  5. Так що? Справжнє прізвищео Яценюка — яЙценюк, і він не спіКер, а спіХЄР?
    Ось так теми для дисертаційнихю робіт з*являються із банального середнього пальця.

  6. Наступне засідання в Святошинському суді 15 березня о 16-00.

    19 березня суд заслуховував покази охоронців Яценюка. Це було щось феєричне — всі вони як один стверджували, що в протоколі про адмінпорушення, складеному на Кожу, написана чістісенька брехня. Кожа, з їхніх слів, Правил дорожнього руху не порушував, але він показав середній палець символу українського парламентаризму!!!!!!!!! За що УДО-шники його й переслідували. При цьому одностайні свідчення охоронців Яценюка категорично відрізняється від того, що Яценюк розповідав по телебаченню, і від того, що записано в наказі МВС відносно цього інциденту.

    Дуже рекомендую для читання репортаж Тетяни Монтян з цього засідання з викладенням показів працівників УДО

    http://infoporn.org.ua/2008/03/20/kortezh/

    Звісно, я Кожі не порадник, але б я на його місці після таких свідчень УДО-шників вкатав би в прокуратуру заяву про порушення щодо них кримінальної справи за перевищення влади та владних повноважень.

  7. Танюша! Спакуха!!!! Вилітай до нас! Якщо в тебе проблеми фінансові, чи ще там якісь?
    Через Вовчика-Братика інфільок! Ну, не через нього, його й без того давлять(ТЗ). Я обіцяю світовий скандал!!!

    Славко

  8. Ха-ха! Сколько нового вот так иногда открываешь…
    Зло, круто-зло, но объяснимо.

    [:to:]спіХЄРУ парламенту ,, А. Яйценюку[:/to:]
    [:cite:]Кожа з переляку не знав ,що говорити. До такої міри затуркали людей.
    Кожа не показував середній палець, і взагалі , якби й показав, то що?
    Це не підстава для того щоб його звільняти з роботи? Кожа показав палець “Люкс”,…. А ось,приміром у італійців показують у відповідь на середній палець “мізинець”. Це капєц. Вендетта. Мізинець — означає “стронцо”, гівно собаче, яке і середнього пальця не вартий. Яценюк! На ось тобі “мізинець”. Не дивись лиш амариканські фільми, подивись ще й італійські. Сторнцо, мізинець,спіХЄР Яйценюк. [:/cite:]

  9. Відповідьно до ст. 129 Конституції України судочинство в державі здійснюється публічно за винятками, встановленими законом. Відповідно до статті 249 Кодексу України про адміністративні правопорушення, справи про адміністративні правопорушення розглядають лише відкрито.

    Приходьте в Святошинський суд і спостерігайте.

  10. Если в зале, а не в кабинете судьи будет слушаться. Если стульев в помещении хватит. Если площадь форточек соответствует потребностям дышащих. Если, если…
    На моей памяти слушание в кабинете, малое количество стульев, а также нехватка свежего воздуха (аргументы судьи) привели настойчивого свидетеля, желающего остаться и прослушать заседание до конца, до увольнения по инициативе работодателя! Это при том, что он афганец с соответствующими льготами. Но городок тот небольшой, а предсуда тот круче переваренного яйца. Последние параметры по сей день неизменны. Не взирая.
    [:to:]Володимир Бойко[:/to:]
    [:cite:]Відповідьно до ст. 129 Конституції України судочинство в державі здійснюється публічно за винятками, встановленими законом. Відповідно до статті 249 Кодексу України про адміністративні правопорушення, справи про адміністративні правопорушення розглядають лише відкрито.
    Приходьте в Святошинський суд і спостерігайте.[:/cite:]

  11. Слухання відбувається в залі. Розгляд справ у кабінетах — це взагалі явище неприпусутиме, хоча й загальнопоширене. У випадку з Кожею суддя дотримується всіх норм процесу — зал, мантія, герб України, вільний вхід глядачів тощо.

  12. Після того, як було в суді доведено, що Яценюк катався на машині з фальшивими номерами;
    після того, як працівники ДАІ, що склали на Кожу протокол про начебто порушення Правил дорожнього руху, відмовилися йти до суду та давати свідчення;
    після того, як ДАІ надало в суд брехливу довідку про те, що номерний знак АІ 20 25 АС начебто взагалі нікому ніколи не видавався й у базі “Маяк” відсутній (насправдя, як ми знаємо, власником цього номеру є громадянин Дядюк Роман Вікторович з Броварів, номер видавався для автомобіля “Опель-Астра”, який з обліку не знятий);
    після того, як опитані судом охоронці УДО в один голос стверджували, що протокол відносно Кожі — це фальшивка, складена заднім числом, а насправді провина Кожі полягає в тому, що він щось там показав;
    після того, як прокуратура м.Києва порушила кримінальну справу за фактом складання ДАІшниками неправильного протоколу (є, виявляється, такий злочин)

    суддя Святошинського суду сказав, що на підставі цього протоколу він штрафує Кожу на 68грн. — без жодних пояснень і жодної мотивації. Ходять вперті чутки, що судді з погрозами телефонував Голова Верховного Суду Онопенко й обіцяв зробити йому козью морду у випадку, якщо той не визнаю Кожу винним за фальшивим адмінпротоколом.

    Репортаж з останнього засідання та постанову судді можна прочитати на порносайті Тані Монтян.

    http://infoporn.org.ua/2008/03/28/“fakova-sprava”-zasidannya-ostanne-“itogi-padvedom”-promizhni/

    Але це тільки роздмухало скандал. Зокрема народ вже став вішати на автомобілі новий знак

    http://mrpetruccio.blogspot.com/2008/03/znak.html

    Я й собі його роздрукував. Піду зараз клеїти на лобове скло.

  13. [:to:]0000 для Володимира Бойко[:/to:]
    [:cite:]Апеляція була ? [:/cite:]

    Постанови в справах про адміністративні правопорушення апеляційному та касаційному оскарженню не підлягають. Саме тому судді при розгляді адмінпротоколів можуть чудити все, що завгодно. Але це, з іншого боку, означає, що тепер Кожа може звертатися безпосередньо в Європейський суд.

  14. Не знаю, читаете ли Вы другие темы, поэтому пишу сюда.

    Создаётся впечатление, ддосить сайт в интересах Хорошковского. Как только появляется правдоподобная инфа о контрабасе, в котором действительно замешано руководство службы, то на следующий день эта инфа странным образом исчезает.

  15. Ага. Це, мабуть, Хорошковський завів на мене оперативно-розшукову справу, взяв у Голови Апеляційного суду м. Києва санкцію на прослуховування мого телефону, здійснював донедавна за мною зовнішнє спостереження, систематично пресує колишніх технічних працівиків ОРД, вимагаючи паролі доступу до серверу. У цьго "Хорошковського" є навіть прізвище — Герасименко-Павленко. Майже, як Мамін-Сибиряк.

  16. [:to:][:/to:] [:cite:]

    Незаконные спецсигналы, ворованные автомобили 🙂 Клоуны.
    [:/cite:]
    а Ви що хотіли? Щоб усе було по закону? Якби так сталося — от тоді б сміху було!

  17. Сьогодні на вул Богдана Хмельницького за кермом Bentley Continental GTC (купе) чорного кольору АА2039ВР був помічений Арсеній Яцеюк з блондинкою:)! На такому тачилі він в тричі швидше буде доїзджати до Фака!
    P.S.за таку цацку тра віднести з хати $392.000 !!!

  18. Сьогодні на вул Богдана Хмельницького за кермом Bentley Continental GTC (купе) чорного кольору АА2039ВР був помічений Арсеній Яцеюк з блондинкою:)! На такому тачилі він в тричі швидше буде доїзджати до Фака!
    P.S.за таку цацку тра віднести з хати $392.000 !!!

  19. Сколивском районе Львовской области возле села Нагирное, которое находится недалеко от перевала, произошла авария с участием автомобиля «Лексус», который якобы принадлежит Секретариату Президента.
    «Лексус» выполнял правый поворот на скорости свыше 200 км и не вписался, выехал на встречную полосу и врезался своим левым задним колесом в колесо полуприцепа грузовика. Дальше легковушка «протерлась» левым боком о грузовик и впоследствии остановился. В «Лексусе» сработали подушки безопасности. По предварительной информации, авто направлялось в Чехию.

    Водители остались живы.

    За рулем «балоговского» «Лексуса» находился молодой мужчина, который после аварии непрерывно разговаривал на телефоне, очевидно, с Киевом, сверял каждое слово.

    «Когда работники ГАИ взялись документировать ДТП, то на них и на нас началось давление. Мол, «Вы господина Балогу знаете?», «Нет», «Ну тогда вы пожалеете, вы заплатите за машину и за все», – угрожал сообщил представитель львовского ООО «Днистер-Агро» В., который через несколько часов уже был на месте аварии.

    Представитель «Днистер-агро» сообщил, что водитель «Лексуса» назвался работником Секретариата Президента и показал милиционерам, которые оформляли протокол аварии, какое-то удостоверение.

    «Водитель легковушки вел себя агрессивно, нападал с обвинениями на нашего водителя, сначала подписал протокол, а затем начал требовать, чтобы ему предоставили право дописать, что он не согласен. Но к чести «гаишников» (которые прибыли из Стрыя), они не поддались давлению, все задокументировали объективно. При этом я обратил внимание, что страховка на «Лексус» закончилась две недели тому назад. Вся процедура документирования длилась до трех часов ночи. Когда же стемнело, приехал какой-то эксперт, который, не показав никаких удостоверений, начал среди глухой ночи что-то исследовать. Поэтому, теперь ожидаем суда, надеюсь, протокол до той поры не «перепишут», а вот «Лексус» застрахуют, это точно», – отметил представитель ГАИ.

    Примечательно, что «Лексус» имеет оригинальный номерной знак – GS-300.

  20. Суки бля, шо Сеня , шо Берлога. Пораззездились кто на чем. И порука круговая у нас всегда.

  21. Сегодня Коломиец говорит, что ГАИ не нужны стационарные посты, к концу лета наверное ГАИ уже будут не нужны служебные автомобили. И ГАИшники смогут легко бегать за нарушителями на своих двоих.

  22. Капец, яб вообще на месте кожи вышел бы та ипальник начистил этом уроду яценюку, слюнявому дебилу, на всю страну расплакался мне фак показали, тьфу лох!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ